Dr. Uwe Boll FAN CLUB

Oldal 1 / 10Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a Postal tetszett, és a zombik háza is (vagy zombik szigete?) mindegy baromi eredeti volt ahogy annól a régi szar vid.játékból bevágott képeket a fimbe

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

PrisonMan
Rég vaót már post :D Senkit nem érdekelnek a soron következõ filmjei a mesternek??
Blackout - The Film (2010) (in production) (producer)
Zombie Massacre (2010) (in production) (producer)
Bloodrayne: The Third Reich (2010) (pre-production) (producer)
Max Schmeling (2010) (post-production) (executive producer)
Final Storm (2009) (completed) (producer)

Jaa és egy na'vi kép a doktorról <#idiota>

Voltan
Hát kb :DDD

Viszont ha már itt tartunk, valaki (NE Uwe Boll!) csinálhatna egy király kis Warhammer, vagy Warhammer 40000 filmet.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

vérpocok
Ha õ csinálná meg a Warhammert akkor a sztori tuti a modern korban játszódna két punkbanda között. <#hehe>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Voltan
Egy pillanatra megijedtem, hogy valami Warhammer licenszet szerzett ez a rohadék...
AZT NEM ENGEDEM!!!!!! Ahhoz nem nyúlhatsz, te szemét ripacs! <#boxer><#gun><#bdead>

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ha röhögsz a hülyegyerek poénján, akkor bíztatod.
Ha beszólsz mégjobban. :D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sephi
ÉLJEN!!!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Arany málna jelölések:

Legrosszabb film:
Az esemény
Spárta a köbön
A dögös és a dög
A király nevében
Love Guru

Legrosszabb mellékszereplõ - színész:
Uwe Boll (Postal)
Pierce Brosnan (Mamma Mia!)
Ben Kingsley (Love Guru, Jó üzlet a háború, & The Wackness)
Burt Reynolds (Deal & A király nevében)
Verne Troyer (Love Guru & Postal)

Legrosszabb filmes páros:
Uwe Boll és bármely színész, kamera vagy forgatókönyv <#idiota>
Cameron Diaz és Ashton Kutcher (Míg a Jackpot el nem választ)
Paris Hilton és mind Christine Lakin mind pedig Joel David Moore (A dögös és a dög)
Larry The Cable Guy és Jenny McCarthy (Kamuvédelmi program)

Eddie Murphy Eddie Murphyben (Az üresfejû)

Legrosszabb rendezõ:
Uwe Boll (Tunnel Rats, A király nevében & Postal)
Jason Friedberg és Aaron Seltzer (Katasztrófafilm & Spárta a köbön)
Tom Putnam (A dögös és a dög)
Marco Schnabel (Love Guru)
M. Night Shyamalan (Az esemény)

Legrosszabb forgatókönyv:
Jason Friedberg és Aaron Seltzer (Katasztrófafilm & Spárta a köbön)
M. Night Shyamalan (Az esemény)
Heidi Ferrer (A dögös és a dög)

Doug Taylor (A király nevében) Mike Myers és Graham Gordy (Love Guru)

Legrosszabb karrier eredmény:
Uwe Boll - "Németország válasza Ed Woodra"

REAL MADRID

ForzaInter
látom megtaláltad a mester topikját<#idiota><#worship>

Yo, Bitch!

+fav

Most néztem meg a "Gyûrûk ura 4" - A király nevében c. filmet. Így elcseszni egy filmet is csak a mester tud.

REAL MADRID

ForzaInter
vki látta már a far cryt? elvileg már 3 moziban ment, egyszer láttam róla egy trailert, azóta sehol nem hallotam felõle...

Yo, Bitch!

Voltan
Egy cikk a jövõbõl:

"A hírhedt német származású rendezõ halálos balesetet szenvedett legújabb, Tetris címû filme forgatásán. Egy L alakú betonelem zuhant rá, miközben a forgatókönyvet nézte át. A film sztorija egy magányos, rejtélyes akcióhalálkommandós-tudós-nyomozóról szól, aki a venezuelai dzsungelben tanulmányozta a gonosz, geometrikusan mûködõ idegenek gravitáció elvén mûködõ, ún. "Ráesek, vazze" stratégiai elveit."

extra sensory
Indiana Jones 5. <#hehe>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Túl sokat fizetett xP

XxTyl3rxX
De még mindig nem értem, h ez a szerencsétlen hogy szerezhette meg a Far Cry licensz jogait....

Welcome to a World without rules!!!!

ForzaInter
A Mester betör a játékpiacra is! 1968 Tunel Ratts lesz a címe a játékának, már készül:D!

Yo, Bitch!

Bokafix2
lol... pofám leszakad, a gyökérség csúcsa ez már. <#mf2>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

"Úgyis letöltenék, minek tegyen a kedvükre..." <#idiota>

Synchronous
A mester megfilmesítené a World of Warcraftot.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Érdekes, de frappáns választ írt a közönségnek mr. boll

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Sephi

Bokafix2
Mr. Boll IGAZA VAN!!!! Itt mindenki egy nagy senki, egy retardált földagyú paraszt! Itt ÖN az úr, csak és kizárólag! Hogy is mertem korábban fikázni Önt... <#rinya>
Hogy mertem idiótának, meg kontárnak nevezni, vagy más minõsíthetetlen kifejezéssel illetni magát Mr. Boll.
Elnézést kérek!! Térdenállva kérem, sõt megtört szívvel könyörgök, hogy bocsásson meeg...
Remélem, hogy megkaphatom Öntõl a legújabb filmjét DVD-n (hogy kitörölhessem vele a seggem)

mooo
Ez nem valami málna, vagy banán díj? <#hehe>

Bokafix2
Aki teheti, nézze meg este az Oscar díj átadást. Nemrég olvastam, hogy a Far Cry 7 jelölést is kapott. <#hehe>

Oscar jelölés - forgatás alatt legnagyobb mennyiségben elfogyasztott szendvics és sültkrumpli
Oscar jelölés - legmagasabb férfi mellékszereplõ
Oscar jelölés - legtöbbször földre ejtett forgatókönyv
Oscar jelölés - legmárkásabb dzsekit viselõ rendezõ
Oscar jelölés - leghosszabb vágás, amit egyik szereplõ a karján ejtett
Oscar jelölés - legjobb hangulat a forgatás alatt
Oscar jelölés - leghosszabb megbeszélés a vizuális effektek alkalmazásáról

Szorítunk Uwe! Igázd le Hálivúdt. <#hehe><#hehe><#hehe>

Van erre egy német történelmi személlyel kapcsolatos poén. Mindenre megvan az esély.

Voltan
Vagy a Tetrist. Meccccsoda ragyogó filmet csinálhatna belõle!

Sephi
Te is elgyonyorodtel a csodalatos hegyi tajakon? Tudod a filmbõl kivett jelenetek!

Törölt felhasználó
Német és orosz verzió van. Felirat még nincs.
Attila8805
De magyar torrenten még nem naon láttam.
Felirat viszont még mindig nincs:-(

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Törölt felhasználó
Már november óta kint van.
Bokafix2
LoL... Már csak arra vagyok kíváncsi a Far Cry kapcsán, hogy miért adta el a Crytek a játék jogait, ennek a debil ürgének. Tudták pedig a Mester eddigi mûvei alapján, hogy a Far Cry is úgy lesz Far Cry, mint ahogy a Szuper Mario James Bond.
Igaz mostmár meggondolták magukat, mert nemrég azt olvastam, hogy nem engedik a fejlesztõk a Mestert több játékuk közelébe, úgyhogy nem kell félni, hogy lesz egy Uwe Boll nevével fémjelzett Crysis is.
Azt is biztos a Grand Kanyon környékén forgatná, de ebbe nem is érdemes belemenni.
De legalább így minden játékfejlesztõ megérti, hogy Boll-lal nem érdemes üzletet kötni.
Talán a Pac Man-t majd megfilmesítheti egyszer... ha fizet érte.

Voltan
Az a zene az elején hihetetlen vietnami háborús közhely. Majd az összes ilyen témájú filmben benne van. Grat, mester, nagy ötlet volt...

Voltan
Nagyon termékeny az öreg....
Ez a Far Cry trailer nekem is betett. Egek!

PrisonMan
Új trailer a mestertõl!!!! Tunnel Rats - Alagúti patkányok
http://www.youtube.com/watch?v=RmEuGECjMls
Itt a cikk: http://www.sg.hu/cikk.php?cid=58238

Attila8805
Kint van a Postal film<#ravasz1>
Már csorog le.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sephi
TEJO ATYA EG ISTEN!

TE JO EG!!!!!

/elajult

(ezt nem kellet volna)

Meg merem kockaztatni hogy ez roszabb lez mint a HOTD.

fifi
kötelezõ megnézned?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bokafix2
Tejóég... Húú, ha Sephi idetéved, és ezt az elõzetest megnézi... <#hehe>
Micsoda tákolmány ez a film már megint! Mit akar Mr. Boll, mégis?
Far Cry? Mi az hogy Far Cry? Itt ezen a filmen egy tundrás fenyõerdõ van, valahol szibériához közel.
Nem tudja az a barom, hogy az FC a dél csendes óceáni szigetvilágban játszódik Polinézián?
Ráadásul az FC készítõi nem teljesen fiktív környezetet építettek fel a játékban, mert a szigetvilágot a valódi polinéz szigetekrõl modellezték le. Boll ezek szerint el sem olvasta a játékmagazinok kritikáit illetve nem is játszott a játékkal.
Hmm.. lehet nincs elég memóriája hozzá. De az csak hagyján, hogy a gépében, a fejében sem.

Mr. Boll, köszönjük ezt a varázslatos filmet, egy újabb szardarabkával gazdagította "felfelé" ívelõ filmes pályafutását.

Oszkárt néki!!!

Shep
Valaki írja már le mi lett a Dungeon Siege vége, mert olyan unalmas volt, hogy nem bírtam végignézni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én már a trailer eljén elröhögtem magam amikor rájöttem hogy a várt trópusi táj helyett valami fenyõerdõben fog játszódni a sztori. :)

Biztos nem volt elég a pénz. Meg hát erdõ-erdõ nincs nagy különbség - gondolta Mr. Boll. :)
Törölt felhasználó
Szeintem a szörnyek nem lesznek benne. Akkor azt biztos nyomták volna a trailerbe is.
Seth
A német szupersztárok :D Egy idióta pacákot is muszáj volt ám belerakni, lehessen kin röhögni geno katonáknál nem erõltették meg magukat, a szörnyikéket vajon belerakják?

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
100 millióra tervezték, de kijött 60-ból (valami tévémûsor is szólt róla a retekklubbon)

grebber
Valaki nemtudja hogy a IN THE NAME OF THE KING:A DUNGEON SIEGE TALE film hánymillió dollárból készült??

Next PC upgrade: 2022

Oldal 1 / 10Következő →