Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kérdés: full jó karakterrel mennyit kellene adakozni Avo istenének, hogy megkapja az ember a Sentinus-t? Én több, mint 200.000 aranyat dobtam be (aztán visszatöltöttem az elmentett játékállást 😉, de nem kaptam meg. Ennyibõl már a Solus-t is bõven megkapom, igaz a Bowerstone North-os kereskedõt még nem látogattam meg. Ja és a Knothgale-i fight club-ban képelen vagyok kiütni a vezért, valszeg mert tökéletesen védekezik, majd próbálom oldalról is.
A Cliffside Path-on elszórakozgattam a zombikkal/csontvázakkal és felnyomtam a combat multipliert 150-ra, de már nem volt benne túl sok kihívás, mivel már mindel skill-em a maximumon van, így már tökmindegy mennyi XP-t szerzek.
A végére nekem a mana csíkom hosszabb lett, mint az életerõ csíkom, pedig minden talált potion-t felhasználtam, vagy nem találtam meg mindet?
Így ját az ember, ha nem jár borbélyhoz:
Így már mindjért jobban tetszettem a csajoknak:

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Avo szentélyében tudsz fiatalodni, ha adományozol 48k-t
+16k (összesebn 64k) meg megkapod a palladin címet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
48k-ba kerül a fiatalítás, és csak 1x lehetséges
Meddig öregszik?(már 59 éves)
(ellenben a pc gurus nyálcsorgást azt igen)
azt nem tudom, hagyhatod-e feláldozni, mert én jó vagyok
gonoszopktól kérdezem: a TLC-s küldik közül az egyik ezüst küldi, amikor a fõnök kölkét kell megmenteni, milyen dumát nyom le a gyerek, ha tesóka kezére adom? mert apjának nem semmit
még azt fogom kipróbálni, hogy veszek egy master katanaát, teszek be egy healt és 2 mana aug-ot (kérdés összeadódik-e a 2 mana, vagy nem számít) aztán enflame, de nem mindekire! a megmaradt megcsapkodása, hogy visszatöltsem megem 😊
egyébként aki most kezdi:
bõven lehetsz varázslóharcos, mert annyi xp-t fox összeszedni
én pl. kimaxoltam az összes piros (erõ/életerõ/állóképesség) tulajdonságot, 6-os volt a speed, és kimaxoltam a mágikus erõt, és a lightingot is még Maze megölése elõtt (és akkor olyanokra is tettem pontot, mint a gyógyítás, tûzlabda, settenkedés, pontosság, varázslatok közül a pajzs, lassítás, duplanyil, és a hatodik nem jut eszembe) szal bõvern van exp
szeretem az ilyen játékokat, ahol nem csak harcos vagy mágus lehetsz, hanem akár mindkettõ is, varázsolhatsz is, de nem esel kétségbe ha a kardodat kell használnod
ami nem nagyon jött be nekem, az a ij, szvsz kényelmetlen, célzás közben nem lehet mozogni, nyil helyett a lightingot használtam inkább
Ha igen, kit? milyet? mikor? hol?
The Matrix has you...
jobb mint a tuzlabda vagy a divine fury
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
szal jatekstilustol fugg
a lighting azert jo mert egyszerre sokra hat, es amig tart, nem igazan mozognak
ez pl. valaki megvedesenel nagyon kenyelmes
potion meg annyi van, hogy nem nagyon kell vele takarekoskodni
jo lehet meg talan az enflame is, bar azt nem hasznaltam meg soha, de legmagasabb szinten 500-at sebez, ami eleg hatasos
ha harcos vagy, kell meg egy jo fegyver, pl. Katana Hiryu
mondjuk ehhez le kell nyomnod az arenat, de azt is siman megtettem egy obsidian katanaval, amiben volt egy flame es egy silver augment.
aztan lehet, hogy erdemes beruhazni egy master katanaba, 22k-ert, es beletenni
silver+piercing+vmit
a penzt se nagyon kell gyujtogetni, nekem van 50k-m, nem igazan tudom mire hasznalni, talan veszek belole hazat
most azon gondolkodom, ki kene maxolni vmelyik tuzes varazslatot is
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
sztem pajsz mert akkor ha megütnek nem esel el hanm harcolhatsz tovább
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"The trees move. Do you not see it?"
The Matrix has you...
http://www.lukespence.com/fable/images/albion_map.jpg
tényleg nemnagy szám😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Van beépített térkép a játékban? vagy kell egyet szerezni és esetleg kinyomtatni. mer pl a dungeon lords-ban nem volt, csak az 1.3-as patch után. mondjuk ez a játék jobbnak néz ki😊)
The Matrix has you...
amikor leveszi magárol a pakszot akkor es neki vagy elõtte és eéõbb lejöön a pajsz én harcossal kb 10 ütésel megöltem 1 ütés és máris arré lebbent 😄
probalkoztam nyillal, az valamennyire hatasos, bar ugye mindig nekem szalad, meg visszagyogyitja magat, hogy oruljunk 😞
megmondom oszinten nem szoktam idot lassitani, multi-strike sem jott be
most jelenleg ott tartok, hogyha bejutok a vilagitotornyba meglesz a 25. ezust kulcsom, meg a ladika jo kis pancellal
mostanaban egyre tobbet lighingolok, es egyre kevesebbet kardozok
olyan vagyok lassan mint a Csaszar a Starwarsbol 😊
lenyeg, hogy ujra tetszik a jatek (nem vagyok feltetlenul a kuszkodes hive, kelljen kicsit dolgozni, de hulljanak is mint a legyek)
4-es lighting
plusz katana hijru mindent ut, csak legyen eleg potion
az meg van dogivel
ha el tudnnam adni a flancos kalapacsokat es egyebeket akkor meg zsem is lenne dogivel
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Na itt dönthetsz elhamarkodottan is, nem úgy mint az életben. :o)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Meg szeretném szerezni a játékot és csak érdekelne, hogy ez ugye nem kiegészítés, azaz nem kell hozzá semmilyen korábbi alapjáték vagy istentudjami?
The Matrix has you...
mert vannak körülötted 10 en és 2 es fejeltségbe már midnenk levisz 20 életetr folyamatosan 😛