Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Dobj 1 képet!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
"a kapubecsukós küldit én úgy csináltam meg, h a kapuval szemben levõ szikla mögé bújtam, és amikor elment mellettem a három õr, sprint be a táborba."

Én is így jutottam be,de benn esélyíem sincs!

lál, úgy nézek ki mint a télapó.

erx13
kössz szépen

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

j0nNyKa
gamebanshee.com

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

erx13
hali! nem tudtok valami oldalt amin le vannak irva, hogy mejik deamon ajtot hogy kell kinyitni, mert én ezekkel tök hüje vagyok

Hát ja, tényleg nem lenne rossz, ha értene angolul a többség, vagy legalábbis, aki ilyet játszik...a gond az, hogy én pölö írásban elboldogulok angolul (ami ugye kell pl. a nethez is...beszélni ugyanis nem szükséges, egyelõre alapvetõen írott formátumnak számít), de szóban nem eléggé. A másik, ahogy én is írtam, hogy (azt nem mondom, hogy örülök, hogy másnak is akadt ilyen problémája, de együtt talán könnyebben megoldjuk) nem csak a párbeszédeknél, hanem a menükben is, pl. objectives, log-ok, varázslat leírások, tárgyleírások, stb. egyszerûen eltûnik a felirat nagy része. Így viszont már annak is gondot okozna, aki beszél is angolul....

Lacee
a temetõben (memorial garden) lesz!

a kapubecsukós küldit én úgy csináltam meg, h a kapuval szemben levõ szikla mögé bújtam, és amikor elment mellettem a három õr, sprint be a táborba.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fejes021
és oakvaleben a szelelmnek megtaláltam a kincsét, oda attam az asszonynak tök good lettem, de amásikat nem találom. aszongya egy szobor tövében van, ha jól értem. de hol??????????????????????????

http://www.panoramio.com/user/518310

Fejes021
hogy kell megcsinálni azt a küldit amikor a banditák campjét (szép magyar szó) kell megtalálni. Mindig becsukják a kaput. próbáltam már nyilazni, lopakodni, de mindig észrevett.

http://www.panoramio.com/user/518310

Lacee
hát igen, egy történet-orientált játékban alék alap, hogy értsd, mit miért csinálsz...

Hitm@n, (ahogy azt elmondták többször is a bezárt próféták) ha csupa napot raksz ki akkor kiszabadítasz egyet közülük, ha csupa holdat, akkor megölöd. ha mindegyiktõl megszabadulsz így vagy úgy, tiéd a Heart of Fire.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Azt majd a végén tudod!

Amúgy tényleg elszomoritó, hogy az internetet használók ekkora százaléka nem beszél angolul. Ma már szerintem aki netet használ vagy játszik annál ez elvárható lenne. 😞

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Hitm@n
Hello
Most Gyõztem le Jack Of Blades- et, de nem tudom felvenni a maszkját!
Hogyan Lehetne? Vagy mikor irja ki?
Utána meg mikor azokat a varázslószerüségeket kell kiszabaditani azt, hogy kell?
nem mindegy, hogy nap vagy Hold?
És nekem van egy bug a játékban...
az hogy a párbeszédeknél nem ir ki semmit
Csak a második sorból néhány betüt, miért?
Válaszaitokat elõre is kössz!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Sir Quno Jedi
Varázslatokat a bal shift nyomva tartása mellett, az egérgörgõvel tudsz váltani (kettesével). Azt meg hogy milyen sorrendben vannak, valamelyik funkcióbillenytûs menüben tudod összeállítani (nézd meg a billentyûzetbeállításnál a menüben, hogy melyik). Ellõni a mágiát ugyanígy, csak nem görgõ, hanem bal/jobb egérgomb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

examinee
Mikorra várható a magyarositsá? És amit megveszek pl varázst vagy valamit hogy tudom használni? hol probálom ki? ugyanazt csinálja a csávo hiába fejlesztem meg veszek dolgokat!

Sziasztok!

Ha nem is túl lelkiismeretesen, de végignyálaztam a fórumot, és nem találtam olyat, hogy valakinek lett volna gondja a felirattal a játékban, nekem viszont van. Egy része (össze - vissza, nem is mindig ugyanaz) eltûnik, így olvashatatlan, a szinkront meg nem mindenhol értem, nem beszélve arról, hogy esetleg elfelejtem, mirõl is volt szó... szóval tud valaki erre megoldást?

Köszi, és üdv
Sir Quno Jedi
Na nekem volt felesbe közel 100000-ezrem, pedig abszolúte good voltam, ráadásképpen nullás guile-lal és szórtam a pízt, meg jótékonykodtam, miegymás. Ja és megvettem a Solus-t is, szal...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Az annyira nem nagy trükk, mert az úgí is már a (sima) Fable végefelé van, így nem sokat segít...

Az jó<#buck>. De pár hetet nem szioktam visszaolvasgatni. Viszont sokan nyafognak, hogy kevés a pénzük, ezért írtam be.

j0nNyKa
nemh ujdonsag, reg lejart... azert you are the champion 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Már pár hete beírták ezt a trükköt és a pysical shield + zombihentes multihalmozóst is 😊

Hmm csoda hogy eddig nem jöttetek rá, de elég könnyû végtelen mennyiségû pénzhez illetve skilll xp-hez jutni ( bár nem érdemes mert elrontja a játékélményt):
Vannak bizonyos helyek pl KnotHole gate-i ajándékárus, ahol lehet venni sok smaragdot, rubintot stb, és ha nagy a Guile (skill tree) képességünk olcsón jutunk hozzá, és utánna azonnal vissza is vásároltatjuk vele, majd ezt addig csináljuk, amig meg nem unjuk. És ez növeli a skill xp-nket is ugye, mert áron alul vásárpoltunk. Még nagyobb "csalás", ha elõtte jól feltornásszuk a weapon multiplier-ünket magasra (teleportálunk a városba) és utánna állunk neki kereskedni.
( mellesleg ilyen szar exploitokkal -olscóbban jutok hozzá a cuchoz, mint amenniért el tom adni- sok RPG féleségeket elcsesznek pl a Wizards and Warriorsba is volt egy ilyen).

Sziasztok,

Nem tud valaki olyan peccsrõl/csítrõl, ami moddolja a questeket úgy, hogy Lady Grey-t a házasság után is le lehessen buktatni?

<#conf>
SNAKE01
szerzel megin löttyöt!

Magic Boy
Aha akkor néha azért van 3 életem!
Ha levernek 1 életem akkor hogy lehet visszatölteni?

SNAKE01
Szerzel olyan sárga löttyöt pfff...nem jut eszembe a neve!Árusnál is van és rengeteget találsz is!Minél több van nálad annyi életed lessz,Max 9 élet lehet!

magus
Lady Grey hazaban egyertelmu hol van, egy 15 kulcsos ladaban. Oda tobbfelekeppen bejuthatsz, 1 felesegul veszed es 2 lebuktatod es te leszel a polgarmester.

Magic Boy
Hogy tudom növelni(a szívben a szám)az életeim számát?

erx13
bocsi szlovák billentyûzettel irtam:
ezt lady gray házában hol és mikor lehet megszerezni? na ezt akartam 😄

bocsi mégegyszer

erx13
The Katana Hiryu - 215 - Sharp/Flame - Light (Lady Gray háza)
ezt lady gray h§z§ban hol ôs mikor lehet megszerezni?

uv
jaja

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Seth
meg kell várni amíg lemegy a credits (kb 10perc😄)
ha elnyomod már buktad is dolgot

PSN ID.: Beegabor

Viktorr
amikor kinyírtam jacket sárkányként utána vége a játéknak
hogy tudom folytatni?

Magic Boy
Felszerelésben megtudom csinálni,de anélkül nem!
Hogy tudom növelni az életeim számát?

Magic Boy
Csak utiszótáram van az is régi.

via_mala
Nem buktad a küldetést, csak asszem 400 aranyat, míg ha tényleg pucéron csinálod végig, akkor meg kapsz 1000 aranyat.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Hmuda
De akkor légyszives legalább a szótárat vedd elõ. Magadat a frusztrációtól, minket meg a hülye kérdésektõl mentenél meg.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Magic Boy
Azért én kinlódok!

Hmuda
Ezek után csak ismételni tudnám amit Via mondott az elsõ bekezdésben. Fölösen bénázol ha angolod nulla.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Magic Boy
Nemválaltam semmit!
Beadott egy introt és utána meztelen lettem!
Apropó akkor,ho ilyenkor felszerelkezem akkor buktam a küldetést?

via_mala
Igazn nem akarlak csesztetni, de minek játszol ezzel a játékkal, ha minimális angol nyelvtudásod sincs? Legalább egy szótárt szerezz már be.

Azért leszel meztelen, mert azt vállaltad, hogy pajzs, vért és mindenféle védõfelszerelés nélkül teljesíted a küldetést.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Magic Boy
Miért leszek néha meztelen,ha elválalok 1 küldetést(pl:a farmosnál)?

Magic Boy
Ja így még nempróbáltam!

Sir Quno Jedi
Dehonnem ! mikor flirt-ölsz vele, bemész az inventoryba, ott az items-be, ott a gifts-be, ott kiválasztod a zékkövet és USE !

Sir Quno Jedi
Bocs, wrong hzsz. ! 😄

Sir Quno Jedi
Ja és ha nagyon jóképû ÉS nagyon híres vagy, akkor önként felajánlkoznak mindenfelé ! Elég megállni köztük és csak a gyûrûért könyörögnek (AZ EGY GYÛRÛ) !!! 😄DD

Magic Boy
Van nálam 1 rubin,de hiába flörtölök vele nemtudom neki odaadni!

SNAKE01
Nem én kérdeztem!😄

Sir Quno Jedi
Azt TAB-bal lehet, végül is ezzel szólítod le õket. AZtán jöhetnek az ajándékok (kiválasztod inventoryból és use). Ajándékokat sokfelé lehet venni, találni. Ékkövek, csoki, rózsa, parfüm miegymás.

Sir Quno Jedi
Ja kombinálni kell a flirt-ölést és az izommagamutogatás (mindkettõt jobb alul az emotion icon-oknál lehet látni) a megfelelõen változatosa ajándékokkal. AZ sem árt ha NAGYON jóképû vagy (attractiveness). Ha meg már szerelmes beléd, felhívja a figyelmedet, hogy hozzál neki jegygûrût (wedding ring). Viszel neki és ha van házad ott, add oda neki a gyûrût. Voilá, máris megy az esküvõ !