Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Második rész:
Az epizód ismertetése: Cruz és Rice gyanúsítottja sugárfertõzött, emiatt ki kell üríteni a kapitányságot. Carlos, Grace, Cruz és Rice érintkezett a fogollyal, ezért vérvizsgálaton kell átesniük. Fields doktor megtudja, hogy Cruz halálos betegségben szenved. Rice és Cruz - némi szerencse segítségével - megakadályozza a terroristák akcióját. A közös munka során kölcsönös szimpátia alakul ki köztük, de Rice sebesülése után Cruz összefut a kórházban a férfi feleségével. Carlos nem tud tisztázni egy félreértést Hollyval, mert a lány eltûnik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
a tûzoltók meg télleg eltûntek..<#schmoll2>#schmoll2>nem toom szerintem vannaok okok amibõl jobb lett pl h izgibb.. de viszon nagyon sok jó szereplõ elment.. jah meg h vége lesz..😞nem tudjátok hány rész lesz még a végéig?<#rinya>#rinya><#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Green day - Boulevard Of Broken Dreams
és a következõ részben lesz már a bosco? vagy nem tggyátok mikor jön vissza? már hiányzik😊<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#szeret>#szeret>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Várom már nagyon h Bosco visszatérjen, õ a legnagyobb arc 😄
a 2. rész végén lévõ szám címét nem tudja vki? =)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Közben Bosco felépül,olyan lesz mint a Terminátor,a platinum vázas testével lezúz minden csúnyát<#hawaii>#hawaii>
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Cseppet unszinpi mint Lilu az RTL-en:letépiakoponyájátegymachetával
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
külön sehol sincs meg, csak egyben az évad ami 8 gb és veszettlassú mert kevés a seed.
télleg...<#idiota>#idiota>
Elõre is THX.
Þór vígi þessi rúnar
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.