Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elvileg nem a sok íjazástól, kardozástól, varázslástól változik meg a karakter külseje, hanem az alapján, hogy mire teszed a pontjaidat..

Odavittem egy nagy piros szives csajt a házamba, odadtam neki a 800 aranyas jeggyûrût, de fityisz, nem lett a feleségem, átváltott a szív sárgává. Miért?

Van egy olyan mellékküldetés, hogy banditákkal kell õröket gyilkolni. De mivel jó vagyok, nemlehet valahogy..."jól" megcsinálni ezt a küldetést?

Mike at home
na jo, most lett elegem
ez a jatek sem all masbol mint esztelen oldoklesbol
omlik a sok ellenfel, en meg hadonaszok mint allat

erdemes hosszukarddal, kalapaccsal hadakozni?
a Gothic 2-ben erdemes volt, kozelembe sem tudtak jonni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sir Quno Jedi
Simán dõl a pénz, ha sokat haladsz a küldetésekben. Meg ha jó áron eladod a cuccokta, pl. az augmenteket, úgyis felesleges a legtöbb !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Közben utánnanéztem és láttam, hogy a creditset nem szabad elnyomni, végignéztem, mostmár lehet menni tovább, na megyek gonoszkodok is egy kicsit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Végigvittem, de a credit után nem tudom folytatni, mit kell csinálni, mert az autosave a csata elõtt mentett szóval csak azt tölti vissza.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

küldetés

shep: beálasz a gólem MÖGÉ és akkor védve vagy és amior fel akar ugrani hátra gurulsz és pont van annyi hely 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mike at home
micel lehet sok penzt osszekaparni jokent? a 21-ezestol mar felall a hatamon a szor

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
arena az fincsi, foleg karddal 😊

en James-szel szivtam, vagy 3x megoltek csoreszkamat

Shep
Hát ez a lélek begyûjtõsdi az arénából nagyszerû, van hogy fel se tudok állni, mert a hülye trollok egyfolytában dobálnak, azt hiszem megölöm inkább a négert azt jól van, az a kis gonoszság nem számít már, úgyis maxon vagyok.

Hali!

Ha jó gyerekként viselkedik a delikvens akkor is szõkül a haja. Ha varázsol is meg jófiú is, akkor szinte kifehéredik. Csak a rosszfiúknak lesz fekete a haja. Már ami még látszik a szarvaitól.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Stark
nekemis tökre kiszökült pedig csak olyan spelleket használtam ami 1 harcosnak kell
😄és tük buzi ugy😄
nemteccik😄
a fekete jobb

hópihe

nem sok 😄 már csak jack meg van meg egy sárkány

bowerstone south ban lehet a ruhássnál és sztem többet varászoltál nem ??? 😄

Shep
Vajon azért lett szõkébb a hajam, mert vagy 3x varázsoltam?

Shep
Hol lehet még olyan nagy páncélzatot venni, mint amit az arénába menet lehetett, most ugye már nem tudok bemenni, akkor meg nem volt rá pénzem. (Olyan ami a csókán is van az introban)

Sir Quno Jedi
Íjjat lehet venni jót mindjárt a guild-ben is. AMúgy meg a "karika" a fejed körül valszeg. a glóriád, merthogy jókisfiú voltál !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
A proggy helpjében benne van, de valamelyik funkció billentyû hozza be a spell menüt, ahol át lehet rendezni õket és amúgy a görgõvel tudod õket váltani kettesével spellegés közben.

Shep
Archer vagyok, ehez van vmi plusz kombó vagy csak nyilazni lehet azt jól van? Idõnként megjelenik a fejem felett egy karika, ez mitõl van, próbáltam aludni, nem segített. Hol tudok jó íjat venni, mert a mostani már nem az igazi. Maze meghalt, a fõ küldetésbõl mennyi van még hátra?

a varázslatokat hogy lehet az egér bal ill. jopbb gombjára hozzárendelni?
Mert van egy pár spellem amit nem tudok így használni harc közben, mert a menübõl elég gázos

sanyi a király!!!

Sir Quno Jedi
Ha harcolsz is közelre, akko idõlassítás és többszörös csapás, ezekkel mindekit meg lehet ölni a gammában. Lassítassz bal gombbal, többszörös csapás indít jobb gombbal, megütöd, újra többszörös csapás indít, amíg csak meg nem hal az ellenfél, közben meg iszogatod nyakra fõre a mana italokat és haller !

Shep
Roppant egyszerû nem kell lopakodni, megfogod megölöd a kintlévõket, aztán gyorsan odaszaladsz a nagy kõhöz ami nem messze van a kapuval szemben, megé bújsz amennyire csak lehet, megvárod míg az érkezõ 3 csóka elmegy te meg besétálsz.

Tudom, hogy én leszek a béna, de egyszerûen ezredszerre se megy az a küldetés, ami látszólag senkinek sem okozott gondot, pedig már vagy félezer hozzászólást átolvastam...
Az elején vagyok, amikor el kellene slisszolnom a három bandita mellett, akik ha észrevesznek ordibálnak, és a kapu becsukódik, majd újra jön három, ha ezeket elcsitítom...

Lopakodtam összevissza, próbáltam figyelni merre kavirnyásznak, lõttem õket nyillal, de sehogy se megy... Ha kilépek valami rejtek mögül, rögtön észrevesznek, ha maradok a sarokban benéznek, szóval egyszerûen tanácstalan, és már kib*szott ideges is vagyok...
Némi helpet tudna valaki?? Nagyon megköszönném...
Calver
profi ez a gém... az elején minden küldit nakedként küldtem, meg is lett a nyoma - a karim arca egy felszántott mezõre hasonlít, mindenütt mély hegyek vannak rajta. szépen öregszik, fejlõdik, minden. az a baj h hiába van ez is rpgnek bejelentve, inkább hack&slask beütésû elég csúnyán. na meg amiket még 1-2 éve olvastam - h például ha kölyökként fát vágsz akkor izomagy leszel, de ha mágiához akkor blablabla - nem igazán lett megvalósítva... kár. de így is jó lett, az kétségtelen.

"The trees move. Do you not see it?"

Shep
hú thx.

scorpeeon
asszem a 4. az a házikóban van a falon v vmi polcon ahonnan jött az ember aki követ

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Shep
Na várjál 1 volt kriptában, 1 a föld alatt, 1 meg a vízben, nade hol a 4?

a sisak az talán a föld alatt van, ásóval kell kiásni(nembiztos)

Shep
Mikor össze kell gyûjteni a temetõben a cuccokat, akkor megvan a vízbõl a pajzs, a kard, meg a páncél, de hol a sisak, seehol nem találom.

Magic Boy
Hívd el a házadba és ott add oda neki a gyûrüt!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

odamegyek egy csajhoz, már alapból piros fölötte a szív. De ha odaadom a jeggyûrût(a 700 pénzest), akkor átvált sárgába a szív, és nem lesz a feleségem. Miért?

Mike at home
ki melyik varazslatot szereti? melyikre erdemes xp-t aldozni?

oh, bocsi<#szomoru1>

kéne egy tört server 😊
lécci segítsetek

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

kijatszik a wowal ?

elírás. nem "le", hanem "el"mondod mindenkinek itt hogy vele kell harcolni.
ilyenkor nagy benga **SPOILER** kiírás a minimum 😞

értem.
hogyérted hogy lemondom? mit?

azé szem bunkóság hogy lemondod de mind1 na szal amikor lebeszi magáról a pajszot üzsd vág nyilazd varászold

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

akarom mondani vágom vagy lövöm😊

és amikor vágom vagy ütöm, azt mindig kivédi

öhm...ott tartok, hogy Maze-val kell harcolnom. Már félig lement az élete, és ott a toronynál vagyunk, de tovább nem tudom sebezni. Mit kell csinálni?

van a Tear of Avo ( hairbringer )
jack kardja
akkor az amit a demon door ad kulcsokétt
van vmi axe ( szellem adja vagy meg kell keresni )
meg Jack kardja jóban ugye ???

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

a wow topicban nem találtam leírást és nem is válaszoltak 😞

Sir Quno Jedi
Nem árt az angoltudás, különben mi értelme.

Kiváncsi vagyok milyen, majd délután estefele kipróbálom és írok véleményt! Anno szerettem az rpg-ket remélem annyira nem kell tudni angolul

Sir Quno Jedi
Nem, csak amikor a cége felé felajánlják, mert jófiú voltál.

Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Hányan figyelnek, ill. látnak épp. Akkor fontos ha lopni akarsz.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Mike at home
val felso sarokban mi az a szem 2 3 4 ???

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Stark
ott a WoW topic😄
kül megmondanám de nincs meg😄

hópihe