1546
-
#1346 Nagyon jó sorozat volt, nagyon jó befejzéssel!
Goodbye to Camelot! -
lerboy #1345 Egyetlen sorozat, ami igazán le tudott kötni. Érdekes, a Lost nem. Azt túlvariálták és túlnyújtották. De ez a sorozat istenkirály volt!
A végén én is megkönnyeztem. -
#1344 nem folytatják sajnos. ha egy sorozatot lelőnek, akkor azt lelőtték :) -
#1343 ez volt a bets sorozat. szép befejezés.
valaki nemtudja hogy magyarul le lehet-e szedni, vagy a feliratot honnan tudok szerezni az összes évadhoz? -
bmw #1342 Hat remelem azert meg folytatjak majd!!
A keszitoknek sem lenne rossz meg persze a nezoknek sem.
Kedvenc sorozatom volt, nagyon sajnalom!!! -
ZsirosKenyer #1341 OFF: én az Elite Alakulat végén is pityeregtem. Amikor vége lett a háborúnak ünneplésül fociztak egyet a srácok és ugyanígy egyenként a narrátor elmesélte a sorsukat. Ráadásul ott rengetegen meghaltak rákban stb. szóval nem volt ennyire happy end :( -
#1340 én annak idején mikor néztem, megvallom őszintén, megkönnyeztem. ilyen a TV-s történelemben nálam még 2x fordult elő. Green doki halálakor,
Lost spoiler!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és Lost Charlie halálakor.
-
SzocsA #1339 miért fejezték be? -
SzocsA #1338 Vége!!
még a sorozat előtt azt hittem lesz majd folytatása, de a film végefelé nemhittm a szememnek, fülemnek hogy abbahadják a sorozatot.
Véglek elbúcsúztak. nem lesz többé BOSCO!!!! -
ZsirosKenyer #1337 jah, akinek tetszett a zene a végén: link -
Coco #1336 énis -
ZsirosKenyer #1335 uuhhhhh!
Szuper rész volt, a végén majdnem elbőgtem magam.
Hiányozni fognak nagyon a szereplők és a sorozat is :( -
#1334 de szép a végén Sully monológja. kár hogy nincs tovább :( -
#1333 Milyen kár, hogy vége van :( Úgy néztem volna még évekig. És ez a befejezés :) Iszonyatosan oda volt téve. -
#1332 Na ugye milyen méltó befejezés volt? -
#1331 aztaqrva agyam eldobom...... -
#1330 baze de durva, ez az uccsó rész? -
#1329 sztem az első részek jobbak a vészhelyzetben, meg a régi szereplők.. mondjuk úgy az 1-6 évad. :) -
#1328 ezen minek vitatkozni? valakinek tetszik van akinek nem. nekem meg egy ideig tetszett, aztán meguntam, mármint az E.R.-t. A 3. műszakot sem kell azért agyonmagasztalni, ott is voltak gyenge részek, még itt a végén, az utolsó évadban is. -
#1327 "(egy-egy rész kivételével) egyfolytában a kórházban játszódik"
mivel korházsorozat..
"-minden részben van egy sérült kisfiú, egy haldokló öreg, meg pár balesetben megsérült unalmas fazon"
mit gondolsz sürgőségi osztályon minek kéne lennie?
"-a szereplők élete teljesen unalmas és érdektelen, néha szerelmesek lesznek egymásba aztán megy a sírás-rívás, meg a szenvedés éjjel-nappal.."
ha folyamatosan néznéd biztos nem igy gondolnád megvan mindenhol az ok-okozat összefüggés , de ez minden más sorozatban is megtalálható.
"-ahelyett hogy a sorozat vmi szakmai információt juttatna el a nézőhöz, szándékosan a legbonyolultabb szakkifejezéseket használják, hogy véletlenül se értsen belőle senki semmit, ezáltal még nagyobb izgalomra ösztönözve a tv előtt ülő szerencsétleneket.."
Ezt meg nem értem , milyen szakmai információra gondolsz? Ezek a szakkifejezések vannak a való életben is , valószinü azért nem érted mert nem tanulsz orvosnak. Tény, hogy ehhez még hozzájön a szokásos adrenalin amit pluszba a készítők tesznek hozzá , de talán ettöl olyan jó az egész.
-
ZsirosKenyer #1326 mégis mi olyan különleges a Vészhelyzetben?
-(egy-egy rész kivételével) egyfolytában a kórházban játszódik
-minden részben van egy sérült kisfiú, egy haldokló öreg, meg pár balesetben megsérült unalmas fazon
-a szereplők élete teljesen unalmas és érdektelen, néha szerelmesek lesznek egymásba aztán megy a sírás-rívás, meg a szenvedés éjjel-nappal..
-minden részben elkövet valaki egy szakmai hibát amikor is a vétkes drámai zenére kivonul chicago partjaira könnyeket hullatni
-ahelyett hogy a sorozat vmi szakmai információt juttatna el a nézőhöz, szándékosan a legbonyolultabb szakkifejezéseket használják, hogy véletlenül se értsen belőle senki semmit, ezáltal még nagyobb izgalomra ösztönözve a tv előtt ülő szerencsétleneket..
Egyszerűen egy rohadt részt nem tudok végignézni anélkül hogy elkapcsolnék néha. -
#1325 Én inkább Third Watch-ra mondanám ezt , nagyon rossz. Vészhelyzet meg nem véletlen tart ott ahol, mérföldekkel jobb , ráadásul mondanivalója is van. Tény hogy régebben jobb volt kb 11. évadig , de most is kiemelkedően az egyik legjobb sorozat kategóriájában! -
#1324 Annak örüljünk, hogy 6 évadot megélt a sorozat, manapság már csodaszámba megy ha 1-1 sori megéri a 4. évadot -
barbycica #1323 épp ez az h kórházas sorozatokból 1 millió van.. ráadásúl mindd szinte ugyan arról szól.. -
#1322 Hát én azt az első pár rész után feladtam, nem is értem a nép mit eszik rajta. Ilyen kórházas sorozatokból 12 egy tucat. -
ZsirosKenyer #1321 én csak azt sajnálom hogy az a hülye ER már a 14. évadnál tart, miközben olyan unalmas mint a seggem. -
ZsirosKenyer #1320 Minden sorozatnál ugyanaz az indok: a nézettség hiánya. -
Csaba007 #1319 Mért nem készítettek 7. évadot a Harmadik műszakból?? Tudja valaki a pontos okát?? -
barbycica #1318 jajj annyira szar h már csak 1 rész van hátra..titta szar érzés..és többet nincs 3.műszak...pedig ez a világ legjobb sorozata...imádom..főleg Boscot.. -
#1317 nyilván de érdekesebb ha nem tudom hogy mikor.... -
#1316 háát és aztán:) CSÚNYA, meg nem tök8 igyis ugyis meghal, mert leukémiás. -
#1315 de nő volt! és ha lehet elne árulja senki msotantól hogy milesz a 3. műszakban mert olyan szarul érzem magam mikor nézem hogy tudom mi lesz krúzal! :( -
#1314 az nem nö volt?
en orulok h Bosco visszatert ö a kedvencem. -
Godagirl #1313 juj a tegnapi rész izgi volt...főleg az mikor az égő pasi rohangált az utcán...brrr...én biztos leblokkoltam volna Cruz helyében...:p -
#1312 lol -
#1311 Hát, hát Cruz, nekem is táncikálhatna így :D -
bzsoli #1310 ok, már csak egyetlen kérdésem lenne: hol tartunk most!?
pl a múlt héten melyik évad melyik két része ment le!? -
ZsirosKenyer #1309 egyik héten én is lemaradtam pár részről, de emule linkeket találtam hozzá, ezt javaslom nektek is -
bzsoli #1308 Továbbra sem tudok olyan oldalról vagy torrentről ahol le tudnám szedni a korábbi részeket. Ti!? Vagy valaki más? -
#1307 Engem csak a 13-ik rész érdekelne, lehetőleg szinkronosan. Torrent is érdekel!
Előre is köszönöm!