Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
én az Archon páncélomban besétálok szépen közéjük, néha bekapva egy-egy ütést, amitõl lemegy a healt fel centit, és amikor körémgyûltek, ütök párat a földre
nagyon kis prima varázslat 😊
2 én pajzsra ugyan tettem pontot, de szinte soha nem használtam
ellenebn a gyógyítást igen, mert az a körülötted állókat is meg tudja gyógyítani, és soxor feladat, hogy tartsd életben a célszemélyt vagy a társakat
ami vagy a fireball, vagy a lighting
a firebalall az a baj, hogy van mikor az istennek sem akarja kijelõlni célpontnak, akit te akarsz, és csak egy irányba repülõ tûzgömb, akár ki is lehet térni elõre, addig a lghitn elõl nem tér ki senki, és minden ellenségre hat elõtted, akik addig sem mozognak
nem is akarom mondani, a védjük meg Pistikét tipisú küldetéseknél ez milyen hasznos tud lenni
2. Igen a pajzs csak manából viszi le a sebzést, mellette még szétcastolhatod az agyad.
3. Bugzás, néha tényleg beragadnak a gömböcskék, ilyenkor oda kell menni, néha odacsapni a fegyverrel (hátha úgy eléred), miközben tapadsz a shiftre.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ez az olcsón megveszem és drágábban eladom viszont tetszik. ezt legalább tudom is, hogy hogyan fejlesszem.
kérdéseim, melyek nem voltak benne a FAQ-ban:
1. Speciel az nem tetszik, hogy nem tudok egyenlõre hasznos varázslatokat fejleszteni (értem ez alatt pl az enflame-et), mert ugye nincs hozzá elegendõ pontom. Ezt csak úgy tudom növelni, hogy az adott támadási-fajtát erõltetem? tehát sokat varázslok? mert így több Will-pontot kapok? mert azt megfigyeltem, hogy kapok strength,will és general pontokat is. és elõször mindig ezekbõl vonja az adott fejlesztéshez a pontokat. utánna a maradékot a general-ból, ha nem lett volna elég.
2. aztán, ha felveszem mondjuk a Physical Shield-et, és használom is persze, közben lehet mást is varázsolni? leírás szerint csak akkor múlik el, ha elfogy a Mana. tehát mellette lehet használni támadó-varázslatokat (elvileg😊)
azért kérdem, mert nem akarom mindenféle "hülyeségre" elpocsékolni az XP-t. pl nem veszem fel a tûzlabdát, ha az enflame hatásosabb.
3. az ellenfelekbõl kihulló zöld csillagocskák eltûnnek egy idõ után? ezek az XP pontok ha jól sejtem, tehát jó lenne, ha nem tûnne el. lehet, hogy Én néztem be, de mintha nem mindig szedném össze õket😊) nyomom a shift-et, de volt olyan, hogy beragadt egy szikla mögé és arréb kellett mennem, hogy felszívjam.
The Matrix has you...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
az meg, hogy mennyit sebez, látszik amikor használod, a pirosan felröpködõ számokon a jobb alsó sarokban
Egyébként szerintem a Flame meg a Lightning kb. 20-at adhat a sebzéshez.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
darkwoodban van egy camp nevü hely, ott 21-ezz, hogy ki tudj izzadni egy chainmail set-et, meg mondjuk egy obsidian katanat (sima light fegyverek közül a katana tán a legnagyobbat sebzõ) már ha harcolni akarsz, és nem varázsolni. Bár mondjuk varázslás mellett is jól jön némi kézügyesség és kézifegyver ismeret
írtó jó a grafikája, nekem pl a fák árnyéka és a beszûrõdõ napfény nagyon tetszik. igaz, hogy tényleg nincs akkora szabadság területileg, mert ugye csak kis "folyosókon" lehet közlekedni, de hát ez nem annyira lényeg szerintem. Kicsit fura ugyan az irányítás és a harc (nekem legalábbis), de hamar meg lehet szokni. Az exp. pontok szerzése és elosztása elsõre szintén bonyolultnak tûnik, de már kezdem átlátni.
jó lenne magyarítás hozzá, bár így sem vagyok elveszve😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
mert pl. az enflame 500-akat sebez, es mindenkit aki a korben all
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
hat en nem nyilaztam soha
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Paradox módon Avo templomában full gonoszként lehet a legkevesebb pénzbõl megúszni a Sentinus megszerzését, Skorm kápolnájában pedig full jóként lehet kevesebb áldozattal megszerezni a fenti íjat.
másik, hogy nem tetszik a Tear of Avo hiába jó, akkora nagy bühüm, a Katana Hyriu jobban tetszett, de akkor meg potiont kell nyomatni
ez a világ legjobb játéka, ilyen zenét õ még nem hallott (elhiszem, hogy õ még nem) egyetlen játék ahol nem exp-ért csinálja a küldiket (nem látta akkor még sem a Gothic-ot, sem a Falloutot) nagy szabadság (szerintem elõzõ kettõben negyobb volt) engem pl. kicsit zavar, hogy a terepen nem bóklászhatok, hanem fal van, meg beakadok keritésbe, ebbe-abba
tegnap vissza kellett mennem az arénába, archon set rajtam figyelt, enflame kimaxolva, Tear of Avo kard a kézbe, hát esélyük nem volt

És itt az Archon set, amit Necropolis-ban találhat az egyszeri hõs egy 25 ezüstkulcsos ládában (kb. 1200-as a védelmem vele):
"Világító" rúnák a testen (a két keze viszont tényleg világít 😊

Egyébként tegnap megpróbáltam, és több, mint 320.000 aranyat adakoztam, mégsem kaptam meg a Sentinus-t. Knothgale-ben meg még mindig nem tudtam megnyerni az éjszakai fight club bajnokságot.
Lady Gray-t lebuktattam, és elszökött. El lehet még valahol csípni, hogy dutyiba vágjam?
jó volt!
Amúgy a PC guruban ezt írták "talán nem kellet volna feláldoznom azt a három lányt Avo templomában...?"
Hát akkor ezt mire véljem?
Darkwood fele
egy baja van a TLC-nek
mi a joistenre koltsem a pontjaimat?