Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erx13
én monjuk teljesen jo kari vagyok, van egy hejes gloriám meg hejes kis lepkéim 😄

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

jazzy
Multi strike, berserk, assassin rush ezek jo skillek. De sok enemy ellen jo a life leech is. (vagy nemtudom mar mi a neve, eletszivas)
Magic Boy
Azt mondod,hogy érdemes multi strike-t fehjlesztenem a mágiaerõsség helyett?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Én a jó úton járok(kivéve amikor nem(betörés hordótörés),de általában igen)!

erx13
nekem ijen gondjaim valahogy sose voltak mindig bemegyek középre aztán egy kis multi strike és majdnem mindenki halott és még eléggé az elején vagyok bár nem to, most szabaditotam ki az anyum, de ez nekem a harc igy volt végig, még csak a leg elején haltam meg egyszer akkor is véletlenül mert az anyum beszél és ráfigyeltem és nem a gépre és legyurtak 😄

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Növessz szarvakat, mint én! Döglenek utánnam a cunák!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Magic Boy
Meggyõztetek!
A karim jóképüségét hogyan tudom javítani?

Lacee
nekem folyamatosan 10 fölött volt a potionjaim száma, szerintem nem kéne h gondot okozzon! 10bõl megiszol 3-4et, úgyis találsz útközben párat.. nincs gond

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Magic Boy
Na jó de nem olcsó a potion és én szeretnék jobb(töbezer aranyat érõ)cuccot venni!

Hmuda
Ne sajnáld a löttyöket. Elmész a Céhbe, az ottani árustól veszel egy szép nagy rakással és boldogan mehetsz hentelni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Magic Boy
öld meg õket majd bújj el az ejtóval szembeni szikla mögött!
Amikor elmegy melletted a 3 újj õr rohanj be(én leíjászkodtam az újakat is,de csak azért,mert 1 lövéssel megtehettem!

Sziasztok!
Ott szenvedek amikor a tolvajok táborába be kell lopózni. Nem tudom megcsinálni mert mindig észrevesz valamelyik. Pedig figyelem a térképet is de a hátsó két járõrt nem tudom kijátszani. Valami ötlet, hogy a legegyszerûbb?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Magic Boy
A gyógyitalokat sajnálom elhasználni(csak 14 van),mert késõbb még kellhetnek!
Nemrohanok be csak íjászkodom és ha közeljönnwk akkor kardozom csak!
A villámiom csak 1-es(2-es mágiaerõsséggel)szintü!

Használj gyógyitalokat, mozogj harc közben és használj mágiát is ne csak kardozz. Ne rohanj be egybõl a pályarész közepére mert akkor MINDENKI egyszerre fog rádugrani várd meg hogy õk jöjjenek hozzád.

Magic Boy
Köszi a választ!

Magic Boy
Ha a banditák táborán is megkinlódom az átjutással(még nemsikerült,de az elõbb az utolsó ember vert le)akkor érdemes továbbmenni vagy esélyem sincs és fejlõdjek még 1 kicsit?

asszem 7-ig de rá fogsz jönni mert nem engedi majd tovább fejleszteni 😊

A darkos is arrafelé van, a 30-asban egy nem túl extra kard van

Magic Boy
Menyi a skill-ek max értéke(meddig lehet õket fejleszteni)?

Hitm@n
Hello
snowspire- ben vagyis ott a pálya legelején felvettem egy chestbõl a holly warrior helm- et vagy valami ilyesmit...
Csak az a kár, hogy gonosz karival vagyok, darkosban lehet ilyet találni, és ha igen, akkor hol???!!!
ja és abban a ládában mely 30 silver key- el megy abban mi van / Lost Bayben, legeleje/
Válaszaitokat elõre is kössz

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Sir Quno Jedi
Van egy nagy szobor, kezébe fegyver, a fegyver alatt lesz, ott kell ásni, de ha körbemászkálod, úgyis ott lesz az F1-hogy áss!, ha lehet.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Magic Boy
Na jó,de a temetõn belül hol(Találtam mindent csak azt nem! 😞)?

Sir Quno Jedi
Az ilyeneket szoktam volt instant felhentelni, esetleg slow time-os lelkérebeszéléssel áttéríteni a lájtszájdrae ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Magic Boy
Mutatsz képet?

Magic Boy
Menyi a skill-ek max értéke(meddig lehet õket fejleszteni)?

Nem is vagyok good kari 😊))) Ott van a kis piros aurám meg a szarvaim.

Sir Quno Jedi
Berserker-t good kari nemigazán használ, nem illik ! Sõt az a.rush-t sem illik, én még csak ki sem próbáltam/fel sem vettem elsõ szintre sem, pedig tudom mire jó... 😄DD

Berserker + Slow Time + Assasin Rush a tuti. Solums Greatsworddal hátulról csak úgy potyogtak az 1500+ os dmgek 😊

Sir Quno Jedi
Nekem Legendary SpellWarrior-om lett a végére. Elég a slow time/multistrike kombó. Néha kellhet heal (gyógyítani akiket kísérgetsz), vagy multi arrow (pár helyre). Fontos a speed is, érdemes fejleszteni harcossal is. A végére úgy száguldoztam a legnehezebb fegyverrel is (futás nélkül !), hogy mindig lemaradtak a karik tõlem, harcban meg úgy megy elõre egy Avo's Tear-rel az Avatarom, mint a gõzmotolla. 😄

Sir Quno Jedi
1. Nem kell védekezni harcossal, csak ritka esetekben, fõleg párbajok és ökölharc esetén. Öld le õket azelõtt meilõtt õk tennék veled és mozogj folyamatosan. Más kasztokkal meg ne kerülj olyan közel ellenfélhez, hogy védekezni kelljen, mert akkor már régen rossz.

2. Multit úgy növeled, hogy gyilkolsz, miközben téged nem tudnak megütni. A pusztító csapásra a jobb szélen lévõ varázslat/ténykedés ikonja rózsaszínben kereszteztt kard a jó idõ. Ha valaki jól bevédekezik, párszor megcsapod és jön a pusztító csapás ideje, az ellen meg szart sem ér a védelme.

A max életerõ csak az elixirektõl nõ, a gyógyitalok tényleg nem hízlalnak 😊
F1-F3-ba te nem tudsz semmit rakni

Ha nyakrafõre zabálok, akkor hízik a karakterem... Ha gyógyitalokat vedelek, akkor sokkal egészségesebb leszek, és növekszik a max életerõm?
Az is érdekelne, hogy az F1-F3 billenyûkhöz tartozó tárgyak milyen szisztéma alapján változnak, mert berakni semmit nem sikerült még oda...

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

examinee
Lol te egy állat vagy😄DD Szerintem állj át a gonosz oldalára... a Démon kapu vagy mi a szar meg is kérdezi valahl! Szerintem tök poén lenne, gondolj bele tit többen lennétek azokkal a kis manokkal vagy hobbies vagy nemistudom kikazok! Jól seggbedugod egyszer aki megölte apádat, azt megisztok egy üveg Johhnie Walkert és minden rendben! amugy is a hero iskolában többet is mutathattak volna nyird ki öket kegyetlenül! Meg az a Shadow.... gg... tudod billiárd: a fekete végignézi a fehérek halálát és öt ölöd meg utoljára!

Lenne néhány kérdésem:

1. Tudtok valami jó taktikát a támadás/védekezés optimális egyensúlyára? Hogy lehet megcsinálni egyes küldetéseket karcmentesen? Nekem valahogy nem kézenfekvõ, hogy mikor érdemes védekezni, és mikor támadjak...?
2. Harc közben a Multit hogyan lehet növelni, és mikor érkezik el az idõ egy pusztító csapásra?
3. Van olyan oldal, ahol a Demon Door-ok kinyitásához van info, illetve, hogy miket rejtegetnek azok?
4. El szoktak fogyni idõvel a városi õrök, ha fizetés helyett inkább a mészárlást választom, ha valami gonoszságon rajtakapnak?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

examinee
NA, na ,na hol kell szerezni pecabotot?😛

csum666
azt teszem szal majd holnap ki is probálom

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

SNAKE01
tölcsé más verziót!

SNAKE01
Akkor passz.....!!

csum666
Nem vagyok hüyle.... 😄😄

csum666
nha lényegtelen emr szar verzió van meg de nem sokáig.....😄

SNAKE01
Írd teli az üres helyeket!(pl:számokkal)!!

csum666
Nem jó.....

examinee
Hát izé!! üsd amig nem léptet! gondolom keveset irsz be! Valamit beütsz annak jonak kell lenni! irj bele számot és betüt is!

csum666
Seriált kér és ha vmit beütök nem jó vki dobjon meg1 el köszi!!

examinee
Jó! Végigvertem a páylát mire tudtam venni gombát.. de az is mák volt hogy odamentem a fockhoz😄 Ez még semmi.. eddigre el is felejtettem hogy hol volt a beteg gyerek😄 Aztán rájöttem hogy valahol van valami Hero logs és ott megtaláltam a települést! Szoval nekem a gondolkodással van gondom😄 Jah meg hogy világ életembe utáltam a szerepjátékokat.. csak hallottam rolla! És mondja hogy van ujj kártyám.. azzal mit kezdjek asse tudom hova teszi meg micsináljak vele😄 Na mindegy probálkozok döglök kelek megverek mindenkit... pár combot tudok majd lesz valami! azért GG!!<#falbav>

Magic Boy
Gondolkozz józanul!
Próbáld beleélnio magad a hejzetbe és képzeld el,hogy te mit tennél(az adott lehetõségek között)a szituációban!

examinee
Jó érted életem elõs RPG-je😄 Marhára nemvágom mit kell csinálni... najo egy kicsit<#wilting>

Magic Boy
Moat vettem egy jobb nyílpuskát(villámkövet is raktam bele)majd visszamegyek és megpróbálom!

Lacee
hmm, nem értem miért... én fireball/nyilazás kombóval mindenkit kinyírtam messzirõl, a ládákban meg ott voltak a ruhák, amik a következõ kapuhoz kellettek.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"