Dr. Uwe Boll FAN CLUB

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy jön ide a pcguru? az sg-n sokkal hamarabb fent volt a boll-os cikk.
mien pcguru miatt?mi?
az biztos
Szabi84
vilagméretûbalfasz

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
ez a topic most a pcguru miatt van? Egyebkent tényleg tök béna a tag.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

a 'ze' az a 'the' német akcentussal.
itt kb az van amit mondtál..c sak kicsit hosszabban: www.uwebollisantichrist.com
Iori
gozom sincs, vmi nemet nevelo lehet vagy vmi

I love this game!

hhuu...Google keresés közben ezt a mondatot találtam: "Uwe Boll...Hitler's Favorite Director" és ez sajnos igaz <#eplus2>
mijaza ze?
de amúgy jó <#vigyor3>
Iori
na ezt ide:

I love this game!

sajnos nem<#vigyor3>
Iori
van egy fan club honlapja , amin annyi van odab*szva hogy please uwe boll dont make more movies, na az uberlol 😄

vki tudja a cimet?

I love this game!

ne csak a rayne-el..az összes játékot játszassuk végig vele amirõl filmet készített<#vigyor1>és minden halálnál lekeverünk neki egy nyakast...ha túléli elmehet...de úgyse fogja <#alien>
vagy egy másik alternatív módszer..szólunk az ufoknak hogy vigyék el Boll-t és hozzák vissza Elvist <#vigyor3>
Értem ,tehát egy vadhajtás......

Stephen(Sing Chi) Chow forever

hátt..kb olyan mint mengele volt a 2. vh.-ban <#nevetes1>
Ez a csávó tényleg doktor? És ha igen miféle doktor?

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Waterhorse
Sztemj csak ültessük le és játszassuk végig vele a Bloodraynet. Minden egyes visszatöltés után kiütjük egy fogát, ha elfogytak a körmei jönnek.<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

hátt..csinálok neked is ha akarod, de boll-nak szántam <#vigyor1>
vagy felõlem keresztre is feszíthetjük vagy mágján is elégethetjük mint a középkorban a boszorkányokat <#vigyor1><#vigyor1>
Seth
pödörjé nekem is egyet 😄

PSN ID.: Beegabor

hmm...conan+lotr= dungeon siege?<#wilting>
megyek sodrok kötelet
már megnéztem az elõzeteseket...Boll-nak fogalma sincs arról hogy miaza Blood Rayne...
megnéztem a bloodrayne film honlapját...kristinna EGYÁLTALÁN nem hasonlít rayne-re..szerintem

és cask ennyi tudok mondani boll filmjeire...MIÉRT! MIÉÉÉRT!?!!?!?
Dynamic
Uwe Boll ismét elszabadult:
Far Cry
vigyázzá...
TF: What kind of film do you have in mind for Dungeon Siege? By that I mean are you envisioning a grand sweeping serious fantasy epic along the lines of Lord of the Rings, a more fun swashbuckling Star Wars in a fantasy setting type of movie, or a bloody sword and sorcery film along the lines of Conan the Barbarian?

UB: CONAN or BRAVEHEART meets LORD OF THE RINGS.

Jézusom 😄 Már a gondolata is borzalmas hogy egy ilyen filmet õ rendezzen 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

A MESTER!!!!!!! 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Bandew
Jajj de okos:

TF: Godzilla

UB: A symbol for the revenge of the nature

:-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Waterhorse
Azért a Bloodrayne új elõzetese nem tûnik rossznak.
Ha másért nem Kristana Loken és Michell Rodriguez bájai miatt megnézhetõ egyszer, no meg Michael Madsen miatt, ha jól játszható szerepett kapott benne.

Ennek ellenére nagyon úgy tûnt, hogy nem lesz köze a sztorinak a játékhoz, csak karakterûgyileg, úgy viszont elég hitelesen, mert se szörnyek, se németek. Nekem valami középkori kalandfilmnek tûnik, egy-két vámpírral megszínezve. Annak viszont lehet, hogy jó lesz a snitteket elnézve. Plusz sehol egy CGI animáció, vagy csak nagyon elrejtve, ez újabb jó pont. Lehet, hogy csak elfogultság, mert nagyon szerettem a játékot, de még merem remélni a legjobbakat.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

JaB
Well... az Alone in the Dark iszonyú kritikákat kapott lásd.

- Filefront http://news.filefront.com/Alone-In-The-Dark-Not-Doing-Well/;17295;/topic.html

- avagy szerény oldalamon http://www.jab-en.net

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
Igen, el is sírtam magam.
Egyébként egy teaser már elég régóta kering a neten, egy cgi-szörnyes gigafos lesz.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sephi
Mindannyiunk kedvenc (...) rendezõje, Dr. Uwe Boll rendületlenül folytatja a játékprogramok filmvászonra vitelét, ezúttal a soros áldozat az Alone in The Dark. Hát... inkább mindenki döntse el maga, hogy mit gondol. 😊

Laaal 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Mondom "Lattam" es nem olvastam bazeg 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
Ja!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Hopp innen ismerem a nevét! Nem tudtam rájönni mit rendezett ez a faszi, csak arra emlékeztem hogy; egy még számomra is loál "horrort"...
Ez a film is el lesz b@szva!

dikki*yysw
Interjút pl. be is lökheted ide 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Sephi
Lattam vele interjut. Te az az ember ugy elvan szalva magatol ...

traXion
jaok

Sephi
Ha' vaz. A dokink az annyira buszke volt a House Of The Dead c. filmjere mintha o szarta volna a spanyol viaszt. Aztan lathatod milyenjo film lett.

A Alone In the Dark is egy nagy bukas lesz a kritikusok szerint. Ez az ember ha mar film adaptaciot csinal akkor maniaja azt ugy elbaszni hogy az mar faj.

traXion
Nem értem?

Sephi
"Uwe Boll filmproducer büszkén jelentette be a Blodrayne film elksziteset"

Ahahaha 😊))))))

← ElőzőOldal 10 / 10