491
Szal...
-
Nuki #411 azért hogy ez a kenyér el tudjon indulni azon az úton mely oda vezet, hogy a filmjei első megnézés után ne a kukában végezzék... :) -
#410 Hogy vehette rá ezeket a színészeket, hogy neki dolgozzanak? Ron Perlman?? Ray Liotta??? MIÉÉÉÉÉÉÉÉRT????? -
Nuki #409 o.O -
#408 Vigyázz, mert ezek már a rajongóvá válás első jelei...
Aztán később jön az összes film beszerzése DVD-n, aztán a Boll- interjúkra való vadászás az interneten reggeltől estig, majd pedig az Uwe Boll-os póló... Végül pedig arra teszed fel az életed, hogy élőben találkozhass a mesterrel és autogrammot szerezz tőle.
Végül szociálisan antipatikus egyéniséggé, sőt közveszélyessé válsz, mert nem kapod meg az évenkénti 2 db mozifilmet a mestertől, amelyektől már szinte függővé váltál.
Majd mikor Boll bejelenti, hogy visszavonul a filmszakmától, a kábítószerhez menekülsz, és túladagolod magad...
Hát ezt akarod?! -
Nuki #407 igen kiváncsi leszek kapás paraszt hogy lesz hős, a bemutató nem rossz :)
kár hogy a többi filmje fele ilyen jó sem :P -
#406 Ahh... ne dobjatok meg kovel de az uj Dungeon Siege bemutato nem is olyan rosz...
Most nem tudom hogy ez miert remit meg :D
DS -
Nuki #405 :DDD
a kép maga jó ötlet, szerintem jók bele az árnyékok ^^ -
#404 Így-e?:S
-
#403 árnyékok nélkül még akár jó kép is lehetne -
#402 Akartok játszani egy kis "BaseBoll-t"?
-
Nuki #401 balázs palival is igencsak jól lehet kínozni (képzeljétek volt részem 'koncertjét' is meghallgatni, sőt jóbarátom még dedikált pósztert is vett tőle - szóval nemcsak így ihm* alapján, hanem tapasztalatból is beszélek :DD )
* aki nem tudja: ihm=irigyhónajjmirígy -
#400 :DDDDDD
Hihetettlen. Mondom en. Ez az ember egy zseni vagy nagyon hulye. Felek hogy az elso. -
#399 Az ő filmjeit iraki terrorista létesítményekben kéne vetíteni a foglyoknak, hogy ezzel bírják őket szóra, és fontos infókat szerezzenek meg tőlük.
Ez kb. így nézne ki: - Akkor beszélsz??
- Nem...
- Oké, tegyétek be az Alone in the Dark-ot.
(10 perc múlva)
- Áhhhh, uhhh, hagyják abba, nem tudom a
koordinátákat, eesküszöm...
- Ok, kapcsoljátok vissza.
- Neeeee, megmondooom, megmondommm, csak hagyjanaak
...
És neki volt igaza...
-
#398 szerintem eljön az idő, mikor az RTL/TV2 vetíteni kezdi a filmjeit :) -
#397 Oszinten , az RTL/TV2 on vetitett remek 0 kategorias filmek is jobbak :D -
#396 a képhez annyit fűznék hozzá, hogy szerintem éppen most nézetik meg vele valamelyik filmjét és a hatása alá került...szerintem az emberek többsége ilyen arcot vághat, miközben a műveit nézi -
#395 nem emlékszem már (szinkronos volt és nagyon füleltem mit mond) de vagy támpír vagy dámpír:) igazság sezrint sem így sem úgy nem volt értelme, hiszen egy félember/félvámpír "dologról" vlt szó, szóval az embpír, vagy vámper esetleg a humpír találóbb lett volna -
#394 tapír... -
Nuki #393 támpír? -
#392 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#391 1-2 hete próbáltam megnézni a "blúúdréjn" 1-et, de mikor kiderült hogy a csaj Támpír (vagy mi a fene) kikapcsoltam:D Viszont az alone in the dark c. opuszt tátott szájjal néztem végig, annyira koncentráltam, nehogy elszalasszam a pillanatot, amikor a rendező az értelme első szikráját megcsillantja a műben. mit ne mondjak, a végén csalódottan csuktam be... -
#390 "Igen... igaz a hír. Megcsinájjuk a Blúúdréjn 3-mat iss. Mindenki készüjjön!"
-
#389 Mi direkt nezzuk mert szadok vaunk. Es nem jon hogy elhiggyuk mennyire ... szar? -
Nuki #388 áá pedig reménykedünk, hátha lesz egyszer egy NEM pocsék filmje is...
[szánom bánom, életemben nem láttam még egy filmjét sem, és csak a ti véleményeitek alapján tudok ítélkezni... ilyet nem szoktam, de muszáj vagyok meghajolni a többség véleménye előtt :) ] -
#387 Épp ez az :D anélkül nehéz lesz, de én is reménykedek, mint Kristiana Loken -
Nuki #386 hol a kardod? :D -
#385 Mai fókusz riport kegyetlen volt, már aki ismeri a filmrendezőt. A terminátor 3 ból volt benne a szöszi. És aon siránkozott, hogy miért nem sikeres a bloodrayne után, amikor a t3 után a volt . Na vajon miért???? talán mert bollbácsi rendezte a filmet és egy rakat sz@r... De most abban reménykedik hogy a király nevében c. film (asszem ez akar lenni a dungeon siege) után sikeres lesz. Hát reménykedni lehet, sőt kell is. De esély az annyi van rá, minthogy én valaha is elismert szamuráj leszek -
#384 gigalol? -
#383 Drága biciklipumpa... Ez mi a #&@>$ß÷×???
És ezt Boll komolyan is gondolja?
Hogy az iraki tevepók szíjja meg a nyakát!!! Ez röhej ez az előzetes.
A gép, amiben a pilóták ülnek, valami szánalmas vicc. Látszik, hogy a hidraulika mozgatja az egészet. Majd figyuzzátok meg, hogy lötyög.
Amúgy mi köze is ennek a Postalhoz? -
#382 A Postal film első 4 perce -
#381 A kép nem valami sci-fi filmből való? -
#380 Önként mászok le egy cápa torkán, ha ez ténleg Oszkárt kap valaha. -
#379 Az a szobrocska egyszerű utánzat. 2 dollárért vette a zsibibe. -
Nuki #378 ja akkor a sok telhetetlenkedő úgyis befogná a száját mondván hogy " az oszkár díjak teljesen tiszták, nem szokott lenni lefizetés, elnézést kérünk boll bácsitól hogy a filmjeit fikáztuk" -
braaa #377 bárcsak...
:))))) -
#376 "Mi van ecsémm, fikázod még a filmemet, hee??"
-
Nuki #375 nagyon céltudatos forgatókönyv, sok ugyanott játszódó jelenet, tökéletes színészek akikkel mindent legfeljebb egszer, vagy kétszer kell eljátszani, nagy költségvetés (0% adó ), 48 órás napok, simán meg lehet ezt csinálni, én nem értem a többiek kételkedéseit... -
#374 Habar.... tud meg hogy amennyire szar a film el is hiszem hogy gyorsan leforgattak. -
#373 Hát pedig ezt nem én találtam ki. Uwe-től amúgy is kitelik. -
#372 Kizárt dolognak tarom...