Dr. Uwe Boll FAN CLUB

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
Azt írod, hogy te nem ítéled el azt, aki Uwe Boll-t szereti. Ez a te dolgod, de gondolj csak bele, hogy mennyi gyermek sír fel éjszakánként egy ilyen Uwe mozi után?! Na nem azért, mert olyan félelmetes volt, hanem mert nem tudják feldolgozni azt a sokkhatást, ami érte õket, mikor megnézték ezeket az úgynevezett "játékadaptációkat". Sõt még fizettek is értük, mert a csúf gonosz filmes bácsik még arra is vetemedtek, hogy a mozikban ijesztgessenek ezekkel a filmekkel békés, törvénytisztelõ állampolgárokat. Persze mint mondtam, a te dolgod, ha nem ítéled el azokat akik Uwe-t szeretik. De az õt kedvelõk emberek nagytöbbsége vagy nagyon kemény drogokon él, vagy ideggondozóban lakik (értsd:elmegyógyintézet).
Azok a játékgyártók is akik engedték, hogy a játékaikat "megfilmesítse" vagy öngyilkosok, vagy idegösszeroppanást kapott szerencsétlen szociális gondozottak lettek.

Egyébként megosztok veled egy titkot, amit csak kevesen ismernek: Tudtad, hogy Szaddam Husszein-t, nem pusztán kötél általi halálra ítélte a bíróság? Nem. Választási lehetõséget adtak neki. Az egyik a kötél volt...
A másik az volt, hogy egy ültõhelyben végig kell néznie Boll összes filmjét...
Ajjjjjj, kegyetlen szemét irakiak!!! Hogy lehetnek ennyire lealjasodottak?? De Szaddam szerencsére jól döntött. Mert mint tudod a kötelet választotta.

Te mit választanál...?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

espio
Pedig már elõttem is voltak páran. Komolyan, én visszaolvastam... Talán egy kicsit túl irónikusra sikerült... Mármint a cím...

Talán a vége nincs megírva még...

hellnight
Hát már nem azért, de aki ide bejön és a cím láttán azt hiszi, hogy itt mindenki imádja Uwe Boll-t az no comment -_-

Aki látott már boll "mestertõl" egy adaptációt (persze magával a játékkal is játszott) az totál leszûrheti, hogy ez az ember egy halom szar.
Filmjeinek a játékhoz egyáltalán nincs köze. SEMMI. Egy nagy nullák.

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

espio
Mellesleg bocs az obszcén szavakért, de baromira feldûhítettetek...

espio
Mellesleg ha a nap alatt felgyülemlett feszültségeket akarjátok levezetni, akkor húzzatok TI a Gumiszobába és ne pedig azokat baszogassátok akiket csak módotokban áll...

espio
Gratula! Te vagy a negyedik...
Nos én semmi rosszat nem akarok, de nem tûröm el, ha valaki ok nélkül, vagy hülye okok miatt baszogat. Nem fogok lesüllyedni a szintetekre, hogy hülyeségek miatt csesztessek bárkit is, és ha visszaolvastok akkor rájöttök hogy nem én vagyok az egyetlen, aki félreértette a topic címét. Egyébként rohadtul hogy pozitív dolgokat irogattok ide róla. Én nem ítélem el azt aki szereti mert én is szeretek olyasmit amit az emberek 99%-a nem, de ti se tudjátok eldönteni hogy mit akartok. Azért topic hogy a témáRÓL beszéljünk nem pedig CSAK ELLENE vagy CSAK MELLETTE. Én tudom hogy mikor égetem magamat és tudom hogy most nem. De szeretném ha kifejtenétek hogy hogyan s miképp égetem magamat azzal hogy személyes véleményt formálok a témáról?...

Sephi
Figyuz. En veszem eszre hogy te nem akarsz roszatt itt. Figyelj ide. Aki ide beir az mint nem szereti a Uwe Boll-t. Ami itt rola szo van az mind negativ. Meg az is ami ugynezki pozitiv.

A MK dologrol meg annyit hogy ne eroltesd mert megint sajat magadat egeted.

Szerintem probaljal meg mas topikba irni mert itt nem szivesen fogadnak. Vagy probaljal meg nem ilyen ertelmettlen dolgokat irni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

espio
Nekezd már te is. Nekem csak az irónia felismerésével voltak gondjaim. Uwe Boll mester "áldásos" tevékenységeivel viszont én is tisztában vagyok, csak hogy én gamer szempontból látom a filmes megelevenítésre váró gameket, mivel eredetileg gamek és kell még egy kis idõ, amíg átállítódok a filmes szemszögre. Mellesleg már nekem is megy az irónia. Érzitek?

Voltan
"Nekem egy olyan csávó ne mondja hogy ne égessem magam, aki még a témával sincsen tisztában."

Azért az igencsak mókás, hogy ezt pont Te írod be...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Hát lol...

espio
Nekem egy olyan csávó ne mondja hogy ne égessem magam, aki még a témával sincsen tisztában.
Fõleg egy olyan ne, aki a saját véleményeit se tudja stabilan megtartani.
Egyszer azt írod hogy tehetségtelen, egyszer meg egy mosolygós képet raksz be róla, félreértelmezhetetlenül dícsõítéses pózban...
Fél évig semmi értelmeset nem írsz a topicba, de utána felbukkansz hogy basztasd a jónépet. Bocs ha az én véleményem nem egyezik a tiéddel, de nem hiszem hogy pont én vagyok az aki égeti magát....

espio
Hát igen, nem hagyom magam...

espio
Nagyon útálom, ha idézik azt amit mondok...
De ennek ellenére el kell ismernem hogy habár a story kicsit hétköznapi, annak ellenére nagyon jól hangzik. Hétvégén leszedem a Mortal Kombat 1-2.-õt. Kíváncsi vagyok hogy mennyire érvényesült az elmélet gyakorlattá...

Továbbá nekem nem véres filmek kellenek, hanem emlékezetesek...
A vérengzõ tapír visszatér nem is olyan rossz... 😄

mooo
Asszem nem kellene tovább égetned magadat itt...
Voltan
Jézusom, nem vagy semmi... <#wilting>

Bokafix2
"Nagyon nagyon nagy fantázia kell ehhez hogy akár csak egy csepp értelmes storyt is ki lehessen facsarni ebbõl a valamibõl..."

Pedig a Mortal sztorija teljesen adott Espio, ugyanis a történet szerint a Föld sorsa a Mortal Kombat nevû viadal kimenetelétõl függ. Ha a külsõ világ harcosai 10-szer megnyerik a küzdelmet, a császár, Shao Kahn az egyezség alapján elfoglalhatja a Földet.
A Mortal címû film ott veszi fel a fonalat, hogy a földi harcosok már 9 alkalommal vesztettek, és nemsokára jön a mindent eldöntõ 10-ik, viadal, ahol viszont egy Fény rendjébõl származó ürge, bizonyos Liu Kang leabálja Shang Tsung-ot a császár fõboszorkányát.
A második részben pedig a császár megszegi az egyezség szabályait - miszerint a Föld egy nemzedéknyi haladékot kap - és megindítja a támadást. A földiek meg Rayden (a villámszemû srác) vezetésével megpróbálják leállítani.

Nos nem elég sztori ez neked? Milyen sztorit akarsz még? Esetleg hiányoltad a filmbõl Piroskát és a farkast? Vagy mi a baj a sztorival?

Miért nem álltok össze Uwe Boll-lal, és rendeztek egy közös filmet, mondjuk a "Vérengzõ tapír visszatér" címmel?

Sephi
Figyuz te elolvasod amit en irok neked?

Van rajzfilm meg sorozat es van 4 konyv is a Mortal Kombatrol.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

espio
Na szerencséd hogy nem tudok átnyúlni a monitoron...
Már hogy lehetne ebbõl könyvet is írni. Nagyon nagyon nagy fantázia kell ehhez hogy akár csak egy csepp értelmes storyt is ki lehessen facsarni ebbõl a valamibõl...

Sephi
Nos latod mar megint mekkora baromsagot volal kepes irni. A Mortal Kombatnak naon hosszu tortene van. Attol meg hogy a jatekban nem irtak le pontosan mi is az , az nem azt jelenti hogy nincs neki sztorija. Mivel tobb rajzfilm , sorozat es konyv is keszult mar a MK vilagaban ezert erosen billeg maga amaz teny fele hogy az MK-nak igenis van storija.

espio
Mellesleg nem értem hogy a Mortal Kombatból hogy a fenébe lehet filmet csinálni. A Postalhoz hasolóan nincs története...
Ez az egyik legvérengzõsebb játék amihez csak szerencsém volt... PL. Asszem gameként a 10-es részben ahogy kiszabja az egyik harcos a másik testébõl a csontvázát a hátán keresztül...<#csodalk><#pardon1><#szomoru1>
Na erre kíváncsi vagyok...

espio
Gondolom MOST irónikus próbáltál lenni, pozitív értelemben... Igazam van?

Bokafix2
Már készülõben van az MK 3. része is Devastation címmel... vagy már el is készült, nem tudom.
De kíváncsi leszek azt megnézed-e. <#buck>
A rendezõi székbe sem tudom ki ült, de reménykedjünk hátha Boll Mester karolta fel a projektet... <#nyes><#nyes>
Legalább tudjuk majd tovább szidni... <#vigyor1>

Voltan
Na, ezzel teljesen egyetértek. Az MK1-en lehet, hogy ma már röhögnék, de 16-17 éves fejjel teljesen rendben volt. A RE1 egy jó kis hangulatos zombi horror volt, pont olyan, amilyennek lennie kellett. A RE2-t elszúrták nagyon a túlzott akciózással, meg keménykedéssel, teljesen megölték a hangulatot.
Az MK2-ben pedig egyedül az új Sonya Blade volt értékelhetõ. <#finom><#law>

Voltan
Egy répának több érzéke van az iróniához, mnt neked...

Sephi
Ha nem folytatna oket akkor nem lenne baj. A Mortal Kombat elso resze szerintem igenis nezheto volt es a Resident Evil elso resze is. A MK masodik es RE masodik ressze mar egyenesen baromsag volt 😄

Bokafix2
Espio: tudom, hogy nem érted, mit írtam, de sajnos mégis volt szó Mortal Kombatos dolgokról, csak sztem te még akkor nem is voltál regisztrálva az SG-n... <#crazya><#crazya><#crazya>
Ne 20-30 hsz-t olvass vissza, hanem mondjuk 5-ször annyit. <#banplz><#banplz>Mégpedig azért volt szó Mortal Kombatos dolgokról, mert Paul W. S. Anderson, aki a Mortal filmet csinálta, szintén játékokból készít mozit, úgy mint Uwe Boll bácsi. És õket meg a filmjeiket hasonlítottuk össze egymással. Így lehet az, hogy Mortal Kombatos dolgokról is volt szó. Bizony.
Máskor talán legyél kicsit körültekintõbb.
Addig is maradok õszinte híved: Bokafix <#worship>

Bokafix2
Az okés, hogy ezt írtam, de én a "játékból filmet készít" mondatrészt nem úgy értettem, hogy a játék alapján készítette el. Mert az, hogy játékból készít filmet, és az, hogy az alapján készíti el, teljesen mást jelent.
Mert az utóbbi esetén azt jelenti, hogy minden történeti szál a játékban levõhöz kapcsolódik, és így az egész sztori a játékon alapul.
De én aztat írtam, hogy a játékból csinálta, magyarul ez adott neki ötletet egy filmhez, amit persze a saját kreativitása és ízlése alapján formált meg.
Remélem ez így világos mint a Borsodi... <#smile>

espio
Nem értem mit írtál. Ha visszaolvasol a hsz láncokban, akkor semmi mortal kombatos dologról nem volt szó...

InfectedMann
"Jaj kérlek, ne hari, de nemcsak Boll mester készít játékból filmet, hanem Paul W. S. Anderson is (Mortal Kombat, AvP, Resident Evil)."

Ott a zárójelben az AvP kicsit félreérthetõ. De sorry, ha nem úgy gondoltad, akkor nem szóltam<#vigyor><#vigyor2>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Bokafix2
InfectedMann: én mikor írtam, hogy Anderson az AvP-t a játék alapján csinálta?
Én azt a Mortal Kombat-ra írtam. Mármint hogy a Mortal Kombatot csinálta a játék alapján?
De ha ilyet írtam, mondd meg hogy hol, és melyik hsz-ban.

hellnight
A MESTER <#wow1><#worship><#worship>

hellnight
Milyen jó akkor, hogy a Far Cry alapja éppenséggel egy Dr. Moreau (vagy hogy az istenbe írják 😄) címû film volt 😉
Errõl ennyit. Kár is leforgatni az FC filmet 😄

espio
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

macleod2005
Azért való eppen Bollnak a postal, nincs storyja --> nem lehet elkúrni, bár ahogy én ismerem.... ki tudja....

mooo
Hy
InfectedMann
Far Cry -ból kurva jó 2 - 2 és fél órás filmet lehetne csinálni.
Azért mert a játék kicsit hosszú nagyon jó filmet lehetne belõle csinálni, de persze ezt is elkúrja mint az összes eddigi filmjét 😊
Õszintén megmondva ez az ember nagyon szánalmas.
Fel sem ér Steven Spielberg -el és James Cameron -al no meg George Lucas -al sem meg még sorolhatnám a jobbnál jobb rendezõket (Tarantino, Martin Scorsese, Roman Polanski stb.)
Bokafix2 neked csak annyit üzenek, hogy Paul W. S. Anderson nem a játék alapján csinálta az AvP filmet 😊 Csak annyit mondott, hogy a játék ihlette meg. De mindegy attól még egy rakás szar és az Alien és Predator franchise meggyalázása. De mindegy most a Strause tesók majd kárpótolnak minket 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

espio
Most irónikus próbáltál lenni?

Sephi
Meg is ertem.

espio
Harmadszor...

Remélem a Far Cryt nem barmolja el. Az egy nagyon jó game. De filmként nehéz lesz megcsinálni. Túl game íze van. Egyébként Postalból milyen filmet lehet csinálni? Annak semmi storyja...

espio
Másodszor...

Nem értem miért számít a korom. Paranoiám miatt csak annyit mondok hogy 15-20 év közötti vagyok...

espio
Elõszöris...

Kösz, ezt bóknak veszem...

Bokafix2
A Bloodrayne 2-rõl olvastam egy cikket itt az Sg-n. Igy szól:

"Uwe Boll nem kegyelmez. Miután leverte kiskorú kritikusait és befejezte a Dungeon Siege filmváltozatának utómunkálatait, újabb õrültséget vett a fejébe. A legfrissebb hírek szerint folytatni kívánja Bloodrayne címû katasztrófáját.
Nem semmi fazon ez az Uwe Boll! Miután hatalmas bátorságot mutatván lecsapta négy, szinte még kiskorú kritikusát, újabb filmterven töri a fejét. A Dungeon Siege utómunkálatai készen vannak, a kalandfilm dobozban várja a bemutatót, így ideje annyi, mint a tenger.
Mivel a játékgyártók pár film után felismerték, hogy nem érdemes Mr. Boll kezébe megfilmesítési jogokat adni - mind a Far Cry mind a Postal jogait visszavették tõle - a "rendezõ" bizony nem dúskál a lehetõségekben. Ma azonban - a hírek szerint - döntésre jutott új alkotását tekintve.Úgy határozott, hogy folytatja legutóbbi gigantikus melléfogását, melyet Bloodrayne címmel a hazai mozikban is vetítettek. Igen, így van, mindenki kedvenc vámpírkisasszonya visszatér. Ja, elnézést: dhampír.
Azért kíváncsian várom, hogy ezt a klisékkel megtûzdelt, minden komolyabb látványtól mentes kolosszális kutyaürüléket hogyan akarják folytatni. Vagy inkább miért? Azt hiszem erre szokták mondani, hogy No comment."

Hát igen... Készüljön mindenki! Harmadfokú riadó!

Sephi
Te hany eves vagy amugy?

Bokafix2
Ki más is kérdezhetne ilyesmit, mint te, kedves Espio. <#rolleyes>

Csak így tovább...

espio
Te szidtad Spielberget? Õ király. Az E.T. leszámítva nagy ász...

Sephi
Faxba ma'... viccelodjel 😄

Bokafix2
elnézést, helyesbítek: Spielberg és James Cameron

Bokafix2
Teljességgel fel vagyok háborodva azon, hogy ennyire leértékelitek Mr. Boll életmûvét és munkásságát. Tik nem értitek a Mester egyedi látásmódját és a filmjeiben meghúzódó mély mondanivalót. Kevés rendezõ tud felülemelkedni azokon a társadalmi és emberi korlátokon, amelyek lehetetlenné teszik egy film helyes megítélését. A világ egyik legnagyszerûbb producerével álltok szemben. Igazi mágus, aki a játékgyárosok ócska játékait kézbe veszi, és fantaszikus filmeket rendez belõle, amelyek örökre kiemelik õt a kisstílû Spielgerg-ek, Sam Raimi-k, és John Cameron-ok tömegei közül.
A filmjeiben zseniális akciók, hiteles történet és feledhetetlen hangulat vési az ember elméjébe, hogy ki is ez az ember...
... egy nagy rakás szar (wehehehehehehe)

Sephi
1. Nincs ekezetem.
2. A "hulyegyerek" nem serto alapon van.
3. Igen itt bizony senki sem szereti UWE-t es kifigurazzuk.

Loál János
Már leírtuk.
A topikot teljességgel az irónia szülte.
Minden épeszû ember röhög (vagy sír) Boll bácsi produkcióin, a topik is errõl szól.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.