Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is így jutottam be,de benn esélyíem sincs!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
a kapubecsukós küldit én úgy csináltam meg, h a kapuval szemben levõ szikla mögé bújtam, és amikor elment mellettem a három õr, sprint be a táborba.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
http://www.panoramio.com/user/518310
http://www.panoramio.com/user/518310
Hitm@n, (ahogy azt elmondták többször is a bezárt próféták) ha csupa napot raksz ki akkor kiszabadítasz egyet közülük, ha csupa holdat, akkor megölöd. ha mindegyiktõl megszabadulsz így vagy úgy, tiéd a Heart of Fire.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Amúgy tényleg elszomoritó, hogy az internetet használók ekkora százaléka nem beszél angolul. Ma már szerintem aki netet használ vagy játszik annál ez elvárható lenne. 😞
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Most Gyõztem le Jack Of Blades- et, de nem tudom felvenni a maszkját!
Hogyan Lehetne? Vagy mikor irja ki?
Utána meg mikor azokat a varázslószerüségeket kell kiszabaditani azt, hogy kell?
nem mindegy, hogy nap vagy Hold?
És nekem van egy bug a játékban...
az hogy a párbeszédeknél nem ir ki semmit
Csak a második sorból néhány betüt, miért?
Válaszaitokat elõre is kössz!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha nem is túl lelkiismeretesen, de végignyálaztam a fórumot, és nem találtam olyat, hogy valakinek lett volna gondja a felirattal a játékban, nekem viszont van. Egy része (össze - vissza, nem is mindig ugyanaz) eltûnik, így olvashatatlan, a szinkront meg nem mindenhol értem, nem beszélve arról, hogy esetleg elfelejtem, mirõl is volt szó... szóval tud valaki erre megoldást?
Köszi, és üdv
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Vannak bizonyos helyek pl KnotHole gate-i ajándékárus, ahol lehet venni sok smaragdot, rubintot stb, és ha nagy a Guile (skill tree) képességünk olcsón jutunk hozzá, és utánna azonnal vissza is vásároltatjuk vele, majd ezt addig csináljuk, amig meg nem unjuk. És ez növeli a skill xp-nket is ugye, mert áron alul vásárpoltunk. Még nagyobb "csalás", ha elõtte jól feltornásszuk a weapon multiplier-ünket magasra (teleportálunk a városba) és utánna állunk neki kereskedni.
( mellesleg ilyen szar exploitokkal -olscóbban jutok hozzá a cuchoz, mint amenniért el tom adni- sok RPG féleségeket elcsesznek pl a Wizards and Warriorsba is volt egy ilyen).
Nem tud valaki olyan peccsrõl/csítrõl, ami moddolja a questeket úgy, hogy Lady Grey-t a házasság után is le lehessen buktatni?
<#conf>#conf>
Ha levernek 1 életem akkor hogy lehet visszatölteni?
ezt lady gray házában hol és mikor lehet megszerezni? na ezt akartam 😄
bocsi mégegyszer
ezt lady gray h§z§ban hol ôs mikor lehet megszerezni?
ha elnyomod már buktad is dolgot
PSN ID.: Beegabor
Hogy tudom növelni az életeim számát?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Beadott egy introt és utána meztelen lettem!
Apropó akkor,ho ilyenkor felszerelkezem akkor buktam a küldetést?
Azért leszel meztelen, mert azt vállaltad, hogy pajzs, vért és mindenféle védõfelszerelés nélkül teljesíted a küldetést.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%