Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kardját muszály volt beledobni abba vmibe?(még a herom is csóválta a fejét)
lesz ennél jobb fegyver?
történetben hol járok kb?
ugye még messze van a vége?
mert nem naon akarom még abbahagyni
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Viszont van a játékban olyan név is amit venni nem, csak kiérdemelni lehet.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
War. War never changes.
Class: Very Famous Warrior called Chicken Chaser
olvass vissza
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Oakvaleben rászántam magam a nösülésre,el is vettem vmi suttyo parasztcsajt...
Ez idáig nyet problemska,de nem birtam rájönni hogyan lehet utánpotlást (értsd:prütykölni)gyártani😞 ígértem neki füt-fát smaragdot gyémántot de nem akart kötélnek (ágynak)állni (feküdni)...
Na de nem is ez a gond igazábol,hanem az hogy az asszonyállatja meglépett!!!Nem találom sehol,pedig még fiatal a csaj uhogy nemhiszem hogy elpatkolt volna...1 alternativa van csak:lelépett valami suttyoval<#violent>#violent>Van vmi ötletetek hova lett?
A Béna.
a hálál köre
okok
nah továbbmentem, azt csináltam meg amikor 1 körön belül ell legyõzni a halottakat és a végén kinyillik vmi ajtó
bekéne menni 😄DD
majd 😊
ott igen
me a kard elvileg a földben van
ha m,ég nicnsmeg 😄