Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
az elso 3 ezustkuldit miert szedi el?
a gamebanshee-n levo fable oldal sem ismeri ezt a 3-mat

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

via_mala
Szerzett tárgyak (ezüst kulcsok!), XP, pénz megmaradnak, de kezdheted elölrõl az egészet. Egyébként ha már TwinBlade papával ennyire nehezen végzel, akkor alaposan fel kell kötnöd a gatyát, mert szvsz õ a legkönyebb fõellenség. A trükk annyi, hogy közel mész hozzá, akkor felemeli a kardjait, ekkor gyorsan oldalra gurulsz. Õ belevágja a kardjait a földbe, és szenved vele egy jó darabig, amíg ki tudja húzni onnan. Ezalatt mögékerülsz (ha van Assassin Rush képességet, akkor azzal gyorsabb), és nyomsz neki pár Multi Strike-os kardcsapást, vagy amit szeretsz, amitõl igen hamar befejezõdik a harc 😊. Frontális támadásnak nincs túl sok értelme, mert a két karddal gyakorlatilag minden támadást hárít (a Flourish kivételével persze). A küldetésnek szerintem akkor lesz vége, ha kilépsz a tábor területérõl.
Ja és nem érdemes a 2000 aranyat leperkálni a banditának a belépõért, egyszerûen egyesével meg kell támadni a kis csoportokat, és egy idõ után kirontanak az õrök a belsõ táborhelyrõl. Ezek kicsit keményebbek, de ha lenyomod õket, utána már nyitva lesz a kapu. Megspórolsz 2000 aranyat, és szerzel egy kalap XP-t.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

A játék elején én megszívtam a Hero Save-vel.Nekem nem maradt meg semmim.Tegnap nekem is ki kellett lépnem a játékbõl és kezdhetem a küldit elõrõl...
bigapó
és ilyenkor a Hero Save az mit jelent? azt tudom, hogy a hõs adatait menti el és visszarak a küldetés elejére, de a már megszerzett exp. pontok is megmaradnak? és tárgyak meg egyebek?

The Matrix has you...

Ha jól emléxem akkor már csak ki kellett volna sétálnod...
Egy biztos majdnem a végén hagytad abba.
bigapó
Tegnap nyomtam egy kicsit, de sajna el kellett otthonról mennem és szerintem kezdhetem elölrõl az egyik küldit😞(
Spoiler-szerû:
😊)
azt amelyikben a tesómat kell megkeresni a banditák tanyájában. Twinblade a neve a fõmuksónak, akivel párbajozni kell. hát, mitmondjak, nem egy könnyû falat😊) szóval az a lényeg, hogy eljutottam idáig, legyõztem párbajban Twinblade-et, aztán jött a kis videó, hogy megvan a hugi. azt nem értem viszont, hogy most a hugi otthagyott? belémnyomott valami zöld varázslatot (a családra hivatkozva) és elment (vagy nem?)?
na, aztán Twinblade meg ott siránkozik, hogy Õ már nem lehet itt Király, öljem meg vagy hagyjam elmenni(?). Én véletlenül lenyomtam a támadásgombot, erre mindenki nekemesett. még jó, hogy volt segítségem, mert elég nehéz lett volna egyedül. megöltem mindenkit, de nem tudtam world save-et csinálni. miért? mikor lesz vége a küldinek? ha visszamentem a partra? itt kellett abbahagynom, még arra sem volt idõm, hogy oda visszamenjek. majdnem összecsikartam magam😊)

The Matrix has you...

Esrohnoil
Hát igen, ebbõl a szempontból sem valósághû a játék. Itt sokkal könnyeb jónak lenni mint gonosznak...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Mike at home
en jo voltam

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
az a gloriad, mert jo vagy
sehogy, azok a sebhelyek

1 kérdés uraim!
Mi az a gloriaszerü jelenség a karakter feje fölött?
+1:100% jo vagyok és mégis ugy néz ki szerencsétlen csóka arca mint aki tigrisekkel hancurozott<#szomoru1>
Hogyan lehet kikozmetikázni?

A Béna.

Esrohnoil
Én 2000-ért megkaptam a paladin címet.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Lacee
a grey house-hoz feleségül kell venni Lady Grey-t, a másikhoz meg 13-nál magasabb multiplierrel kell beszélni a kapuhoz, hogy kinyíljon.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

az arra jó. áhááááááááááá na erre is jó rájönni 2 dik kijátszás után :S

és a combat multiplrer es demon kaut hogy kell megcsiánli meg a grey house-it ???

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Stark
nekem great warrior called sabre😄
mar az teccet, utána meg vetem 1 rangert

hópihe

Lacee
ott azt a nevet választhatod ki, ahogy szólítani fognak késõbb (így ismer meg a világ)
a titulusodban a great (vagy legendary, unknown, famous stb) az ismertségedet jelöli, a fighter/spellwarrior/mittomén pedig a harcmodorodat.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

nekem mageranger called chicken cheaser talán ( régen írta asszem )
most meg a figherremmel egy picit elbaszogattam 😞

Stark
én arra nemjöttem rá hogy amit a Look Out point nál lehet venni ilyan tekercseket és arra ilyen izék vannak ráirva: Mage, Sabre, CircleMage, Chicken Chaser
ezek ilyen Hösi nevek?
Nekem azt irta: Great warrior called *****.

hópihe

Mike at home
64k-t kell letenni osszesen
tehat nem kell egyben
de csak akkor kapod meg, amikor az osszadomany eleri azt az osszeget

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
No, befejeztem
a TLC nagyon konnyu, a vegen kicsit futkostam, de nem okozott tul nagy nehezseget

kilepes nelkul keztem egy ujat, hogy most gonosz leszek
nagyon vicces volt, amikor a Guild-os kereskedo, lelkendezett, hogy megoltem a Balverint 😊
az elso arany kuldetes felvetelekor meg nagyon furcsa ezust kuldik voltak: menjek el Hook Coast-ba es oljem meg a hotrollt, Knothole Glade mellett lazadoznak a nagy adok miatt, meg volt meg valami, amire nem emlekszem, persze egyiket sem volt valaszthato, mert hogy meg nem a hosomnek valo feladat, az elso aranykuldi elvegzesevel (piknik teruleten oljem meg a ropkodo dogoket) el is vette az adobehajtast. El fogja venni a tobbit is? Es vmikor visszaadja? Mert egyik sem olyan kuldetes, amivel elozoben talalkoztam volna

es tanultam valami ujat is, szokozzel kijelolve is lehet nyilazni, eddig azt hittem, hogy nyillal automatikus celzas nincs 😊))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hi!
Avo-ban hogyan kapot palladin címet?
Esrohnoil
Pontosan. Amíg az életerõd nem fogy, ez a boost érvényes. 😊

bigapó
Ha azt választom plusznak a küldetésnél, hogy nem ütnek meg harc közben, ez csak a testre való ütésre érvényes? tehát, ha ezt a physical shield-et használom és ezt ütlegelig az nem számít bele?

The Matrix has you...

Esrohnoil
Kimaxolt pajzs elég lassú ütemben sérül, kevés manát fogyaszt akkor is ha megcsapnak.

jimmyjoint
Valaki segítsen plíz! A szövegek csak részben jelennek meg a képernyõn és nem tudom, miért. Elég gáz, mikor választási lehetõségnél csak annyi van, hogy YES vagy NO, semmi más.

Stark
ebben tévedsz😛
ha kiválasztod az Inventory-bol akkor lehet, vagy ha berakod az 1ik gyorsgobra, pl 7es (nem akciogomb mint F1-F3) aztán elkezdesz ásogatni azt csá😄

hópihe

de nem lehet csak úgy ásni
csak ahol "füstölög" a föld

via_mala
Ha már a tippeknél járunk:
Olvastam valahol, hogy az ásóval milyen trükköket lehet végrehajtani. Azt vették észre ugyanis a furfangos játékosok, hogy ásás után a hõs egy lépést hátrál. Tehát háttal állnak egy Démon Kapunak, ásnak egyet-kettõt-hármat, és ha minden jól megy, akkor átkerülnek a túloldalára. Sõt azt írták, hogy Twinblade táborában ezzel a technikával a plafonon is lehet mászkálni, bár annak túl sok értelmét nem látom.
Ezeket nem próbáltam, majd ti. 😊

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

bigapó
jó, hát megkeverték, mert attól jó a történet😊) de egyébként van a történet szempontjából lényege, hogy most melyik úton járok?

The Matrix has you...

Sir Quno Jedi
Azért a Kotor1-2-ben megkeverték néha szépen a szálakat ! 😄DD Nem volt mindig 1értelmû mi a jó út...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike
ölj meg mindenkit

mondjuk menj be az elsõ városban a guild melett, és verj le mindenkit puszta kézzel

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

bigapó
igen, ezt is akartam kérdezni, hogy ez a jó-rossz dolog sem egyértelmû általában, nekem legalábbis nem. ennél lényegesen érthetõbben volt kifejezve a dolog a SW:KOTOR 1 ill. 2-ben😊) pl. jó: engem azzal bíztak meg, hogy megszerezzem ezt a tárgyat, úgyhogy kérlek add el nekem. mennyit kérsz érte?
rossz: add ide azt a vackot, mert különben kitépem a gerinced! 😄DD

The Matrix has you...

Sir Quno Jedi
Én élvezem, hoyg annyi idõ laatt hentelem le az ellenfeleket, mialatt elkiáltanák magukat, hogy csülökre ! Így "gyorsan" oda lehet érni bárhova a harc hevében is akár, könnyebb védeni, gyógyítani miegymás. Õk meg csak egy villanást látnak, aztán K.O. ! Nyugodtan lehet vinni a kísérendõ személyeket, õk sem fognak semmit észrevennei, csak, azt, hogy szaporodnak a hullák amerre járunk ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Calver
idõlassítást én sem értem miért lenne olyan jó... 3as berserkel és a Murren Greathammerrel 1200+t is ütök akár, nagyjából minden átlag enemy 1 ütés, assasin rush-al még elöttük is ritkán állok, minek ide idõlassítás? <#vigyor1>
és amugy mi egy gyors és egyszerû út a gonoszodáshoz? sajnos rájöttem h az alignmentem bizony jófiú irányába tart (ahhoz képest h dark plate cuccom van+hozzá mindenféle ejjdegonosz tetkó)

"The trees move. Do you not see it?"

Mike
kipróbáltam mindet, mivel volt 100e+ pontom, és az enflame volt a leghatékonyabb

Mike
és ha megütnek, akkor mi van? a mana fontosabb, minthogy na bumm, picit lement az életerõd

egyébként meg még fekve is lehet lightingolni

Sir Quno Jedi
A divine fury is cool, csak lassú.

Mike
ha nekiállok enflame-t nyomogatni, nem igen kell más
meg minek körbemászkálni lassítva
ilyenekkel se szoktam foglalkozni
simán elõre ütöm-vágom, bal katt bal katt, jobb katt, fexik, bal katt jobb katt 😊
védekezni sem igazán szoktam, még a trolloknál sem gurulok most már el (elején még azért igen) egyedül Maze-nál védekeztem, vagy pusztakezes boxban
xp kkérdésérõl meg anynit, hogy még van két darab age of piros löttyöm, de már nem tudom mire használni a fizika pontokat

talán az egész játék alatt 4x ha meghaltam, azt is csak az elején

Sir Quno Jedi
A pajzs amúgy nem kell semmire sem, mert max. lassítással meg sem bírnak ütni szvsz, max. a területre ható dolgokkal, ott jöhet talán jól. A pajzsból amúgy is gyorsan verik le a manát, én meg jobb szeretem azt másra használni ! 😄DD Ja meg amúgy is idegesít a pajzs züzzmögése, bazi uncsi egy idõ után.

bigapó
ezaz ezaz, jönnek itt a jó kis tanácsok😊) ne legyetek irigyek, jöhet a többi is 😄D

The Matrix has you...

Sir Quno Jedi
A slow time arra való, hogy idõlassításban kombókkal vágd le a kiscsókák fejét kétkezes karddal és ha ügyes vagy, csomó röpködõ fej lesz a jutalmad bállettájmban ! Hmmmm....

via_mala
Bizony! Full jó karakterrel a Berserk, a Turncoat és a Drain Life varázslatokat én is csak 3-as szintig tudtam fejleszteni. Mondjuk nem is nagyon használtam õket.

És igen jó trükk a spéci XP gyûjtésére, hogy akkor kell meginni az Age of ... italokat, amikor a combat multiplier jó magas. Egy Age of Skill potion alapban csak 1000 XP pontot ad, de 38-as combat multiplier mellett már 38000 -et!!! Ezért a Physical Shield alapvetõ a CM magason tartásához!

Másik kedvenc varázslatom az Infernal Wrath, csak mert marhajól néz ki.
Az Infernal Wrath-mel viszont az a baj, hogy sokára hat, legaláb 3-4 másodpercig folyamatosan nyomni kell az egérgombot, mire beindul, addig meg simán beszívsz pár találatot. Na ilyenkor jó a Physical Shield!
Elõtte meg jöhet egy gyors Enflame, hogy a közelállókat kicsit visszadobja és kifektesse. Vagy esetleg még egy Slow Time, amitõl kicsit mátrixos bullet-time-ba lassulnak az ellenfelek, és megütni se tudnak, amíg te simán mögéjük sétálsz és jól hókonnyomod õket 😊)), mondjuk ezzel:

The Murren Greathammer (66,150 Gold Value)
Category: Weapon
Type: Greathammer
Aug Slots: 2
Aug Installed: Experience, Piercing
Damage: 270
Class: Heavy

Mike
hát, talán ha majd újrajátszom

Calver
viszont egy olyan kérdésem lenne h vajon a berserket miért nem tudom megtanulni max szinten? nem lennék-e elég gonosz?

Calver
pedig érdemes! vannak ezek a might of ages, skill of ages, blablabla, szal az xp ado piák. és ezekkel egy kis trükk... ha olyan 20+ a szorzód, akkor idd meg - ugyanis az minden xp-t szoroz! magyarul egy klikk és 20k xpt kapsz gyönyörûen. hát nem aranyos? nekem egyszer 2 will of ages pia leöntése után szürkült ki a hajam és kezdett el kéken világítani a szemem <#vigyor1> de amugy szorzót használva varikkal is el lehet trükközni (pl multi strikeot én csak 1es szinten vettem fel, mert nem igazán használom - így baromi olcsó és 20as szorzónál hozzád vág 200 will xpt ajándékba), valamint kajákkal is (a red meat strength xp, carrot skill xp, azt is szorozza). ajánlott rá figyelni!

Mike
pontosabban mire a vége lett a Fable-nek (most a TLC-ben járok) kimaxoltam mindent amit használtam (3 fizika, speed, lighting, will erõ), azóta nem igazán tudom a fizika pontokat mire költeni, ezért vettem meg egyben a enflame-et

mondjuk a játék közepén még aggódtan, hogy nem lesz elég xp-m, nem lesz elég pénzem

bigapó
annyira Én sem, csak mikor egy-egy harc után benyögte, hogy figyeljek rá, akkor láttam, hogy folyamatosan csökken, mert ugye nincs csata. ennyi, annyira nem érdekel engem sem😊) fõleg, ha azt mondod, hogy annyi az XP, hogy nem gyõzöd elkölteni😊
mondjuk ebbõl a szempontból nagyon tetszett a Dungeon Lords szisztémája, XP felhasználás terén.

The Matrix has you...

Mike
én a szorzóra soha enm figyeltem

Mike
okés, de meg lehet lenni nélküle is
xp-m meg annyi van, azt se tudom mire költsem

bigapó
na, ez egy értékes info volt😊) szal nem csökken a szorzó. köszi. ez is egy érdekes dolog, ez a szorzó. elõször ezt is furcsáltam, meg mindig rám szólt a Hang (gondolom Maze), hogy ne hagyjam leesni. de hát, hogy tartsam magasan, ha egyszer messze van a többi tökorrú, mire odaérek hozzájuk, persze, hogy lemegy az a sz*r.

ja és köszönöm a korábbi segítségeket😊)

The Matrix has you...

Esrohnoil
Pajzs azért jó, mert ha megcsapnak amíg rajtad van, nem sérülsz, és a megszerzett szorzó sem esik vissza. Rengeteg xp-re lehet így szert tenni.