Dr. Uwe Boll FAN CLUB

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
1-2 hete próbáltam megnézni a "blúúdréjn" 1-et, de mikor kiderült hogy a csaj Támpír (vagy mi a fene) kikapcsoltam😄 Viszont az alone in the dark c. opuszt tátott szájjal néztem végig, annyira koncentráltam, nehogy elszalasszam a pillanatot, amikor a rendezõ az értelme elsõ szikráját megcsillantja a mûben. mit ne mondjak, a végén csalódottan csuktam be...
Bokafix2
"Igen... igaz a hír. Megcsinájjuk a Blúúdréjn 3-mat iss. Mindenki készüjjön!" <#vigyor1>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Sephi
Mi direkt nezzuk mert szadok vaunk. Es nem jon hogy elhiggyuk mennyire ... szar?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

áá pedig reménykedünk, hátha lesz egyszer egy NEM pocsék filmje is...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

macleod2005
Épp ez az 😄 anélkül nehéz lesz, de én is reménykedek, mint Kristiana Loken <#idiota>

hol a kardod? 😄

macleod2005
Mai fókusz riport kegyetlen volt, már aki ismeri a filmrendezõt. A terminátor 3 ból volt benne a szöszi. És aon siránkozott, hogy miért nem sikeres a bloodrayne után, amikor a t3 után a volt <#idiota>. Na vajon miért???? talán mert bollbácsi rendezte a filmet és egy rakat sz@r... De most abban reménykedik hogy a király nevében c. film (asszem ez akar lenni a dungeon siege) után sikeres lesz. Hát reménykedni lehet, sõt kell is. De esély az annyi van rá, minthogy én valaha is elismert szamuráj leszek <#mf2>

mooo
Synchronous
Drága biciklipumpa... Ez mi a #&@>$ß÷×???
És ezt Boll komolyan is gondolja? <#duma><#duma>

Hogy az iraki tevepók szíjja meg a nyakát!!! Ez röhej ez az elõzetes.
A gép, amiben a pilóták ülnek, valami szánalmas vicc. Látszik, hogy a hidraulika mozgatja az egészet. Majd figyuzzátok meg, hogy lötyög.

Amúgy mi köze is ennek a Postalhoz? <#whatever>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Törölt felhasználó
Synchronous
A kép nem valami sci-fi filmbõl való? <#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Bokafix2
Önként mászok le egy cápa torkán, ha ez ténleg Oszkárt kap valaha. <#idiota>

Bokafix2
Az a szobrocska egyszerû utánzat. 2 dollárért vette a zsibibe. <#crazya>

ja akkor a sok telhetetlenkedõ úgyis befogná a száját mondván hogy " az oszkár díjak teljesen tiszták, nem szokott lenni lefizetés, elnézést kérünk boll bácsitól hogy a filmjeit fikáztuk" <#hehe>

bárcsak...

😊))))

++

Bokafix2
"Mi van ecsémm, fikázod még a filmemet, hee??"

nagyon céltudatos forgatókönyv, sok ugyanott játszódó jelenet, tökéletes színészek akikkel mindent legfeljebb egszer, vagy kétszer kell eljátszani, nagy költségvetés (0% adó <#hehe>), 48 órás napok, simán meg lehet ezt csinálni, én nem értem a többiek kételkedéseit...

Sephi
Habar.... tud meg hogy amennyire szar a film el is hiszem hogy gyorsan leforgattak.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bokafix2
Hát pedig ezt nem én találtam ki. Uwe-tõl amúgy is kitelik.

mooo
Kizárt dolognak tarom...
Bokafix2
Tudtátok, hogy a srác 3 nap alatt forgatta le ezt a filmet??? Mármint az Alone in the dark-ot.
Aszittem kidõlök a székbõl, mikor olvastam. 3 nap alatt...
Mit lehet ebbõl kihozni mégis?? Nemcsoda, hogy bénán össze van csapva, meg a többirõl ne is beszéljünk a film kapcsán.

info itt

Bokafix2
Alone in the Dark???
Azt a filmet is hogy rendezte meg? Az én gyomrom nem tudja bevenni...

oké sephi add át nekem 😊

Sephi
Nos akinek szombat este mas jonn dolga sincs minthogysem ezt nezze annak mar most oszinte reszvetemet szeretnem uzenni.

NEMA BAZZ 😄

egyébként szombat este 10kor az Egyedül a sötétben (Alone in the Dark) Boll-klasszikust fogja adni Viasat, aki eddig nem látta, kötelezõ darab, megnézni!!!!

++

Sephi
Hat... en nem is tudom mit mondjak.

A "szanalom" szo mar nem is leli meg itt a helyet 😄

mooo
loll
Bokafix2
"Hadd nyújtsam át ezt az elismerést legújabb filmedért, Boll báttyó."

Bokafix2

Bokafix2
"Megharapott, hát kinyírtamm..."

Bokafix2

Voltan
Hát lolmár!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

A következõ remekmûveket ajánlanám boll úr figyelmébe:
-Mesterlövész (Sniper)
-Heat
-Wanted Guns
stb... <#idiota>
(remélem van valaki aki érti)
ha nem...

Attila8805
Postal-ról tudsz vmi infót?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sephi
Lol?

"Jól megy Uwe Bollnak mostanában, ugyanis sikerült megmenekülnie a rá leselkedõ utolsó szégyentõl (minden mást már átélt), vagyis hogy az elkövetkezõ néhány filmje egyenesen DVD-n nyisson, és ne vetítétsék õket mozikban. A Hollywood Reporter értesülései szerint a Freestyle filmforgalmazó cég a mester három agymenését fogja elcipelni Amerika mozijaiba, és kényszeríti fegyverrel a mozigépészeket, hogy vetítsék le. A Postal a megállapodás értelmében szeptember 28-án kerül 500 moziba, Észak-Amerikában. A 60 millió dolláros produkciós költségvetéssel és 20 millió dolláros reklámbüdzsével büszkélkedõ Dungeon Siege pedig 2008 elejétõl fog lesben állni a mozikban, körülbelül kétezerben.

A hír végére még két fatality is becsúszott. Elõször is a Postalt még ez évben elcipeli a Freestyle annyi filmfesztiválra, amennyire csak tudják. A második sokkoló hír pedig az, hogy a nagy Boll mester új filmen dolgozik, ami nem játékadaptáció. A Seed névre hallgató horrorfilmet írja, rendezi, remélhetõleg a színészkedéshez egyelõre nem kapott kedvet."

Bokafix2

milyen kár hogy nincs ennyi zseppénz a farzsebemben... :,( <#idiota>

mooo
GIGALOL
Sephi
Na.

"jelek szerint normális színész nem igazán akar szerepelni Uwe Boll filmjeiben, ezért az ortodoxtól eltérõ módon keres szereplõt a Far Cry adaptációjába.A nemet ebay-en kínál szerepet legújabb múvijába, a dolgok jelen állása szerint potom 2498 euroért bárki eltölthet a mesterrel (kuc-kuc) öt napot, és még talán Til Schweiger-t is megérintheti. Nem meglepõ módon még egy fia licit sem érkezett a lehetõségre, potenciális érdeklõdõknek sajnos az utazásról és a szállásról maguknak kell gondoskodniuk."

EHHH?

Törölt felhasználó
mooo
<#vigyor>
Bokafix2

Bokafix2
"A követkejöö fijmem... öö.. hjokkal jobb jesz... megigéjemm... uff"

Kmarha
Bloodrayne 2-rõl van is kis cikk az SG-n. Most már biztosan tudhatjuk hogy Billy a kölyök egy 345 éves Román vámpir volt 😄DD

Az elõzetest nem merem megnézni. Nevezettek gyávának, de nem merem! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

mooo
"A Deliverance alcímet viselõ film nem kerül mozikba, azonnal dvd-n jelenik meg, de valószínûleg így is mínuszos lesz a buli, ami úgy látszik nem nagyon izgatja a rendezõt."
Bokafix2
Hát igen...

Ultra gagyi. Ebbe is kb. annyi történik, mint a másik elõzetesben.
Meg az a filmes fícsör, hogy a szemüket mutatják közelrõl egy fél óráig, elõször az egyikét utána a másikét... hát ez már a 80-as évek "B" mozijaiban is gyúlékony légnemû anyag volt, más szóval gáz.
De Boll még a száját is megmutatja, sõt a szuvas fogait is.

Hát kell ez nekünk? Gyerekek? Menjetek inkább Diznilend-be, mint hogy erre a mozira beüljetek.

Törölt felhasználó
Voltan
A vicc az, hogy ha Bollról van szó, én ezt gond nélkül el is hiszem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mooo
<#hehe>
Bokafix2

Nos a rendezõi székbe nem tudom, hogy ki ül majd helyette, de a fõszereplõ ez a blöki lesz, mert mikor Dyawne Johnson, alias The Rock megtudta, hogy Boll neve is szóba jött a rendezésnél, rögtön vitorlát bontott és otthagyta az egész kompániát.
Más sem nagyon vállalkozott, ezért Uwe tárgyalt a doggal, hogy beugorhatna Jack Carver szerepére... (milyen királyul fog majd feszíteni napszemcsiben és hawai ingben)

Igaz furcsa lesz majd egy kutyi a film fõszerepében, de még mindig jobb mintha Boll maga játszaná el a szerepet <#hehe>