491
Szal...
-
#371 Tudtátok, hogy a srác 3 nap alatt forgatta le ezt a filmet??? Mármint az Alone in the dark-ot.
Aszittem kidőlök a székből, mikor olvastam. 3 nap alatt...
Mit lehet ebből kihozni mégis?? Nemcsoda, hogy bénán össze van csapva, meg a többiről ne is beszéljünk a film kapcsán.
info itt -
#370 Alone in the Dark???
Azt a filmet is hogy rendezte meg? Az én gyomrom nem tudja bevenni...
-
Nuki #369 oké sephi add át nekem :) -
#368 Nos akinek szombat este mas jonn dolga sincs minthogysem ezt nezze annak mar most oszinte reszvetemet szeretnem uzenni.
NEMA BAZZ :D -
braaa #367 egyébként szombat este 10kor az Egyedül a sötétben (Alone in the Dark) Boll-klasszikust fogja adni Viasat, aki eddig nem látta, kötelező darab, megnézni!!!! -
#366 Hat... en nem is tudom mit mondjak.
A "szanalom" szo mar nem is leli meg itt a helyet :D -
#365 loll -
#364 "Hadd nyújtsam át ezt az elismerést legújabb filmedért, Boll báttyó." -
#363 -
#362 "Megharapott, hát kinyírtamm..." -
#361 -
#360 Hát lolmár! -
Nuki #359 A következő remekműveket ajánlanám boll úr figyelmébe:
-Mesterlövész (Sniper)
-Heat
-Wanted Guns
stb...
(remélem van valaki aki érti)
ha nem... -
#358 Postal-ról tudsz vmi infót? -
#357 Lol?
"Jól megy Uwe Bollnak mostanában, ugyanis sikerült megmenekülnie a rá leselkedő utolsó szégyentől (minden mást már átélt), vagyis hogy az elkövetkező néhány filmje egyenesen DVD-n nyisson, és ne vetítétsék őket mozikban. A Hollywood Reporter értesülései szerint a Freestyle filmforgalmazó cég a mester három agymenését fogja elcipelni Amerika mozijaiba, és kényszeríti fegyverrel a mozigépészeket, hogy vetítsék le. A Postal a megállapodás értelmében szeptember 28-án kerül 500 moziba, Észak-Amerikában. A 60 millió dolláros produkciós költségvetéssel és 20 millió dolláros reklámbüdzsével büszkélkedő Dungeon Siege pedig 2008 elejétől fog lesben állni a mozikban, körülbelül kétezerben.
A hír végére még két fatality is becsúszott. Először is a Postalt még ez évben elcipeli a Freestyle annyi filmfesztiválra, amennyire csak tudják. A második sokkoló hír pedig az, hogy a nagy Boll mester új filmen dolgozik, ami nem játékadaptáció. A Seed névre hallgató horrorfilmet írja, rendezi, remélhetőleg a színészkedéshez egyelőre nem kapott kedvet." -
#356 -
Nuki #355 milyen kár hogy nincs ennyi zseppénz a farzsebemben... :,( -
#354 GIGALOL -
#353 Na.
"jelek szerint normális színész nem igazán akar szerepelni Uwe Boll filmjeiben, ezért az ortodoxtól eltérő módon keres szereplőt a Far Cry adaptációjába.A nemet ebay-en kínál szerepet legújabb múvijába, a dolgok jelen állása szerint potom 2498 euroért bárki eltölthet a mesterrel (kuc-kuc) öt napot, és még talán Til Schweiger-t is megérintheti. Nem meglepő módon még egy fia licit sem érkezett a lehetőségre, potenciális érdeklődőknek sajnos az utazásról és a szállásról maguknak kell gondoskodniuk."
EHHH? -
#352 Seed trailer -
#351 -
#350 eztet akartam -
#349 "A követkejöö fijmem... öö.. hjokkal jobb jesz... megigéjemm... uff"
-
#348 Bloodrayne 2-ről van is kis cikk az SG-n. Most már biztosan tudhatjuk hogy Billy a kölyök egy 345 éves Román vámpir volt :DDD
Az előzetest nem merem megnézni. Nevezettek gyávának, de nem merem! :D -
#347 "A Deliverance alcímet viselő film nem kerül mozikba, azonnal dvd-n jelenik meg, de valószínűleg így is mínuszos lesz a buli, ami úgy látszik nem nagyon izgatja a rendezőt." -
#346 Hát igen...
Ultra gagyi. Ebbe is kb. annyi történik, mint a másik előzetesben.
Meg az a filmes fícsör, hogy a szemüket mutatják közelről egy fél óráig, először az egyikét utána a másikét... hát ez már a 80-as évek "B" mozijaiban is gyúlékony légnemű anyag volt, más szóval gáz.
De Boll még a száját is megmutatja, sőt a szuvas fogait is.
Hát kell ez nekünk? Gyerekek? Menjetek inkább Diznilend-be, mint hogy erre a mozira beüljetek. -
#345 Bloodrayne 2 trailer -
#344 A vicc az, hogy ha Bollról van szó, én ezt gond nélkül el is hiszem. -
#343 -
Nos a rendezői székbe nem tudom, hogy ki ül majd helyette, de a főszereplő ez a blöki lesz, mert mikor Dyawne Johnson, alias The Rock megtudta, hogy Boll neve is szóba jött a rendezésnél, rögtön vitorlát bontott és otthagyta az egész kompániát.
Más sem nagyon vállalkozott, ezért Uwe tárgyalt a doggal, hogy beugorhatna Jack Carver szerepére... (milyen királyul fog majd feszíteni napszemcsiben és hawai ingben)
Igaz furcsa lesz majd egy kutyi a film főszerepében, de még mindig jobb mintha Boll maga játszaná el a szerepet -
#341 Ámen :D
És arról van hír, hogy esetleg másvalaki megkapta? O.o -
#340 Mondjuk nem is csodalom
-
#339 "Adjunk hálát a mi Urunknak!" -
#338 A far cry közben nem biztos hogy aludni kell.
Amint már mondtam, az Ubisoft visszavette a jogait a filmgyártás urától... -
#337 Legfeljebb a 2 bloodrayne között és közben a filmek OST jét kell hallgatni. -
#336 Aludni lehet a Bloodrayne és majd a FarCry közben?? :D
Mondjuk 1x már megnéztem a Bloodrayne-t, de többet nem kívánok belőle xD -
#335 Höhö :D -
#334 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
MagyaR #333 Főleg amikor ezt a mondatát mondta: "I love work with Uve Boll" -
MagyaR #332 Azon a dagadt csávón jókat röhögtem :D.