Inuyasha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Az Animax-on lesz.
Amúgy az Animax július 2.-án indul.
Tud URL címet adni az az ismerõs?
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
(már akinek újak )!
A 80-81. részben szerintem elég bizarr Naraku külseje, meg ahogy a szélborda szétvagdossa õt.
Amúgy az egész sorozatot tekintve nagyon sok a véres és egyéb kicsit morbid jelenet. Pl.: mikor mutatják Kagura szívét. Azt teljesen ki is vágták az RTL-esek.
Én már az elsõ 3-4 rész közben meggondoltam volna a 12-es karikát.
se hentai-s jelenetek stb
se ugy váreseb jelentek nincsenek benne !
vagy mi az ami szerintük nem ilik bele ? én nem látok benne semi olyat ami vágást érdemelne !
Hát, mondjuk a 80-81. részt nem is tudnák rendesen megvágni. Vagy úgy se lenne elég a 12-es karika, vagy KB csak 10 értelmetlen perc maradna egy részbõl. ^^"
Az RTL-nek muszály volt vágni, mert a magyar médiatörvények miatt magyar jogosultságú csatorna 16-os korhatárral adhatná az Inu-t. Egyszer volt is 16-ossal az RTL-en.
Az A+ az angol szabályokhoz tartozik, ám eléggé furcsállom, hogy látszólag ott mehet 12-essel, pedig a német RTL 2 csatorna is agyonvagdossa.
Movie-k: az a lista csak azt jelenti, hogy mikor készültek, de semmi közük a sorozathoz. Tudtommal a mangához sincs közük.
az A+ is vágva adta vajon le és igy az új részek is vágva lesznek leadva ezt vajon lehet tudni ? vagy nem jelemzö az A+ ra hogy ilyet tenne ?
Megvan határozva, hogy egy sorozat folytatását mennyi idõn belül lehet elkezdeni. Ez az idõ asszem néhány hónapon belül van, de nem tudom. A Sunrise anno úgy döntött, hogy nem készítenek több részt amiatt, hogy ne legyenek újabb és újabb fillerek, mivel a manga sokkal lassabban jelenne meg. De ha vége lesz a mangának, akkor lehet, hogy elkészítenék az Inu folytatását. Vagy új szériában, vagy movie-ban, vagy ovában... Ez szerintem nincs tisztázva.
Az A+-osok nem közöltek le június elsõ hétvégéjére mûsort. Ez akár arra is utalhat, hogy már Animax lesz helyette. Remélem, hogy Inu folytatás is lesz.
Láttam a movie 4-et. Olyan, mint egy filler, Naraku sincs benne.
elvileg igy kell végig nézni:
1-55. rész
movie 1 - Affections Touching Across Time
56-95. rész
movie 2 - The Castle Beyond the Looking Glass
69-136. rész
movie 3 - Swords of an Honorable Ruler
137-167. rész
movie 4 - Fire on the Mystic Island
ezt a usteam irta, nem én találtam ki, tehát igy van.. szoval a movie 4 egyfajta folytatás és állitolag befejezés (ez már nem usteam)
de gondolom onan folytatják majd a történetet ahol a 167 résznek vége lett !
De ha vége lesz a mangának, akkor remélhetõleg csinálni fognak 2. szériát, ami szerintem az eredetinél is hosszabb lenne. :D Bár animét csinálni tényleg nehezebb.
4. movie spoiler: nem viszi tovább a sztorit.
csak kérdés hogy utána lesz e türelmék és elszántságuk az animehez !
ami gondolom sokal nagyobb munka mint a manga !
de mért nem lehetne folytatni hisz a 167 résznek valahogy ugy van aszem vége hogy "továb üldözük narakut stb" inen mért nme lehetne tovább folytatni nem értem !
A Spirál annyira sincs lezárva, mint Inu.
Amúgy Rumiko 500 fejezetesre tervezte a mangát, de már azon is túl van, mégsem közeledik a vég.
PSN ID.: Beegabor
szabad lenne a pálya legaláb csak pár embert álitanának rá nme tom hogy menyien dolgoznak a mangán de nem lehet olyan bonyolult meg csinálni hisssz ott csak rajzolni kell nem kell szinkronizálni stb !
és aztán a végén megint csak ugy mint a 104-edik résznél csak ugy vége lesz !
enegm legalábis meglepet hogy a 167-edik epizod amivel zárták a szezont ilyen véget csináltak neki lehetett volna kicsit jobb is !
vagy milyen feelingre gondoltál ?
és hogy lesze az anime-nek folytatása ?
jó lenne ha folytatnák!
Ha június 2.-án kezdik el õket, akkor hétvégenként lesznek.
a többi az jol hangzik az animaxrol
Enyim az animeplusz blogol, de az Animax-os hír már régebb óta terjengett a neten. Én az A+ fórumról tudtam meg.
Lényeg a lényegben, hogy az A+ tulajdonosa, a Sony beolvasztja az A+-t az Animax világhálózatába, ezáltal az A+ is Animax lesz, ami mellé design-változás és sok-sok új anime jár. A Hell girl - Pokoli lány már biztos, de sok másról folynak tárgyalások.
Június vagy július elején indul az Animax.
De ne sokat offoljunk, legyen Inu is témázva: lehet, hogy már június 2-tõl lesznek az új részek, de ez nem biztos, mert szokás szerint kicsit kavarnak. A 102. rész után hétköznaponként újra lesz a 2. szezon (ep. 53-104), és ezért még nem lehet tudni, hogy a 3. szezont (ep. 105-167) mikorra tervezik, mert miközben elõlrõl kezdõdik a 2. szezon, hétvégén lesz a 103-104. rész. Igazán "értelmes", de mind1. XD
PSN ID.: Beegabor
és gondolom több lesz a szinkronos anime mint a feliratos bár mondjuk feliratosan is élvezhetö söt néza job is mint a szinkron de azért maradnék a szinkronál !