Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Megjegyzem nem a gyalogló-chaten vagyunk.
a_n_d_r_e_w
még ha poénból is, de egy moderátort leköcsögözni? 😄
kíváncsian várom a fejleményeket 😄DD

One Vision. One Purpose.

óóóóóóóóóó!olyan köcsög vaaaaaagy!én meg itt veszítek hogy milyen kurva okos vagyok most mit kell így elbaszni????!!!!nem fogok tudni aludni
Ha varázslót akarsz akkor ne a karddal üsd az embereket hanem varázsolj, asszem optionsban ki lehet kapcsolni a guildmaster üzeneteit

(Tényleg nem genyaságból de az "Életkor: 25-30 között" azt csak poénból adtad meg? 😊

Magic Boy
Mitöl függ?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
szintetléphetnék(villog az ember figura),de csak erõt tudnék belöle fejleszteni azt meg nemakarok(varázslót akarok csinálni).Mit tegyek,hogy ne pofázza percenként,hogy menjek fejlõdni?

Hmuda
Alap feladat kezdõknek...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MUHAHAHA!!!sikerült kinyitni a legelsõ deamon doort ami a guild-ben van!sikeült már vkinek?csak mer akikkel én beszéltem azok mind azt hiszik hogy attól függ mennyire vagy yó pedig neeeeeeeeem!!!!!!
ayden
de az úgy akkor sem helyes😊

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Hmuda
Akkor is meg lehet találni ha lebuktatod, csak annyi a trükkje, hogy Thunder után buktasd le (mint ahogy én is 😛).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Akkor mégis? 😄

Akkor csak 29 még mindig, full jóval nem lehet mindet megszerezni mert ha lebuktatod LadyGreyt akkor egyet tutira elbuksz :/

Lacee
nem, tényleg kaphatsz kulcsot is... amúgy mellette levõ táblán ott van mind3 ajándék, szal... 😊

legkisebb cucc egy új hülye expression, a középsõ a kulcs és a nagyobb egy idióta fejdísz.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

via_mala
Értem, szóval tigeroo átb.... átvert minket. Nem hiába, csak a veteránoknak szabad hinni.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Voltan
Én megcsináltam. Kapsz egy csirkés sityakot, ha jó messzire rúgod a csirkéket. Csak szimpla poén-küldetés.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

via_mala
Hol is van az a 30-as láda, igaz nekem még csak 5 kulcsom van, eléggé az elején tartok.
Ha jól olvasom, akkor ezt a mentett állás visszatöltésével trükközést akkor nem ajánljátok a kulcsszerzésre, mert a mentett állományok elromlanak, ill. ronda lesz a hõs. De ugye jó hõssel is meg lehet szerezni mind a 30 kulcsot?!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Király mert ez akkor a 30-ik ezüstkulcs szal a 30-as láda nem poén 😊

ThugEdge
hi kérdezném,hogy csinált már vki custom tattoo-t?és sikerült magára varratnia?
én csináltam csak még nem tudtam kipróbálni,a kártyáim közt ugyan nincs de ha jól értem a tutorialt,akkor ha elmegyek a tetkóshoz és fizetek akkor elérhetõvé válik...vki?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Lacee
honnan lehet tudomást szerezni a hidden ooty questrõl? kiváncsi lettem, mi is az 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tigeroo
1 darab slusszkulcs
Sir Quno Jedi
Poén.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

helló!mar irtam ide azzal hogy, a mentések nem jönnek be csak eccerûen kilépnek.na most abbahagytam a folyamatos herosave-elést szal nem tom mi van mer megint mindig kilép😛lehet ez ellen védekezni?
via_mala
A Chicken Kickin'-t megcsinálta valaki?
Úgy egyáltalán: mi értelme van azoknak a küldetéseknek, ahol 0 arany és 0 ismertség pont a jutalom?

Magic Boy
Értettem,hogy így szólítanak,de mivel Druida a kedvenc kaztom így szerettem volna,ha nemcsak úgy hívnak az emberek hanem az is vagyok!

jazzy
"Tekercs: az nem tekercs, ahnem a megszólításod."
Leforditom: igy szolitanak az emberek, es NEM leszel druida SEHOGY.
Magic Boy
És hogy lehetek druida(ha már így szólítanak)?

Hmuda
Tekercs: az nem tekercs, ahnem a megszólításod.
Szintlépés: de vissza kell menned.

Magic Boy
Ja-aja,de közben mindig megunom és rájövök!
Azok a tekercsek a kasztokat jelképeznék?
Ha igen akkor hogy válhatok Druidává(olyan tekercsem van)?
Ugye nemkell minden szintlépéshez viszaballagnom a kiképzõhelyre?

jazzy
Konnyebb megkerdezni mint egy kicsit gondolkodni ugye? ;P
Magic Boy
Birom,hogy mindenfélét kilehet fogni a vízböl! 😊

Magic Boy
Közben erre is rájöttem!
Azt viszont nemtudom,hogy a Druidás tekercsel(vettem)mit kell kezdeni vagy egyáltalán mire jó?

a_n_d_r_e_w
szedd össze a kék gombákat (az benne van a F.A.Q.-ban), majd vidd Bowerstone Quay-be a boszihoz, õ majd ad neked egy fõzetet.
De szeritnem ez így nem fog menni. halgass haxororra, és várd meg a magyarítást.

One Vision. One Purpose.

Magic Boy
Közben rájöttem most ott vagyok,hogy gyógyítsam meg a beteg fiut(ahova a kiscsaj hív).Hogyan tudom meggyógyítani?

Szét kell lájtningozni a bábukat de sztem várd meg a magyarítást 😊

Magic Boy
ott vagyok,hogy a tanítóm elvitt a vízeséshez(beszéltem már vele és az ajtóval is)!
Mi ott a feladat?

pera
Házam már van. asszem 4. Az számít, hogy ki van-e adva. Mert most mindet kiadtam bérbe. Ha az kell a nõnek, akkor a leggagyibba beköltözhet <#hehe>

Ha már nem kék az aurája hanem zöld akkor adjál neki jegygyûrût (wedding ring)
Asszem már ezelõtt kell venned egy házat is.

pera
Tudom, hogy már lérdezték, de nem találtam normális választ rá. Hogy tudok elvenni valakit feleségül?
A nõk már odavannak értem. Az egyiknek adtam, csokit, virágot, ékkövet, gyûrût mindent, de semmi. illetve besárgult a szív a feje fölött. de azon kívûl semmi.

Magic Boy
Hogy nyitom ki/használom a tárgyakat?
Mit keel csinálni rögtön az elején(az emberrel már beszéltem),hogy továbbengedjen?

a_n_d_r_e_w
eléggé a vége fele, kb utolsó harmad/negyed.

One Vision. One Purpose.

egyébként a történetben merre járok kb, közepe? Remélem még nem, mert nagyon élvezem ezt a játékot, pedig nem vagyok oda az RPG-ért, utoljára a Vampire: Masquerade-del játszottam ebben a stílusban ilyen jót (najó, az kicsit jobb volt szvsz).
megvan már, kinyírtam<#violent>
ayden
nekem azt az elsõ vagy 2. agyalás után abbahagyta és elkezdett repkedni

Az addig okés is lenne, csak én még arra a részre gondolok amikor nem repked, hanem az elején amikor olyan piros energia mezõ veszi körül és hozzá sem lehet érni, kinyírom azt az 5 nyomit, akkor elkezdek vele boxolni aztán visszamegy és újra piros pajzs megint 5 nyomi aztán ezt játszottuk addig amíg meg nem untam😊
ayden
slow time, multi arrow, aztan acc az arcának😊

Ti milyen taktikával gyõztétek le Jack-et? mert én már unom, h beleütök kettõt és folyton visszamegy a terem közepébe és megidéz 5 olyan nyomit..aztánb ezt eljátsza 100x..
hagyd ki, a többi CDrõl össze lehet vadászni azokat a fileokat!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Most ahogy feltelepítem a játékot és ezt irja ki nekem

Error 1308.Source file noz found: J:\Fable-The Lost Chapters\data\video\3_theresa_flashback_comp.wmv.Verify that the file exists and that you can acces it és.
És azok a lehetöségek vannak hogy:Leállítás;Ismét;Kihagyás ez mitöl van lehet hogy rosszuil töltötte volna le de akkor meg kisem csomagolta volna mert ki irtv volna valami hibát <#confused><#merges3>

oo kösz mert már majdnem szét vertem a gépet olyan ideges voltam 😄

Hmuda
Abszolúte mindegy.