Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kíváncsian várom a fejleményeket 😄DD
One Vision. One Purpose.
(Tényleg nem genyaságból de az "Életkor: 25-30 között" azt csak poénból adtad meg? 😊
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
legkisebb cucc egy új hülye expression, a középsõ a kulcs és a nagyobb egy idióta fejdísz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha jól olvasom, akkor ezt a mentett állás visszatöltésével trükközést akkor nem ajánljátok a kulcsszerzésre, mert a mentett állományok elromlanak, ill. ronda lesz a hõs. De ugye jó hõssel is meg lehet szerezni mind a 30 kulcsot?!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
én csináltam csak még nem tudtam kipróbálni,a kártyáim közt ugyan nincs de ha jól értem a tutorialt,akkor ha elmegyek a tetkóshoz és fizetek akkor elérhetõvé válik...vki?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Úgy egyáltalán: mi értelme van azoknak a küldetéseknek, ahol 0 arany és 0 ismertség pont a jutalom?
Leforditom: igy szolitanak az emberek, es NEM leszel druida SEHOGY.
Szintlépés: de vissza kell menned.
Azok a tekercsek a kasztokat jelképeznék?
Ha igen akkor hogy válhatok Druidává(olyan tekercsem van)?
Ugye nemkell minden szintlépéshez viszaballagnom a kiképzõhelyre?
Azt viszont nemtudom,hogy a Druidás tekercsel(vettem)mit kell kezdeni vagy egyáltalán mire jó?
De szeritnem ez így nem fog menni. halgass haxororra, és várd meg a magyarítást.
One Vision. One Purpose.
Mi ott a feladat?
Asszem már ezelõtt kell venned egy házat is.
A nõk már odavannak értem. Az egyiknek adtam, csokit, virágot, ékkövet, gyûrût mindent, de semmi. illetve besárgult a szív a feje fölött. de azon kívûl semmi.
Mit keel csinálni rögtön az elején(az emberrel már beszéltem),hogy továbbengedjen?
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Error 1308.Source file noz found: J:\Fable-The Lost Chapters\data\video\3_theresa_flashback_comp.wmv.Verify that the file exists and that you can acces it és.
És azok a lehetöségek vannak hogy:Leállítás;Ismét;Kihagyás ez mitöl van lehet hogy rosszuil töltötte volna le de akkor meg kisem csomagolta volna mert ki irtv volna valami hibát <#confused>#confused><#merges3>#merges3>