491
Szal...
-
#331 "Testvéreim, most hogy elmondtuk imáinkat a "nagymesterhez, hadd szóljak néhány szót a testvériségen belül elharapódzó erőszakról is. Amint látom egyre többen vannak akik máshogy értelmezik a mester iránti "szeretetünket". Sokan vannak akik várják a megválltást (agyonbassza bollbácsit egy meteorit vagy mittomén...), de addig még sok szenvedést kell kiállnunk, még elöttünk áll a bloodrayne 2, illetve a legnagyobb sorscsapás, amit csak nagyon kevesek fognak túlélni, a Farcry. Sokan tiszteletben tartjátok a testvériség szabályait és rendszeresen szidjátok eme remekműveket, de azt is látom hogy egyes szektás csoportok a nagy filmek dicsőítése helyett egymást szidalmazzátok vagy szpemmeltek. Eme tevékenységetek nem járul hozzá a testvériség céljainak az eléréséhez. Ezért bűntetésből meg kell néznetek a Bloodrayne-t 3 szor, és ingyenjegyeket kaptok a Farcry premierjére amin kötelező megjelennetek. Köszönöm figyelmeteket! és mindöröké POSTAL" -
#330 De ez mennyire szanalmas mar? Ezek most viccesek akartak lenni? -
#329 Hát, ez az előzetes valami pokoli szar...
A vicc az egészben az, hogy az alapötlet végülis nem rossz. Vadnyugat, Billy a kölyök, mint vámpír. Tetszik.
A baj csak az, hogy már a trailerből kiderül, hogy Boll megint el fogja b*szni, mint eddig...
Kis adalék, lehet, hogy vótmá. Egy külföldi fórumon olvastam, hogy Boll először megíratta profi forgatókönyv-írókkal az Alone in the Dark-ot. Azok pedig tényleg a játékhoz hű Lovecraft-es gothic horrort írtak. Boll elolvasta, majd két lábbal rúgta ki őket mondván, hogy hol az akció. Meg ő már eleve megálmodott hozzá egy autós üldözést ( ). És aztán a saját kezébe vette a dolgokat. Az eredmény ismert... -
Bloodrayne 2. előzetes... Vigyázat, csakis erős idegzetűek nézzék meg.
Készítsetek vödröt a gép mellé, hogy legyen mibe hányni. -
#327 Itt téged nem egy ember utál,hanem nagyon sok.Mert értetelen vagy és sötét.És menthetetlen... -
#326 Nem spemmelek. Ne beszélj mások nevében és mások helyett. Beszélnék a témáról is ha engednéd... -
#325 De nem vagod hogy te meg mindig spemmelsz? Fejezd mar be! Mondtam hogy senkit nem erdekel nem?
Na. -
#324 Egyébként azt hittem hogy ennyi idő alatt rájön valaki, de mivel eddig senki nem jött rá, elmondom hogya mit az Aloneról és Voltanról írtam az szintén irónia. Olyan irónia, amilyennel a topic címét ellátátok... Fölismerhetetlen... Szal nem kell csesztetni azzal hogy nem, ismertem fel a topic iróniáját, mert ti sem ismertétek föl az én iróniámat. Mellesleg télleg jobb ha nem írok ide többé... Viszlát Uwe Boll topic. Szenvedj a sok hülyétől nélkülem... -
#323 Én egész végig erről írtam, csak ti leszoltátok minden hszemet. Akik eltértek a témától azok fullon ti vagytok...
De igazad, van... Habár éretlen nem vagyok, de az a fajta agresszió, bunkóság és a tapló stílus amivel ti rendelkeztek, amit elvártok másoktól is... Ha ez az éretlenség... Hogy én nem fikázok mást, hogy baromságokat írok... Akkor tényleg értelen vagyok... -
#322 A spam az az amikor totalisan masrol beszelgetnek az emberek mint amirol kene. Te egy spemmer vagy mert az ertettlensegeddel es stilusoddal mar itt arasztod a nepet par napja. Nem kertem hogy feltamaszd a topikot hanem azt kertem hogy tobbet ne irjal ide be. Ha be is irsz akkor Uwe-rol cikkeket irjal vagy a filmjeirol.
Ennyi. -
#321 Na! Ez egy tőled szokatlan kúlturál kérés. Ahogy, akarod, ahogy gondolod... Mindenesetre sztem hülyeség volt a részemről feltámasztani a topicot, mert ahelyett hogy Boll figuráznánk ki, szerény személyemet méltattátok ilyen gyerekes veszekedésre. Nem régóta vagyok reges a topicon, szal nincs honnan tudnom, tehát röhögés és "Istenem, még ezt sem tudja" nélkül elmondanád, mi az a spemmelés? -
#320 Megkerhetlek hogy tobbet ide ne irjal? Agyon spemmelted a topikot. Szegyeld magad. -
#319 Te meg olyan undok vagy... Én nem szóltam be neked... Nem beszélhetnénk tovább a témáról mások pontosabban az én fikázásom helyett... -
#318 Neked meg mi a bajod? -
#317 Ez minket nem érdekel Gyurcsány meg Medgyessy.
Minket csak a karizmatikus Mester érdekel... Minden filmrendező bajnoka, a legjobbak legjobbja, Uwe "tahó" Boll. -
#316 Az a baj,hogy olyan sötét vagy,hogy észre sem veszed magad... -
#315 Jaaaaaaj nem kell itt a politikusokat felhozni.
Nekem ITT a fórumon mondj idézz olyan embert aki nálad nagyonn hülyeséget mondott. Kit érdekel Gyurcsány vagy Medgyessy hülyesége?! Mert engem aztán tuti nem ;) -
#314 Összecsórt fontok
Minden hónap augusztusában
Felcserepedő gyerekek
Dereng? Elég lesz?
-
#313 Mondj egyet :D -
#312 Megtisztelsz bizalmaddal, de akkor inkább maradok egy egyszerű topicozó. Figy, írtak már nálam nagyobb hülyeségeket is... -
#311 Az, hogy legviccesebb számodra túl jó lenne.
Én inkább a "leghülyébb topikozó" címet adnám neked xD -
#310 Akkor jó eséllyel pályázhatok a legviccesebb topicozó címre? -
#309 Nehogy bannoljátok már a gyereket. Qurvajókat tudok röhögni rajta LOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Az az Alone-os beszólása nagyon odavert a földhöz. A rá érkező "Voltan" válasza meg egyenesen letaglózott :D xD
Espio: ha csokorbagyűjtenénk azokat a hülyeségeket amiket már eddig írtál?? Akkor vissza kellene idéznünk az összes hsz-edet. De azt meg nem szereted ha idéznek xD -
#308 Húzz innen te. Ha nincs egy jó szód se, akkor ne legyen semmilyen. Fél évig szart se írsz a topicba, de hirtelen felbukkansz hogy csesztess engem. ÉN legalább írtam valamit...
-
#307 Rég keltem ki ennyire magamból,de ez már egyszerűen hihetetlen... -
#306 Takarodj már innen,ne itt rontsd a levegőt!Ilyen nehéz felfogású barmot már rég láttam. -
#305 Sztem rajtam nem röhög senki, csak nincs jobb dolgotok.
Témát valamennyire vágom, írónikus akartál lenni címadásnál, azt is vágom.
Szeretném ha csokorbagyűjtenéd állítólagos hülyeségeimet és konkrét indokot adnál rá, miért olyan egekbe kiáltóan nagy marhaság az, ha az... -
#304 Szerintem is mert annyira faraszto vagy hogy az mar borzalmas. Te mond , nem veszed eszre hogy mindenki rajtad rohog?
Mond el meg egyszer mi nem vilagos es hatha le tudgyuk zarni a temat.
A lenyeg az hogy ez a forum Uwe Boll ellenes , minden eggyes szempotbol.
Ennel tobb mi kene? -
#303 Fijam? Itt, a fórumon nincsenek korok.
Talán tényleg jó lenne hagyni az egészet... -
#302 "Vegyetek példát Voltanról, aki sztem a legkulturáltabban járt el hármunk közül... "
LOL
Ez tenyleg ennyire egyugyu? Szerintem ott mar komoly ertelmezo problemak vannak mert nem hiszem el amit olvasok.
Fijam! Mennyel mar innet ne ronsd a levegot! -
#301 Tudjátok az olyan parasztokból mint te moo és Sephi lesznek az olyan emberek mint Uwe Boll. Rohadtul nem érdekeltek. Bannoljatok ki ha akarok, de pont ti tértetek el a témától azzal hogy engem kezdtetek baszogatni. Ami a kort jelenti lehet hogy ti vagytok kis 12 éves ványadtizmu szemüveges könyvmolyok, és lehet hogy pont én vagyok idősebb nálatok. Én nem akartam senkit lekezelni, hanem ti kezeltetek le engemet. De én az ilyen trógerek társaságát kerülni fogom, mint ti ketten. SŐT... én kérlek hogy bannoljatok ki engemet, ezáltal alátámasztva azt, hogy kultúrálatlan emberek vagytok és hogy vagyok annyira bosszantó hogy ki is kell már bannolni. De én ide visszajövök. Mindig. Ameddig abba nem hagyjátok a csesztetésemet. Igaz, nem vagyok egy nagy Uwe Boll filmnéző, de nincs kiírva hogy csak azok jöhetnek ide, akik még a lábméretét is tudják. Nagyon sok gondot tudok nektek okozni... Nektek kettőtöknek. Vegyetek példát Voltanról, aki sztem a legkulturáltabban járt el hármunk közül... -
#300 Szeretnem felhivni a figyelmeded hogy ha meg egyszer beirsz ide olyan dolgot ami a tematol fuggetlen akkor azzonal kibannolak errol a temarol.
Senkit nem erdekelsz.
bye -
#299 Én mindenesetre nagyon jól szórakozom :D -
#298 Ez egy tizen eves gyerek aki el van szalva magatol es mindenek felett kepzeli magat. Velemenyem szerint lehet egy elkenyesztetett kolok is aki nem sokat ad az utananezesre de azt kepzeli hogy mindent tud es ezaltal lekezelhet minket.
Nagy hiba! -
#297 OMFG -
#296 "Én az Alone in the Darkkal ismerkedtem meg először. A vérnek és erőszaknak ez a foka, teljesen ismeretlen volt eddig."
Miért, eddig csak Micimackót néztél? Vagy ez volt életed első filmje? -
#295 Itt az a baj hogy te erted totalisan felre az itt jelenlevoket. Ez nem a mi hibank! Tehat normalis hogy hulyenek nezunk amikor mar a husszadik hozzaszolasod is okoroseg.
Meg egyszer ismetlem! Menny innet , senki sem lat szivesen! -
#294 Te tényleg retardált vagy...
Nem szoktam személyeskedni,de ennyi faszságot leírni már rég láttam... -
#293 Boll a Far Cry-t biztos hogy nem cseszi el...
Már rég visszavették tőle a megfilmesítési jogokat. A Postal-ét is.
Úgyhogy folytatja a fostalcsika Bloodrayne c. "filmje" 2. részét. -
#292 Habár a filmjeiből ordít az erőszak, mégis azok a "tökös" gyerekek a hülyék akik 12-14 évesen azt hiszik hogy baromság a 18-as karika, egészen addig amíg be nem ülnek Boll egyik filmjére.
Én az Alone in the Darkkal ismerkedtem meg először. A vérnek és erőszaknak ez a foka, teljesen ismeretlen volt eddig. Végülis... Igazad van... Igazatok van...
Tevékenyebb útálói előbb utóbb kinyírják őt, de azért a Far Cryra kíváncsi vagyok. Még talán. Van egy kis remény, hogy ezt nem cseszi el...
Mellesleg még szép hogy a kötelet :D