448
Egy újabb anime
  • Kövesdi A
    nálunk van A+ de az vele a baj hogy szinte mindig ismételnek pl az inuyasát csak hétvégén adják ha igy haladnak 1 hónap és elérik a 104-edik részt onan tol vagy adják továb szinkroosan 105-töl fel fel vagy megint kezdik elöröl !
    remélem már le szinkronizálták !
  • kitty091
    sztem senki nem tudja itt Mo-n h mi lesz a vége mivel még mondom h nem fejezték be.nekem nincs a+-om ugyhogy eddig csak a tokyo mew mew-t és az elfen lied-et láttam teljesen(bár ez se volt befejezve sztem) és nem rég kezdtem el nézni az inuyashát
  • Kövesdi A
    jah valami hasonlo de nagyon válogatod vagyok nem nézek meg akkármit !
    szoval akkor a 167 rész nem végleges !
    nem tom mért adják ki több daraban egyben lenne a legjob szinkronizálás szempontjábol is

most olvastam hogy mi lene a vége de ezt nem tom el képzelni biztos csak valameik okos gyerek találhata ki ezt a történet véget vagy igaz lehet
    itt található http://gportal.hu/portal/sight/

idézet a szöveg végéböl !
    Beugrottak a kútba. Miroku és Sango lépett elő az egyik bokor mögül.

Így szólt Miroku:

- Én tudtam, hogy így lesz.

- Hát persze.

- Már csak egy dolog hiányzik a teljes boldogsághoz.

- És mégis mi lenne az?

- Sango! Lennél a gyermekeim anyja?

- Te soha nem adod fel?

- Soha.

- Inkább visszamegyek Kohakuhoz.

- Sango, várj. Nem válaszoltál.

- Hagyj békén.

- Kérlek.

- Hagyj már.

- Sango.

nem hiném hogy ilyen szomoru lene a vége szerintek ez az igazi vége vagy csak egy fun által ki talált történet ?
  • kitty091
    te is ilyen anime rajongó vagy?
  • kitty091
    öö én ugy tudom h ez nem a végeés még most is készül a folytatás
  • kitty091
    mind1 azért kösz
    angolul tanulok szval nem lesz gond az angol felirattal sem
  • Kövesdi A
    amugy csak 167 részböl ál a teljes sorozat ? csak mert elég érdekesen lett vége a 167-es résznek nagyon sok szál el varatlan maradt .náráku halála.vagy hogy mi lesz kohákuval stb

lehetséges hogy tervezik a folytatást vagy it vége is can a történetnek a 167-es résznél ?

mert ha igen elégé el rontoták a végét !
  • Kövesdi A
    104-edig részig szinkronos de hogy honan tudod le szedni aban sajnos nem tudok segiteni
  • kitty091
    és azt még meg tudod mondani h van e a 104. részen tul magyar feliratos?? ha igen hol?
  • kitty091
    köszi kövesdi
  • Kövesdi A
    103-ig itt meg van szinkronosan http://gportal.hu/portal/wanderboly/
  • kitty091
    vki tudja hogy hol lehet leszedni az inuyasha 100. és 103. részét szinkronosan vagy magyar felirattal vagy angol felirattal????
  • blbogus
    hoppá.. az 96-136.. sry
  • blbogus
    elvileg igy kell végig nézni:
    1-55. rész
    movie 1 - Affections Touching Across Time
    56-95. rész
    movie 2 - The Castle Beyond the Looking Glass
    69-136. rész
    movie 3 - Swords of an Honorable Ruler
    137-167. rész
    movie 4 - Fire on the Mystic Island
  • FrezeR
    nem igaz, 167 részes
  • steweee
    magyarországon tudtommal 7 műsoros dvd jelent meg belőle,vmi hatvanvalahány résszel. nekem ebből 6 megvan. vki írta hogy vagy kétszáz részes. ez igaz?
  • blbogus
    japán szinkronnal torrentről tudod megszerezni. mininova.org-on beirod keresőbe és kidob egy csomot. hátránya lehet a minőség és az h sokáig tarthat letölteni.
    ezen kivül ott van a usteam-es ftp, ami viszont asszem angol szinkronos (usteam.hu) de az biztos jo minőség és csak a netes sebességétől függ h mien gyorsan szeded le. a usteam honlapján követned kell az utasitásokat h regisztrálni tudj az ftp-re, de ha nem megy akko segitek esetleg msn-en. jah és az még azé is jo mer az ftp-n több száz anime közül válogathatsz.. mind feliratos de megéri
  • Kövesdi A
    és azt nem tod véletlenül hogy japán szinkronal honan tölthetö le?
    a feliratot meg tudnám szerezni hozzá !
  • blbogus
    hát akko már joideje csak szinkronizálnak :D honapok ota h pontos legyek.. hosszu hosszu honapok ota :( amugy azokat télleg leatta amik szinkronizálva lettek, tehát 104ig.. az egész összesen 167 részes
  • Kövesdi A
    ez érdekes azt hitem hogy az A+ végig adta az egészet !

de bár most ha bele gondolok már jó pár hete csak imétlés megy az A+ a Inuyasha-ból ki tudjah lehet hogy most szinkronizálják a többi részt nah mindegy
    azért kösz az infot !
  • blbogus
    jah azt meg nem tom honnan szerezheted be.. nekem hozzák az animéket :P
  • blbogus
    van még egy 104. rész szinkronosan, aztá nincs több.. addig szinkronizálták
  • Kövesdi A
    hi nem tudjátok hogy a 103 résztöl felfelé honan lehet le tölteni szinkronosan ?
  • Cyca
    Nekem megvan az összes rész és a 2. 3. 4. mozifilm is. Csak sajnos van ami japán, de van hozzá angol felirít is:)
  • samg
    HELP ME!! LÉCCI ÍRJÁTOK MEG A [email protected] -ra, HOGY HOL LEHET LETÖLTENI AZ INUYASHA 75, 76, 77, 78, 79, 80. RÉSZÉT MAGYARUL? KÖSZI ELŐRE IS.
  • blbogus
    legközelebb jössz tekintsd meg a privát üzeneteidet^^ irtam neked
  • Kikyou
    valaki megmondja hogy honnan tudom letölteni az inuyasha movie 3-at, mert torrentbe van még és az még vagy 4 nap míg letölti... és addig nem took várni!! :):)
  • blbogus
    sztem szinkronosan.. hááát nem tudom
    de tukko tette egy ajánlatot ha gondolod irj neki :) #214
  • Aleika232
    Vagy esetleg valami olyan oldal amiről letudnám tölteni az utolsó rész???Köszike előre is
  • Aleika232
    Sziasztok!Az A+ leadta az utolsó részét.Mert nem láttam és nagyon érdekelne.Köszike
  • blbogus
    írj privit mi kellene, meg iesmik ha tudok segitek
    fogalmam sincs betiltották e, de nem adnák A+on se ha igy lenne..
    szal sztem nem :o
  • cr3ativ3
    Amugy meg mind1...
  • cr3ativ3
    A gond az, hogy nincs DVD olvasó a gépembe :P
  • cr3ativ3
    Szinkronizált, vagy magyar felirat. De ilyeneket google nem talál.

Igaz az hogy itthon bel lett tiltva TV-be valamiért?
  • tukko
    Ha valakit érdekel elcserélném az inuyasha dvd-imet üres dvd-re! Dvdrip 3 hangsávval HUN/ENG/JAP 104 rész 8 dvd-n. PRIVIBEN!
  • blbogus
    jah és Boldog Karácsonyt!!
  • blbogus
    hali! meik részek kellenének? mer ha a szinkronizálatlanok arra ftp a legjobb :)
  • cr3ativ3
    Én torrntről akartam szedni Inuyashat, de ehelyett minden féle mást sikerült leszednem.
  • blbogus
    hát ez nem jött be..
  • blbogus
    hát itt se mostanában ját inuyasha fun^^ srácok hát induljunk be ujra :D