491
Szal...
  • Nuki
    azért hogy ez a kenyér el tudjon indulni azon az úton mely oda vezet, hogy a filmjei első megnézés után ne a kukában végezzék... :)
  • Voltan
    Hogy vehette rá ezeket a színészeket, hogy neki dolgozzanak? Ron Perlman?? Ray Liotta??? MIÉÉÉÉÉÉÉÉRT?????
  • Nuki
    o.O
  • Bokafix2
    Vigyázz, mert ezek már a rajongóvá válás első jelei...
    Aztán később jön az összes film beszerzése DVD-n, aztán a Boll- interjúkra való vadászás az interneten reggeltől estig, majd pedig az Uwe Boll-os póló... Végül pedig arra teszed fel az életed, hogy élőben találkozhass a mesterrel és autogrammot szerezz tőle.

Végül szociálisan antipatikus egyéniséggé, sőt közveszélyessé válsz, mert nem kapod meg az évenkénti 2 db mozifilmet a mestertől, amelyektől már szinte függővé váltál.
    Majd mikor Boll bejelenti, hogy visszavonul a filmszakmától, a kábítószerhez menekülsz, és túladagolod magad...
    Hát ezt akarod?!
  • Nuki
    igen kiváncsi leszek kapás paraszt hogy lesz hős, a bemutató nem rossz :)
    kár hogy a többi filmje fele ilyen jó sem :P
  • Sephi
    Ahh... ne dobjatok meg kovel de az uj Dungeon Siege bemutato nem is olyan rosz...

Most nem tudom hogy ez miert remit meg :D

DS
  • Nuki
    :DDD
    a kép maga jó ötlet, szerintem jók bele az árnyékok ^^
  • berlinboy6329
    Így-e?:S

• Seth
    árnyékok nélkül még akár jó kép is lehetne
  • berlinboy6329
    Akartok játszani egy kis "BaseBoll-t"?

• Nuki
    balázs palival is igencsak jól lehet kínozni (képzeljétek volt részem 'koncertjét' is meghallgatni, sőt jóbarátom még dedikált pósztert is vett tőle - szóval nemcsak így ihm* alapján, hanem tapasztalatból is beszélek :DD )
    * aki nem tudja: ihm=irigyhónajjmirígy
  • Sephi
    :DDDDDD

Hihetettlen. Mondom en. Ez az ember egy zseni vagy nagyon hulye. Felek hogy az elso.
  • Synchronous
    Az ő filmjeit iraki terrorista létesítményekben kéne vetíteni a foglyoknak, hogy ezzel bírják őket szóra, és fontos infókat szerezzenek meg tőlük.

Ez kb. így nézne ki: - Akkor beszélsz??
    - Nem...
    - Oké, tegyétek be az Alone in the Dark-ot.
    (10 perc múlva)
    - Áhhhh, uhhh, hagyják abba, nem tudom a
    koordinátákat, eesküszöm...
    - Ok, kapcsoljátok vissza.
    - Neeeee, megmondooom, megmondommm, csak hagyjanaak
    ...

És neki volt igaza...
  • shaba23 #398
    szerintem eljön az idő, mikor az RTL/TV2 vetíteni kezdi a filmjeit :)
  • Sephi
    Oszinten , az RTL/TV2 on vetitett remek 0 kategorias filmek is jobbak :D
  • shaba23 #396
    a képhez annyit fűznék hozzá, hogy szerintem éppen most nézetik meg vele valamelyik filmjét és a hatása alá került...szerintem az emberek többsége ilyen arcot vághat, miközben a műveit nézi
  • shaba23 #395
    nem emlékszem már (szinkronos volt és nagyon füleltem mit mond) de vagy támpír vagy dámpír:) igazság sezrint sem így sem úgy nem volt értelme, hiszen egy félember/félvámpír "dologról" vlt szó, szóval az embpír, vagy vámper esetleg a humpír találóbb lett volna
  • extra sensory
    tapír...
  • Nuki
    támpír?
  • Sephi
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • shaba23 #391
    1-2 hete próbáltam megnézni a "blúúdréjn" 1-et, de mikor kiderült hogy a csaj Támpír (vagy mi a fene) kikapcsoltam:D Viszont az alone in the dark c. opuszt tátott szájjal néztem végig, annyira koncentráltam, nehogy elszalasszam a pillanatot, amikor a rendező az értelme első szikráját megcsillantja a műben. mit ne mondjak, a végén csalódottan csuktam be...
  • Bokafix2
    "Igen... igaz a hír. Megcsinájjuk a Blúúdréjn 3-mat iss. Mindenki készüjjön!"

• Sephi
    Mi direkt nezzuk mert szadok vaunk. Es nem jon hogy elhiggyuk mennyire ... szar?
  • Nuki
    áá pedig reménykedünk, hátha lesz egyszer egy NEM pocsék filmje is...
    [szánom bánom, életemben nem láttam még egy filmjét sem, és csak a ti véleményeitek alapján tudok ítélkezni... ilyet nem szoktam, de muszáj vagyok meghajolni a többség véleménye előtt :) ]
  • macleod2005
    Épp ez az :D anélkül nehéz lesz, de én is reménykedek, mint Kristiana Loken
  • Nuki
    hol a kardod? :D
  • macleod2005
    Mai fókusz riport kegyetlen volt, már aki ismeri a filmrendezőt. A terminátor 3 ból volt benne a szöszi. És aon siránkozott, hogy miért nem sikeres a bloodrayne után, amikor a t3 után a volt . Na vajon miért???? talán mert bollbácsi rendezte a filmet és egy rakat sz@r... De most abban reménykedik hogy a király nevében c. film (asszem ez akar lenni a dungeon siege) után sikeres lesz. Hát reménykedni lehet, sőt kell is. De esély az annyi van rá, minthogy én valaha is elismert szamuráj leszek
  • mooo
    gigalol?
  • Synchronous
    Drága biciklipumpa... Ez mi a #&@>$ß÷×???
    És ezt Boll komolyan is gondolja?

Hogy az iraki tevepók szíjja meg a nyakát!!! Ez röhej ez az előzetes.
    A gép, amiben a pilóták ülnek, valami szánalmas vicc. Látszik, hogy a hidraulika mozgatja az egészet. Majd figyuzzátok meg, hogy lötyög.

Amúgy mi köze is ennek a Postalhoz?
    A Postal film első 4 perce
  • Synchronous
    A kép nem valami sci-fi filmből való?
  • Bokafix2
    Önként mászok le egy cápa torkán, ha ez ténleg Oszkárt kap valaha.
  • Bokafix2
    Az a szobrocska egyszerű utánzat. 2 dollárért vette a zsibibe.
  • Nuki
    ja akkor a sok telhetetlenkedő úgyis befogná a száját mondván hogy " az oszkár díjak teljesen tiszták, nem szokott lenni lefizetés, elnézést kérünk boll bácsitól hogy a filmjeit fikáztuk"
  • braaa
    bárcsak...

:)))))
  • Bokafix2
    "Mi van ecsémm, fikázod még a filmemet, hee??"
  • Nuki
    nagyon céltudatos forgatókönyv, sok ugyanott játszódó jelenet, tökéletes színészek akikkel mindent legfeljebb egszer, vagy kétszer kell eljátszani, nagy költségvetés (0% adó ), 48 órás napok, simán meg lehet ezt csinálni, én nem értem a többiek kételkedéseit...
  • Sephi
    Habar.... tud meg hogy amennyire szar a film el is hiszem hogy gyorsan leforgattak.
  • Bokafix2
    Hát pedig ezt nem én találtam ki. Uwe-től amúgy is kitelik.
  • mooo
    Kizárt dolognak tarom...