491
Szal...
  • Sephi
    égre megtörtént az, amire az összes Metal Gear Solid rajongó várt, Kojima hivatalosan is nyilatkozott az esetleges Uwe Boll-MGS film kapcsán. Idézném: "Nem, nem és nem. Fogalmam sincs, hogy Uwe Boll egyáltalán miért mond ilyeneket. Sosem beszéltünk vele. Lehetetlen, hogy valaha is filmet készítsünk vele."

A jelek szerint tovább nő a szűk tábor, akik kikosarazták a tehetséges filmrendezőt és forgatókönyvírót (korábban a Take Two is fityiszt mutatott egy esetleges Grand Theft Auto filmadaptáció kapcsán). Freak felmondhat a siratóasszonyoknak, Birdy abbahagyhatja a házioltár bontását, míg Flatline a Kojima plüssbabát visszatessékelheti az ágyába. (thx Replay)

O ISTENEM KOSZONOM NEKED!
  • Danecay
    Én már komolyan kezdem megsajnálni :)
  • haxoror
    Csak az a baj hogy zseniális üzletember és nem zseniális filmrendező
  • Seth
    Minden bizonnyal az, Einstein-t sem akarták megérteni.....
  • Sephi
    Az a baj hogy kezdem elhinni hogy ez az ember egy zseni.
  • Alien1024
    LOL fiélmjei vanak és ö maga is nevetséges fuuu
  • TheBerzerker
    Jézusom...ez az Uwe Boll félelmtes olvassátok el a következő cikket mert érdemes...

The Awfull Truth Behind the Worst Director in the World
  • Sephi
  • Cat #123
  • tomsolo
    hogy néz ki a gané, csak hogy hasonlítson rá a viaszbábu....
  • haxoror
    :DDDDDDDDD
  • quack
    röhejes
    http://www.sg.hu/cikkek/41879

Szerintem ez senkit nem lep meg!
  • Sephi
    Penz.
  • Voltan
    Honnan a francból szed össze ilyen kalibereket a szarjaihoz? Ez nagyon durva...
  • Sephi
    Baszki :DDDD

De a DS nem ertem. En azon vaok kiakadva hogy ilyen jo szereploket oszze tud szedni es az is egy nagy bukta lesz!
  • winnie
    mi a gond a szereplőkkel?:) nézd meg az dungeon siege előzetesét és biztos vágni fogod a centit a decemberi premierig:)

update: a bloodrayne már az első napon bukta és az alone in the darkot is alulmúlta. kemény 450ezer dollárt hozott.
  • Sephi
    LOL

Ezt nem hiszem el. Es figyelitek a szereploket?
  • Sephi
    http://filmforce.ign.com/articles/561/561872p1.html

Ez kesz.
  • Sephi
    Fantasztikus.... eskuszom. Bazdmeg.... ezt az embert.
  • REALista
    UWE BOLL BESZÓL AZ ALONE IN THE DARK FORGATÓKÖNYVÍRÓJÁNAK:

UWE BOLL/a forgatókönyvírónak/:Nálatok Edward nem titokzatos alak,hanem egy mindennapi figura.Neki ezzel szemben misztikusnak kell lennie, mint Pengének.Szuperképeségekre és különleges fegyverekre van szüksége, és nem nyavajás háttértőrténetre![...] Legyen még több gyilkosság vagy szőrny, vagy Edward utazzon el egy szigetre, hogy ott oldjon meg egy ügyet - nem értem, hogy a forgatókönyvírás ilyen alapszabályait miként lehet mellőzni...!

BLAIR ERICKSON/a forgatókönyvíró/:Szeretnék elnézést kérni a földbolygó minden játékosától, amiért segítettük ezt az embert, hogy újabb atombombát zúdítson a közönségre.Védelmünkre csak annyit tudok felhozni, hogy amikor az egész kezdődött, még nem tudtuk, ki is ez a Boll - ám amikor rájöttünk, hogy egy ilyen világraszóló balfasz, kiszálltunk a filmből.
  • Seth
    De biztos tudja, csak ő egy mazohista állat és élvezi ha mások szenvednek :D
  • STREEX
    Még a lentebbi interjúra vonatkozólag.Nem értem miért nem teszik fel neki ezt a kérdést?:
    -Mit gondolsz arról hogy sokan téged tartanak minden idők legrosszabb rendezőjének?Pontosabban a filmvilág anti-krisztusának?És szerinted miért van mindhárom játékadaptációnak szánt filmed minden idők 100 legrosszabbja között?

Nekem nincs más ötletem csak az hogy ez az ember nem is tudja hogy ilyenek a vélemények a filmjeiről?
  • Thadius #108
    ez a boll nagy f@sz
  • winnie
    csak nekem necces a dungeon siege előezetese?
  • Seth
    "Snake, here is your new mission.
    You must infiltrate the Boll mansion, and destroy everyone and everything!!!"
  • Sephi
    "Boll azt állítja, hogy "már megkeresték" a forgatókönyvel, és "minden idők öt legjobb filmjének egyikét" tudná leforgatni az alapanyagból."

AHAHAHAHAAHAHHAAQs;kadjaw/ljabhwd.kASJBD.kjbsd.ksb sadsajaljlasnhaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[/nem kap levegot]
  • STREEX
    576:

Boll & MGS
    Mozi

Uwe Boll, a germán direktorgéniusz a Bloody Disgusting-nak adott interjújában egy általa rendezett Metal Gear Solid filmadaptáció lehetőségét villantja fel. Boll azt állítja, hogy "már megkeresték" a forgatókönyvel, és "minden idők öt legjobb filmjének egyikét" tudná leforgatni az alapanyagból.
    Kicsiny szerkesztőségünk örömmel vette tudomásul, hogy Herr Boll végre elszánta magát, és szent meggyőződésünk, hogy remek, filmtörténeti alkotás születhet a Metal Gear és Boll doktor találkozásából. Ezt megünneplendő elhatároztuk, hogy rögtön az első nap felkeressük a forgatási helyszínt, és átadjuk személyes ajándékunk a német rendezőzseninek - kizárólag akkor persze, ha tényleg ő kerül a direktori székbe. Az ajándékozási ceremóniát a biztonság kedvéért gondosan elpróbáltuk ma délelőtt - az erről készült képeket a galériában találjátok. Szeretünk, Uwe!
  • Sephi
    Fasz kivan ettol az embertol :DDDDD
  • SASboy
    :DDD
  • Sephi
    Nem lesz Postal :D
  • Szabi84
    Arra kivácsi leszek ki vállalja be a Postal főszerepét!
  • Sephi
    "Gondolom, láttad a Doom -ot, mi a véleményed?
    „Jó volt, de nem a legjobb. Néhány dologban hasonlít az Alone in the Dark -hoz.” "

Foleg abba hogy egy nagy SZAR! :DDDDD

LOOOOOOOOOOOOOOL
  • Sephi
    LOL!

The Ultimate Uwe Boll Interview!
    (forrás: horrorchannel.com)

Igaz, nem is olyan régen beszélgettünk, de mit tervezel 2006-ra?
    „Az első pár hónapot azzal fogom tölteni, hogy befejezem a Seed és a Postal forgatókönyvét. Végre hat év után újra írhatok.”

Mely filmeket tartod a 2005-ös év legjobbjának és legrosszabbjának?
    „A Sin Cityt szerettem, az Electra kibírhatatlan volt számomra.”

Gondolom, láttad a Doom -ot, mi a véleményed?
    „Jó volt, de nem a legjobb. Néhány dologban hasonlít az Alone in the Dark -hoz.”

Miket fogsz idén megnézni?
    „Mindent megnézek!”

Jelenleg melyik videojátékkal játszol?
    „Postal. Muszáj teljesen megismernem.”

Sikerült már Xbox 360-at beszerezned?
    „Egyenlőre még nem.”

Szerinted kik a kritikusabbak? A hardcore játékosok vagy a filmrajongók?
    „Azok, akik filmesnek készülnek.”

Nem aggódsz, amiért egyidőben kerül mozikba a Bloodrayne és Eli Roth halálra reklámozott Hostel című produkciója?
    „Ezt a Lions Gate csinálta így, amiért nem kapták meg a Bloodrayne forgalmazásának jogait. Amúgy Eli sem boldog emiatt. Mindazonáltal úgy érzem, mindkettőnknek szép bevétele lesz.”

Hallottam, a Dungeon Siege mégsem lesz két részre vágva, ahogy azt eredetileg terveztétek. Mesélnél erről egy kicsit?
    „Persze. Végül lett egy 145 perces verzió, valamint egy 180 perces DVD/VHS-vágás. Ez egy grandiózus, epikus akciófilm. Filmes pályafutásom során először várok nagy bevételt, hogy megtérüljön a filmbe fektetett pénz.”

Állítólag Burt Reynolds nem egy könnyű eset. Volt valami probléma a forgatáson?
    „Semmi. Teljesen könnyen kezelhető volt. Az egyik legelső jelenetben lovagolnia kellett. Ott ültem mögötte a kis videós felszerelésemmel és próbáltam üvöltözni neki az instrukciókat. Mivel nem hallotta a nagy hangzavarban, csak annyit kiabált vissza, hogy küldjem el neki faxon.”

Amikor híre ment, hogy te készíted majd a Postalt , szokás szerint mindenki megrökönyödött. Mit látsz abban a játékban? Szerinted potenciális alapanyag egy filmhez?
    „Erőszakos lesz, mulatságos, vicces, politikailag inkorrekt. Olyasmi, mint az Összeomlás , csak jófiúk nélkül. Főszereplőt még nem sikerült találnunk, mivel minden színész beijedt. Azt gondolták, hogy ez a film lenne pályafutásuk utolsó műve.”

Benne lesz az a jelenet, amikor a „főhős” felrobbant egy internet kávézót?
    „Talán.”

A Postal lesz a következő filmed a Dungeon Siege után?
    „Vagy a Seed , még nem tudom.”

A Seed nem egy videojáték alapján készül. Mondanál róla valamit?
    „A hetvenes években nagyon sok kivégzés csődöt mondott technikai problémák miatt. A Seed egy ember történetét meséli el, aki túléli az elektromos széket, és bosszúra szomjazik.”

Far Cry , Fear Effect , Hunter: The Reckoning . Ezekkel mi a helyzet?
    „A Far Cry -nak jövőre állunk neki. A Fear Effect -nek talán én leszek a producere. A Hunter: The Reckoning -hoz meg van egy nagyszerű forgatókönyvünk.

Kerestek már meg cégek, hogy készíts filmet a videojátékukból? Megneveznél párat?
    „Rengeteg felkérést kapok, de nem nevezek meg senkit sem.”

A kritikusok szerint a Heart of America a legjobb filmed. Mit gondolsz erről?
    „Arra a filmre nagyon büszke vagyok. Jó volt azokkal a fiatal és tehetséges színészekkel együtt dolgozni, ráadásul a történet is lenyűgöző. Egyébként az összes filmemre büszke vagyok, mindegyikre másért, de szerintem a Heart of America , a Bloodrayne és a Dungeon Siege a legjobbak.”

A közeljövőben meg fog jelenni az Alone in the Dark: Director's Cut és a House of the Dead: Funny Version . Ezekről mit kell tudni?
    „Az Alone in the Dark rendezői változatában több a vér. A House of the Dead: Funny Version meg egy különleges rendezői változat. A többi maradjon titok. Annyit elárulok viszont, hogy ez az igazi House of the Dead .”

Manapság szinte csak riméjkek készülnek a különféle adaptációk mellett. Te még nem gondoltál arra, hogy készíts egyet?
    „Még mielőtt Michael Bay tárgyalt volna a dologról, szerettem volna megcsinálni a Madarakat .”

A múltkor említetted, hogy a Pac-Man a kedvenc játékod. Igaz a hír, hogy film készül belőle?
    „Nem is tudom, ha ez igaz, akkor én forgatok egy Tamagotchi -filmet.”

Melyikük szórakoztató részegen? Tara Reid vagy Michael Madsen?
    „Ők józanon is nagyon viccesek.”

Ismételten gyors válaszokat kérnék!
    Kristanna Loken?
    „Nagyszerű színésznő, ember, barát.”

Meatloaf?
    „Túl részeg volt a klipforgatáshoz.”

Jason Statham?
    „Az új Bruce Wills. Kemény és szívós pali.”

Christophe Gans?
    „Nagyon jó rendező. Alig várom, hogy láthassam a Silent Hill -filmet.

Vancouver?
    „A második otthonom, mellesleg a legjobb hely.”

Burger King-reklámok?
    „Inkább McDonalds-ba megyek.”

A sith-ek bosszúja?
    „Jobb lett, mint amilyet vártam.”

Lions Gate?
    „Nagyszerű cég, de nem nekem.”

Tom Atkins (a színész)
    „…”

Utolsó kérdés. Nem akarsz „Éljen Boll!” feliratú pólókat?
    „Rajta vagyunk az ügyön. Kösz, hogy figyelmeztettél.”

• Seth
    de 5 perces trailert sem láttam még soha életemben...erre ez a görcs kidob egyet, ami ráadásul bődületesen unalmas
  • Sephi
    Na gyerekek ujabb gyongyszem. Bloodrayne. Nezetek meg. A pasas hozza a formajat. Valami borzalmas :(
  • Prof William
    Mr. Boll önt bűnösnek találták a filmes társadalom ellen elkövetett el nem évülő bűnei miatt!
    Az ítélet halál.
    Ennek keretében feldugjuk a s***be az eddig rendezett ÖSSZES FILMJE Video és DVD verzóját.
    Az ítéletet azok az ismert színnészek hajtják végre, akiket ön valami elmondhtratlan módon a filmjeibe kényszerített...

Kezdheti Mr. Madsen. :)
  • andriska
    Nahh megnéztem az Alone in the dark-ot.Pedig nem indult rosszul.Na de mi lett belőle....
  • Prof William
    Rendezze Boll a Halo-t! Indítsunk petíciót! Nehogymás az a lúzer Peter Jackson gányolja össze! Oylan rendező kell aki szívből rendez!

Kíváncsi lennék mi lenne a filmben... Estleg lenne valami köze a Halohoz...