Inuyasha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ez akár azt jelentheti, hogy az Animax végre átveheti a 3. forgalmazói évadot, ami az RTL Klub által teljesen le van szinkronizálva, de ez így bekavarhat a jelenlegi tervekbe, mert az Animaxosok már az "InuYasha: The Final Act" sorozaton kezdtek el dolgozni. A Facebook-on várjuk az Animaxosok válaszát.
Az Rtl Klub álltal vetített részekig azokat láthatjuk, aztán pedig égetett felirattal van úgy, hogy rá van nyomva az eredetire, de ez egyáltalán nem zavaró szerintem, mert egészen jól vagy kitakarták, vagy az eredeti sorai közé feliratozták. :)
Még így is roppant izgalmasak ez elmaradt részek, hogy a final act-et végig láttam!!!
A zsoldos részek félbeszakadását meg nagyon bántam, már csak a fõvezér lett volna, arra azért kíváncsi lettem volna mekkorát harcolnak a tesaigával és azzal az irtózatos alabárddal, amit 100 emer nem bírt megemelni :D
Az RTL-es vetítéssel az alábbi helyzet van.
Olyan exkluzív jogot kaptak az RTL-esek, hogy ott kell elõbb lemennie az eredeti sorozat 3. adagjának. (Epizód 105-167.) 2 éve abbahagyták a 113. résszel. Nincs betiltva, de 16-os korhatár kéne rá. A 19. résztõl a 113. részig vágták az RTL-esek. Csak tippek vannak arra, hogy miért hagyták abba. 1. tipp: ha német forgalmazótól vették, akkor a németek megtilthatták, hogy itt menjen le elõbb. A német RTL II-n még el sem kezdõdött a 3. adag. Tehát ott is csak a 104. részig megy, ahogy az Animaxon. 2. tipp: a zsoldosos részeket a sok brutalitás miatt nem tudják úgy megvágni, hogy nappal leadják, és esti idõpontot nem mernek megkockáztatni. Írhattok az RTL-es Twitter-re, FB-re, és az [email protected] mail címre.
meg a három különálló film is megvan. hány rész készült belõle összesen?
Remélem jeliztek:))
a Dragonball örök!
Viszont Itt fent van az egész 167 rész.
http://netmaffia.hu/index.php?showtopic=201343&hl=Inuyasha
Ha nem vagy beregizve akkor itt az idõ.
Azok még szinkronosak egyáltalán?
A final act pedig a 167.-résztõl kezdõdik?
Akkor úgy látszik túl gyorsan néztem(volt hogy egy nap akár 15 részt is megnéztem egy huzamban).
ki jutottak a nagy szörny gyomrából és annyi volt.
Bár én angolul nézem...
Mint ahogy azt mi tesszük.
S nem csak japán anime van, van Koreai is. Csak az jóval ritkább.
----------
Egyébként õsztõl lesz Japánban második sorozat. *-* :))
Semmilyen anime nem lett betiltva. InuYasha-ra 16-os korhatár kell. Ezért vagdosták meg az RTL-esek. Már az ORTT-határozat elõtt vagdosták, tehát nagyon jól tudták, hogy bajuk lehet belõle. (Az Animax a britekhez tartozik, ahol nincs "karika-kötelesség".) A 114. résztõl valszeg már nem mernek kockáztatni az RTL-esek, de úgy gondolják, hogy este vagy éjszaka 16-os korhatárral nem lenne elég nézõ. Ez hülyeség. Biztosan több lenne, mint a délelõtti vágott verziónak. Fene tudja, de annak ellenére, hogy nem adják tovább, vetítési jogot nem adnak az Animaxnak, hogy legalább ott menjen. DVD-kiadás sincs. Ez egy sz**rágó dolog.
Kár lenne érte, hogyha betiltanák. Mert nem rossz sorozat, cselekménye nem unalmas. Szerintem a mai anime-k közül ez az egyik, aminek a története nem sablonos.(Filmek annyira nem tetszenek, szerintem azok, nem annyira jók. Gondolok A világhódítás kardjai címû anime-re)
Elõre is köszi a válaszokat!!!
ui: videoplayer.hu-n fönt vannak a japán részek. Jobb mint a semmi!
Leszinkronizáltak kb 104 részt, aztán nemrég mind a 4 filmet, de itt stop, nincs tovább?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Folytatás: volt olyasmirõl szó, hogy a manga befejezése után lesz egy második animesorozat, de most úgy tûnik, hogy az mégsem akar készülõdni. Kár érte. :/
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
szeretném megkérdezni hogy 167. résztõl kezdve van e még Inuyasha folytatás, vagy már csak Mangában? Mert idáig megnéztem feliratosan de nem tudom van e tovább...
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Akit érdekel Inuyasha moviek letéltése...
tudok oldalt ahonnan magyar szinkronnal le lehet tölteni mind a 4-et.
de feliratot is tudok....
Ha valaki tud jó torrentre meghívót pl:majomparádé vagy valami ilyesmire.
vagy ha tudjátok honnan tudom letölteni a bakkermannt-pékembert
akkor írjon priviben és én cserébe küldök egy olyan torrentre meghívót ahol az öszzes sorozat fenn van pl:
dr house 4 évad
szökés 4
dr csont
szökés 3
hõsök 2-3
CSI
STB....
Kérdõív
Elõre is köszi!