Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
az kircsi lehetett volna
na ilyenre jó a kimaxolt enflame

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
elejétől
ja
csak ugye nem tudsz aréna előtt odamenni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
csakhogy a Tear light

Mike at home
asni

via_mala
A #7-es a legtrükkösebb, szvsz!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Átalában pecázással és sírok kiásásával lehet beszerezni õket.
Ha valahol koncentrikus körökben fodrozódik a víz, ott biztosan találsz valami hasznosat, egyébként meg csak halat lehet fogni. Ásni meg általában síroknál, friss földhányásoknál, és talán valamelyik szobor tövénél lehet, de olyankor úgyis feljön az F1-re az ásó ikonja, csak gyakran kell odapillogni.
Az összes (30 db) ezüst kulcs helye.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

fernando torres
silver keyeket hol találok?, eddig alig tudtam pár ládát kinyitni 😞

fernando torres
jaj most látom hogy a vörös ez szörnyeket hív elõ
kõlapon sárga rajzos kell

fernando torres
ez itt volt ?? #3338

Én valahol a vége felé megszivtam, mert mennem kellet vég egy pályarészen és tele volt ellenfelekkel , olyan kis rudfejû minionokkal, vagy mikkel. Átrohantam a pályán és a nyomomban volt vagy 15 db. Bejutottam a pálya végén egy kis helyre, bezárult mögöttem a kapu, és 4 minion 2 nagy godzilla minion ( olyan amelyik a világitótornyost dobálta).Na azt konkrétan megszivtam, mert bejött a 15 minion és még jött 2 godzilla szerûség. Na az igen volt. Nem fértünk el, és én nem tudtam felkelni sem,vazze !!!! Egyszerûen a forcepush vagy 200 szor levitte a mannámat 😄 . Hát vagy 15-20 percig tartott leverni õket, de má komolyan mondom elkopott az F2 . Nagynehezen legyurtam õket. -
Szal ne próbáljátok utánnam csinálni <#wilting>
fernando torres
oké má latom ilyen kõlap rajta vörös rajzzal
htx

via_mala
Ja igen, itt kell azokat a spéci rúnákat kiszedni a sírokból (asszem 4-et), amik az Oracle felélesztéséhez kellenek. Készülj fel egy kis bunyóra! :Ð

fernando torres
azt vágom
de mit vagy mibõl kell 4?

fernando torres
már megtette

via_mala
Gondolom ásni. Ha ráállsz arra a gõzõlgõ helyre, akkor valszeg megjelenik az ásó ikonja az F1 akciógombra, és már áskálódhatsz is.

via_mala
Ja persze, de Bowerstone North-ba nem engednek be a játék elején, csak ha Lady Grey meghív.

fernando torres
itt mit kell csinálni??

fernando torres
htx meek megveszem

xy21
80000(nyolcvanezer)aranyba kerül.És már a játék elejétõl kapható Bowerstone northban(a nagykapun bemész A városon belül és ott az egyik kereskedõnél.)
ennyi.

fernando torres
ohh thx
és mikortól kb??
meg mennyibe fáj?
mert akkor el kezdek spórolni 😛PP

via_mala
Ahogy már mondták, a Tear of Avo ennek a duálisa jó oldalról, de Bowerstone North-ban egy ennél is sokkal erõsebb kardot vehetsz a boltban, ez a Solus Greatsword.

Aug Slots: 3
Aug Installed: Flame, Health, Sharpening
Damage: 314
Class: Heavy

hiba
az igaz....azt hittem bug vagy protection like fade 😊

via_mala
Persze, de mi ebben a szokatlan. Lásd Diablo, és társai. Így legalább prímán lehet XP-t gyûjteni.

via_mala
Nehéz kiütni, de nem lehetetlen. A trükk az, hogy pár ütés után a jobb egérgombbal lerúgod. Ekkor szépen elterül, és amíg feltápászkodik mögékerülsz, és amint felállt azonnal elkezded csépelni hátulról, így hamarosan lefogy annyira az életereje, hogy feladja a küzdelmet.

via_mala
Na itt hibáztál! Végig kell várni a kereken 10 perces outro-t, és utána tovább lehet játszani. Én is csak ezután csináltam meg a Lady Grey-es küldetést, meg kiütöttem a fickót Knothole Glade-ben.

hiba
az termeszetes, hogy akarhanyszor terek vissza egyket helyre a korabban leolt lenyek ujra ottvannak?

xy21
LOL😄 Ez Igaz!!!😄

Esrohnoil
Mire odáig eljutsz, bõven te leszel a legerõsebb. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

xy21
De ha rajtad van a maszk akkor te leszel a legerõsebb vagy valami ilyesmi.Én ugy tudom.

más az outro, és ha végigvárod a creditset akkor maszkban mászkálhatsz.

Mivan ha felhuzom a maszkot ?
de nemám
Lacee
gondolom nem vártad végig a creditset, ugye? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Végvittem, és kilépett a fõmenübe. Már nem is tudom folytatni onnét hogy végvittem a játékot és csak bóklászni mennék ? Akkor mért kaptam a végén pontokat és pénzt 😄 . Ha meg visszaakarom tölteni akkor megkérdezi meiket, de én nem tudtam menteni a végén. Most akkor nemtudok játszani ha végigvittem ?
fernando torres
nekem sikerült az összes,jó feladat volt <#eljen>

Mike at home
mondjuk nalam az utolso repedtfazekhangu profeta meghalt, mert egyszeruen nem tudtam idore atforgatni mindet

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ami nekem tetszik, arrol igen 😄DDD

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mert ismert vagy es szeret a nep

xy21
Vágatni ugy kell hogy bemész a borbélyhoz és a "szakál borotválása" kártyát választod.ennyi.

bigapó
az elsõ városban, bowerstone-ban van borbély (egy csaj csinálja, az iskola mellett asszem). eddig oakvale-ig nem találkoztam másikkal, de mivel van teleport, nem túl nehéz oda "elmenni"😊)

The Matrix has you...

Én úgy emlékszek nem ugyanaz :/

Hogy a fenébe lehet hajat és szakállat vágatni ?? 😄 mert van vagy 100 kártyám és nekem csak nõ és nõ a szakállam : D és nem tudom hogy csinálni.<#nevetes1>
el kell vinni a világítoronyba hogy világítson mert máskülönben me jön a hajó

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

semmi 😄
mármint az intró a végén ugyanaz

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

xy21
Végigtoltam a játékot.Nagy.Ha végén felveszed a maszkot mi lessz???

fernando torres
uhh ez jó kis feladat volt ez teccet naon

mire jó ez a fire heart??

fernando torres
1ik a rossz másik aa jó

htx master

fordítsd át az összes négyzetet Napra, és kiszabadul egy próféta. Fordítsd át az összeset Holdra, és meghal egy. Mindegy hogy megölöd õket vagy kiengeded, a lényeg hogy fordítsd vagy Napra vagy Holdra mindet.

fernando torres
abbahagytad??

jimmyjoint
Már nem játszok. De nem tudtam, hogy csak jót szabad mondani adott játékról egy fórumban.