Inuyasha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
PSN ID.: Beegabor
hát igen ilyen a mi ki hazánk !
ezek szerint csak nálunk veszik ilyen szigoruan !
D e majd nyáron ki derül hogy hogy lesz !
ha meg ha 24-órás adás lesz remélem lhet majd fogni cabel-tv-n mert idáig a A+ a minimax után 20-órakor kezdték !
jó lene ha tényleg csak egy külön csatorna lene egésznapos adásal de gondolom délelöt csak ismétlések menének szerintem csak leh4esen majd fogni cabel -tv n az a lényeg !
Teljesség igénye nélkül: pölö Wolfs Rain, Saikano, Hack széria,FullMeatl Alchemist, Gantz,Vandread, Noir, Karin,Blood+,Hell Girl, mozifilmek (GITS2,Advent Children) stb.... Szóval komolyabbak is vannak köztük, amik egyeltalán nem gyerekmesék. Hozzánk nemtom milyen formában fog eljutni
csak olvastam azon az oldalon amit linkeltem hogy felvásárolták az A+ és animax néven folytatjah továb majd nem tom nekkem az a+ is tetszet !
remélem hogy a müsorok nem változnak majd ezt ugy értem hogy remélem nem lesz teli a müsor a cubix-hoz hasonlo anime-kel !
amugy milyen anime-ket ad a animax ?
van valami köze a minimax-hoz ?
nagyon hasonlo a neve !
Sok országban fut ez a csatorna,rengeteg sorozatot futtattak már le, köztük rengeteg minõségi és friss anyagot. Hurrá ^^
továbi info itt http://www.animeplusz.blogol.hu
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
gondolom ugyan az történik a animéban mint a magában csak a mangában joban el huzzák a dolgokat !
sajnálatos hogy ekkora válságba került az egész mangát író és készitõ vagázs sajnálatos hogy ilyen hülyék hozzá hogy 300 fejezet allat képtelenek egy normális befezeést taláni mert még álitolag az sem biztos hogy egyáltalán meg álnak a 530 fejezet táján huzzák vonják a történetet össze vissza meg mondom összintén nem értem öket
remélem az animéhez kitalálnak majd valami normális be fejezést és egy kicsit felpörgetik a történetett mert haogy idáig haladt hát nem nagyon halad elöre a történet !vagy is jó talán egy nagyonkicsit !
meg az amásik ki az az anyira fenetikus aki képes végig olvasni 550 fejezettet ? nekkem egy kicsit sok lenne !
amugy meik a anyagilag a nyereségeseb a anime vagy a manga ?
mert nem tom mért hajtják enyire a mangát gondolom csak azért mert nyereségesebb nem ?
és a helyükbe 2 team-t csinálnék egyik a mangával a másik a animével foglalkozna hogy mind a 2 azért haladjon !
de végülis ök tudják hogy meik a fontosabb !
lehet h az a+osok jol tudják.. azt irják ott h a mangával h állnak?
de gondolom hogy akor semi kiszivárgot hir vagy hasnlo sincs még arol sem hoyg akkár csak most készitenék
én a A+ forumán ugy olvastam hogy akor folytatják ha kész vanak a mangával hát nem tom szerintem jobb a anime mint a manga bár ez egyéni vélemény !
az már egy másik probléma, ha az összes be van csomagolva v vmi, de oat nem szoktak.
UI: továbbra is ajánlom az ftp-t.....
de a elsõ 104-részt egyszerüen nem töltöd le !
és kész és csak a maradék 62 részt szeded le
én is igy szedtem le ugy lett 11 giga
pl japánban adják már vagy még ott sem ?
és tényleg a 10-5-167 részek mikor jötek ki mert én ugy 2003-2004-re teném akkor ezek szerint 3-4 év meg csinálni kb 62 részt mert a 104-igy 2000-ben jött ki !
de nagyon más helyet ahol fent vanak a részek sajnos nem tudok vagy esetleg probálkoz meg azal az oldalal amit blbogus ajánlot szerintem az a legjobb és a leggyorsabb is !
letöltésre én is tok még egy megoldást, mégpedig a usteam.hu-t. regelni kell az oldalon és hozzáférhetõ lesz a hatalmas adatbázis ftp-n ahol több száz anime találhato, ezenkivül hentai manga és sok hasonlo dolog van rajta. gyorsabb lehet mint a torrent, hiszen ha nem megterhelt a server (nem tapasztaltam még) maximális sávszélles jön le amit töltesz. szal amennyivel tudsz letölteni. azt nem tom h passzolnak e hozzá az animeaddictsos feliratok, de azon lehet segiteni, ha más nincs majd akkor én segitek.
de én inkáb inen szedtem le magyar feliratott hozzá http://animeaddicts.hu/news.php?news sajnos regelni kel de nagyon sok más animehez van fent felirat vagy pl szinkron is !
bár igaz hogy a letöltés nem volt valami gyors vagy egy hétig szedtem a részeket de nagyon lassan jött ! végülis csak 12 giga !
szval hol lehet letöltöni a részeket angol felirattal a 106. résztöl??
a többit amit irni akartam azt elfelejtettem 😊
de amugy nem hiném hogy azért adnák hétvégén mert hogy már unci mert pl a Yugioh GX-et is hétvégén adják az meg nem épen ismétlés !
legalábis szerintem _!
mindegy egyszer biztos lesz szinkronosan csak gyözük ki várni !
de csak van valami okuk ara hogy pont hétvégén adják a részeket mert igy lassaban megy végig a 104-rész
vagy már a fene sem tudjah hogy akkor mit akarnak ezel az egészel !