448
Egy újabb anime
-
#328 mi az h nem lehet vinni tovább inuyasha cimme? ekkora marhaságot.. ha a készitők ugy gondolják fojtatják akkor oan cimmel csinálják amiennel akarják, még akkor is ha először azt monták h the end.. joguk van hozzá.. ha vki más csinálja, nem az aki az eddig lejáccott részeket, akko más a hejzet -
#327 idézet a #235 hozzászolásbol:
elvileg igy kell végig nézni:
1-55. rész
movie 1 - Affections Touching Across Time
56-95. rész
movie 2 - The Castle Beyond the Looking Glass
69-136. rész
movie 3 - Swords of an Honorable Ruler
137-167. rész
movie 4 - Fire on the Mystic Island
ezt a usteam irta, nem én találtam ki, tehát igy van.. szoval a movie 4 egyfajta folytatás és állitolag befejezés (ez már nem usteam) -
#326 az viszont érdekelne hogy milyen nevet adnak majd az új animenek mert ahogy emlitete Csepelee fiú hogy a megszokot Inuyasha nem lehet akor mi Inuyasha 2 hát elég érdekes lenne de majd csak kiderül valamikor ! -
#325 hogy mindent igy tul kell bonyolitaniuk nem értem öket nah mindegy most az hogy 168 adik résznek vagy 1 résznek hivák engem aztán nem érdekel csak legyen majd egyszer folytatása az animének enyi a tömör lényeg !
de gondolom onan folytatják majd a történetet ahol a 167 résznek vége lett ! -
CsepeLee fiú #324 Szerintem nem világos, hogy a 167 részt miért nem lehet 168. résszel folytatni. Azért nem, mert a 167. rész óta több év telt el, ezért jogilag vége van az Inu-nak, nem lehet 168. résszel folytatni. Csak 2. szériát lehet kezdeni 1. résszel. -
CsepeLee fiú #323 A 167. résznek valóban úgy van vége, hogy újra elindulnak megölni Naraku-t, és asszem van egy olyan kiírás, hogy a mangában követhetjük tovább a sztorit.
De ha vége lesz a mangának, akkor remélhetőleg csinálni fognak 2. szériát, ami szerintem az eredetinél is hosszabb lenne. :D Bár animét csinálni tényleg nehezebb. -
CsepeLee fiú #322 167 résszel vége van az Inu-nak, csak 2. szériával tudnák folytatni a sztorit a manga alapján.
4. movie spoiler: nem viszi tovább a sztorit. -
#321 hát megnézem azt a rohadék movie 4et.. az jön a 167. rész után, és azt is hallottam h befejező.. kideritem mi van benne.. -
#320 hát egyszer csak be fejelzik a mangát nem lehet a végtelenségig huzzzni !
csak kérdés hogy utána lesz e türelmék és elszántságuk az animehez !
ami gondolom sokal nagyobb munka mint a manga ! -
#319 hu ezt nem is tudtam hogy a animen ugy gondolják hogy a 167 részel csak ugy lezárják amikor nincs vége még a történetnek !
de mért nem lehetne folytatni hisz a 167 résznek valahogy ugy van aszem vége hogy "továb üldözük narakut stb" inen mért nme lehetne tovább folytatni nem értem ! -
CsepeLee fiú #318 De én nem sok esélyt látok erre.
A Spirál annyira sincs lezárva, mint Inu.
Amúgy Rumiko 500 fejezetesre tervezte a mangát, de már azon is túl van, mégsem közeledik a vég. -
CsepeLee fiú #317 A Sunrise emberei mondták, hogy ha Rumiko befejezi a mangát, akkor talán készítenek 2. Inuyasha szériát. Az eredetit 168. résszel folytatni nem tudják, hiszen már 2004-ben befejezték 167 résszel. Az annyi volt, változtatni már nem lehet rajta, csak új anime lehetséges új címmel. De persze folytatná az eredeti sztorit. -
#316 ki kezdte el ezt híresztelni hogy folytatják az animét??? nem igaz, sehol sem volt róla szó. Mennyi olyan animesorozat van amit befejeztek és csak mangában folytatják? Rengeteg,az inuyasha is ilyen lesz -
#315 biztos hogy az új részeket is ( már mint a 168 epizod fölöt) biztos jol meg csinálják majd csak kezdenék már el mert igy soha nem végeznek ha arol van szó hogy 20-30 fejezet és vége a mangának akor a anime elejébe nyugodtan bele kezdhetnének szerintem mármint gondolom hogy 200-adik részig meg van már a történet a mangábol !
szabad lenne a pálya legaláb csak pár embert álitanának rá nme tom hogy menyien dolgoznak a mangán de nem lehet olyan bonyolult meg csinálni hisssz ott csak rajzolni kell nem kell szinkronizálni stb ! -
CsepeLee fiú #314 Ha az A+ végez az összes résszel, akkor néhány tudatlan fel lesz háborodva, hogy megint várni kell a folytatásra. Pedig ez már nem az A+ hibája lesz. -
#313 jah én aszittem arra gondolsz a manga befejezésével kapcsolatban amiről régebben irtál, h akkor jön a 167. résztől folytatás.. azokra az ujakra gondoltam h nem lesz az igazi.. de akko tévettem.. -
#312 már mint ara célzol hogy azalat a 63 rész alat nem történik semi a történeben fontosab jelentöseb esemény ?
és aztán a végén megint csak ugy mint a 104-edik résznél csak ugy vége lesz !
enegm legalábis meglepet hogy a 167-edik epizod amivel zárták a szezont ilyen véget csináltak neki lehetett volna kicsit jobb is !
vagy milyen feelingre gondoltál ? -
#311 már nem lenne az igazi.. huu de nagy öröm h végre van fojtatás, sokak szemébe könnyek csordulnak h az egykori kedvenc visszatért, aztá pedig a várt feeling elmarad.. volt már részem ienben.. aki kételkedik majd az is elhiszi.. max csak nem vallja be :-P -
#310 amugy van valami info arol hogy mikor is lesznek kész a mangával pontosan ?
és hogy lesze az anime-nek folytatása ?
jó lenne ha folytatnák! -
#309 hát elég érdekes lesz ha minden hétvégén 2 rész lesz mivel akkor 31 hétbe fogtelni mire végig küldik még ha minden nap adnák ugy is elég hosszü lenne végig nyomni 9 hét vagy ha H-P adnák még ugyis 12 hét lenne az egész új részt le adni ! -
CsepeLee fiú #308 63 új rész lesz.
Ha június 2.-án kezdik el őket, akkor hétvégenként lesznek. -
#307 az is jó leneha csak hétvégén szombaton és vasárnap adnának 2/2 rész mondjuk ! 1/1 rész szerintem nagyon szegényes lenne borzasztó sok idö telne el mire végig mene mind a 60 rész vagy amenyi van + ban ! -
CsepeLee fiú #306 A szezonokat én úgy értettem, ahogyan az angol forgalmazó eladta a sorozatot. De 6 évad akkor sincs, mert csak 4 éven át készült a sorozat. :-) (2000-től 2004-ig.) 6-os felosztás az openingek alapján lehetséges, de akkor inkább saga-król beszélnénk. A Japanimánia szerint nem lehet szó szerint évadokról beszélni, mert maguk a készítők sem osztották fel a sorozatot évadokra. -
#305 hát én szittem illetve ugy tuttam h a 167. rész a 6. évad uccsoja
a többi az jol hangzik az animaxrol -
CsepeLee fiú #304 Üdv!
Enyim az animeplusz blogol, de az Animax-os hír már régebb óta terjengett a neten. Én az A+ fórumról tudtam meg.
Lényeg a lényegben, hogy az A+ tulajdonosa, a Sony beolvasztja az A+-t az Animax világhálózatába, ezáltal az A+ is Animax lesz, ami mellé design-változás és sok-sok új anime jár. A Hell girl - Pokoli lány már biztos, de sok másról folynak tárgyalások.
Június vagy július elején indul az Animax.
De ne sokat offoljunk, legyen Inu is témázva: lehet, hogy már június 2-től lesznek az új részek, de ez nem biztos, mert szokás szerint kicsit kavarnak. A 102. rész után hétköznaponként újra lesz a 2. szezon (ep. 53-104), és ezért még nem lehet tudni, hogy a 3. szezont (ep. 105-167) mikorra tervezik, mert miközben előlről kezdődik a 2. szezon, hétvégén lesz a 103-104. rész. Igazán "értelmes", de mind1. XD -
#303 ebben is van valami !
de szerintem igy is lesznek szinkronos animek böven ! -
#302 természetesen kevesebb szinkronos anime lesz, hisz külföldi cég marhára nem fog minden országba, ahol jelen vannak ,szinkronra pénzt adni, egyszerűbb a felirat
-
#301 meg gondolom hogy mint a animax-nak nagyobb pénz ál rendelkezésre mint az A+ nak igy gondolom az új aminek hamarab jutnak el Mo-ra mint pl ha végre be fejezik a Inuyasha mangát és az új anime részek is elkészülnek akkor nem 2-3 évet kell várni az újrészekre
és gondolom több lesz a szinkronos anime mint a feliratos bár mondjuk feliratosan is élvezhetö söt néza job is mint a szinkron de azért maradnék a szinkronál ! -
#300 jaja egy wolfs raint megnéznék tv-ben is :) -
#299 remélem hogy ha az animax-kezébe kerül a müsor szerkesztése ki veszi a már 25 ször levetitet animéket a müsorol pl cubix.kaleido star na meg még van egy pár de inkább nem részletezném ! és ujakal potolja majd ! -
#298 éljen! (csak ennyi :P ) -
#297 tisztán le van írva: "A csatorna elsődleges célcsoportja a 15-29 éves korosztály" -
#296 én meg most olvasom az elég kezdetleges weboldalán hogy első sorban a fijatalabb nézzök igényeit szeretnék ki elégiteni a müsoraikal remélem a fijatal szóval ilyen 16-20-as korosztályra céloznak -
#295 ja most látom ez az említett linken is le van írva ^^ -
#294 természetesen amiket felsoroltam nem a reggeli órákban kerülnek sugárzásra :D. Ja és az ortt-nek semmi köze nem lesz elvileg a csatornához, mivel külföldi jogtulajdonban van, ahol persze ugyanúgy van ilyen beállítású cég, de biztos vagyok benne, hogy nem olyan szemmel nézik az animéket mint magyar társaik (azaz anime=666 ) -
#293 az biztos hogy marad a 20- hajnali 2 ig az adás mert az orrt-t nem hiném hogy engedélyeznép a komolyab véreseb eröszakosab animek délelöti sugárzását legyen csak pl a dragon ball Z
hát igen ilyen a mi ki hazánk !
ezek szerint csak nálunk veszik ilyen szigoruan !
D e majd nyáron ki derül hogy hogy lesz !
ha meg ha 24-órás adás lesz remélem lhet majd fogni cabel-tv-n mert idáig a A+ a minimax után 20-órakor kezdték !
jó lene ha tényleg csak egy külön csatorna lene egésznapos adásal de gondolom délelöt csak ismétlések menének szerintem csak leh4esen majd fogni cabel -tv n az a lényeg ! -
#292 Országonként változó(van pl franciáknál,taiwan-ban,meg még nemtom hol(ja és 24 órában,nem csak így mint nálunk lesz nyolctól éjjel kettőig :( )
Teljesség igénye nélkül: pölö Wolfs Rain, Saikano, Hack széria,FullMeatl Alchemist, Gantz,Vandread, Noir, Karin,Blood+,Hell Girl, mozifilmek (GITS2,Advent Children) stb.... Szóval komolyabbak is vannak köztük, amik egyeltalán nem gyerekmesék. Hozzánk nemtom milyen formában fog eljutni -
#291 én meg még soha sem halotam a animax-rol nem is ismerem de ha te azt mondod hogy jó akkor biztos jó lesz remélem le adjah az inuyasha folytatását
csak olvastam azon az oldalon amit linkeltem hogy felvásárolták az A+ és animax néven folytatjah továb majd nem tom nekkem az a+ is tetszet !
remélem hogy a müsorok nem változnak majd ezt ugy értem hogy remélem nem lesz teli a müsor a cubix-hoz hasonlo anime-kel !
amugy milyen anime-ket ad a animax ?
van valami köze a minimax-hoz ?
nagyon hasonlo a neve ! -
#290 Igen? Nem is tudtam,ez nagyon jó hír.
Sok országban fut ez a csatorna,rengeteg sorozatot futtattak már le, köztük rengeteg minőségi és friss anyagot. Hurrá ^^ -
#289 hi van egy érdekes hirem nem tom ki halota e de álitolag juniustol az A+ - animax néven folytatja tovább
továbi info itt http://www.animeplusz.blogol.hu