Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a gamebanshee-n levo fable oldal sem ismeri ezt a 3-mat
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ja és nem érdemes a 2000 aranyat leperkálni a banditának a belépõért, egyszerûen egyesével meg kell támadni a kis csoportokat, és egy idõ után kirontanak az õrök a belsõ táborhelyrõl. Ezek kicsit keményebbek, de ha lenyomod õket, utána már nyitva lesz a kapu. Megspórolsz 2000 aranyat, és szerzel egy kalap XP-t.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
The Matrix has you...
Egy biztos majdnem a végén hagytad abba.
Spoiler-szerû:
😊)
azt amelyikben a tesómat kell megkeresni a banditák tanyájában. Twinblade a neve a fõmuksónak, akivel párbajozni kell. hát, mitmondjak, nem egy könnyû falat😊) szóval az a lényeg, hogy eljutottam idáig, legyõztem párbajban Twinblade-et, aztán jött a kis videó, hogy megvan a hugi. azt nem értem viszont, hogy most a hugi otthagyott? belémnyomott valami zöld varázslatot (a családra hivatkozva) és elment (vagy nem?)?
na, aztán Twinblade meg ott siránkozik, hogy Õ már nem lehet itt Király, öljem meg vagy hagyjam elmenni(?). Én véletlenül lenyomtam a támadásgombot, erre mindenki nekemesett. még jó, hogy volt segítségem, mert elég nehéz lett volna egyedül. megöltem mindenkit, de nem tudtam world save-et csinálni. miért? mikor lesz vége a küldinek? ha visszamentem a partra? itt kellett abbahagynom, még arra sem volt idõm, hogy oda visszamenjek. majdnem összecsikartam magam😊)
The Matrix has you...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
sehogy, azok a sebhelyek
Mi az a gloriaszerü jelenség a karakter feje fölött?
+1:100% jo vagyok és mégis ugy néz ki szerencsétlen csóka arca mint aki tigrisekkel hancurozott<#szomoru1>#szomoru1>
Hogyan lehet kikozmetikázni?
A Béna.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
és a combat multiplrer es demon kaut hogy kell megcsiánli meg a grey house-it ???
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a titulusodban a great (vagy legendary, unknown, famous stb) az ismertségedet jelöli, a fighter/spellwarrior/mittomén pedig a harcmodorodat.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
most meg a figherremmel egy picit elbaszogattam 😞
ezek ilyen Hösi nevek?
Nekem azt irta: Great warrior called *****.
hópihe
tehat nem kell egyben
de csak akkor kapod meg, amikor az osszadomany eleri azt az osszeget
a TLC nagyon konnyu, a vegen kicsit futkostam, de nem okozott tul nagy nehezseget
kilepes nelkul keztem egy ujat, hogy most gonosz leszek
nagyon vicces volt, amikor a Guild-os kereskedo, lelkendezett, hogy megoltem a Balverint 😊
az elso arany kuldetes felvetelekor meg nagyon furcsa ezust kuldik voltak: menjek el Hook Coast-ba es oljem meg a hotrollt, Knothole Glade mellett lazadoznak a nagy adok miatt, meg volt meg valami, amire nem emlekszem, persze egyiket sem volt valaszthato, mert hogy meg nem a hosomnek valo feladat, az elso aranykuldi elvegzesevel (piknik teruleten oljem meg a ropkodo dogoket) el is vette az adobehajtast. El fogja venni a tobbit is? Es vmikor visszaadja? Mert egyik sem olyan kuldetes, amivel elozoben talalkoztam volna
es tanultam valami ujat is, szokozzel kijelolve is lehet nyilazni, eddig azt hittem, hogy nyillal automatikus celzas nincs 😊))
Avo-ban hogyan kapot palladin címet?
The Matrix has you...
ha kiválasztod az Inventory-bol akkor lehet, vagy ha berakod az 1ik gyorsgobra, pl 7es (nem akciogomb mint F1-F3) aztán elkezdesz ásogatni azt csá😄
hópihe
csak ahol "füstölög" a föld
Olvastam valahol, hogy az ásóval milyen trükköket lehet végrehajtani. Azt vették észre ugyanis a furfangos játékosok, hogy ásás után a hõs egy lépést hátrál. Tehát háttal állnak egy Démon Kapunak, ásnak egyet-kettõt-hármat, és ha minden jól megy, akkor átkerülnek a túloldalára. Sõt azt írták, hogy Twinblade táborában ezzel a technikával a plafonon is lehet mászkálni, bár annak túl sok értelmét nem látom.
Ezeket nem próbáltam, majd ti. 😊
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
The Matrix has you...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mondjuk menj be az elsõ városban a guild melett, és verj le mindenkit puszta kézzel
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
rossz: add ide azt a vackot, mert különben kitépem a gerinced! 😄DD
The Matrix has you...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és amugy mi egy gyors és egyszerû út a gonoszodáshoz? sajnos rájöttem h az alignmentem bizony jófiú irányába tart (ahhoz képest h dark plate cuccom van+hozzá mindenféle ejjdegonosz tetkó)
"The trees move. Do you not see it?"
egyébként meg még fekve is lehet lightingolni
meg minek körbemászkálni lassítva
ilyenekkel se szoktam foglalkozni
simán elõre ütöm-vágom, bal katt bal katt, jobb katt, fexik, bal katt jobb katt 😊
védekezni sem igazán szoktam, még a trolloknál sem gurulok most már el (elején még azért igen) egyedül Maze-nál védekeztem, vagy pusztakezes boxban
xp kkérdésérõl meg anynit, hogy még van két darab age of piros löttyöm, de már nem tudom mire használni a fizika pontokat
talán az egész játék alatt 4x ha meghaltam, azt is csak az elején
The Matrix has you...
És igen jó trükk a spéci XP gyûjtésére, hogy akkor kell meginni az Age of ... italokat, amikor a combat multiplier jó magas. Egy Age of Skill potion alapban csak 1000 XP pontot ad, de 38-as combat multiplier mellett már 38000 -et!!! Ezért a Physical Shield alapvetõ a CM magason tartásához!
Másik kedvenc varázslatom az Infernal Wrath, csak mert marhajól néz ki.
Az Infernal Wrath-mel viszont az a baj, hogy sokára hat, legaláb 3-4 másodpercig folyamatosan nyomni kell az egérgombot, mire beindul, addig meg simán beszívsz pár találatot. Na ilyenkor jó a Physical Shield!
Elõtte meg jöhet egy gyors Enflame, hogy a közelállókat kicsit visszadobja és kifektesse. Vagy esetleg még egy Slow Time, amitõl kicsit mátrixos bullet-time-ba lassulnak az ellenfelek, és megütni se tudnak, amíg te simán mögéjük sétálsz és jól hókonnyomod õket 😊)), mondjuk ezzel:
The Murren Greathammer (66,150 Gold Value)
Category: Weapon
Type: Greathammer
Aug Slots: 2
Aug Installed: Experience, Piercing
Damage: 270
Class: Heavy
mondjuk a játék közepén még aggódtan, hogy nem lesz elég xp-m, nem lesz elég pénzem
mondjuk ebbõl a szempontból nagyon tetszett a Dungeon Lords szisztémája, XP felhasználás terén.
The Matrix has you...
xp-m meg annyi van, azt se tudom mire költsem
ja és köszönöm a korábbi segítségeket😊)
The Matrix has you...