448
Egy újabb anime
-
#248 nálunk van A+ de az vele a baj hogy szinte mindig ismételnek pl az inuyasát csak hétvégén adják ha igy haladnak 1 hónap és elérik a 104-edik részt onan tol vagy adják továb szinkroosan 105-töl fel fel vagy megint kezdik elöröl !
remélem már le szinkronizálták ! -
kitty091 #247 sztem senki nem tudja itt Mo-n h mi lesz a vége mivel még mondom h nem fejezték be.nekem nincs a+-om ugyhogy eddig csak a tokyo mew mew-t és az elfen lied-et láttam teljesen(bár ez se volt befejezve sztem) és nem rég kezdtem el nézni az inuyashát -
#246 jah valami hasonlo de nagyon válogatod vagyok nem nézek meg akkármit !
szoval akkor a 167 rész nem végleges !
nem tom mért adják ki több daraban egyben lenne a legjob szinkronizálás szempontjábol is
most olvastam hogy mi lene a vége de ezt nem tom el képzelni biztos csak valameik okos gyerek találhata ki ezt a történet véget vagy igaz lehet
itt található http://gportal.hu/portal/sight/
idézet a szöveg végéböl !
Beugrottak a kútba. Miroku és Sango lépett elő az egyik bokor mögül.
Így szólt Miroku:
- Én tudtam, hogy így lesz.
- Hát persze.
- Már csak egy dolog hiányzik a teljes boldogsághoz.
- És mégis mi lenne az?
- Sango! Lennél a gyermekeim anyja?
- Te soha nem adod fel?
- Soha.
- Inkább visszamegyek Kohakuhoz.
- Sango, várj. Nem válaszoltál.
- Hagyj békén.
- Kérlek.
- Hagyj már.
- Sango.
nem hiném hogy ilyen szomoru lene a vége szerintek ez az igazi vége vagy csak egy fun által ki talált történet ? -
kitty091 #245 te is ilyen anime rajongó vagy? -
kitty091 #244 öö én ugy tudom h ez nem a végeés még most is készül a folytatás -
kitty091 #243 mind1 azért kösz
angolul tanulok szval nem lesz gond az angol felirattal sem
-
#242 amugy csak 167 részböl ál a teljes sorozat ? csak mert elég érdekesen lett vége a 167-es résznek nagyon sok szál el varatlan maradt .náráku halála.vagy hogy mi lesz kohákuval stb
lehetséges hogy tervezik a folytatást vagy it vége is can a történetnek a 167-es résznél ?
mert ha igen elégé el rontoták a végét !
-
#241 104-edig részig szinkronos de hogy honan tudod le szedni aban sajnos nem tudok segiteni -
kitty091 #240 és azt még meg tudod mondani h van e a 104. részen tul magyar feliratos?? ha igen hol? -
kitty091 #239 köszi kövesdi -
#238 103-ig itt meg van szinkronosan http://gportal.hu/portal/wanderboly/ -
kitty091 #237 vki tudja hogy hol lehet leszedni az inuyasha 100. és 103. részét szinkronosan vagy magyar felirattal vagy angol felirattal????
-
#236 hoppá.. az 96-136.. sry -
#235 elvileg igy kell végig nézni:
1-55. rész
movie 1 - Affections Touching Across Time
56-95. rész
movie 2 - The Castle Beyond the Looking Glass
69-136. rész
movie 3 - Swords of an Honorable Ruler
137-167. rész
movie 4 - Fire on the Mystic Island -
#234 nem igaz, 167 részes -
steweee #233 magyarországon tudtommal 7 műsoros dvd jelent meg belőle,vmi hatvanvalahány résszel. nekem ebből 6 megvan. vki írta hogy vagy kétszáz részes. ez igaz? -
#232 japán szinkronnal torrentről tudod megszerezni. mininova.org-on beirod keresőbe és kidob egy csomot. hátránya lehet a minőség és az h sokáig tarthat letölteni.
ezen kivül ott van a usteam-es ftp, ami viszont asszem angol szinkronos (usteam.hu) de az biztos jo minőség és csak a netes sebességétől függ h mien gyorsan szeded le. a usteam honlapján követned kell az utasitásokat h regisztrálni tudj az ftp-re, de ha nem megy akko segitek esetleg msn-en. jah és az még azé is jo mer az ftp-n több száz anime közül válogathatsz.. mind feliratos de megéri -
#231 és azt nem tod véletlenül hogy japán szinkronal honan tölthetö le?
a feliratot meg tudnám szerezni hozzá ! -
#230 hát akko már joideje csak szinkronizálnak :D honapok ota h pontos legyek.. hosszu hosszu honapok ota :( amugy azokat télleg leatta amik szinkronizálva lettek, tehát 104ig.. az egész összesen 167 részes -
#229 ez érdekes azt hitem hogy az A+ végig adta az egészet !
de bár most ha bele gondolok már jó pár hete csak imétlés megy az A+ a Inuyasha-ból ki tudjah lehet hogy most szinkronizálják a többi részt nah mindegy
azért kösz az infot ! -
#228 jah azt meg nem tom honnan szerezheted be.. nekem hozzák az animéket :P -
#227 van még egy 104. rész szinkronosan, aztá nincs több.. addig szinkronizálták -
#226 hi nem tudjátok hogy a 103 résztöl felfelé honan lehet le tölteni szinkronosan ? -
Cyca #225 Nekem megvan az összes rész és a 2. 3. 4. mozifilm is. Csak sajnos van ami japán, de van hozzá angol felirít is:) -
samg #224 HELP ME!! LÉCCI ÍRJÁTOK MEG A [email protected] -ra, HOGY HOL LEHET LETÖLTENI AZ INUYASHA 75, 76, 77, 78, 79, 80. RÉSZÉT MAGYARUL? KÖSZI ELŐRE IS. -
#223 legközelebb jössz tekintsd meg a privát üzeneteidet^^ irtam neked -
Kikyou #222 valaki megmondja hogy honnan tudom letölteni az inuyasha movie 3-at, mert torrentbe van még és az még vagy 4 nap míg letölti... és addig nem took várni!! :):) -
#221 sztem szinkronosan.. hááát nem tudom
de tukko tette egy ajánlatot ha gondolod irj neki :) #214 -
Aleika232 #220 Vagy esetleg valami olyan oldal amiről letudnám tölteni az utolsó rész???Köszike előre is
-
Aleika232 #219 Sziasztok!Az A+ leadta az utolsó részét.Mert nem láttam és nagyon érdekelne.Köszike -
#218 írj privit mi kellene, meg iesmik ha tudok segitek
fogalmam sincs betiltották e, de nem adnák A+on se ha igy lenne..
szal sztem nem :o -
#217 Amugy meg mind1... -
#216 A gond az, hogy nincs DVD olvasó a gépembe :P -
#215 Szinkronizált, vagy magyar felirat. De ilyeneket google nem talál.
Igaz az hogy itthon bel lett tiltva TV-be valamiért? -
tukko #214 Ha valakit érdekel elcserélném az inuyasha dvd-imet üres dvd-re! Dvdrip 3 hangsávval HUN/ENG/JAP 104 rész 8 dvd-n. PRIVIBEN! -
#213 jah és Boldog Karácsonyt!! -
#212 hali! meik részek kellenének? mer ha a szinkronizálatlanok arra ftp a legjobb :) -
#211 Én torrntről akartam szedni Inuyashat, de ehelyett minden féle mást sikerült leszednem. -
#210 hát ez nem jött be.. -
#209 hát itt se mostanában ját inuyasha fun^^ srácok hát induljunk be ujra :D