Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemhiszem, hogy sok. Én ott járok hogy az öreg csontos csontvázbának kell összeszedni a cuccait. de nem találom az utolsó adalékot. Vólt egy a földben ,kriptában, a csávó lakásán és az utólsót nem találom.

Lenne egy tippem, mégpedig hogy a viz alatt lessz, de már fél órája horgászkodok és nem akadok meg.
fernando torres
hali all
véleményem a játékról:
szal én elég nagy PES és FM buzi vagyok, de múltkor haver elhozta hogy nézzem má meg mert szerinte jó játék - mondom o.k.
felraktam : eleinte nagyon döcögõsen mentek a dolgok, de most már nagyon hozzászoktam és rohadtul teccik nagyon megfogott a játék hangulata
most ott járok hogy ki kell szabadítani az archeologust
jah és 47 éves vagyok - nemsok az 1 kicsit ?? - mármint ahhoz képest hogy hol járok?

Mike at home
a jobb katt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ez az a bizonyos Hero save
arra jo, hogy tapolhass, ha akarsz
de kuldetes kozben nem tudsz menteni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

gyébként vannak a játékban valami kombók ? ha vannak akkor hogy kell használni õket ?
de látom fan faq 😄 akkor vegyétek ugy hogy nemszoltam
Mike at home
figy, egyszeru, nem tetszik, ne jatsz vele

Mike at home
hat a lighting nem nagyon fog rajta
ellenben a katana hyriu-t nem nagyon kedvelte

Mike at home
es a megolt arus helyett lesz masik?

Mike at home
LOL

es ki kellett fizetni ezt a birsagot?

Mike at home
jo lesz az meg masok ellen
ha unod a kardozast, varazsolgass

szerintem meg pont jo, hogy nem egysiku a karakter mint egy atlagrpg-ben

Gothic-ot is ezert szerettem
1., jo karakterem nem csak harcosnak volt kituno, de magusnak sem volt utolso
es ez nekem igy tetszik

Calver
azért meg lehet oldani...
*SPOILER*
pl ha megölöd Whispert+hugodat, na az tuti út...

"The trees move. Do you not see it?"

Ezt én is észrevettem, sajnáltam is hogy nincs olyan fõ quest amit gonosz karakterrel lehet végigvinni. Én is arra vagyok rászorulva, hogy ártalanokat gyilkolásszak, mert minden quest visszatornássza az aligmentem.

War. War never changes.

jimmyjoint
Azt én is látom, melyik xp-t hova válthatom, lényeg az, hogy ha soha életemben nem lövök ki egy nyílvesszöt sem, akkor is lehetek tök jó íjász. A legnagyobb gáz viszont az, hogy a történeti szálon futó questek jó oldali pontokat adnak, ha gonosz vagy, akkor is meg kell csinálni UGYANEZEKET a sztori miatt, aztán, ha gonosz akarsz maradni, akkor abszolút logikátlan módon kell gyilkolászni, meg hordókat szétverni a városban, hogy rossz pontokat szerezz. De ez nem gonoszság, hanem pszihopatikus ámokfutás. És a kettõ nem ugyanaz.

hogy lehet csatlkaozni
én eloszor ijjasz votloam és utana harcos és a harcos jobb talán

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Segítsetek plíz!
Nem tudom elindítani a Fable-t. Mindig átvált valami active movie windowra és nem történik semmi. Ha visszaváltok a Fable ablakjára, hibaüzenettel leáll a game. Mi lehet a baj?
Ehh szerintem egyébként íjásszal a legjobb lenni, nem is gondoltam hogy ilyen erõs.

Valakinek sikerült már legyõzni az utolsó Fist Fighter's arénában Knothole Glade-ben a Chiefet? Engem kiüt :/

nem az összekardozott exp-t válthatod be varázslásra,hanem a general-t válthatod amit nem a kardozással szedsz össze hanem gyilkolással.
Maze mikor mondta hogy nem fog rajta a varázslat? 😮

(SPOILER) Amikor a Lighthouse-nál megküzdöttem vele, nagyonis fogott 😄

Én Oakvale-ben összegyûjtöttem 130000-es bírságot. Megöltem vagy 50 õrt, kinyírtam az összes ház tulajdonosát, és megvettem az egész falut 😄

bemész a boltba és megölöd a boltost, aztán lesz a ház elõtt egy tábla és megveheted.

jimmyjoint
Eljutottam már az Arénáig is a legjobb fegyverrel, legjobb páncélban. Pont, hogy az elején még élveztem, de miután végig ugyanolyan, így már unalmassá válik. Mellesleg elég szarul van kitalálva, hogy összekardozol akármennyi XP-t, aztán azt beváltod varázslásra. Arról nem beszélve, hogy mikor szembekerülsz Maze-zel, egy az egyben azt mondja, hogy baszhatod a varázseröd, mert örajta nem fog.

Mike at home
igy masodszorra egesz mas, mert mar ismered a dorgest
meg sehol nem tartok a tortenetben, de mar plate armorom van

hogyan lehet boltot venni?

Mike at home
nekem is unalmas volt, de utolag rajottem, hogy csak a kinlodas miatt. amiota hullanak mint a legyek, tetszik 😊
szerezz egy jobb fegyvert, tegyel bele piercing aug-ot, aztan mar tetszeni fog

Mike at home
egyebkent latom, gonoszkent nem nagyon lesz nom, mert mindenki fel
hogy fogok en gyerekeket aldozni?

Mike at home
hu basszus, olvastam, hogyan kell uzletelni, es tenyleg mukodik
a Guild shopban megalapoztam a vagyonom potionokkal, aztan Oakvale-ben a zafirokkal

az a lenyeg, hogy minden darabot megveszel, aztan eladod neki, majd ujra megveszed, megint eladod

az is erdekes, hogy hiaba kezdtem ujat, az elozo jatekidohoz szamolja hozza, es olyanokat mondogatnak az emberek, mint hogy felebredt jos (nem konkretan jos, de most nem jut eszembe mit is) meghogy megoltem a balverin-t 😊

jimmyjoint
Jó neked, hogy ennyire élvezed. Nekem kicsit egysíkú, monoton, 3rd person shooter-szagú.

Szerintem nagyon jó. El kell kapni a hangulatát 😄
Ritka az olyan Rpg amit kétszer végigviszek és még harmadszorra is nekikezdek.
A Fable ilyen. =)

bigapó
ennyi? csak kardnál van "kivégzés"? ez nem túl változatos. na mindegy.

The Matrix has you...

jimmyjoint
Fél nap után kicsit unalmassá válik a fegyverrel hadonászás. Azt hittem jobb lesz ez a játék. 😞

fernando torres
defibrilláljon - ez jó
amúgy letalpalja asszem,lerúgja kinek hogy teccik

bigapó
hi!

ha egy ellenfél a földre kerül, akkor csak a kardoknál (tõröknél) mûködik, hogy le lehet õket szúrni? vagy a nagyobb kalapácsokkal is lehet operálni? (mondjuk jól mellbeverni vele, hogy defibrilláljon😊)

The Matrix has you...

htx!!!

Esrohnoil
A suliból ha elég könyvet leadsz.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
nem, azok nincsenek kidolgozva a játékban.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

nem tudjátok véletlenül hogy honnan lehet will useres sapkát szerezni?

Mike at home
ez egy jo kerdes, mert most gonosz vagyok, a banditakkal haverkodom, ugyanakkor siman ramtamadnak, nem ugy mint mondjuk a Gothic II-ben

Mike at home
es azokat nem lehet vhogy megszerezni?

jimmyjoint
Mi a különbség jó és rossz oldal között? Mert tök ugyanazokat a questeket adja.

xy21
Kössz Fejes021 a küldetést meg már végigvittem.

Fejes021
páncél pl.:bowerstoneban a blacksmithnél

http://www.panoramio.com/user/518310

xy21
Na én most kezdtem a játékot és kéne néhány segítség:
1.miután legyõztem a twin balde's -nél azt a nagydarab szakálas fickót és visszamegyek a hõs képzõbe(ahonnan indul a játék, nem tudom másképp elmondani.Bár tudjátok mirõl van szó)És ott találkoznom kéne egy alkemistával(meet the achemist).A térkép jelzi hogy hol van de nem találom bent a várban.Ide kéne egy kis segítség.
2.Most olyan 25-30 év körül vagyok a jatekban,HOL vehetek páncélt,vagy még nem lehet?????

Elõre is köszi!

Esrohnoil
Azokkal ne foglalkozz. Kamuküldik, h. úgy tûnjön vannak mások is akik küldiket csinálnak.

Esrohnoil
Igaz, de csak egyet. Van egy küldi amihez 7 külömbözõ kell.

Mike at home
jah, en is ujrakezdtem gonoszkent
nezd mar meg ha ujrakezded, az elso arany kuldetes mellett van 3 ezust, amity nem tudsz felvenni?

Mike at home
Hero dollt vehetsz boltban

Mike at home
egyszeruen annyit kell csinalni, hogy benazol vele kicsit szemtol-szembe, aztan amikor beszurja a foldba a kardjait, megutogeted kisse

egyebkent mi az, hogy minden utest harit, a jobb kattal utes harithatatlan

Köszi az infot!
Bár roppant mod sunyi vagyok mert köv. végigjátszásnál fogom igazán kiélvezni a játékot...
mágus és kezdésként minden utamba akado peont lemészárolok<#bdead><#bdead><#bdead> Csupa móka,kacagás meg szerelem!

A Béna.

Calver
emlékeim szerint 1000 arany az a 2000, másodszor ha simán fogod és kivasalod a belépõt áruló arcot, dobja a belépõd és máris szabad az út <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

jimmyjoint
Nem tudja valaki, hogy mit kell elérni BlackJacken, hogy dobja a Hero Dollt?

bigapó
assassin rush az jó trükk ellene, csak valahogy mindig elbénáztam, mert egyszerûen nem tudom megszokni az irányítást😞 mindig az ellenkezõ irányba ütöttem😊) szóval kell még szoknom a harci módot, mert egyenlõre még a billentyûvel is kell küzdenem😊) arra is gondoltam, hogy hamar értem ide, tehát elõbb más, könnyebb küldiket csinálhatnék, de olyan meg nem nagyon van. meg hát csak verekedésbe edzõdöm a legjobban, nem? meg nincs benne semmi izgalom ha túl könnyû😊)

The Matrix has you...