Harmadik Mûszak/Vészhelyzet (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Hát majdnem összehugyoztam magamat pedig...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
The Matrix has you...
Egy kérésem lenne. Akinek megvan az 5. évad 11. rész, az elmondaná, hogy mi van benne? az angol címe: A call for help.
Tippem szerint ez az a rész amit egy snittel vettek fel. Egy gyilkosság körül bonyolódik ez a rész ami érdekelne. Egy hátsó udvarban találják meg a hullát, itt folyik a történet, a kis utcában.
A rész különlegessége, hogy nincs benne vágás, folyamatosan zajlanak az események és így derülnek ki a különbözõ részletek. Nagyon jól csinálták meg szerintem.
The Matrix has you...
Þór vígi þessi rúnar
15 év után befejezõdött. Szép kort élt meg.
Tud valaki valamilyen elérhetõségét a Harmadik mûszak évadjainak szinkronosan?? Nagyon kellene. Eredetiben már megtaláltam, viszont feliratot nem tudok találni hozzá.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Melyik részben volt együtt a Harmadik mûszak és a ER??
Nagyon fontos lenne!!!
Nekem a 3-as és a 4es évad részei kellenének! Nem találom sehol sem azt a két évadot.
ui.: DVD-n MI-n csak az elsõ évad jelentmeg?
Megszereztem az 5. évad 18. részét magyarul. Érdekel?
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz, ASUS NVIDIA EN9600GT, 4Gb RAM, Gigabyte alaplap és egy szép ház :)
Légyszi hadd ne hivogassalak :)
Nekem meg van a 3. évad. Neked az 5. évad 19-22-ig is megvan?
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz, ASUS NVIDIA EN9600GT, 4Gb RAM, Gigabyte alaplap és egy szép ház :)
akinek kellenek a linkek annak elküldöm PÜ-ben (rapidos linkek)
innen 2,3,5,6 letudtok tölteni. Igaz 300FT kb, de azért valami 3 napig tudtok töltikézni ha jól emlékszem. Rengeteg idõ és munka a részeket tömöriteni, de ha kell az innen hiányzó 4. évadot meg csinálom nektek. :)
Oks,holnap felrakom. 5. évad 1-17 (RTL Klub) + 21 (TV2). De remélem, hogy ha valakinek meglesznek a hiányzó részek akkor legalább jelzi azt. A 2-4 -évadot meg legközelebb tolom. :) Apropó, nem tudja valaki 2-4 évadot angol DVD-n?
Nekem az 5. évad 18,19,20,22-es részek hiányoznak.
már igérte itt másik srác is de eltünt viszont ha te felraknád nagy örömet okoznál sokunknak :)
javasalom a data.hu-t
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Nekem megvan a Harmadik Mûszak 1-6. évadig kivétel az 5. évad 18-22. részig. Ezek AXN-s részek de az 5. évad sajnos RTL Klub-s, a 6. évad meg HDTV. Nincs meg valakinek az 5. évad AXN-s részekben 1-22-ig? vagy valahogy máshogy? Nagyon szivesen megosztom a részeket ha van rá igény.
1. Itt van az évadok listája
http://www.imdb.com/title/tt0197182/episodes
2. http://www.jasek.0day.hu/tvrip.php
Errõl a varezos oldalról le tudjátok tölteni az összes évadot. HUNDUB verzióba vagy DUALDUB verzióba.
Fieztõs, 1 hónapig tudtok tölteni azthiszem. Nem pedig ahogy irják ott. Átbaszás, de van annyi sorozat hogy nacsak. Meg film meg játék. Minden szar. Ugyhogy megéri az egyhavi befizetés. Nem mindig enged tölteni sajna. Most áll nekem is. De nem sokáig van ilyen baki náluk.
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
Szólok ha készülök vele és akkor majd irjátok hogy hova hogy és mit kell tennem
Most csak nekem van ilyen érzésem vagy tényleg olyan mintha kimaradt volna valami a szeptember 11-es részeknél?.