Harmadik Mûszak/Vészhelyzet (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
17. részben volt. Valami majomtól kapták a kórt, találtam egy torrentet hozzá de nincsen seeder 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szolnokboy1
nah, azaz 😄 és mi lett a vége? meg tudnád mondani melyik epizódról van szó?

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Shep
Ja közben rájöttem, hogy a Rejtélyes vírusok nyomában sorozatban folytatták a történetet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szolnokboy1
nem, ennek vége és nem lesz több, csak ER lesz

Shep: jah, nekem is fura. Carlosszal mi lett? Elég csonka így. Amugy a vírusos ürgék egy másik sorozatból jöttek, méghozzá a Medical Investigation-bõl. A magyar címét nem tudom, de adták magyarban is, ilyen vírusos ügyekkel foglalkoztak. Volt már hasonló crossover az ER-rel is.

Shep
Hát ez meg mi volt, olyan mintha egy rész kimaradt volna, elkapták a gyíkost, mi lett a vírusos ürgékkel, hogy ment át Bosco a lövészeten, stb. stb?

cicai
arra gondolok, h most jön a ER, és mikor megint vége lesz addigra nem készítenek több részt?

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Winz
Asszem a mai epizódban fogja Yokast megerõszakolni egy tucat éces nigga,aztán feldarabolják jól <#ravasz1>

Bár megtörténne?<#rinya>

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Szolnokboy1
ha a következõ évadra gondolsz, akkor már nem lesz folytatás

cicai
A harmadik mûszakból

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
lehet h már kérdezték, nem tom egy picit visszaolvastam, de nem találtam olyan kérdést h lesz-e még folytatás?

FrezeR
jól van értem én, és nem is mondtam hogy gond van az izléseddel, viszont csúnyának mondani ezt a nõt nem enyhén túlzás 😊 de hát izlések és pofonok ugye...

Harly18
Nekem nem tetszik ez a csaj, hanem korábban írta valaki, hogy elfogadná magának, én meg erre írtam, hogy csúnya...Az ízlésemmel nincsen gond 😊

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Shep
Hát ha én meg nem mondtam volna errõ la képrõl, hogy Cruz van rajta. (vagy nem is?)

bigapó
a plasztikai sebész kése is látszik...nem hegekre gondolok😊) elég bénán van megcsinálva szerintem a szája például...ez inkább grimasz egy eltorzult fejrõl, mint mosoly...

The Matrix has you...

FrezeR
érdekes egy izlésed lehet hallod...<#zavart2>

Harly18
Egzotikusan csúnya 😊

Mondjuk ezen egész jó, bár látszik a photoshop-al való besegítés 😊

Alien
Kértem délelõtt, hogy töröljék ezt a két kommentet, dehát sajnos nektek akik már elolvastátok már nem fog segíteni 😞

Jahnek légyszives több ilyet ne, a többiek érdekében. Köszi.

Kaplan
Hát azért elfogadnám magam mellé az ágyba. Egzotiukus 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Max7
Annyira nem gáz hogy elmondta de ha kérhetnénk akkor több ilyen elõrejelzést ne tegyél mert vannak akik szeretik végig izgulni a hetet hogy jövõ héten vajon mi lesz! Inkább azt mondjátok meg hogy még hány rész van hátra és ez idõben kb meddig fog tartani (ez is spoilerbe ha lehet THX)

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Carlos
B+ te <#kocsog> nyomoronc újreg! <#bdead>

Þór vígi þessi rúnar

Harly18
Mitõl volt egyértelmû? Egy részben sem volt 1 jel sem, s a végén mikor az orvos oda ment hozzá, akkor sem derült ki mi az.....A karaktere hiányozni fog kicsit a sorozatból, de a pofája nem, mert szerintem nagyon randa...

Shep
Most õszintén mit vártok egy újregtõl?

toysoldier
grat bazmeg... ezé bannolni kéne téged <#kocsog><#lama><#levele>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Alien
Szerintem ezt nem kellett volna beraknod. Én már láttam és tudom, hogy ez fog történni, de biztos, hogy sokan vannak akik nem látták még és azoknak nem kellett volna így elõre lelõnöd, hogy mi lesz.

Kaplan
Elmész te a pöcsömbe, gratulálok.. Én még megnéztem volna tudatlanul az évadot, de azért thx.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nagyon köszönöm!! akkor ezután se hagyok ki egy részt sem!
Magoo
Én mindig ideges vagyok ha egy jó ideje bevált hangot lecserélnek, ám ezúttal nem. Sully új hangja sokkal élettel telibb és lendületesebb mint a régi. Mikor a régi beszélt majdnem elaludtam! Az új az pöpec!
Egyébként nem tudom, hogy nem lehetett érteni, hogy mi baja van Cruz-nak...nem mondták ki de totál egyértelmû volt sztem.
Amúgy lesz valakinél következménye a sugárzásnak?

ez meg cruz boscóval

Cruz ide ment be

A történtek után lesz egy eskuvõ, azthiszem carlos, és holly-é

És az utolsó rész videói!
utolsó rész 1

utolsó rész 2

Az utolsó részben hal meg Cruz! Még elbúcsúzik boscótól egy csókkal, aztán bemegy egy bizonyos házba, és a ház felrobban.

Egy kép az utolsó részbõl. Ennyi marad a kapitányságból. megható lesz az utolsó rész 😞

igen, arra én is rájöttem. kerestem az évad tartalmát, de nem találtam! segítsetek!
honnan tudod?
Alien
Sully hangján én is meglepõdtem :S Nem tudom, hogy mi történhetett.

Alien
Nem a sugárzástól, egy másik betegsége van.

"Ugye nem fog kilépni a sorozatból??"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Látni fogod az utolsó részig 😊

Shep
Na ha minden igaz akkor Cruz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
leukémiás

jajjj! ne már!! õ az kedvencem a sorozatban. nem tudjátok, hogy hol lehet elolvasni az elõzeteseket???
Shep
Hát mivel azt mondta elõrehaladott állapotban van ezért gondolom, hogy rák meg azért is ez a legvalószinûbb, mert az amcsiknál a filmekben mindig mindenki rákos látsd House.

tudja esetleg valaki, hogy mi?? annyi derült ki, hogy nem kezelhetõ! Ugye nem fog kilépni a sorozatból??
nem tudom, vmi betegsége van
Harly18
A Cruz miért bömbölt a végén? Az orvos megmondta neki, hogy meg fog halni a sugárzás miatt vagy csak a drámai hatáskeltés miatt?

Kaplan
Pont ezt akartam mondani... :/

Szolnokboy1
Sullynak igy hipp-hopp megváltozott a magyar hangja? <#szomoru1> Pedig az eddigi nagyon jó volt...

Ezeket találtam, le is lehet tölteni. Innen van meg a 2. évad is, csak felirat kéne

17 Jul 07 TV Shows Third Watch Season 5 7.9 GB 2 23
17 Jul 07 TV Shows Third Watch Season 4 9.26 GB 3 20
17 Jul 07 TV Shows Third Watch Season 3 8.28 GB 4 26
17 Jul 07 TV Shows Third Watch Season 2 5.66 GB 0 0
17 Jul 07 TV Shows Third Watch Season 1

Hi. Megvan a 2. évad, sikerült letöltenem. Tudnátok hozzá feliratot adni?

Alien
Jaja elég sokat lelõnek az elõzetesek. De szerintem tartalmat se olvasson senki mert azok meg még jobban. A mostani tartalom amit Deiter beírt nagyon az. Nekem mindegy mert én már láttam az évadot, de szerintem a többiek érdekében senki ne másoljon be tartalmat se (és a saját maga érdekében pedig ne is olvassa el) <#kacsint>

egyre spoileresebba topik :/

persze errõl részben az rtl trailerek is tehetnek

bigapó
nem lesz bajuk, mert nem kerül az ügy bíróság elé a lentebb említett spoileres dolgok miatt. tehát happy end.

The Matrix has you...

Shep
Na ja, csakhogy egy normális esetük megint nem volt, mert azért egy beszorult kéz és egy égõ ring nem nagy kaland 😊

Max7
Jah csak te le tudtad írni a nevét 😊 Azért nem isrtam spoiler-be mert aki nézte ezt a rész az a végén látta hogy ifjabbik Finney ölelgeti az apját egy kocsiban és azt kiabálja hogy miért tetted ezt apa (nyilván öngyilkos lett) ---- jajj de messze van a jövõhét kedd 😞

Amúgy valaki tud valami infót hogy miért hagyják abba ennél az évadnál a sorozatot?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Szerintem nem kerülnek börtönbe.