491
Szal...
  • Bokafix2
    Azt írod, hogy te nem ítéled el azt, aki Uwe Boll-t szereti. Ez a te dolgod, de gondolj csak bele, hogy mennyi gyermek sír fel éjszakánként egy ilyen Uwe mozi után?! Na nem azért, mert olyan félelmetes volt, hanem mert nem tudják feldolgozni azt a sokkhatást, ami érte őket, mikor megnézték ezeket az úgynevezett "játékadaptációkat". Sőt még fizettek is értük, mert a csúf gonosz filmes bácsik még arra is vetemedtek, hogy a mozikban ijesztgessenek ezekkel a filmekkel békés, törvénytisztelő állampolgárokat. Persze mint mondtam, a te dolgod, ha nem ítéled el azokat akik Uwe-t szeretik. De az őt kedvelők emberek nagytöbbsége vagy nagyon kemény drogokon él, vagy ideggondozóban lakik (értsd:elmegyógyintézet).
    Azok a játékgyártók is akik engedték, hogy a játékaikat "megfilmesítse" vagy öngyilkosok, vagy idegösszeroppanást kapott szerencsétlen szociális gondozottak lettek.

Egyébként megosztok veled egy titkot, amit csak kevesen ismernek: Tudtad, hogy Szaddam Husszein-t, nem pusztán kötél általi halálra ítélte a bíróság? Nem. Választási lehetőséget adtak neki. Az egyik a kötél volt...
    A másik az volt, hogy egy ültőhelyben végig kell néznie Boll összes filmjét...
    Ajjjjjj, kegyetlen szemét irakiak!!! Hogy lehetnek ennyire lealjasodottak?? De Szaddam szerencsére jól döntött. Mert mint tudod a kötelet választotta.

Te mit választanál...?

• espio
    Pedig már előttem is voltak páran. Komolyan, én visszaolvastam... Talán egy kicsit túl irónikusra sikerült... Mármint a cím...
  • hellnight
    Hát már nem azért, de aki ide bejön és a cím láttán azt hiszi, hogy itt mindenki imádja Uwe Boll-t az no comment -_-

Aki látott már boll "mestertől" egy adaptációt (persze magával a játékkal is játszott) az totál leszűrheti, hogy ez az ember egy halom szar.
    Filmjeinek a játékhoz egyáltalán nincs köze. SEMMI. Egy nagy nullák.
  • espio
    Mellesleg bocs az obszcén szavakért, de baromira feldűhítettetek...
  • espio
    Mellesleg ha a nap alatt felgyülemlett feszültségeket akarjátok levezetni, akkor húzzatok TI a Gumiszobába és ne pedig azokat baszogassátok akiket csak módotokban áll...
  • espio
    Gratula! Te vagy a negyedik...
    Nos én semmi rosszat nem akarok, de nem tűröm el, ha valaki ok nélkül, vagy hülye okok miatt baszogat. Nem fogok lesüllyedni a szintetekre, hogy hülyeségek miatt csesztessek bárkit is, és ha visszaolvastok akkor rájöttök hogy nem én vagyok az egyetlen, aki félreértette a topic címét. Egyébként rohadtul hogy pozitív dolgokat irogattok ide róla. Én nem ítélem el azt aki szereti mert én is szeretek olyasmit amit az emberek 99%-a nem, de ti se tudjátok eldönteni hogy mit akartok. Azért topic hogy a témáRÓL beszéljünk nem pedig CSAK ELLENE vagy CSAK MELLETTE. Én tudom hogy mikor égetem magamat és tudom hogy most nem. De szeretném ha kifejtenétek hogy hogyan s miképp égetem magamat azzal hogy személyes véleményt formálok a témáról?...
  • Sephi
    Figyuz. En veszem eszre hogy te nem akarsz roszatt itt. Figyelj ide. Aki ide beir az mint nem szereti a Uwe Boll-t. Ami itt rola szo van az mind negativ. Meg az is ami ugynezki pozitiv.

A MK dologrol meg annyit hogy ne eroltesd mert megint sajat magadat egeted.

Szerintem probaljal meg mas topikba irni mert itt nem szivesen fogadnak. Vagy probaljal meg nem ilyen ertelmettlen dolgokat irni.
  • espio
    Nekezd már te is. Nekem csak az irónia felismerésével voltak gondjaim. Uwe Boll mester "áldásos" tevékenységeivel viszont én is tisztában vagyok, csak hogy én gamer szempontból látom a filmes megelevenítésre váró gameket, mivel eredetileg gamek és kell még egy kis idő, amíg átállítódok a filmes szemszögre. Mellesleg már nekem is megy az irónia. Érzitek?
  • Voltan
    "Nekem egy olyan csávó ne mondja hogy ne égessem magam, aki még a témával sincsen tisztában."

Azért az igencsak mókás, hogy ezt pont Te írod be...
  • Voltan
    Hát lol...
  • espio
    Nekem egy olyan csávó ne mondja hogy ne égessem magam, aki még a témával sincsen tisztában.
    Főleg egy olyan ne, aki a saját véleményeit se tudja stabilan megtartani.
    Egyszer azt írod hogy tehetségtelen, egyszer meg egy mosolygós képet raksz be róla, félreértelmezhetetlenül dícsőítéses pózban...
    Fél évig semmi értelmeset nem írsz a topicba, de utána felbukkansz hogy basztasd a jónépet. Bocs ha az én véleményem nem egyezik a tiéddel, de nem hiszem hogy pont én vagyok az aki égeti magát....
  • espio
    Hát igen, nem hagyom magam...
  • espio
    Nagyon útálom, ha idézik azt amit mondok...
    De ennek ellenére el kell ismernem hogy habár a story kicsit hétköznapi, annak ellenére nagyon jól hangzik. Hétvégén leszedem a Mortal Kombat 1-2.-őt. Kíváncsi vagyok hogy mennyire érvényesült az elmélet gyakorlattá...

Továbbá nekem nem véres filmek kellenek, hanem emlékezetesek...
    A vérengző tapír visszatér nem is olyan rossz... :D
  • mooo
    Asszem nem kellene tovább égetned magadat itt...
  • Voltan
    Jézusom, nem vagy semmi...
  • Bokafix2
    "Nagyon nagyon nagy fantázia kell ehhez hogy akár csak egy csepp értelmes storyt is ki lehessen facsarni ebből a valamiből..."

Pedig a Mortal sztorija teljesen adott Espio, ugyanis a történet szerint a Föld sorsa a Mortal Kombat nevű viadal kimenetelétől függ. Ha a külső világ harcosai 10-szer megnyerik a küzdelmet, a császár, Shao Kahn az egyezség alapján elfoglalhatja a Földet.
    A Mortal című film ott veszi fel a fonalat, hogy a földi harcosok már 9 alkalommal vesztettek, és nemsokára jön a mindent eldöntő 10-ik, viadal, ahol viszont egy Fény rendjéből származó ürge, bizonyos Liu Kang leabálja Shang Tsung-ot a császár főboszorkányát.
    A második részben pedig a császár megszegi az egyezség szabályait - miszerint a Föld egy nemzedéknyi haladékot kap - és megindítja a támadást. A földiek meg Rayden (a villámszemű srác) vezetésével megpróbálják leállítani.

Nos nem elég sztori ez neked? Milyen sztorit akarsz még? Esetleg hiányoltad a filmből Piroskát és a farkast? Vagy mi a baj a sztorival?

Miért nem álltok össze Uwe Boll-lal, és rendeztek egy közös filmet, mondjuk a "Vérengző tapír visszatér" címmel?
  • Sephi
    Figyuz te elolvasod amit en irok neked?

Van rajzfilm meg sorozat es van 4 konyv is a Mortal Kombatrol.
  • espio
    Na szerencséd hogy nem tudok átnyúlni a monitoron...
    Már hogy lehetne ebből könyvet is írni. Nagyon nagyon nagy fantázia kell ehhez hogy akár csak egy csepp értelmes storyt is ki lehessen facsarni ebből a valamiből...
  • Sephi
    Nos latod mar megint mekkora baromsagot volal kepes irni. A Mortal Kombatnak naon hosszu tortene van. Attol meg hogy a jatekban nem irtak le pontosan mi is az , az nem azt jelenti hogy nincs neki sztorija. Mivel tobb rajzfilm , sorozat es konyv is keszult mar a MK vilagaban ezert erosen billeg maga amaz teny fele hogy az MK-nak igenis van storija.

• espio
    Mellesleg nem értem hogy a Mortal Kombatból hogy a fenébe lehet filmet csinálni. A Postalhoz hasolóan nincs története...
    Ez az egyik legvérengzősebb játék amihez csak szerencsém volt... PL. Asszem gameként a 10-es részben ahogy kiszabja az egyik harcos a másik testéből a csontvázát a hátán keresztül...
    Na erre kíváncsi vagyok...
  • espio
    Gondolom MOST irónikus próbáltál lenni, pozitív értelemben... Igazam van?
  • Bokafix2
    Már készülőben van az MK 3. része is Devastation címmel... vagy már el is készült, nem tudom.
    De kíváncsi leszek azt megnézed-e.
    A rendezői székbe sem tudom ki ült, de reménykedjünk hátha Boll Mester karolta fel a projektet...
    Legalább tudjuk majd tovább szidni...
  • Voltan
    Na, ezzel teljesen egyetértek. Az MK1-en lehet, hogy ma már röhögnék, de 16-17 éves fejjel teljesen rendben volt. A RE1 egy jó kis hangulatos zombi horror volt, pont olyan, amilyennek lennie kellett. A RE2-t elszúrták nagyon a túlzott akciózással, meg keménykedéssel, teljesen megölték a hangulatot.
    Az MK2-ben pedig egyedül az új Sonya Blade volt értékelhető.
  • Voltan
    Egy répának több érzéke van az iróniához, mnt neked...
  • Sephi
    Ha nem folytatna oket akkor nem lenne baj. A Mortal Kombat elso resze szerintem igenis nezheto volt es a Resident Evil elso resze is. A MK masodik es RE masodik ressze mar egyenesen baromsag volt :D
  • Bokafix2
    Espio: tudom, hogy nem érted, mit írtam, de sajnos mégis volt szó Mortal Kombatos dolgokról, csak sztem te még akkor nem is voltál regisztrálva az SG-n...
    Ne 20-30 hsz-t olvass vissza, hanem mondjuk 5-ször annyit. Mégpedig azért volt szó Mortal Kombatos dolgokról, mert Paul W. S. Anderson, aki a Mortal filmet csinálta, szintén játékokból készít mozit, úgy mint Uwe Boll bácsi. És őket meg a filmjeiket hasonlítottuk össze egymással. Így lehet az, hogy Mortal Kombatos dolgokról is volt szó. Bizony.
    Máskor talán legyél kicsit körültekintőbb.
    Addig is maradok őszinte híved: Bokafix
  • Bokafix2
    Az okés, hogy ezt írtam, de én a "játékból filmet készít" mondatrészt nem úgy értettem, hogy a játék alapján készítette el. Mert az, hogy játékból készít filmet, és az, hogy az alapján készíti el, teljesen mást jelent.
    Mert az utóbbi esetén azt jelenti, hogy minden történeti szál a játékban levőhöz kapcsolódik, és így az egész sztori a játékon alapul.
    De én aztat írtam, hogy a játékból csinálta, magyarul ez adott neki ötletet egy filmhez, amit persze a saját kreativitása és ízlése alapján formált meg.
    Remélem ez így világos mint a Borsodi...
  • espio
    Nem értem mit írtál. Ha visszaolvasol a hsz láncokban, akkor semmi mortal kombatos dologról nem volt szó...
  • InfectedMann
    "Jaj kérlek, ne hari, de nemcsak Boll mester készít játékból filmet, hanem Paul W. S. Anderson is (Mortal Kombat, AvP, Resident Evil)."

Ott a zárójelben az AvP kicsit félreérthető. De sorry, ha nem úgy gondoltad, akkor nem szóltam
  • Bokafix2
    InfectedMann: én mikor írtam, hogy Anderson az AvP-t a játék alapján csinálta?
    Én azt a Mortal Kombat-ra írtam. Mármint hogy a Mortal Kombatot csinálta a játék alapján?
    De ha ilyet írtam, mondd meg hogy hol, és melyik hsz-ban.
  • hellnight
    A MESTER
  • hellnight
    Milyen jó akkor, hogy a Far Cry alapja éppenséggel egy Dr. Moreau (vagy hogy az istenbe írják :D) című film volt ;)
    Erről ennyit. Kár is leforgatni az FC filmet :D
  • espio
  • macleod2005
    Azért való eppen Bollnak a postal, nincs storyja --> nem lehet elkúrni, bár ahogy én ismerem.... ki tudja....
  • mooo
    Hy
  • InfectedMann
    Far Cry -ból kurva jó 2 - 2 és fél órás filmet lehetne csinálni.
    Azért mert a játék kicsit hosszú nagyon jó filmet lehetne belőle csinálni, de persze ezt is elkúrja mint az összes eddigi filmjét :)
    Őszintén megmondva ez az ember nagyon szánalmas.
    Fel sem ér Steven Spielberg -el és James Cameron -al no meg George Lucas -al sem meg még sorolhatnám a jobbnál jobb rendezőket (Tarantino, Martin Scorsese, Roman Polanski stb.)
    Bokafix2 neked csak annyit üzenek, hogy Paul W. S. Anderson nem a játék alapján csinálta az AvP filmet :) Csak annyit mondott, hogy a játék ihlette meg. De mindegy attól még egy rakás szar és az Alien és Predator franchise meggyalázása. De mindegy most a Strause tesók majd kárpótolnak minket :)
  • espio
    Most irónikus próbáltál lenni?
  • Sephi
    Meg is ertem.
  • espio
    Harmadszor...

Remélem a Far Cryt nem barmolja el. Az egy nagyon jó game. De filmként nehéz lesz megcsinálni. Túl game íze van. Egyébként Postalból milyen filmet lehet csinálni? Annak semmi storyja...
  • espio
    Másodszor...

Nem értem miért számít a korom. Paranoiám miatt csak annyit mondok hogy 15-20 év közötti vagyok...