491
Szal...
  • Sephi
    TEJO ATYA EG ISTEN!

TE JO EG!!!!!

/elajult

(ezt nem kellet volna)

Meg merem kockaztatni hogy ez roszabb lez mint a HOTD.
  • fifi
    kötelező megnézned?
  • Bokafix2
    Tejóég... Húú, ha Sephi idetéved, és ezt az előzetest megnézi...
    Micsoda tákolmány ez a film már megint! Mit akar Mr. Boll, mégis?
    Far Cry? Mi az hogy Far Cry? Itt ezen a filmen egy tundrás fenyőerdő van, valahol szibériához közel.
    Nem tudja az a barom, hogy az FC a dél csendes óceáni szigetvilágban játszódik Polinézián?
    Ráadásul az FC készítői nem teljesen fiktív környezetet építettek fel a játékban, mert a szigetvilágot a valódi polinéz szigetekről modellezték le. Boll ezek szerint el sem olvasta a játékmagazinok kritikáit illetve nem is játszott a játékkal.
    Hmm.. lehet nincs elég memóriája hozzá. De az csak hagyján, hogy a gépében, a fejében sem.

Mr. Boll, köszönjük ezt a varázslatos filmet, egy újabb szardarabkával gazdagította "felfelé" ívelő filmes pályafutását.

Oszkárt néki!!!
  • Shep
    Valaki írja már le mi lett a Dungeon Siege vége, mert olyan unalmas volt, hogy nem bírtam végignézni.
  • Prof William
    Én már a trailer eljén elröhögtem magam amikor rájöttem hogy a várt trópusi táj helyett valami fenyőerdőben fog játszódni a sztori. :)

Biztos nem volt elég a pénz. Meg hát erdő-erdő nincs nagy különbség - gondolta Mr. Boll. :)
    Szeintem a szörnyek nem lesznek benne. Akkor azt biztos nyomták volna a trailerbe is.
  • Seth
    A német szupersztárok :D Egy idióta pacákot is muszáj volt ám belerakni, lehessen kin röhögni geno katonáknál nem erőltették meg magukat, a szörnyikéket vajon belerakják?
    Far Cry film előzetes

Jézusom!
  • Nuki
    100 millióra tervezték, de kijött 60-ból (valami tévéműsor is szólt róla a retekklubbon)
  • grebber
    Valaki nemtudja hogy a IN THE NAME OF THE KING:A DUNGEON SIEGE TALE film hánymillió dollárból készült??
  • Mikk0
    Postal rendesen meg lett csinálva, németül néztem meg, amiből semmit sem értek, de így is jókat röhögtem rajta .
  • Nuki
    El kell hogy keserítselek, de ma láttam a "A király nevében" c. alkotását (Dungeon Siegeből lett adoptálva ugye), és nem is olyan rossz.
    Természetesen nem említhető egy lapon a Gyűrűk Urával. Még annyira sem hogy egy mondatban legyenek.
    De ha ezentúl minden filmje 'csak' ilyen rossz lenne, az már jó lenne szerintem :)
  • Bokafix2
    Én mondtam. --> #436
    Bloodrayne 2 : Deliverance

Fúúú ez mekorra szar volt. Rendesen fájt. Nemrég a Postal kapcsán még dícsértem Uwe Boll-t, de most egy jó szót nem tudok szólni, mert ennek a filmnek egy értékelhető pillanata nincs. Ehhez képest az első rész Oscar-díjas mainstream horror. Másfél óra időpocséklás, meg ne nézzétek...

0/10
  • braaa
    faszfej
  • Bokafix2
    Elég nagy értékelést kapott nálad. Az imdb-n alig több, mint 4 egészre kóstálják. Ez nem a legszarabb, de messze nem is jó.
    És persze, hogy nagy divat fikázni, hiszen 3 filmje is ott pihen az imdb 100 legrosszabb filmjének a listáján, méghozzá előkelő helyen.
    Az, hogy nagy ritkán csinál olyan filmet is, ami szódával elmegy, még nem emeli ki a fekáliából. Ettől még nem lesz jó rendező. Megtáltosodni meg soha nem fog. Az új filmjét a The name of the King-et is csak a nagynevű szinészek viszik majd el a hátukon. Szal, színészi teljesítmény ide, látványos effektek oda, kutyából nem lesz szalonna...
    Uwe Boll marad Uwe Boll.
  • Synchronous
    Nem tom, te kérdezősködsz valami felirat felől... bár nem tudom, mi a francnak... itt ilyen kérdésekért legfeljebb csak ban-t kaphacc.
  • braaa
    hát téged meg ki a fasz kérdezett?
    Postal

Nagy divat Uwe Boll-t fikázni, kiváncsi leszek kinek hogyan tetszik majd a Postal film. Szerintem jó lett! Boll mindenkit fikázz, Bush-t, Bin Ladent, az arabokat, sőt még saját magát is :)
    Postal Dude jól eltalált figura, és a játékból is sok dolog visszaköszön. Kb. olyan visszhangja lesz ennek. Halomra lőtt gyerekek, elgázolt csecsemő, és egyéb durvaságok biztos sokaknál kiverik a biztosítékot!
    Én meg azt mondom csak így tovább Dr.Boll!

7/10
  • Sephi
    Vannak emberek akik szeretik a Uwe filmeket. Magyarul mazo :D
  • Synchronous
    Hihi. Ez a mondat de vicces: "bloodrayne 2höz mikor lesz már magyar felirat?"

Miért keresed a Bloodrayne 2-höz a feliratot? Mert komolyan nem értem, minek az.
    Mit akarsz kezdeni a felirattal? Meg akarod nyitni a felirat-fájlt és olvasgatni akarod? Vagy minek kell??
    Azt még véletlenül sem akarom feltételezni (nem is merem), hogy a film miatt akarod megszerezni. Mert, ha a filmhez kell, akkor a filmet is meg kellene ugyebár nézni, de ez lehetetlen, hogy emiatt kelljen a felirat, mert ennyire nem lehecc mazohista.
    Nem is akarok feltételezni rólad ilyen disznóságot, hogy titokban Uwe filmeket nézel. Igaz, hogy azt írtad, hogy Uwe-t akarsz nézni, de itt mindenki érti a viccet. Természetesen meg sem fordul a fejünkben, hogy komolyan gondolod.
    Én speciel nem tudok segíteni, mert szerintem sehol sincs még Bloodrayne 2 felirat. Megnéztem az összes ismert feliratos oldalon. Szóval ha te sem találtál, meg én sem, akkor valószínűleg nincs is még.
    De kérdem én, minek az? Mit akarsz te azzal a felirattal, mert nem tudok rájönni...
  • braaa
    erre mi is volt a válasz?
  • Bokafix2
    "Üzenem minden kedves rajongómnak..."

• Sephi
    Jah van addon a Firefox-ban szal nyugi van :D
  • Bokafix2
    lol... végre ékezetekkel ír...
  • Sephi
    ŐRSSSSSSÉÉÉÉÉÉG!!!!!
  • braaa
    bloodrayne 2höz mikor lesz már magyar felirat? vagy csak én vagyok pancser és nemtalálok? mer már vagy 3 hónapja tűkön ülök, Uwe-t akarok nézni!!!
  • Bokafix2
    Hihi...
  • Sephi
    Hhahah :D
  • Nuki
    Ha létezik hozzá angol (már miért ne) akkor szerintem énis megkockáztatom
    (amúgy abban az esetben megköszönném minden olyan ember nevében, aki meg fogja nézni... mármint a feliratot :))
    Értem a nyelvet. Ha lesz hozzá időzítés, vagy német felirat, szerintem lefordítom.
  • Nuki
    Felirat van hozzá vagy érted a nyelvet?
    Holnapra tervezem.
  • Nuki
    Loál! :D
    Milyen? Bepróbáltad az anyagot?
    Postal.German.2007.AC3.DVDSCREENER.XviD-DAW az isohunton!
  • Sephi
    Nos ezt nem ertem. Itt emberi eletekrol van szo es nem amerikarol. Gondolj azokra akinek a repulon volt a gyerekje / annya / apja... marhara jol eshet nekik hogy egy idiota errol csinal vigjatekot. 30 ev mulva megertenem de nem 6.

• Seth
    Amerikába kitiltják a filmet ez ziher, de más attól még jól szórakozhat rajta. Lehet bunkóság amit írok, de nem érdekel amerika problémája, megvan a magamé
  • Sephi
    Nekem nem. Meg el sem mult 7 ev es ez a barom mar kifigurazza a 2001-es katasztrofat. Az nem zavar hogy Bush-t baszogassa de olyan dologrol ami nem orgedett meg , arrol ne csinaljon parodiat. (ertem ezalatt a teroristak merenyletei)
  • Bokafix2
    Mikorra szeretnél?

• Seth
    Haljak meg de EZ a baromság bejön :)