1546
-
Aspyrin #586 bizony -
#585 Hm? az már RTl-en, új résszel? vagy mi? -
Aspyrin #584 Kedden 20:55 vészhelyzet -
#583 Na hát igen, ez elég szomorú, nálunk nemnagyon lesz egy korház sem olyan ... -
#582 Most is ER soundtrackeket hallgatok ... beszarás mennyire jók. Ezek a régi részek meg valahogy még jobban is tetszenek.
Azért az se semmi, ha megnézitek, hogy náluk 10 éve nézett ki úgy egy kórház, mint nálunk még soha egy se!! Vicces ... vagy inkább szomorú -
#581 kössz, ez megnyugtatott... -
Aspyrin #580 semmi gond, nekem nem tetszett :D -
#579 Mai Harmadik Műszakot sajnos nem tudtam megnézni -
#578 Tegnap elfelejtettem nézni a vészhelyzetet -
#577 viasaton tegnap ment az első évad 3. rész, mert ugye újrakezdték az egészet
De az rtl nemtudom hol jár -
#576 a bemutatóját láttam csak annak a résznek, őszintén szólva a régebbiek jobban tetszettek. mondjuk a clooney-t mindig is utáltam, de azért elment ebben is. persze lehet, hogy bennem van a hiba:) -
#575 Vmi csávó, akinek beugattak. -
#574 A Chenre lőttek meg a Prattre (meg egy srácra) asszem, de h pontosan ki azt már nem tom, vmi másik kocsiból :) -
#573 ki lőtt kire? -
#572 Jaja rájuk lőttek, úgy lett vége :) -
#571 Kiszállt elvileg :( -
#570 Magyar hol jár, mert most szedtem le a 12x01-et ? -
#569 ER új részek mikor jönnek? mi is lett a vége kilőtték őket a kocsiból? -
#568 Aki kíváncsi rá, hogy hova ment a 3. Műszak főtűzótómestere Jimmy Doherty, hát ide: Invasion -
#567 Most akkor Doki kiszállt a sorozatból? vagy lesz még vele 1-2 muszájdzsekis jelenet? :)) -
#566 Hát igen, ez van -
#565 szekény doki :( -
#564 Csatlakozom Alienhez, nemláttam szerencsére, és bnem is olvastam el
Viszont csak akkor fogok írni, ha nem tettszik a rész, mert eddig minden rész tetszett
Amúgy megint esett a hó, és pár héttel ezelött is karácsonyi rész volt, érdekes -
#563 Szerencsére én nem is olvastam el és az előzetest sem láttam :) -
#562 Jó rész volt nagyon.Azt nem értem, hogy minek kell ilyen spoiler előzetest leadniuk a tv-ben.Sokkal jobb lett volna ha nem látom az előzetest.Itt direkt nem olvastam el azt ami be lett linkelve, nehogy elrontsam az élményt, de az RTL Klub nak sikerült . -
#561 Te jó ég micsoda rész volt!
-
ZsirosKenyer #560 zsír volt.. -
Aspyrin #559 rohadt jó rész -
#558 Mindjárt kezdődik -
Aspyrin #557 az még nem biztos -
Szolnokboy #556 holnap vasárnap -
samatcsavok #555 Köszi. Már hétfőn elolvastam csak elfelejtettem megköszönni. Bosco mit csinált a Nardoval? FAith teljesen felépült?
Aki nem akarja tudni hogy mi fog történni vasárnap ne nézze az ajánlót. Én már láttam. -
#554 jaja, énsem olvasom el, most már mindjárt vasárnap, kibírom -
#553 Én nem olvasom el, nehogy elmondjátok :D -
#552 Hm... Csak ezért egy bulit? Akárhol is hozzájuthatott volna :P
De kár, h. elolvastam... eh, többet se hagyom, h. felcsigázzanak. Nemtom, h. most érdemes lesz-e megnézni a köv. részt. -
Szolnokboy #551 http://thirdwatch.tktv.net/
Jézusom ! Most olvastam el , és mostmár tiszta mit akar doki. Te jó ég mi lesz itt vasárnap !!! Aki kíváncsi olvassa el ! past seasons, season 5, 15ik rész ! -
Szolnokboy #550 Doki király volt :D igy kell ! :DDDD Egész jó volt az epizód is , tetszett. Carlos bátyját játszó színész nem a fegyverek szavában volt ? -
#549 nah, tényleg ez volt, pont most akartam leírni
Amúgy mi történtDokival? nagyon fura volt -
#548 Yokas előkerült újra és Boscot szeretné a társának ismét. Az új tűzoltóparancsnak a mentősöket kitette az állomásról, mondván ott csak a tűzoltók lehetnek. Csak annyire mehetnek be, hogy átöltöznek ott és ennyi, amúgy a kocsiban kell kijelölt helyeken várakozniuk. Doki rendezett egy partit amin összejött Monroval. Carlos tesója úgy néz ki, hogy visszautazik, de nagyon örül, hogy Carlos egy jó közössében van. Boscot megpróbálták úgy beállítani mintha korrupt lenne, de végül is nem sikerült. Nagyjából és így hirtelenjében ennyi történt :)) -
#547 Na majd holnap megprobálom leírni :)
Amúgy kb annyi, hogy Boscot megprobálták korrupt zsarunak betenni, de nemtudom igazán elmondani, mert nemtudom a neveket