Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jövõhéten elsõ rész: Az epizód ismertetése: C.T. Finney nem jelenik meg a fõügyész elõtt, inkább a maga módján tesz pontot a 25 évvel ezelõtti ügy végére. Levine kedvenc kávézója felrobban. Carlos majd belehal az aggodalomba, amikor tudomást szerez a robbanásról, hiszen Holly pár perccel azelõtt, szinte a kávézó ajtajából hívta. Rádöbben, hogy szereti a lányt, és amikor az szakít vele, meg is vallja neki az érzelmeit. A robbanás egyik áldozatáról kiderül, hogy terrorista. A kórházba szállított fiatalembert 2 társa megpróbálja eltenni láb alól. Az egyik Sully szeme láttára lesz öngyilkos, a másikat elfogják, és beviszik a kapitányságra. Cruz és Rice nyomozó döbbenetes felfedezést tesz?

Második rész:
Az epizód ismertetése: Cruz és Rice gyanúsítottja sugárfertõzött, emiatt ki kell üríteni a kapitányságot. Carlos, Grace, Cruz és Rice érintkezett a fogollyal, ezért vérvizsgálaton kell átesniük. Fields doktor megtudja, hogy Cruz halálos betegségben szenved. Rice és Cruz - némi szerencse segítségével - megakadályozza a terroristák akcióját. A közös munka során kölcsönös szimpátia alakul ki köztük, de Rice sebesülése után Cruz összefut a kórházban a férfi feleségével. Carlos nem tud tisztázni egy félreértést Hollyval, mert a lány eltûnik.

egyszerre írtunk, csak én spoiler-be 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
C.T. Finney öngyilkos lesz a következtõ részben.

Max7
Az elõzetesben mutatják hogy az öreg trini fejbelövi magát ebbõl adódik hogy komoly bajok (halál) nem lesz belölle, bár börtön.....

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

a második rész megható volt nagyon 😞

Most láttam a reklámba, hogy már bosco-t hazaengedik! jee

vajon lesz bajuk sulli-éknak a vallomások miatt?

De dúrva ez a mai második rész!

lol

Max7
Most mondjam azt hogy emlegetni kellet csak a tûzoltókat? 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

jah Bosco már vissza jöhetne.. nagyon nagyon hiányzik.. de asszem a kövcsikbe már gyakrabban lesz..mert már magához tért..remélem nemsokára már visszajön a középpontba..<#vigyor2><#buck>
a tûzoltók meg télleg eltûntek..<#schmoll2>nem toom szerintem vannaok okok amibõl jobb lett pl h izgibb.. de viszon nagyon sok jó szereplõ elment.. jah meg h vége lesz..😞nem tudjátok hány rész lesz még a végéig?<#rinya><#confused><#confused><#confused>
a tûzoltóknál Jimmy volt a fõszereplõ, viszont amióta a nõjével együtt eltûnt már nem is nagyon lehetne kit a középpontba állítani..így gondolom mostantól már nem is lesz tûzoltós rész 😞

Magoo
tényleg most esik csak le nekem is hogy tûzoltók jóformán egyáltalán nem voltak :S

Shep
Bosco mikor fog már visszatérni, mert olyan üresek nélküle a részek, sõt ebben az utolsó évadban az elsõ részen kívül egy valamire való rész nem volt, még Carlos is alig kap szerepet, a tûzoltók meg szinte teljesen eltûntek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Közben megtaláltam a topikban, köszi aki berakta ezt 2 hete. Akit érdekel melyikre gondoltam, tessék:

Green day - Boulevard Of Broken Dreams

Hi. 2 hete a harmadik mûszakban, mikor átverték a sorozatgyilkost az idõvel, és sikerült megmenteni a kiscsajt, és e jelenet alatti zene címe kéne. Valaki emlékszik rá?

Nagyon köszikeee..<#puszis><#integet2>
Nickelback: Someday
sziasztok.. nem tuggyátok annak a számnak a címét meg elõadóját ami abban a részban volt amikor lelõtte Yokas a drogos faszit????
és a következõ részben lesz már a bosco? vagy nem tggyátok mikor jön vissza? már hiányzik😊<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#szeret>
Kaplan
Nem baj, õk a legnagyobbak és kész^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

No, a 9. részt még csak angolul láttam. Most végre meg is értettem<#nyes>. A jövõ heti 2. rész már nekem is tök új lesz. De elõtte Sasha még megszívja...
toysoldier
Jó részek voltak ma is ^^
Várom már nagyon h Bosco visszatérjen, õ a legnagyobb arc 😄

a 2. rész végén lévõ szám címét nem tudja vki? =)

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Szolnokboy1
Pont az a kettõ, akik közutálatnak örvendenek 😊 Egyébként nekem egyikkel sincs semmi bajom.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Kaplan
Nekem Yokas az egyik kedvenc szereplõm. Nem tudom miért, de õ az. A másik pedig Carlos. Az a srác forma. ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Winz
Sztem ez benne a csavar,valszeg Yokast a közvélemény kutatások szerint útálják mint a bûn,de majd õ is jól meghal...persze hõs lesz meg minden.
Közben Bosco felépül,olyan lesz mint a Terminátor,a platinum vázas testével lezúz minden csúnyát<#hawaii>

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

én is így vagyok ezzel, már a régebbi évadokban is irritált, folyton csak rinyált meg szenvedett vmi miatt. Sajnálom hogy Bosco helyett most õ került elõtérbe.

Carlos
Én a feka rendõr/belsõs csajjal vagyok igy!

Þór vígi þessi rúnar

Winz
Yokast mikor szedi le valami drogos szolgálatteljesítésközben?
Cseppet unszinpi mint Lilu az RTL-en:letépiakoponyájátegymachetával

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

na jólvan emule-ról levánszorgott.

valakinek nincs meg véletlenül az elõzõ heti (6. + 7. rész)???

külön sehol sincs meg, csak egyben az évad ami 8 gb és veszettlassú mert kevés a seed.

Köszi 😉

Szolnokboy1
Green day - Boulevard Of Broken Dreams

Hi! Tudja valaki mi volt annak a számnak a címe, ami a tegnapi rész reklámjában ment ?

SRY...
télleg...<#idiota>

Kaplan
Szerintem ez nem az a szám 😊 Amit te mondtál az a Matrix-ban volt. Köze nincs a Third Watch-hoz.

propellerheads-spybreak a szám cÍme.

bigapó
tedd közkncsé😊) mármint az elõadót és a szám címét.

The Matrix has you...

Nemaz, de köszi, már megvan.

helló! ha jól emlékszem akkor The Chemical Brothers az elõadó, de a szám címét nem tudom.

Hali, azt szeretném, kérdezni, hogy a 3. mûszaknak mi a kezdõzenéjének a cÍme?

Elõre is THX.

ja privát ok
nemtom mi a pm inkább email címet írj.
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Szolnokboy1
www.mininova.org

a meghívókat pm-be kérem 😄

Valaki írja már meg légyszi honnét lehez leszedni a 6 évadot a Harmadik mûszakból. E-mail:[email protected] elõre is köszi cserébe cowára meghívót adok + egy csomó kódos oldalra<#help><#help>
Alien
Bosco...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vissza fog térni 😊

Carlos
Nem akarom, hogy Bosco kiszálljon a sorozatból. Szerintem a legjobb szereplõ!!!

Þór vígi þessi rúnar

Magoo
Bosco-ról tudunk még meg infót az évad többi részében? Vagy meghal tán? vagy roncs lesz, vagy mi fene?

Szolnokboy1
ez nagyon állat rész! a következõ kevésbé, de a jövõ heti dupla összefüggõ nyomozós is ütni fog.

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar