Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy tippem, mégpedig hogy a viz alatt lessz, de már fél órája horgászkodok és nem akadok meg.
véleményem a játékról:
szal én elég nagy PES és FM buzi vagyok, de múltkor haver elhozta hogy nézzem má meg mert szerinte jó játék - mondom o.k.
felraktam : eleinte nagyon döcögõsen mentek a dolgok, de most már nagyon hozzászoktam és rohadtul teccik nagyon megfogott a játék hangulata
most ott járok hogy ki kell szabadítani az archeologust
jah és 47 éves vagyok - nemsok az 1 kicsit ?? - mármint ahhoz képest hogy hol járok?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
arra jo, hogy tapolhass, ha akarsz
de kuldetes kozben nem tudsz menteni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ellenben a katana hyriu-t nem nagyon kedvelte
es ki kellett fizetni ezt a birsagot?
ha unod a kardozast, varazsolgass
szerintem meg pont jo, hogy nem egysiku a karakter mint egy atlagrpg-ben
Gothic-ot is ezert szerettem
1., jo karakterem nem csak harcosnak volt kituno, de magusnak sem volt utolso
es ez nekem igy tetszik
*SPOILER*
pl ha megölöd Whispert+hugodat, na az tuti út...
"The trees move. Do you not see it?"
War. War never changes.
én eloszor ijjasz votloam és utana harcos és a harcos jobb talán
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem tudom elindítani a Fable-t. Mindig átvált valami active movie windowra és nem történik semmi. Ha visszaváltok a Fable ablakjára, hibaüzenettel leáll a game. Mi lehet a baj?
Valakinek sikerült már legyõzni az utolsó Fist Fighter's arénában Knothole Glade-ben a Chiefet? Engem kiüt :/
Maze mikor mondta hogy nem fog rajta a varázslat? 😮
(SPOILER) Amikor a Lighthouse-nál megküzdöttem vele, nagyonis fogott 😄
meg sehol nem tartok a tortenetben, de mar plate armorom van
hogyan lehet boltot venni?
szerezz egy jobb fegyvert, tegyel bele piercing aug-ot, aztan mar tetszeni fog
hogy fogok en gyerekeket aldozni?
a Guild shopban megalapoztam a vagyonom potionokkal, aztan Oakvale-ben a zafirokkal
az a lenyeg, hogy minden darabot megveszel, aztan eladod neki, majd ujra megveszed, megint eladod
az is erdekes, hogy hiaba kezdtem ujat, az elozo jatekidohoz szamolja hozza, es olyanokat mondogatnak az emberek, mint hogy felebredt jos (nem konkretan jos, de most nem jut eszembe mit is) meghogy megoltem a balverin-t 😊
Ritka az olyan Rpg amit kétszer végigviszek és még harmadszorra is nekikezdek.
A Fable ilyen. =)
ha egy ellenfél a földre kerül, akkor csak a kardoknál (tõröknél) mûködik, hogy le lehet õket szúrni? vagy a nagyobb kalapácsokkal is lehet operálni? (mondjuk jól mellbeverni vele, hogy defibrilláljon😊)
The Matrix has you...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
1.miután legyõztem a twin balde's -nél azt a nagydarab szakálas fickót és visszamegyek a hõs képzõbe(ahonnan indul a játék, nem tudom másképp elmondani.Bár tudjátok mirõl van szó)És ott találkoznom kéne egy alkemistával(meet the achemist).A térkép jelzi hogy hol van de nem találom bent a várban.Ide kéne egy kis segítség.
2.Most olyan 25-30 év körül vagyok a jatekban,HOL vehetek páncélt,vagy még nem lehet?????
Elõre is köszi!
nezd mar meg ha ujrakezded, az elso arany kuldetes mellett van 3 ezust, amity nem tudsz felvenni?
egyebkent mi az, hogy minden utest harit, a jobb kattal utes harithatatlan
Bár roppant mod sunyi vagyok mert köv. végigjátszásnál fogom igazán kiélvezni a játékot...
mágus és kezdésként minden utamba akado peont lemészárolok<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead> Csupa móka,kacagás meg szerelem!
A Béna.
"The trees move. Do you not see it?"
The Matrix has you...