Inuyasha

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ismerõs ismerõse; ismerõs eset. :D
blbogus
passzolom.. egy ismerõsömnek monta az az ismerõsöm, én magam nem beszéltem vele errõl, mer sose elérhetõ..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Kizárt.
Az Animax-on lesz.
Amúgy az Animax július 2.-án indul.
Tud URL címet adni az az ismerõs?
blbogus
ismerõsöm állitolag talált neten 104 utáni szinkronos részeket.. mit tudtok rola? adta vmien TV õket?

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Szerintem sajnos csak ismételni fognak júliusig. De majd kiderül. Nem írják ki az új mûsorterveket. Lehet, hogy már Animax lesz júniusban.
Kövesdi A
nah le ment ma a 101-es rész már csak 3 rész és talám jönnek az új részek !
(már akinek újak )!

Naraku csápjai már 16-osok. ^_^"
A 80-81. részben szerintem elég bizarr Naraku külseje, meg ahogy a szélborda szétvagdossa õt.
blbogus
az iesmit sose fogom megérteni.. csáp már 12es karika? oan mint h vki nem tud enni miközben vki arrol beszél h mien jot üritett délelõtt..

A 80-81. részhez visszatérve: emlékezetem szerint az olyasmit kivágták az elsõ szezonból.
A 80-81. részben nagyon sokszor mutatják Naraku undorító csápjait.
Amúgy az egész sorozatot tekintve nagyon sok a véres és egyéb kicsit morbid jelenet. Pl.: mikor mutatják Kagura szívét. Azt teljesen ki is vágták az RTL-esek.
Én már az elsõ 3-4 rész közben meggondoltam volna a 12-es karikát.
blbogus
az egész inuyashában van összesen 3 rész ami vágást érdemel a fiatalabbak miatt, pl miko inuyashat gyomortájékon kijukasztják, az oan.. de a többi?? hát..

Kövesdi A
de mit akarnak ki vágni a 80-81 edik részböl nem nagyon történik benne semi olyan ami vágását érdemelne
se hentai-s jelenetek stb
se ugy váreseb jelentek nincsenek benne !
vagy mi az ami szerintük nem ilik bele ? én nem látok benne semi olyat ami vágást érdemelne !

Amúgy az RTL látszólag az 59. résszel befejezte az Inu-t.
Hát, mondjuk a 80-81. részt nem is tudnák rendesen megvágni. Vagy úgy se lenne elég a 12-es karika, vagy KB csak 10 értelmetlen perc maradna egy részbõl. ^^"
Az A+ nem vág.
Az RTL-nek muszály volt vágni, mert a magyar médiatörvények miatt magyar jogosultságú csatorna 16-os korhatárral adhatná az Inu-t. Egyszer volt is 16-ossal az RTL-en.
Az A+ az angol szabályokhoz tartozik, ám eléggé furcsállom, hogy látszólag ott mehet 12-essel, pedig a német RTL 2 csatorna is agyonvagdossa.

Movie-k: az a lista csak azt jelenti, hogy mikor készültek, de semmi közük a sorozathoz. Tudtommal a mangához sincs közük.
blbogus
sztem az a+ nem cenzuráz

Kövesdi A
olvastam egy oldalon hogy az rtl klub megvágva adjah le a második szezont !
az A+ is vágva adta vajon le és igy az új részek is vágva lesznek leadva ezt vajon lehet tudni ? vagy nem jelemzö az A+ ra hogy ilyet tenne ?

blbogus
mondom nem én találtam ki azt mondom amit olvastam.. ha igy "kell" végignézni akkor csak van vmi köze hozzá

Szerintem is különálló szösszenetek.
Kövesdi A
hát én a movie 4-et nem tekintem folytatásnak szerintem összintén egyik movie-nek sincs semi közze a sorozathoz !

Inuyasha 2. lehetne, vagy akár Inuyasha új kalandjai.
Megvan határozva, hogy egy sorozat folytatását mennyi idõn belül lehet elkezdeni. Ez az idõ asszem néhány hónapon belül van, de nem tudom. A Sunrise anno úgy döntött, hogy nem készítenek több részt amiatt, hogy ne legyenek újabb és újabb fillerek, mivel a manga sokkal lassabban jelenne meg. De ha vége lesz a mangának, akkor lehet, hogy elkészítenék az Inu folytatását. Vagy új szériában, vagy movie-ban, vagy ovában... Ez szerintem nincs tisztázva.

Az A+-osok nem közöltek le június elsõ hétvégéjére mûsort. Ez akár arra is utalhat, hogy már Animax lesz helyette. Remélem, hogy Inu folytatás is lesz.

Láttam a movie 4-et. Olyan, mint egy filler, Naraku sincs benne.
blbogus
mi az h nem lehet vinni tovább inuyasha cimme? ekkora marhaságot.. ha a készitõk ugy gondolják fojtatják akkor oan cimmel csinálják amiennel akarják, még akkor is ha elõször azt monták h the end.. joguk van hozzá.. ha vki más csinálja, nem az aki az eddig lejáccott részeket, akko más a hejzet

blbogus
idézet a #235 hozzászolásbol:

elvileg igy kell végig nézni:
1-55. rész
movie 1 - Affections Touching Across Time
56-95. rész
movie 2 - The Castle Beyond the Looking Glass
69-136. rész
movie 3 - Swords of an Honorable Ruler
137-167. rész
movie 4 - Fire on the Mystic Island

ezt a usteam irta, nem én találtam ki, tehát igy van.. szoval a movie 4 egyfajta folytatás és állitolag befejezés (ez már nem usteam)

Kövesdi A
az viszont érdekelne hogy milyen nevet adnak majd az új animenek mert ahogy emlitete Csepelee fiú hogy a megszokot Inuyasha nem lehet akor mi Inuyasha 2 hát elég érdekes lenne de majd csak kiderül valamikor !

Kövesdi A
hogy mindent igy tul kell bonyolitaniuk nem értem öket nah mindegy most az hogy 168 adik résznek vagy 1 résznek hivák engem aztán nem érdekel csak legyen majd egyszer folytatása az animének enyi a tömör lényeg !
de gondolom onan folytatják majd a történetet ahol a 167 résznek vége lett !

Szerintem nem világos, hogy a 167 részt miért nem lehet 168. résszel folytatni. Azért nem, mert a 167. rész óta több év telt el, ezért jogilag vége van az Inu-nak, nem lehet 168. résszel folytatni. Csak 2. szériát lehet kezdeni 1. résszel.
A 167. résznek valóban úgy van vége, hogy újra elindulnak megölni Naraku-t, és asszem van egy olyan kiírás, hogy a mangában követhetjük tovább a sztorit.
De ha vége lesz a mangának, akkor remélhetõleg csinálni fognak 2. szériát, ami szerintem az eredetinél is hosszabb lenne. :D Bár animét csinálni tényleg nehezebb.
167 résszel vége van az Inu-nak, csak 2. szériával tudnák folytatni a sztorit a manga alapján.

4. movie spoiler: nem viszi tovább a sztorit.
blbogus
hát megnézem azt a rohadék movie 4et.. az jön a 167. rész után, és azt is hallottam h befejezõ.. kideritem mi van benne..

Kövesdi A
hát egyszer csak be fejelzik a mangát nem lehet a végtelenségig huzzzni !
csak kérdés hogy utána lesz e türelmék és elszántságuk az animehez !
ami gondolom sokal nagyobb munka mint a manga !

Kövesdi A
hu ezt nem is tudtam hogy a animen ugy gondolják hogy a 167 részel csak ugy lezárják amikor nincs vége még a történetnek !
de mért nem lehetne folytatni hisz a 167 résznek valahogy ugy van aszem vége hogy "továb üldözük narakut stb" inen mért nme lehetne tovább folytatni nem értem !

De én nem sok esélyt látok erre.

A Spirál annyira sincs lezárva, mint Inu.

Amúgy Rumiko 500 fejezetesre tervezte a mangát, de már azon is túl van, mégsem közeledik a vég.
A Sunrise emberei mondták, hogy ha Rumiko befejezi a mangát, akkor talán készítenek 2. Inuyasha szériát. Az eredetit 168. résszel folytatni nem tudják, hiszen már 2004-ben befejezték 167 résszel. Az annyi volt, változtatni már nem lehet rajta, csak új anime lehetséges új címmel. De persze folytatná az eredeti sztorit.
Seth
ki kezdte el ezt híresztelni hogy folytatják az animét??? nem igaz, sehol sem volt róla szó. Mennyi olyan animesorozat van amit befejeztek és csak mangában folytatják? Rengeteg,az inuyasha is ilyen lesz

PSN ID.: Beegabor

Kövesdi A
biztos hogy az új részeket is ( már mint a 168 epizod fölöt) biztos jol meg csinálják majd csak kezdenék már el mert igy soha nem végeznek ha arol van szó hogy 20-30 fejezet és vége a mangának akor a anime elejébe nyugodtan bele kezdhetnének szerintem mármint gondolom hogy 200-adik részig meg van már a történet a mangábol !
szabad lenne a pálya legaláb csak pár embert álitanának rá nme tom hogy menyien dolgoznak a mangán de nem lehet olyan bonyolult meg csinálni hisssz ott csak rajzolni kell nem kell szinkronizálni stb !

Ha az A+ végez az összes résszel, akkor néhány tudatlan fel lesz háborodva, hogy megint várni kell a folytatásra. Pedig ez már nem az A+ hibája lesz.
blbogus
jah én aszittem arra gondolsz a manga befejezésével kapcsolatban amirõl régebben irtál, h akkor jön a 167. résztõl folytatás.. azokra az ujakra gondoltam h nem lesz az igazi.. de akko tévettem..

Kövesdi A
már mint ara célzol hogy azalat a 63 rész alat nem történik semi a történeben fontosab jelentöseb esemény ?
és aztán a végén megint csak ugy mint a 104-edik résznél csak ugy vége lesz !
enegm legalábis meglepet hogy a 167-edik epizod amivel zárták a szezont ilyen véget csináltak neki lehetett volna kicsit jobb is !

vagy milyen feelingre gondoltál ?

blbogus
már nem lenne az igazi.. huu de nagy öröm h végre van fojtatás, sokak szemébe könnyek csordulnak h az egykori kedvenc visszatért, aztá pedig a várt feeling elmarad.. volt már részem ienben.. aki kételkedik majd az is elhiszi.. max csak nem vallja be :-P

Kövesdi A
amugy van valami info arol hogy mikor is lesznek kész a mangával pontosan ?
és hogy lesze az anime-nek folytatása ?
jó lenne ha folytatnák!

Kövesdi A
hát elég érdekes lesz ha minden hétvégén 2 rész lesz mivel akkor 31 hétbe fogtelni mire végig küldik még ha minden nap adnák ugy is elég hosszü lenne végig nyomni 9 hét vagy ha H-P adnák még ugyis 12 hét lenne az egész új részt le adni !

63 új rész lesz.
Ha június 2.-án kezdik el õket, akkor hétvégenként lesznek.
Kövesdi A
az is jó leneha csak hétvégén szombaton és vasárnap adnának 2/2 rész mondjuk ! 1/1 rész szerintem nagyon szegényes lenne borzasztó sok idö telne el mire végig mene mind a 60 rész vagy amenyi van + ban !

A szezonokat én úgy értettem, ahogyan az angol forgalmazó eladta a sorozatot. De 6 évad akkor sincs, mert csak 4 éven át készült a sorozat. :-) (2000-tõl 2004-ig.) 6-os felosztás az openingek alapján lehetséges, de akkor inkább saga-król beszélnénk. A Japanimánia szerint nem lehet szó szerint évadokról beszélni, mert maguk a készítõk sem osztották fel a sorozatot évadokra.
blbogus
hát én szittem illetve ugy tuttam h a 167. rész a 6. évad uccsoja
a többi az jol hangzik az animaxrol

Üdv!
Enyim az animeplusz blogol, de az Animax-os hír már régebb óta terjengett a neten. Én az A+ fórumról tudtam meg.
Lényeg a lényegben, hogy az A+ tulajdonosa, a Sony beolvasztja az A+-t az Animax világhálózatába, ezáltal az A+ is Animax lesz, ami mellé design-változás és sok-sok új anime jár. A Hell girl - Pokoli lány már biztos, de sok másról folynak tárgyalások.
Június vagy július elején indul az Animax.
De ne sokat offoljunk, legyen Inu is témázva: lehet, hogy már június 2-tõl lesznek az új részek, de ez nem biztos, mert szokás szerint kicsit kavarnak. A 102. rész után hétköznaponként újra lesz a 2. szezon (ep. 53-104), és ezért még nem lehet tudni, hogy a 3. szezont (ep. 105-167) mikorra tervezik, mert miközben elõlrõl kezdõdik a 2. szezon, hétvégén lesz a 103-104. rész. Igazán "értelmes", de mind1. XD
Kövesdi A
ebben is van valami !
de szerintem igy is lesznek szinkronos animek böven !

Seth
természetesen kevesebb szinkronos anime lesz, hisz külföldi cég marhára nem fog minden országba, ahol jelen vannak ,szinkronra pénzt adni, egyszerûbb a felirat

PSN ID.: Beegabor

Kövesdi A
meg gondolom hogy mint a animax-nak nagyobb pénz ál rendelkezésre mint az A+ nak igy gondolom az új aminek hamarab jutnak el Mo-ra mint pl ha végre be fejezik a Inuyasha mangát és az új anime részek is elkészülnek akkor nem 2-3 évet kell várni az újrészekre
és gondolom több lesz a szinkronos anime mint a feliratos bár mondjuk feliratosan is élvezhetö söt néza job is mint a szinkron de azért maradnék a szinkronál !

blbogus
jaja egy wolfs raint megnéznék tv-ben is :)

Kövesdi A
remélem hogy ha az animax-kezébe kerül a müsor szerkesztése ki veszi a már 25 ször levetitet animéket a müsorol pl cubix.kaleido star na meg még van egy pár de inkább nem részletezném ! és ujakal potolja majd !