448
Egy újabb anime
  • blbogus
    nekem nem számit.. de egy hatos szám nekem is rémlik.. és nem opening meg endig.. de az se számit..
  • CsepeLee fiú #367
    6 évad csak azért nem lehet, mert 4 évig tartott a sorozat. XD
    6 opening (nyitószám) van, de az nem jelent semmi mást.

Opening felosztás

#1: "Change the World" by V6 (eps 01-34)
    #2: "I Am" by Hitomi (eps 35-64)
    #3: "Owarinai Yume" by Nanase Aikawa (eps 65-95)
    #4: "Grip!" by Every Little Thing (eps 96-127)
    #5: "One Day, One Dream" by Tackey & Tsubasa (eps 128-153)
    #6: "Angelus" by Hitomi Shimatani (eps 154-167)
  • blbogus
    én hallottam 6. évadrol is.. kevernek rendesen..
  • CsepeLee fiú #365
    Mit értessz 4. évad alatt? Forgalmazói csomagok szerint csak 3 szezon van, a japánok pedig tudtommal nem bontották évadokra a sorozatot.
    De amúgy elvileg kerek 4 évig tartott a sorozat, csak nem tudom, hogy te melyik részekre gondolsz.
    Talán a 4. opening részeire?
  • cicai
    a 4.évad hány részes?
  • Mirk
    igen, már megvan, köszönöm
  • CsepeLee fiú #362
    Emlékeim szerint a 44.-ben, de szükséges hozzá a 43. ismerete.
  • Mirk
    nemtudjátok melyik részben jelenik meg először sesshoumaru kardja a tokijin?
  • kitty091
    köszi
  • Kövesdi A
    BS player -nél felirat fájl megnyitása
    és már kész is ott még lehet a feiraton továb álitani az ídözitést ha nem lenne a videohoz való a felirat !
  • kitty091
    megint én
    vki tudja h kell a feliratot beépíteni a videóba?
    elég tudatlan vok e téren
  • kitty091
    már megtaláltam vhol máshol de azért kösz
  • Seth
    namost erre mit mondjak, vak vagy vagy vak vagy? ^^ De ha még a movie sincs meg,akkor mit akarsz a felirattal? Majd szólj ha megvan ,aztán küldöm a feliratot (amit te is le tudsz tölteni a linkelt címről.....de én elküldöm egyefene)
  • Kövesdi A
    pedig ott van !
  • kitty091
    hol lehet az inuyasha movie 3. részét és hozzá magyar feliratot letölteni?
    (seth én nem találok ott magyar feliratot, ahol mondod)
  • Seth
    ott van a szemed előtt, ráböksz arra a kék nyílra és utána letöltés
  • kitty091
    de ott nem találok magyar feliratot
  • Seth
    innen
  • kitty091
    vki megmondaná h hol lehet az inuyasha movie 3-hoz magyar feliratot szerezni?
  • CsepeLee fiú #349
    Jó lenne tudni, hogy vajon tényleg van-e olyan oldal. Google-val nem találtam.
  • CsepeLee fiú #348
    Ismerős ismerőse; ismerős eset. :D
  • blbogus
    passzolom.. egy ismerősömnek monta az az ismerősöm, én magam nem beszéltem vele erről, mer sose elérhető..
  • CsepeLee fiú #346
    Kizárt.
    Az Animax-on lesz.
    Amúgy az Animax július 2.-án indul.
    Tud URL címet adni az az ismerős?
  • blbogus
    ismerősöm állitolag talált neten 104 utáni szinkronos részeket.. mit tudtok rola? adta vmien TV őket?
  • CsepeLee fiú #344
    Szerintem sajnos csak ismételni fognak júliusig. De majd kiderül. Nem írják ki az új műsorterveket. Lehet, hogy már Animax lesz júniusban.
  • Kövesdi A
    nah le ment ma a 101-es rész már csak 3 rész és talám jönnek az új részek !
    (már akinek újak )!
  • CsepeLee fiú #342
    Naraku csápjai már 16-osok. ^_^"
    A 80-81. részben szerintem elég bizarr Naraku külseje, meg ahogy a szélborda szétvagdossa őt.
  • blbogus
    az iesmit sose fogom megérteni.. csáp már 12es karika? oan mint h vki nem tud enni miközben vki arrol beszél h mien jot üritett délelőtt..
  • CsepeLee fiú #340
    A 80-81. részhez visszatérve: emlékezetem szerint az olyasmit kivágták az első szezonból.
  • CsepeLee fiú #339
    A 80-81. részben nagyon sokszor mutatják Naraku undorító csápjait.
    Amúgy az egész sorozatot tekintve nagyon sok a véres és egyéb kicsit morbid jelenet. Pl.: mikor mutatják Kagura szívét. Azt teljesen ki is vágták az RTL-esek.
    Én már az első 3-4 rész közben meggondoltam volna a 12-es karikát.
  • blbogus
    az egész inuyashában van összesen 3 rész ami vágást érdemel a fiatalabbak miatt, pl miko inuyashat gyomortájékon kijukasztják, az oan.. de a többi?? hát..
  • Kövesdi A
    de mit akarnak ki vágni a 80-81 edik részböl nem nagyon történik benne semi olyan ami vágását érdemelne
    se hentai-s jelenetek stb
    se ugy váreseb jelentek nincsenek benne !
    vagy mi az ami szerintük nem ilik bele ? én nem látok benne semi olyat ami vágást érdemelne !
  • CsepeLee fiú #336
    Amúgy az RTL látszólag az 59. résszel befejezte az Inu-t.
    Hát, mondjuk a 80-81. részt nem is tudnák rendesen megvágni. Vagy úgy se lenne elég a 12-es karika, vagy KB csak 10 értelmetlen perc maradna egy részből. ^^"
  • CsepeLee fiú #335
    Az A+ nem vág.
    Az RTL-nek muszály volt vágni, mert a magyar médiatörvények miatt magyar jogosultságú csatorna 16-os korhatárral adhatná az Inu-t. Egyszer volt is 16-ossal az RTL-en.
    Az A+ az angol szabályokhoz tartozik, ám eléggé furcsállom, hogy látszólag ott mehet 12-essel, pedig a német RTL 2 csatorna is agyonvagdossa.

Movie-k: az a lista csak azt jelenti, hogy mikor készültek, de semmi közük a sorozathoz. Tudtommal a mangához sincs közük.
  • blbogus
    sztem az a+ nem cenzuráz
  • Kövesdi A
    olvastam egy oldalon hogy az rtl klub megvágva adjah le a második szezont !
    az A+ is vágva adta vajon le és igy az új részek is vágva lesznek leadva ezt vajon lehet tudni ? vagy nem jelemzö az A+ ra hogy ilyet tenne ?
  • blbogus
    mondom nem én találtam ki azt mondom amit olvastam.. ha igy "kell" végignézni akkor csak van vmi köze hozzá
  • CsepeLee fiú #331
    Szerintem is különálló szösszenetek.
  • Kövesdi A
    hát én a movie 4-et nem tekintem folytatásnak szerintem összintén egyik movie-nek sincs semi közze a sorozathoz !
  • CsepeLee fiú #329
    Inuyasha 2. lehetne, vagy akár Inuyasha új kalandjai.
    Megvan határozva, hogy egy sorozat folytatását mennyi időn belül lehet elkezdeni. Ez az idő asszem néhány hónapon belül van, de nem tudom. A Sunrise anno úgy döntött, hogy nem készítenek több részt amiatt, hogy ne legyenek újabb és újabb fillerek, mivel a manga sokkal lassabban jelenne meg. De ha vége lesz a mangának, akkor lehet, hogy elkészítenék az Inu folytatását. Vagy új szériában, vagy movie-ban, vagy ovában... Ez szerintem nincs tisztázva.

Az A+-osok nem közöltek le június első hétvégéjére műsort. Ez akár arra is utalhat, hogy már Animax lesz helyette. Remélem, hogy Inu folytatás is lesz.

Láttam a movie 4-et. Olyan, mint egy filler, Naraku sincs benne.