Dr. Uwe Boll FAN CLUB
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen nem említhetõ egy lapon a Gyûrûk Urával. Még annyira sem hogy egy mondatban legyenek. <#hehe>#hehe>
De ha ezentúl minden filmje 'csak' ilyen rossz lenne, az már jó lenne szerintem 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Fúúú ez mekorra szar volt. Rendesen fájt. Nemrég a Postal kapcsán még dícsértem Uwe Boll-t, de most egy jó szót nem tudok szólni, mert ennek a filmnek egy értékelhetõ pillanata nincs. Ehhez képest az elsõ rész Oscar-díjas mainstream horror. Másfél óra idõpocséklás, meg ne nézzétek...
0/10
++
És persze, hogy nagy divat fikázni, hiszen 3 filmje is ott pihen az imdb 100 legrosszabb filmjének a listáján, méghozzá elõkelõ helyen.
Az, hogy nagy ritkán csinál olyan filmet is, ami szódával elmegy, még nem emeli ki a fekáliából. Ettõl még nem lesz jó rendezõ. Megtáltosodni meg soha nem fog. Az új filmjét a The name of the King-et is csak a nagynevû szinészek viszik majd el a hátukon. Szal, színészi teljesítmény ide, látványos effektek oda, kutyából nem lesz szalonna...
Uwe Boll marad Uwe Boll.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
++
Nagy divat Uwe Boll-t fikázni, kiváncsi leszek kinek hogyan tetszik majd a Postal film. Szerintem jó lett! Boll mindenkit fikázz, Bush-t, Bin Ladent, az arabokat, sõt még saját magát is 😊
Postal Dude jól eltalált figura, és a játékból is sok dolog visszaköszön. Kb. olyan visszhangja lesz ennek. Halomra lõtt gyerekek, elgázolt csecsemõ, és egyéb durvaságok biztos sokaknál kiverik a biztosítékot!
Én meg azt mondom csak így tovább Dr.Boll!
7/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Miért keresed a Bloodrayne 2-höz a feliratot? Mert komolyan nem értem, minek az.
Mit akarsz kezdeni a felirattal? Meg akarod nyitni a felirat-fájlt és olvasgatni akarod? Vagy minek kell??
Azt még véletlenül sem akarom feltételezni (nem is merem), hogy a film miatt akarod megszerezni. Mert, ha a filmhez kell, akkor a filmet is meg kellene ugyebár nézni, de ez lehetetlen, hogy emiatt kelljen a felirat, mert ennyire nem lehecc mazohista.
Nem is akarok feltételezni rólad ilyen disznóságot, hogy titokban Uwe filmeket nézel. Igaz, hogy azt írtad, hogy Uwe-t akarsz nézni, de itt mindenki érti a viccet. Természetesen meg sem fordul a fejünkben, hogy komolyan gondolod.
Én speciel nem tudok segíteni, mert szerintem sehol sincs még Bloodrayne 2 felirat. Megnéztem az összes ismert feliratos oldalon. Szóval ha te sem találtál, meg én sem, akkor valószínûleg nincs is még.
De kérdem én, minek az? Mit akarsz te azzal a felirattal, mert nem tudok rájönni...
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
++
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
++
(amúgy abban az esetben megköszönném minden olyan ember nevében, aki meg fogja nézni... mármint a feliratot 😊)
Milyen? Bepróbáltad az anyagot?
PSN ID.: Beegabor
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
PSN ID.: Beegabor
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Aztán késõbb jön az összes film beszerzése DVD-n, aztán a Boll- interjúkra való vadászás az interneten reggeltõl estig, majd pedig az Uwe Boll-os póló... Végül pedig arra teszed fel az életed, hogy élõben találkozhass a mesterrel és autogrammot szerezz tõle.
Végül szociálisan antipatikus egyéniséggé, sõt közveszélyessé válsz, mert nem kapod meg az évenkénti 2 db mozifilmet a mestertõl, amelyektõl már szinte függõvé váltál.
Majd mikor Boll bejelenti, hogy visszavonul a filmszakmától, a kábítószerhez menekülsz, és túladagolod magad...
Hát ezt akarod?! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
kár hogy a többi filmje fele ilyen jó sem 😛
Most nem tudom hogy ez miert remit meg 😄
DS
a kép maga jó ötlet, szerintem jók bele az árnyékok ^^

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
* aki nem tudja: ihm=irigyhónajjmirígy
Hihetettlen. Mondom en. Ez az ember egy zseni vagy nagyon hulye. Felek hogy az elso.
Ez kb. így nézne ki: - Akkor beszélsz??
- Nem...
- Oké, tegyétek be az Alone in the Dark-ot.
(10 perc múlva)
- Áhhhh, uhhh, hagyják abba, nem tudom a
koordinátákat, eesküszöm...
- Ok, kapcsoljátok vissza.
- Neeeee, megmondooom, megmondommm, csak hagyjanaak
...
És neki volt igaza... <#idiota>#idiota>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick