18
-
fügőő #18 hi
fiuk lányok:nagyon fontos lenne ha valaki megtudná nekem adni most a Colin Mcrea Rally 2005 kódjait vagy legalább megírná hog yhol keressem!Sürgős
-
golf01 #17 helloka keresem a silent hill 3 végigjátszást,és a magyaritását.Kösszike golf01
[email protected] -
#16 a 2-be villódzott a talaj, de márel is felejtettem azt a játékot -
pepe003 #15 Melyikkel játszottál? A P. Igi 2-vel? Az télleg nem jó, de sajna a P. IGI 1 az GF!-el a világért nem menne rendesen, pedig régen az agyamat szétjátszottam vele. Ha a p.igi 1, ről van szó, akkor azért villózik a textúra, mert a videókártyád túl jó hozzá. -
Atyus #14 A cmr1 után egyértewlműen a cmr4 következik !
Eleget nyomúltam a jogtiszta cmr1-emmel, s a 4-el is, hogy ezt mondhassam ! -
muerte2 #13 Szerintem a Colin4 negyon is jó. Elvárásoknak megfelelő grafika, zsér irányítás, élvezetes játékmenet.
Attól fggetlenül, hogy valakihez későn, vagy nem jut el egy szoftver az még lehet negyon is jó, egyébként csak meg kell nézni az eladásokat.
Ilyen alapon mondhatja valaki, hogy a DAY OF THE TENTACLE szar mert mai szemmel ronda, stb. Csak hogy a maga idejében igen sok eladási listát vezetett hónapokig, nem véletlenül. Na és ha régi? Attól még a cég érdemei közé tartozik -
#12 cmr régen jó volt. ez a 3-4 volt egy égés. trd1 is égés, 2 már sokkal jobb. 1nsane még most is jó gém. ebben legalább van fizika (na persze nem is a codemasters fejlesztette, csak kiadta). a dizzyről meg lehet, hogy azért maradtál le, mert fiatal vagy:) -
HUmanEmber41st #11 Ha már itt tartunk (játékmúzeum)
a Total Annihilation 2 ről nemtud valaki valamit??? -
#10 project igi?
Ilyen szar grafikájú játékot, ráadásul villódzik a föld nemtom mért. Most yugi-ohzok, és az már 1 napja fenn van a gépemen, az igi, meg 2 órát volt:P, persze csak azért mert tesóm is látni akarta.
colin mcrea? említésre sem méltó
toca race driver? nem volt alkalmam kipróbálni
1nsane? hát ha talán pár évvel ezelőtt szerzem meg, de mai szemmel...
dizzy? nem ismerem
Ja és van még wing barátomnál látott utolérhetetlen rts a perimeter -
#9 Toca Race Driver 1-2, Insane... :-)
Egyebkent ott a pont a Dizzy sorozat emliteseert. -
Wing Rockling #8 Project I.G.I 2? -
#7 Bubi szoft bevásárol a szoftver ábécében ? :] -
cue #6 Dizzy sorozat? -
#5 Ehh, EA-é lesz az Eidos.. ? :(( -
Gabest #4 bmx simulator? micro machines? hű de öreg vagyok -
Cat #3 colin mcrae sorozat? -
#2 én csak az Operation Flashpointot ismerem a játékaik közül, de az nagyon odab@sz! -
#1 Kíváncsi vagyok, hogy a codemasters mit tudott felmutatni, hogy az ubisoft meg a karja venni.