448
Egy újabb anime
-
gomoo #408 Srácok én olyat kérdeznék nagyon fontos hogy JAPÁN eredeti dubbal(szinkronnal) honnan tudnám leszedni angol van de az gáz magyar jobb de azt nem találok!(egyáltalán japán az anime?én ugy tudom igen...dehát kitudja mert akkor felesleges a japán dub...)Elöre köszi minden választ ja és privi be kérem a pontos linket ha valaki tud (tudom gogle a barátod de vagy mkv be ad azt meg nem tok megnyitni vagy angolt ill egyéb más nyelveken...) -
Kameko Chan #407 tudja vaki hogy hány film lesz mert én úgy hallottam hogy 7 lesz de lehet hogy csak kamu -
#406 a 4. érdekelne szinkronnal.. tegnap v előtte kerestem rá és nem találtam.. ha tudsz adhacc linket.. -
andybaby #405 sziasztok
Akit érdekel Inuyasha moviek letéltése...
tudok oldalt ahonnan magyar szinkronnal le lehet tölteni mind a 4-et.
de feliratot is tudok....
-
#404 ugye tudod h ez inuyasha forum :P -
tomm55 #403 Helló
Ha valaki tud jó torrentre meghívót pl:majomparádé vagy valami ilyesmire.
vagy ha tudjátok honnan tudom letölteni a bakkermannt-pékembert
akkor írjon priviben és én cserébe küldök egy olyan torrentre meghívót ahol az öszzes sorozat fenn van pl:
dr house 4 évad
szökés 4
dr csont
szökés 3
hősök 2-3
CSI
STB.... -
#402 gondolom akko nem nyertem semmit.. -
#401 részemről megtörtént.. szivesen ^^ -
LCO #400 Anime webshophoz szeretnék információt gyűjteni az igényekről, kérlek titeket töltsétek ki az alábbi linken, kb 2 perc, köszönöm.
Kérdőív -
Zsócapóca #399 Az előző üzenet írójához hasonlóan én is arra szeretnélek titeket kérni, hogy aki tudja, hogy hol lehet letölteni a Movie 3-at és Movie 4-et magyar felirattal az írjon az e-mail címemre: [email protected]
Előre is köszi! -
Saskia #398 szóval az aki tudna valamit h honnan lehet letölteni akkor az irna 1privát üzenetet? -
Saskia #397 nagyon kéne -
Saskia #396 találtam már letöltő helyet ahonnan letudtam tölteni magyarul 1-104ig és a többi angolul van meg magyar felirattal...sőt még az 1.film is megvan magyarul...de a többit még csak angolul sem találom.
Nem tudná valaki megmondani,hoy a film 2,3,4-et honnan tudnám letölteni magyar felirattal? -
Zsócapóca #395 Sziasztok! Zsófi vagyok. Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki tudja-e, hogy honnan lehet letölteni az Inuyasha Movie 3-at és 4-et magyar felirattal. Ill. a 148. részt nem tudtam letölteni sehol és a 166-os résszel pedig az a problémám, hogy késik rajta a hang. Tudom, örülhetek, hogy egyáltalán van rajta magyar feirat, csak elég zavaró.
Aki tud nekem ezekben a dolgokban segíteni az légyszi írjon.m Az e-mail címemre is válaszolhattok: [email protected]
Előre is köszi a segítséget! -
seiri #394 hy! az a rész az ezer éves virág, a 96. Nem tud véletlenül valaki valami frisset hogy mikor adják le az újabb részeket szinkronosan? már nagyon kíváncsi vagyok =) -
Mirk #393 tudja valaki melyik részben van az amikor rin leesik egy szikláról aztán sesshoumaru megmenti? -
torrentzsoca #392 Szerintem próbálkozz torrenttel. Linket az oldalak biztonsága érdekében nem adhatok, olyat meg ami nem torrent oldal végképp nem. Ne haragudj etikai kérdés az egész. Próbálj meg valami híresebb magyar torrent oldalra meghívót szerezni. Felirat nélkül külföldi torrent oldalrol is le lehet tölteni, de az nagyon lassú. 104-ig magyar szinkronos avi-t utánna MKV-s részeket tölts, mivel sok az olyan avis rész ami TV felvétel és azokhoz illeszteni kell a feliratot. Feliratba segítünk, ha link kell!
üdv: Zsolt -
Saskia #391 hy! nem tudná valaki megmondani,h honnan tudnám letölteni az Inuyasha részeket? hát a filmeket? előre is köszi -
torrentzsoca #390 Remélem én is. Ez a legjobb anime amit eddig láttam. Nagyon szomorú lenne, ha nem lessz majd befejezés. Kb még 1-2 hét mire lejön a maradék többi rész. Elég türelmetlen vagyok már a folytatást illetően. -
#389 lehet.. én remélem :) -
CsepeLee fiú #388 Ha vége lesz a mangának, akkor lehet, hogy lesz 2. tévésorozat. -
#387 vmi iesmi jah.. én végig nézrem a sorozatot anno de .. sztem nem is kell rá várni.. állitolag csak mangában fejezik be.. de igazábol passz.. -
torrentzsoca #386 Csak érdekel, hogy mikor öliok már meg Narakut. Még a sorozatot sem láttam végig. 120.részig. Lessz egyáltalán befejezés? vagy csak félmegoldások? -
CsepeLee fiú #385 Avval semmi. Nincs, és elvileg a közeljövőben nem is lesz. Csak egy fake (hamis) trailer volt YouTube-on, hogy lesz. -
torrentzsoca #384 Hali
Mi van az InuYasha movie5-el?
-
#383 nem lesz a feltöltésből semmi mer a koli kifelé nem oszt, feltölteni nem alkalmas..
@CsepeLee fiú
nem tom meik verzioba néztem meg 104 után felirattal de nekem ugy rémlik h a végén vmi 6rol irogattak.. de sztem nem is oan fontos.. mérjük őket dvd.ben :P -
CsepeLee fiú #382 Régebben volt témán, hogy hány szezon is van valójában. Az AS magazin IY különszámában 7-ről van szó. Nem értettem, hogy hogy lehet 7, hiszen 4 éven át tartott a sorozat. Ám egy barátom felvilágosított, hogy néhány sorozat esetében egy szezon lehet akár csak egy félévnyi termés, így kijön a hét. -
#381 hogy állsz?
amúgy a mai hanyadik rész volt? -
#380 majd ha minden jol megy hamarosan feltöltöm nagysebességgel egy torrent oldalra.. szal remélem torrentezel.. egyébként meg nem tok linket azér sry.. -
#379 nem tudnátok adni egy friss linket ahol letölthetöek a részek mnagyarul 1-104-ig előre is köszi -
CsepeLee fiú #378 Inu szinkronja végig kész van hónapok óta, csakhogy a licensznek és a szinkronnak az RTL Klub az eredeti tulaja, ezért meg kell tőle venni a jogokat. Nem tudom, hogy evvel hol tart az Animax. Elvileg lesz Inu folytatás, de még mindig nem tudjuk, hogy mikor. -
#377 Fullmetal Alchemist lesz
Nemrég néztem végig, isteni jó ^^ -
#376 bocs téves ez a meglepi péntek-en volt sajnos le maradtam róla -
#375 animax Blog
Meglepi
Ma 21.30 és 21.50 között nézzétek az Animax-ot, mert lesz egy meglepi, amiről semmi más infó nincs.
lehet hogy a folytatást jelentik majd be ! -
#374 ere lennék én is kicáncsi mert igértek egy tájékoztatást a folytatásról de tényleg sehol semi lesz egyáltalán folytatás ?
reméljük most már lassan közli velünk az animax ! -
CsepeLee fiú #373 Más: nyár végére ígért az Animax egy tájékoztatót arról, hogy mikor lesz a folytatás. Nyár elmúlt, de tájékoztató sehol. (Lehet, hogy szeptember elejére gondoltak, de már a túró se tudja.) -
CsepeLee fiú #372 Én úgy tudom, hogy 1 évad két félévből áll. Asszem, hogy pl. a South Park-nál így van.
Amúgy Inuról egyszer volt egy nyilatkozat, hogy nem lehet évadokra bontani. -
#371 filmsorozatoknál egy évad fél évig tart, szóval nem fizikai képtelenség -
CsepeLee fiú #370 Az Anime News Network-ről másoltam, ami ilyen op/ed adatokkal kapcsolatban 100%-ig hiteles.
A 6-os számra tényleg csak annyit tudok mondani, hogy 4 évig készült a sori, szal fizikai képtelenség a 6 évad. ^^ -
#369 Tudtom szerint a One Day One Dram csak pár rész erejéig tartott...