Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van itt vki aki végignyomta full archerrel?csak mer megcsinaltam full mage-el meg full warriorral de az az érzésem hogy a nyillal egyaltalan nem lehet olyan hatékonyan nyomni és ha télleg igy van akkor nem csinalom megint végigi az egészet vmi massal😛szal akinek ebbe van tapasztalata az lécci valaszoljon.köcc
ha a lucasarts csinalta volna akkor tuti lenne...de mivel nem😊

Lõdd le, ha messze vagy tõle akkor nem védekezik a nyilak ellen

Lacee
közelharcban a háta mögé kell kerülni (van erre az assassin rush spell is, de máshogy is lehet), és onnan ütni, különben kivédi a támadást. vagy marad a varázslat, az a leghatékonyabb szvsz

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Viktorr
De nekem nem is sebzõdik!!
Nem megy le a szürke csík!
fuck feka csaj

Lacee
nincs speckó módszere szerintem, én pl a divine fury varázslattal ütöttem addig, amíg megadta magát, majd balra el.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Viktorr
Amikor a nagy arénában vagyok akkor hogy kell kinyírni a néger csajt?

Lacee
azt én is kipróbáltam, de kiváncsi lennék hogy a sith-re vmi sztár vórzos easter egg van-e 😊

j0nNyKa
shitre farkasok tamadnak rad

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Viktorr
kösz

aha lemaradt bocs
kösz hogy szóltál

Lacee
a templomnál ácsorgó hapsi megmondja amúgy, de...

...hits

(gondolom az elsõ mondatodban csak lemaradt az -ok, ugye? 😊)

Viktorr
Nem vagy nagy angolos.
pontosan mi az a szó?

Lacee
be kell jutnod az ajtón, ahhoz meg tudnod kell a nevét. kicsit arrább van 4 kõ, amik egy-egy betût jelölnek. kombináld õket értelmes szóvá ás kész 😊

SPOILER:

a shit persze nem jó, de azért megpróbáltam 😊
esetleg valaki megnézte, történik-e valami a Sith szóra? mittomén, birodalmi induló vagy hasonló 😄

Viktorr
Hi
Kaptam egy olyan küldit,hogy meg kell keresnem vmi Archeologist!
A térképen egy sárga kör a beszélõ kõfejre mutat de az nem mond semmit csak vmi neve kell vagy mi!
szal ott hogy mehetek tovább?

szablya
A feleség kívánságait hol találom meg? És lehet egyáltalán csinálni valamit a feleséggel? mert nálam csak pucolja a szõnyeget és mást nem csinál. Ha hozzá szólok akkor se történik semmi. Valaki segitsen!

!!!Gothic forever!!!

ok mind1 mar kiakasztottam😛
jah és mennyire yó az az archon szett mer az elsõ karimmal nem tuttam kinyitni és ezzel a másikkal itt vok ebben a temetõben de csak 9kulcsom van😛szal megéri keresgélni???
csõ!nah olvastam hogy sokan kérdezték hol van albion kincse.hol van???vki mondja már meg lécci!!!és az összes ilyen nyomot össze kell gyûjtenem ahhoz hogy megtalaljam vagy elég ha tom hol van és ott kiásom?a másik amit bizti kérdeztek már de én nem találtam hogy hogy kell qrni???mer már van feleségem de nem tom rávenni😛köszi!
ui.:ne törölj ki!!!!
Panzerfaust
JA valaki elmondhatná hol van a hármas, mert már csak az hiányzik. Az olvastam valahol, hogy le kell ölni a bérgyilkosokat akik különbözõ helyeken nekedmennek, de hiába.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Seth
credits-et is végignézted?? (sokan feladják itt mert ölég hosszú 😄)

PSN ID.: Beegabor

szablya
A feleség jó másra is a takaritáson kívül?

!!!Gothic forever!!!

Dopti
Hi, miután végigtoltam és végignéztem az outrót visszadob a menübe... Csak azé kérdem mert vhol azt hallottam hogy utána még megy a játék...

Lacee
a Hidden Booty küldetés clue-jai hol vannak pontosan? már megtaláltam négyet a hatból, lehet hogy vmi elõre scriptelt helyen kapom õket?

Lacee
persze, meg meghalni sem lehet mert ott a save-load opció, attól még a sztoriban kinyiffansz... szerintem a többiek úgy értették, hogy egy "jó" karakter megkegyelmezne ilyen helyzetben, de nem azért, mert utána majd leöl egy csomó zombit/banditát h visszajöjjön a feje fölé a glória, hanem mert így látja jónak 😉

scorpeeon
az hülyeség egyébként h TB legyilkolása után már csak gonosz lehetsz. én megöltem, és az arénában is a csajt és ott fénylik a glória a fejem fölött...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
köszi

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

tigeroo
C:\Documents and Settings\%+FELHASZNÁLÓNEVED+!(%\Dokumentumok\My Games\Fable\Saves
scorpeeon
hol találom a save mappáját a játéknak?

Baker,köszi!

tigeroo
van nálad, amikor kijárod a heroes guildot,akkor adnak egy kis kezdõfelszerelést és a világnak eresztenek
Sziasztok

Lámpát hol tudok venni a játékban?Már néztem az árusokat a Guildben,Oakvile-ben,B.South-nál,de egyiknél sincs.

kiserik
Nem, mert a gonosz csak magával törõdik, és örömét leli a gyilkolásban, ergó mindenkit legyak, akit csak lát, szal... 😊))

Na OFF topik vége, ON:

Sir Quno Jedi
A gonosz is életben hagyhatja, pont azért mert õ gonosz és õt így nem kötik meg a szabályok, amik szerint egy jó él.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kiserik
Hát ha eldöntheted, hogy megölöd vagy sem, és õ könyörög, hogy öld meg, akkor a gonosz simán lecsapja, a jó meg inkább elmegy és hagyja a szégyenben élni tovább 😊

Sir Quno Jedi
A bandája legyilkolása oké, õ nem oké ! AMúgyis... Mi munkája lenne a heroknak a guildben, ha te leírtod a banditákat mindõ !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Van tört verzió? Hány cd-s? Kik csinálták?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

via_mala
Hol számol? Én nem láttam és nem is hallottam semmilyen számolást?!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Miafene? Hát már a banditák legyilkolása is bûn? Ott filóztam rajta, hogy életben hagyjam-e, de hát mi lett volna akkor? TB talán beáll vándor-szerzetesnek, és én jót teszek a világgal? Azt gondoltam, hogy pont azzal teszek jót, ha kiirtom az egész bandájával együtt.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

ayden
azért nevettek ki mert ha kimész a körbõl elkezd visszaszámolni, ha eléri a nullát vesztesz, gondolom valami ilyen oka lehet

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

penge25
Köszi a segítséget!!!

Sir Quno Jedi
Ha legyilkoltad TB papát, akkor úgyis sötét vagy, hordd nyugodtan a sok dark genyát és légy rá büszke ! 😄DD

via_mala
Jaja, hosszan nyomva a SHIFT-et.

Tegnap kipróbáltam a csirke-focit, meg is kaptam a csirkefej sapkát, de akkor úgy látszik túl jó voltam (3x100+1x50+1x10), még egyszer megpróbálom kicsit kevesebb pontot összehozva a kulcsot megszerezni. 😊

Oakvale-ben is végigvertem a Fight Club-ot a fõnökkel bezárólag, mint korábban asszem Bowerstone-ban, de a végén csak egy gúnyos kacajt kaptam, nem pedig a Level 2 papírt. Nem értem mi volt a baj, talán az, hogy a körön kívül folyt a bunyó vége? Dehát én ütöttem ki õt a körbõl, akkor miért nem õ lett a vesztes!?

Legyilkoltam Twinblade papát és az egész bandáját is, szereztem mindenféle bandit cuccot a ládákból, de mivel jó akarok lenni ezért nem hordhatom. Hol lehetne eladni õket jó pénzért, mert a Bowerstone-i boltosoknak nem kell.

bal shift

penge25
Sziasztok! Én csak azt szeretném kérdezni van e valami funkció billentyû, amivel az Xp gömböcskéket automatice be lehet gyûjteni, mert néha csata közben nem igazán van kedven a gömbök után rohan gálni! Köszi!

Sziasztok.
Melyik a használható, bolton kívüli változat, amit érdemes "megvásárolni"? Kik voltak azok a jó fejek, akik lehetõvé tették ezt nekünk? 😊

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Hmuda
Te meg nem tudom mit vagy megsértõdve. Szóltam, hogy az egy nagyon alap feladvány...

"Sötét az utad..." Világítsd meg. Nem kell hozzá sok agytekervény, hogy rájöjjön az ember.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Akkor ne rakj...senki nem kényszerít. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Magic Boy
Mindig is pocsék volt a helyesírásom(kettes)arra meg lusta vagyok,hogy minden hozzászólásom megszerkesszem a World-el!
Nagyon gyenge dolog belekötni valakinek abba a hiányosságába aminek semmi köze a trémához!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

j0nNyKa
off
26 eves koromra sem fogom elfelejteni, h a muszaj pontos j, az annyi 2 n, a belole hosszu õ, es a nem akarok 2 szo
igy mar ertheto?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Magic Boy
Nem poénbol(26 éves vagyok)!
Ha van MP-m akkor mindig varázsolok csak akkor ürök,ha muszály,de nincs anyi XP-m,hogy varázslást fejlesszek belöle csak annyi,hogy erõre rakjak,de arra nemakarok!
Így már érthetõ?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.