Inuyasha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudná valaki megmondani,hoy a film 2,3,4-et honnan tudnám letölteni magyar felirattal?
Aki tud nekem ezekben a dolgokban segíteni az légyszi írjon.m Az e-mail címemre is válaszolhattok: [email protected]
Elõre is köszi a segítséget!
üdv: Zsolt
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Mi van az InuYasha movie5-el?
@CsepeLee fiú
nem tom meik verzioba néztem meg 104 után felirattal de nekem ugy rémlik h a végén vmi 6rol irogattak.. de sztem nem is oan fontos.. mérjük õket dvd.ben :P
Meglepi
Ma 21.30 és 21.50 között nézzétek az Animax-ot, mert lesz egy meglepi, amirõl semmi más infó nincs.
lehet hogy a folytatást jelentik majd be !
reméljük most már lassan közli velünk az animax !
Amúgy Inuról egyszer volt egy nyilatkozat, hogy nem lehet évadokra bontani.
A 6-os számra tényleg csak annyit tudok mondani, hogy 4 évig készült a sori, szal fizikai képtelenség a 6 évad. ^^
https://supermario4ever.wordpress.com
6 opening (nyitószám) van, de az nem jelent semmi mást.
Opening felosztás
#1: "Change the World" by V6 (eps 01-34)
#2: "I Am" by Hitomi (eps 35-64)
#3: "Owarinai Yume" by Nanase Aikawa (eps 65-95)
#4: "Grip!" by Every Little Thing (eps 96-127)
#5: "One Day, One Dream" by Tackey & Tsubasa (eps 128-153)
#6: "Angelus" by Hitomi Shimatani (eps 154-167)
De amúgy elvileg kerek 4 évig tartott a sorozat, csak nem tudom, hogy te melyik részekre gondolsz.
Talán a 4. opening részeire?
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
és már kész is ott még lehet a feiraton továb álitani az ídözitést ha nem lenne a videohoz való a felirat !
vki tudja h kell a feliratot beépíteni a videóba?
elég tudatlan vok e téren
PSN ID.: Beegabor
(seth én nem találok ott magyar feliratot, ahol mondod)