Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
hát én ma kihagyom.
cselzi - barsza meccs.
^-^

Alien
20:55 Vészhelyzet - A meglepetés baba

Abby és Neela három hetes rotációban dolgoznak az újszülött intenzív osztályon, és bár rengeteget tanulnak, teljesen másképpen gondolkodnak egy sürgosségi osztály feladatairól. Azért persze nekik is meg kell vívniuk a maguk napi csatáit az osztály vezetojével és fonovérével. Abby találkozik Weaverrel, akinek a barátnoje itt hozza világra a gyermekét, és akit közösen akarnak felnevelni...

Alien
A Pratt annak a srácnak akit az apjával együtt hoztak be. Intubálás közben. De vmi betegségben szenvedett a srác, azért is tört el olyan könnyen a nyaka.

bigapó
Kinek és ki törte el? Csak az elejét láttam, mert bealudtam.

The Matrix has you...

Serpa
de már volt vmi a nyakával, hogy rögzítve volt.
ilyen könnyen nem törhet el.

Alien
Amúgy jó, hogy van újra 😊 Jó rész volt 😊

Közben meg remélem nagyban csinálják a harmadik mûszak szinkronjait 😄

Alien
mekkorát reccsent <#szomoru1>

Beszarás eltörte a nyakát... uhhh

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Alien
20:55 Vészhelyzet - Játék a tûzzel

Carter visszatér a kórházba, ahol bevezeti a köztudatba párját, és születendõ gyermekét is. Sam egyre aggódóbban szemléli fia viselkedését, és mind jobban rászorul Kovac segítségére. Prattet ezúttal szakmailag és magánéletileg is nagy pofonok érik...

Alien
jaja végre 😊

Punkerwork
ma lesz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Serpa
😊
most nézem az Indy -t, szünetében mutatták.

Alien
megelõztél 😊 én is beakartam írni, csak elfelejtettem 😊)

Serpa
ER nem sokára folytatódik.

Alien
ööö biztos Hamradik mûszak volt éjjel, de az csak ismétlés.

bigapó
melyiknek? ER vagy HM

The Matrix has you...

a tegnapi durva volt..látta vki?
egész megrázott..

Punker
ma is lesz ismétlés

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Alien
régiek

Narancs
igaz...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Amse
Új részeket nem szoktak ilyen késõn adni.

Narancs
Ezek új részek? Vagy már leadták?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

ma:
01:00 Harmadik mûszak (amerikai filmsorozat, 1999) 45' (12) Szex, hazugság, videó

bigapó
Köszi, már le is szedtem😊

The Matrix has you...

a harmadik mûszakot ismételgetik éjszakánként, de most a vészhelyzet elvonul téli szünetre - és nem harmadik mûszak lesz helyette.
Mnemomic
Somewhere over the Rainbow

Többen is elõadták már ezt de itt Israel Kamakawiwo'ole elõadásában volt hallható egy Hawaii énekes.

bigapó
ehh, letörted a jókedvem😊

The Matrix has you...

inkább a heteket számold <#papakacsint>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

bigapó
Nekem is a Green doki-s rész tetszett a legjobban, fõleg a végén a zene. Tényleg, nem tudjátok véletlenül, hogy mi is annak a címe?
Én már a napokat számolom csak, hogy mikor tér vissza a THIRD WAAATCH...

The Matrix has you...

AnuluWork
A Kobrában nincs társadalomrajz, hacsak a debil motorosbanda életét nem vesszük annak. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Bucser
Akkor ne nézd az ER-t hanem mondjuk inkább STallone Cobráját😊 ott nem lesz ilyengondod, hogy gondolkodni kell vagy együt érezni ott lehet "szórakozni". Szerintem minden ER részben volt nagyon sok társadalomkritika... ÉS ezt a ziccert az afrikai vonallal nem lehetett kihagyni és még a borzalomba is sikerült belevinni valami kis humort (carter és a lábnélküli kisgyerek a tolókocsiversennyel) De a legellentmondásosabb rész az volt mikor az anya ül a gyereke mellett aki haldoklik és közben boldog karácsonyt kívánnak neki....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

AnuluWork
Ha a 3. mûszakban Carlos puerto rico-i gyermekkoráról készülne film, amiben bemutatná, hogy milyen sok mindent kellett kiállnia a kiskölyöknek, az sem tudna lekötni.

AnuluWork
Nem igazán érdekel. Ha eddig leültem Vészhelyzetet nézni, szórakozni akartam. Ez az afrikai vonal és az éhezõ, háború sulytotta valóság, nem szórakoztató. Ha ez érdekel, betszem a Bruce Willis filmet. Az ER is pont ezért volt jó. Ha voltak is részek, az profi munka volt. Most már azt hiszem, hogy a Klinika "Udo, a gazdag német orvoscsemete Afrikában" kalandjait nézem. Ez valahogy nem érdekel. Mondom, semmi bajom, ha egy rész szomorú, és nem fröcsög a vér, de az afrikai valóság keverése az amerikai élettel ugyanazon a részen belül, nem szórakoztat, hanem inkább idegesít. Mondom ezt azután, hogy Green doki halálát bemutató rész volt szvsz a legjobban megrendezett ER rész, és ott sem csöpög a vér. Szvsz.

Alien
Az lehet, és mondjuk hozzátartozik, hogy nem sikerült 100%-osan a filmre figyelnem szal biztos azért sem fogott úgy meg ez a rész.

Mighty
Azért mert nem csorgott patakokban a vér?

Azt hiszem egyértelmû üzenetet próbált közvetíteni ez a rész. Azt, hogy mennyire kilátástalan helyzetben vannak a szegény országokban élõ AIDS (vagy egyéb más) fertõzésben szenvedõ emberek. És ezt egy gazdag ember (Carter doki) nem tudja megoldani. Valószínûnek tartom, hogy ez a rész akkor készült, mikor az USA drasztikusan csökkentette az AIDS kutatásokra szánt pénzek osztását.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Punkerwork
inkább elgondolkodtató

Alien
szerintem se volt jó

AnuluWork
Jó szar rész volt a tegnapi ...

Punker
kezdésnél a rókázó télapó fullos volt <#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Alien
<#vigyor0>

Amse
Most akartam én is beírni.=o)

Alien
20:55, Vészhelyzet - Carter Karácsonya

Karácsony este van, a sürgõsségi osztály ügyeletesei végzik a dolgukat, ahogy Carter is egy kongói klinikán. Munka közben eszébe jutnak kongói élményei, viszonya, mély szerelme a szépséges afrikai Makembával. Carter a szokatlan körülmények között, a franciák heves Amerika-ellenessége mellett is megpróbál kapcsolatban maradni chicagói barátaival és a hozzájuk fûzõdõ jó viszonyból is segítséget kicsikarni a helybeliek számára...

Punkerwork
ma mi lesz?

Amse
Az!<#szomoru1>

Punker
hát ez elég gyenge rész volt

<#nyes>

a középsõt<#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Punker
lol a kiskölök lenyúlta a manusz ujját 😊

Punker
kezdõdik

Punker
na ma temetik majd Romano-t