Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

via_mala
Na végigvittem a játékot, a vége jó volt, éppen a megfelelõ nehézségû, Slow Time, MultiAttack meg persze a Physical Shield intenzív használatával életvesztés nélkül ez is meglett. Aztán kivártam a végén a kerek 10 perces (mértem) stáblistát, így aztán elvileg folytathatom a játékot. Még megcsinálom a Lady Grey-es küldetést, de aztán egy idõre befejezem a Fable-t, mert már régóta tervezem a Fahrenheit végigvitelét is.
Egy kérdés: full jó karakterrel mennyit kellene adakozni Avo istenének, hogy megkapja az ember a Sentinus-t? Én több, mint 200.000 aranyat dobtam be (aztán visszatöltöttem az elmentett játékállást 😉, de nem kaptam meg. Ennyibõl már a Solus-t is bõven megkapom, igaz a Bowerstone North-os kereskedõt még nem látogattam meg. Ja és a Knothgale-i fight club-ban képelen vagyok kiütni a vezért, valszeg mert tökéletesen védekezik, majd próbálom oldalról is.

A Cliffside Path-on elszórakozgattam a zombikkal/csontvázakkal és felnyomtam a combat multipliert 150-ra, de már nem volt benne túl sok kihívás, mivel már mindel skill-em a maximumon van, így már tökmindegy mennyi XP-t szerzek.

A végére nekem a mana csíkom hosszabb lett, mint az életerõ csíkom, pedig minden talált potion-t felhasználtam, vagy nem találtam meg mindet?
Így ját az ember, ha nem jár borbélyhoz:

Így már mindjért jobban tetszettem a csajoknak:

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Mike
ja játszol vele? hol tartasz?
Avo szentélyében tudsz fiatalodni, ha adományozol 48k-t
+16k (összesebn 64k) meg megkapod a palladin címet

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
na ilyen nincs benne
48k-ba kerül a fiatalítás, és csak 1x lehetséges

Akkor sehogy sem lehet fiatlodni?
Meddig öregszik?(már 59 éves)

asszem a pc guru is utalt ilyesmire

Azt hogy lehet csecsemõt áldozni hogy fiatalodjak

Mike
miért mit irt a gs? nem olvastam a cikket
(ellenben a pc gurus nyálcsorgást azt igen)

ja most látom hogy nem is nekem írtál

Mike
egy öregasszony unokáját akarják feláldozni, õt kell megmenteni
azt nem tudom, hagyhatod-e feláldozni, mert én jó vagyok

gonoszopktól kérdezem: a TLC-s küldik közül az egyik ezüst küldi, amikor a fõnök kölkét kell megmenteni, milyen dumát nyom le a gyerek, ha tesóka kezére adom? mert apjának nem semmit

Akkor hazudott a gamestar

Mike
nincs benne ilyen

még azt fogom kipróbálni, hogy veszek egy master katanaát, teszek be egy healt és 2 mana aug-ot (kérdés összeadódik-e a 2 mana, vagy nem számít) aztán enflame, de nem mindekire! a megmaradt megcsapkodása, hogy visszatöltsem megem 😊

egyébként aki most kezdi:
bõven lehetsz varázslóharcos, mert annyi xp-t fox összeszedni
én pl. kimaxoltam az összes piros (erõ/életerõ/állóképesség) tulajdonságot, 6-os volt a speed, és kimaxoltam a mágikus erõt, és a lightingot is még Maze megölése elõtt (és akkor olyanokra is tettem pontot, mint a gyógyítás, tûzlabda, settenkedés, pontosság, varázslatok közül a pajzs, lassítás, duplanyil, és a hatodik nem jut eszembe) szal bõvern van exp
szeretem az ilyen játékokat, ahol nem csak harcos vagy mágus lehetsz, hanem akár mindkettõ is, varázsolhatsz is, de nem esel kétségbe ha a kardodat kell használnod
ami nem nagyon jött be nekem, az a ij, szvsz kényelmetlen, célzás közben nem lehet mozogni, nyil helyett a lightingot használtam inkább

Az igaz hogy lehet csajt vagy valamilyen embert áldozni?
Ha igen, kit? milyet? mikor? hol?

bigapó
itt is van kétkezes harcmodor? mikor mindkét kézben használ fegyvert és úgy irtja az ellent? Az nagyon baba lenne, mert a DL-ben is ez volt a kedvenc😊)

The Matrix has you...

Mike at home
enflame kircsi
jobb mint a tuzlabda vagy a divine fury

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
igaz abbol is van harom, ketto kiadva berbe, Avo-nak is adakoztam mar 64k-t

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
na jovan, mindenki mast mondott 😊
szal jatekstilustol fugg

a lighting azert jo mert egyszerre sokra hat, es amig tart, nem igazan mozognak
ez pl. valaki megvedesenel nagyon kenyelmes
potion meg annyi van, hogy nem nagyon kell vele takarekoskodni

jo lehet meg talan az enflame is, bar azt nem hasznaltam meg soha, de legmagasabb szinten 500-at sebez, ami eleg hatasos

ha harcos vagy, kell meg egy jo fegyver, pl. Katana Hiryu
mondjuk ehhez le kell nyomnod az arenat, de azt is siman megtettem egy obsidian katanaval, amiben volt egy flame es egy silver augment.
aztan lehet, hogy erdemes beruhazni egy master katanaba, 22k-ert, es beletenni
silver+piercing+vmit

a penzt se nagyon kell gyujtogetni, nekem van 50k-m, nem igazan tudom mire hasznalni, talan veszek belole hazat

Mike at home
maxold ki a lightingot, lesz ra eleg xp-d

most azon gondolkodom, ki kene maxolni vmelyik tuzes varazslatot is

Mike at home
erdemes egyet nyomtatni, mert az a nagyitos benazas nem valami jo

Esrohnoil
Pajzsot fullra! Ha megfelelõen használod, a játék végére annyi xp-d lehet h. már alig tudod mire költeni. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Lynx_TWL
berserket, multi strikeot fullosra, 1es pajzs sem árt.

๏̯͡๏﴿

nehogymár assasin
sztem pajsz mert akkor ha megütnek nem esel el hanm harcolhatsz tovább

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tigeroo
assasin rush!!!!!!!!!!!!!!!
a legfontosabb!
aztán slow time
Calver
harcosként milyen varázslatokra érdemes gyurni amik jól feltápolnak? egyszer felvettem a multi strikeot, amibõl jó hasznom származott, aréna alatt olyan 10k will xp, de perpill az egyes szintû berserk kezd kevés lenni, és hiába van 15k will xpm, nemtom mire költsem... ki tud segíteni?

"The trees move. Do you not see it?"

bigapó
az ESC az a menübe lépés? és ott van térkép? vagy hogy? azért kérdem, mert holnap felrakom, de otthon nincs netem és ne 3 nap múlva kelljen már emiatt görcsölnöm, inkább már most hazaviszem😊)

The Matrix has you...

bocs
http://www.lukespence.com/fable/images/albion_map.jpg

hát csak az ESC és MAP más nem 😞

thx, sikerült.
tényleg nemnagy szám😞

Shep
Az ágyhoz kell vinni (faló) aztán megint udvarolni kell neki. és mikor megint zöld lesz az aurája akkor lehet, de nem nagy kaland, mert semmi nincs csak fekete képernyõ meg hangok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

már feleségül vettem

hogy a csudába kell használni az ágyat a csajjal?😊

bigapó
Hi!

Van beépített térkép a játékban? vagy kell egyet szerezni és esetleg kinyomtatni. mer pl a dungeon lords-ban nem volt, csak az 1.3-as patch után. mondjuk ez a játék jobbnak néz ki😊)

The Matrix has you...

jacket könnyû megölni ha ijajsz vagy magus vagy 😄 de harcosnak mikor ott lebeg elõ kell vennie az ijjat amit elvileg ne mnagyon tuningolt 😄

Mike at home
igen, en is valahogy igy csinaltam, szal MAze mar megdoglend, sot Jack is beadta a kulcsot (ha egyaltalan tud olyat). Most Necropolisnal jarok

nem gyogyitja magát
amikor leveszi magárol a pakszot akkor es neki vagy elõtte és eéõbb lejöön a pajsz én harcossal kb 10 ütésel megöltem 1 ütés és máris arré lebbent 😄

#3016 <#eljen>

Mike at home
Maze gyereket hogy kell kinyirni?
probalkoztam nyillal, az valamennyire hatasos, bar ugye mindig nekem szalad, meg visszagyogyitja magat, hogy oruljunk 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem ok nelkul hiv a program spellwarriornak 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
koszi
megmondom oszinten nem szoktam idot lassitani, multi-strike sem jott be

most jelenleg ott tartok, hogyha bejutok a vilagitotornyba meglesz a 25. ezust kulcsom, meg a ladika jo kis pancellal

mostanaban egyre tobbet lighingolok, es egyre kevesebbet kardozok
olyan vagyok lassan mint a Csaszar a Starwarsbol 😊

lenyeg, hogy ujra tetszik a jatek (nem vagyok feltetlenul a kuszkodes hive, kelljen kicsit dolgozni, de hulljanak is mint a legyek)

Mike at home
azota mar megoldodott 😊
4-es lighting
plusz katana hijru mindent ut, csak legyen eleg potion
az meg van dogivel

ha el tudnnam adni a flancos kalapacsokat es egyebeket akkor meg zsem is lenne dogivel

berserek vagy mi (ilyen szörny leszel) idõlassízás +greatsword és kiszott erõs a kardod mint vmi botot cipli 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Magic Boy
Véletlenul aludtam(rányomtam az ágyra,hogy keressen ott is erre elaludt)amitöl felgyógyultam és maradt pár karcolásom!Azok már sohase tünnek el?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Beszélgess vele, és rá fog kérdezni, hogy akarod-e feleségül venni!
Na itt dönthetsz elhamarkodottan is, nem úgy mint az életben. :o)
Sir Quno Jedi
De fõellenfelek ellen mit sem ér ! Viszont idõlassítással és ügyes taktikázással, mozgással simán mögéjük kerülhetsz akkor is !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

via_mala
Áttörhetetlen védelem ellen még az Assassin Rush is, mert ugyebár hátulról már nem is annyira védettek ezek az ellenfelek. 😉

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sir Quno Jedi
Nyomjál erõre és gyorsaságra, hozzá egyjó két kezes kard és idõlassítás és többszörös csapás ! Nincs ellenfél. De az elején elég egy hosszúkard+erõ+sebesség kombó, illetve figyeld a bónusz támadások idejét és akkor csapj oda, ahogy tanít is a gép, mert úgy pl. egybõl lefejezed az ellenfelet stb. ! DE így tudsz átjutni valakinek az áttörhetetlne védelmén is. Kétszer megcsapod, aztán bónusz és vége, máris a földön fetreng, pedig védekezett a nyomorult !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bigapó
Hi!

Meg szeretném szerezni a játékot és csak érdekelne, hogy ez ugye nem kiegészítés, azaz nem kell hozzá semmilyen korábbi alapjáték vagy istentudjami?

The Matrix has you...

aha ha még nem voltál anyád kiszabadítani
mert vannak körülötted 10 en és 2 es fejeltségbe már midnenk levisz 20 életetr folyamatosan 😛

Mike at home
a divine fury mennyire jo varazslat? megeri raadolzni 4+9k xp-t?

hát az a baj hogy lassan csap

Mike at home
nem