1546
-
sweetkat #1306 Sziasztok! most jottem haza a nyaralásról és lemaradtam, pár résszel! nem tudjátok honnan lehet letölteni?? (szinkoronosan) Köszi!! -
Godagirl #1305 Helló!
Nem tudjátok véletlenül annak a számnak a címét ami abban a részben volt amikor Finney és a mentős csajszi randiztak? (újból!).
Kb. 3 hete volt és az epizód legvégén...Előre is köszi!
-
#1304 hohó megvan mi volt a trükk crossover epizód -
#1303 Én sem találtam mindent rendben, főleg mert a második rész "ez történt az előző részekben" momentumnál benyomtak egy olyan képsort ahol Carlos már a kórházban van. -
#1302 nekem is fura volt, de megnéztem az angol verziót és nem hagytak ki egy részt -
#1301 Amúgy a 2. rész, hogy Bosco visszajött egyből jobb volt az eddigiektől, kár hogy már nem sokáig élvezhetjük az előadását. -
#1300 :( mostmár igen :( -
dLrX #1299 ja -
#1298 Azt tudjátok, hogy már csak 5 rész van hátra? -
#1297 nekem is elég furának tűnt, nem értettem mi van. -
#1296 17. részben volt. Valami majomtól kapták a kórt, találtam egy torrentet hozzá de nincsen seeder :( -
#1295 nah, azaz :D és mi lett a vége? meg tudnád mondani melyik epizódról van szó? -
#1294 Ja közben rájöttem, hogy a Rejtélyes vírusok nyomában sorozatban folytatták a történetet. -
#1293 nem, ennek vége és nem lesz több, csak ER lesz
Shep: jah, nekem is fura. Carlosszal mi lett? Elég csonka így. Amugy a vírusos ürgék egy másik sorozatból jöttek, méghozzá a Medical Investigation-ből. A magyar címét nem tudom, de adták magyarban is, ilyen vírusos ügyekkel foglalkoztak. Volt már hasonló crossover az ER-rel is. -
#1292 Hát ez meg mi volt, olyan mintha egy rész kimaradt volna, elkapták a gyíkost, mi lett a vírusos ürgékkel, hogy ment át Bosco a lövészeten, stb. stb? -
#1291 arra gondolok, h most jön a ER, és mikor megint vége lesz addigra nem készítenek több részt? -
#1290 Asszem a mai epizódban fogja Yokast megerőszakolni egy tucat éces nigga,aztán feldarabolják jól
Bár megtörténne? -
#1289 ha a következő évadra gondolsz, akkor már nem lesz folytatás -
#1288 A harmadik műszakból -
#1287 lehet h már kérdezték, nem tom egy picit visszaolvastam, de nem találtam olyan kérdést h lesz-e még folytatás? -
#1286 jól van értem én, és nem is mondtam hogy gond van az izléseddel, viszont csúnyának mondani ezt a nőt nem enyhén túlzás :) de hát izlések és pofonok ugye... -
#1285 Nekem nem tetszik ez a csaj, hanem korábban írta valaki, hogy elfogadná magának, én meg erre írtam, hogy csúnya...Az ízlésemmel nincsen gond :) -
#1284 Hát ha én meg nem mondtam volna errő la képről, hogy Cruz van rajta. (vagy nem is?) -
#1283 a plasztikai sebész kése is látszik...nem hegekre gondolok:)) elég bénán van megcsinálva szerintem a szája például...ez inkább grimasz egy eltorzult fejről, mint mosoly... -
#1282 érdekes egy izlésed lehet hallod... -
#1281 Egzotikusan csúnya :)
Mondjuk ezen egész jó, bár látszik a photoshop-al való besegítés :)
-
#1280 Kértem délelőtt, hogy töröljék ezt a két kommentet, dehát sajnos nektek akik már elolvastátok már nem fog segíteni :(
Jahnek légyszives több ilyet ne, a többiek érdekében. Köszi. -
#1279 Hát azért elfogadnám magam mellé az ágyba. Egzotiukus :P -
#1278 Annyira nem gáz hogy elmondta de ha kérhetnénk akkor több ilyen előrejelzést ne tegyél mert vannak akik szeretik végig izgulni a hetet hogy jövő héten vajon mi lesz! Inkább azt mondjátok meg hogy még hány rész van hátra és ez időben kb meddig fog tartani (ez is spoilerbe ha lehet THX) -
#1277 B+ te nyomoronc újreg! -
#1276 Mitől volt egyértelmű? Egy részben sem volt 1 jel sem, s a végén mikor az orvos oda ment hozzá, akkor sem derült ki mi az.....A karaktere hiányozni fog kicsit a sorozatból, de a pofája nem, mert szerintem nagyon randa... -
#1275 Most őszintén mit vártok egy újregtől? -
#1274 grat bazmeg... ezé bannolni kéne téged -
#1273 Szerintem ezt nem kellett volna beraknod. Én már láttam és tudom, hogy ez fog történni, de biztos, hogy sokan vannak akik nem látták még és azoknak nem kellett volna így előre lelőnöd, hogy mi lesz.
-
#1272 Elmész te a pöcsömbe, gratulálok.. Én még megnéztem volna tudatlanul az évadot, de azért thx. -
sweetkat #1271 Nagyon köszönöm!! akkor ezután se hagyok ki egy részt sem! -
#1270 Én mindig ideges vagyok ha egy jó ideje bevált hangot lecserélnek, ám ezúttal nem. Sully új hangja sokkal élettel telibb és lendületesebb mint a régi. Mikor a régi beszélt majdnem elaludtam! Az új az pöpec!
Egyébként nem tudom, hogy nem lehetett érteni, hogy mi baja van Cruz-nak...nem mondták ki de totál egyértelmű volt sztem.
Amúgy lesz valakinél következménye a sugárzásnak? -
Jahnek #1269 ez meg cruz boscóval
Cruz ide ment be
A történtek után lesz egy eskuvő, azthiszem carlos, és holly-é
És az utolsó rész videói!
utolsó rész 1
utolsó rész 2 -
Jahnek #1268 Az utolsó részben hal meg Cruz! Még elbúcsúzik boscótól egy csókkal, aztán bemegy egy bizonyos házba, és a ház felrobban.
Egy kép az utolsó részből. Ennyi marad a kapitányságból. megható lesz az utolsó rész :(
-
sweetkat #1267 igen, arra én is rájöttem. kerestem az évad tartalmát, de nem találtam! segítsetek!