Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Beszélni se nagyon tudok velük! 😞

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

SNAKE01
Addig kell fûzni õket míg zöld nem lessz az aurája!Pl:gyémánttal,rózsa,csoki stb.!!!!

Magic Boy
A banditák táborát milyen erõsen érdemes betámadni?

Magic Boy
Házam már van,de a csajoknak kék az aurája akármeddig(óriásszív)is fûzöm öket,ha meg abbahagyom a fûzést kissebb lessz a szív!
Mit csinálok rosszul?

uv
sehogy. légy rá büszke <#idiota>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Sir Quno Jedi
Sztem. sehogy.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nem léptél ki szabályosan a programból, ilyenkor ugat újraindításkor, szard le !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Magic Boy
Ja és hogy tudom eltüntetni a sebeimet?

Magic Boy
Hogy tudok házat venni?
Mikor érdemes betámadni a banditatábort?

Magic Boy
Ilyenkor mi a baja?

uv
hát éppen ez az!

a kérdés ugyanis valahogy úgy szól: - Azt hazudod-e, hogy te írtad a levelet?
márpedig ha erre igennel válaszolsz az bukta...

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Magic Boy
Én csak mindig igent nyomtam!
A banditák táborába mikor érdemes betámadni(bejutni nem poén,mert 45 bandita még meg se kottyan,de benn esélyem sincs)?

Hmuda
Nem kellett volna azt hazudni, hogy te írtad a levelet... 😛

Ha figyelnél, hogy mit csinálsz akkor nem kérdeznéd.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Magic Boy
Köszi!

Gonoszpontot miért kaptam a levélhordásért?

via_mala
SHIFT+MouseWheel

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Magic Boy
Nagynehezen kinyírtam a gólemet villámmal!
Hogy lehet mágiátváltani?
Elvittem a levelet és visszahoztam a választ,de miért kaptam mindezért 60(20+40)gonoszpontot?

Sir Quno Jedi
Az viszont durva, hogy amíg nem szexelsz nõvel, akkor a homokos palik is leszólítanak ! Khmmm...

normális angol leírást találta vki, kifejezetten a lost chapters-hez? a gamebanshee-n van, de szét van aprózva nagyon, minden küldi egy külön oldalon, nekem ilyen "egybe az egész" formában kellene. persze nem a küldetésekhez, mert azok igencsak eccerûek, de hogy hol találom az összes ezüst kulcsot, meg ilyen FAQ szzerû dolog.
Sir Quno Jedi
Amúgy én megtartottam a Solus-t is, meg az Avo's Tear-t is. Mindkettõ másra jó. Most még elugrom az Avo's Temple-ba adakozni (😄)...

Snake #2412: KÖSZI!
Sir Quno Jedi
Huhh, hát ezt végigtolni angoltudás nélkül szép dolog (Magyar leírással talán, de az meg nincs) ! 😄DD

vigyori14
oké köszi megtudtam csinálni. még játszok vele egy kicsit majd ha neagyon nemmegy abbahagyom. késziti vki amugy a magyaritást?

Hmuda
Nah, akkor mindjárt más. Azt jeleni, hogy az egér középsõ gombjával kell védekezni. De ha nagyon nem megy az angol, akkor szerintem pihentesd a cuccot, amíg nem ismered jobban a nyelvet, mert vannak benne dolgok, amikhez jól kell érteni az angolt (fõleg a szereplõk erõs brit akcentusa miatt).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

vigyori14
Block with midle mouse button. ezt irja de nemtudom h mitjelent. lécci segits.

vigyori14
nemtudok angolul. még ma kezdtem a játékot.
na megpróbálom megint.

Hmuda
Ha lusta vagy elolvasni a tutorial üzenetet akkor ez nem neked való játék.

vigyori14
ball gombot kéne csak nyomni nem? én azt csináltam de nemtudtam megverni.

Hmuda
Ha már a szimpla tutorial üzenetek elolvasása gondot jelent akkor csak az uninstallt tudom ajánlani...

vigyori14
Üdv.
segitség kéne nekem.
a játék legelején járok amikor kifosztják a falunkat és egy varázslóféleség elvisz vmi templomba. ott van olyan h egy ember edz minket elõször kézzel, majd bottal és utánna karddal a néger csaj ellen kell harcolni. na õt nemtudom megverni elõször sikerül de utánna nem. mit csináljak vele?

Helló!
Tudnátok nekem írni egy linket ahonnan letölthetem a Fable-t? Tudom, hogy van valamelyik hozzászólásban, csak õszintén szólva lusta vagyok megkeresni <#vigyor3>.
Elõre is köszi!

Assasin rush mögé és egy benga nagy kétkezesessel megkalapálod a vádliját. 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Rengeteg hp-je van a villám meg amúgy is kicsit sebez (pláne ha az ellen kõböl van) használj tûzgolyót vagy nyilazd le

Magic Boy
A HC gamer értékelése:

Fable: The Lost Chapters

A Fable a tavalyi év egyik legfurcsább Xbox-os debütánsának számított. Miután Peter Molyneux hosszú hónapokig folyamatosan minden csodaszépet, jót és mézesmadzag-érzetû dolgot nyilatkozott a játékról, mindenki joggal hihette, hogy itt bizony a konzol képességeit messzemenõen kihasználó, sõt mi több, annak keretein túlmutató produkcióról lesz szó. Mikor azonban megjelent a Fable, rengetegen csak pislogtak: valóban ez lenne az? Hol van a sok dolog, amirõl a csinos nevû úr beszélt? Bizony, rengeteg minden kimaradt, ám ennek ellenére igen pozitív volt a visszajelzés a játékostársadalom részérõl. Most mi is belekóstolhatunk Albion világába, hiszen megérkezett a PC-s port - kiegészülve a fõ sztorivonal után némi ráadással, mely Xbox-on nem tette tiszteletét.

A Fable: The Lost Chapters voltaképpen egy tökéletesen szokványos, akcióorientált, s az átlagnál semmivel sem bonyolultabb szerepjáték, melyet megspékeltek néhány tetszetõs, ötletes, ám hasznosnak kevéssé mondható elképzeléssel. Kalandjainkat kisgyermekként kezdjük szülõfalunkban, melyet igen hamar hátunk mögött hagyunk, hogy a Hõsképzõ Akadémián mindent elsajátítsunk a kardforgatástól kezdve a mágiáig. Kalandjaink csak ezután kezdõdnek, melyek során felderítjük életünk gajramenetelének körülményeit, természetesen megbüntetjük a büntetést érdemlõket, téve mindezt cirka hatvanötezer ellenséges kreatúra testén keresztül.

Küldetéseink kerettörténete általában ötletes, s mindegyikben van egy kis fanyar humor, egy-egy mosolyogtató él, ám elmondható, hogy szinte mind ugyanarról szól: "menj valahova, ölj meg valakit", extrém esetben jönnek képbe a "menj valahova, lopj el/figyelj ki valamit" típusú feladatok. A rengeteg (szinkronizált) szövegnek és a szintén nagyszámú cutscene-nek hála azonban ez szinte fel sem tûnik, hiszen nem is vesszük észre, hogy tulajdonképpen ugyanazt csináljuk már két és fél órája, mindössze tudni szeretnénk az apró kis közjáték végkifejletét.

A dolgokhoz való hozzáállásunk hamarosan külsõnkben is megjelenik, s kétségkívül ez a Fable legszórakoztatóbb része. Ha kinyírjuk a hangoskodó kereskedõket, kiraboljuk a házakat, szanaszét szivatunk minden, arra alkalmas delikvenst, hamar szarvakat növesztünk, arcbõrünk pedig kérges lesz - ha azonban mindig tartjuk magunkat a cserkészeskünkhöz, angyali fény és megdicsõülés lesz a jutalmunk. Hasonlóan ehhez, ha ellenségeink legyûréséhez kardunkat használjuk, hamar tekintélyes méretû, Scitec-relámnak is beillõ bickókat növesztünk, míg ha inkább varázslatokkal törünk borsot a gaz kreatúrák orra alá, kacsóink hamar szikrákat fognak vetni a bennük rejlõ erõ csapongásai miatt. Ezek valóban jópofa dolgok, ám különös hatásuk a játékmenetre, illetve a sztorira nincs - ha gonosz hõsként rongyolunk be egy lakott területre, az emberek elbújnak elõlünk, s félelemmel vegyes tisztelettel szólnak hozzánk, míg ha szent fényben ragyogva toppanunk be a városkapun, kisebb fesztivál lesz a jutalmunk.
Kalandozásaink során egyetlen dolog van, amit nem gyõzhetünk le, ez pedig az idõ vasfoga. A hajdan sudár ifjú bizony vénséges, aszott, "fülembõl is hat centis szõr nõ, igen, a szemöldökömbõl is vághat pár centit"-típusú aggastyánná "fejlõdik", míg a nem-játékos karakterek egy percet nem öregszenek. A házasodásra is lehetõségünk nyílik, sõt, újra és újra behálózhatunk különbözõ nõszemélyeket, kiket nem csupán míves modorunkkal, hanem csini ruháinkkal is levehetünk a lábukról. Tetkókat is beszerezhetünk, ha úgy tartja kedvünk, sõt, a program akár saját készítésû piktúrákat is magába enged - tisztelt olvasók, várjuk az elsõ "HC.Gamer" tetkóval ellátott hõst, a beküldõ jutalma egy cuppanós puszi lesz Flynn apótól.

A vizualitás elsõ blikkre lenyûgözõ: a karakterek szépen animáltak, a környezet él, sõt, mindez igen impozáns sebességre képes egy alsóbb kategóriás gépen is, ám rövid idõn belül rá fogunk döbbenni, hogy technológiailag nem egy nagy durr a dolog. Az árnyékok borzasztó dolgokra képesek néha, a területek pedig annyira picik, hogy már-már klausztrofóbia törhet ránk akár a szabad ég alatt is. Bizony, visszaütött az Xbox keményen, legalábbis ezen a téren - de le kívánom szögezni, hogy maga a kinézet igencsak kellemesre sikeredett, ám szerény véleményem szerint nem veszi fel a versenyt az RPG-kategória jelenlegi (szubjektív) grafika-királyával, a Guild Wars-szal.

A hangok terén azonban egyetlen rossz szavam nem lehet: a zenék csodaszépek, a szinkronszínészek alakításáról pedig csak szuperlatívuszokban lehet beszélni - látszik, hogy a Lionhead fejlesztõi nem kívántak amatõröket szerválni a munkára, ezért inkább egy-egy elismertebb színésztõl kölcsönöztek beszédhangokat.

A végítélet kemény dió, és törtem is rajta a fejemet rendesen. Arra jutottam, hogy ha Molyneux nem ígért volna fût-fát a megjelenés elõtt, a mi elvárásaink sem lettek volna ekkorák � ebben az esetben pedig egy fantasztikus játékot tisztelhetnénk a Fable személyében. Véleményem szerint (s kövezzetek meg, ha a tietek nem egyezik vele) az objektivitás a helyes módja az értékelésnek, hiszen a Lionhead RPG-je szórakoztató, egyedi, valóban üdítõ színfolt a meseszerû, néhol igen humoros világa, melynek ne vessük a szemére, hogy "de mi lett volna, ha...". A port valóban kellemesre sikerült, s az új részek (az "Elveszett Fejezetek") tovább bõvítik az amúgy sem rövid sztorit - végre egy csapat, amely nem tesz a PC-s táborra, miután kaszáltak a programmal konzolokon. Csak az a fránya hiányérzet ne lenne.

ÉRTÉKELÉS:
Grafika: 85%
Hangok: 95%
Kezelhetõség: 86%
Játékélmény: 92%
Összesen: 90%

Magic Boy
Azt a nagy gólemet(a kereskedõket kell kisérni még a játék elején)aki hajigál hogyan kell megölni!
Varázslok rá amikor röhög,de milimétereket sebzi csak a villámom!

szablya
Kösz. Csak azért kérdeztem, mert a pcguruban azt írták, hogy vannak kívánságaik.

!!!Gothic forever!!!

scorpeeon
igen, a tesóm a gonosz karijával felvette, azelött háromnegyedik volt a gonoszsága, azután maximumon. csak a maszkját kapod meg, amit viszont soha többet nem tudsz felvenni. a maszk elhajitásánál sztem olyan nincs h vki rossz gombot nyom és felveszi, 2 lehetõség van: vagy megnyomod a vbal gombot és azonnal elhajítja, vagy megvárod amíg magától felveszi 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Hitm@n
Hello
Nemrég olvastam, hogy Jack Of Blades- nek fellehet venni a maszkját...
Ez tesz valamit, úgyértem evil pontok, vagy valami más?
és csak a maszkját, vagy a ruháját is megkapod?
Válaszaitokat elõre is köszi!!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

SNAKE01
Nem ír ki olyat!

SNAKE01
Olyan nincsen!

szablya
A feleségem kívánságait hol írja ki a program?

!!!Gothic forever!!!

SNAKE01
1.házasodni úgy lehet hogy kiszemelsz egy csajt és annak adsz ajándékokat meg minden és amikor már zöld az aurája akkor adni kell neki egy gyûrût(Wedding ring-et)amit árusoknál lehet venni vagy shoppban is de ott ritkábban van!Kell hogy vegyél egy házat is abban a faluban ahol a feleséged van!

2.Bowerstone-ban van egy fodrász és annál lehet!
(megspórolok egy újjabb kérdést ezzel!)

3.Sexelni úgy lehet hogy pózólsz a feleségednek meg az izmodat mutogatod,és megjelenik egy olyan hogy akarsz e sexelni vele!(De lehet hogy rá kell nyomni az ágyra már nem tudom!)

biztos volt róla szó, de hadd kérdezzem meg
1. hogy lehet házasodni? asszem gyûrû kell hozzá, azt hol szerzek?
2. hol lehet hajat vágni?
SNAKE01
vágom!

Nem, pc-n van meghosszabítva 😊

SNAKE01
Le van rövidítve?

Seth
Jack of Blade--és azzal van vége amikor választanod kell, hogy megtartod a kardot vagy sem

PSN ID.: Beegabor

SNAKE01
X-box-on mi a legvégén a fõgyíkarc??

Majd a legvégén a fõküldi része 😊

Hitm@n
Hello
Én a Fable- t X-box- on játszottam végig, most olvastam róla, hogy van egy újabb pálya rész, még sárkány is van benne, merre található ez?( amugy még a játéknak a legelején vagyok PC-n) Majd ellehet arra menni, vagy küldetésben lesz??
Lécci Írjátok meg!
Válaszaitokat elõre is Köszi!!!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Semmi örökre rajtad marad nem tudod levenni.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock