Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
ez érdekes egyébként, mert alapvetõen a harcos karaktereket részesítem elõnyben (más játékoknál eddig így volt), de ebben a játékban annyira jól van a mágia megoldva és látványos is emelett, hogy egyszerûen "élvezet" használni😊))

The Matrix has you...

bigapó
lightning-enflame kombó, de elég hasznos még a multistrike, a ghost sword és a divine fury is. persze mindez physical shield-el fûszerezve😊)

The Matrix has you...

Mike
jaja, van akit nem lehet megölni, pl a pusztakezes harc vezetõit sem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
jó neked, mert nekem nem tetszik a Tear of Avo
én katana hivõ vagyok
látom varázsló voltál
kedvenc varázslat?

Mike
50-60k messze nem piszoksok pénz
az pár fillér
48k-t adsz, akkor kapsz 5-10 év fiatalítást
64k-nál pedig a õppalladin titulust
egyszerre sok pénzt adsz (jóként még többet mint gonoszként) akkor meg megkapod a hirtelennemjuteszembeaneve fegyvert

Mike
beállsz aegy kõ mögé az egyik boltív sarkába, és nyomod rá a lightingot
õ szépen sebzõdik, a nagy lövedékei nem érnek el a kõ miatt, a minionokkal meg nem kell törödni, üssenek csak

bigapó
ja és miután megmentettem a világot, kicsit feldúltam Knothole Glade-et😊) kinyírtam mindenkit akit lehetett, de nem tetszett az új stílus és inkább nem mentettem el😊) érdekes módon a "polgármestert" nem lehet megölni. Kipróbálhatjátok!😊)

The Matrix has you...

bigapó
No, Én is befejeztem😊) <#taps>

A vége bombajó lett szerintem, rendkívül látványos és nem túl nehéz. Különösen a vége lett olyan, hogy egyértelmûen kellett dönteni jó és rossz között. korábban ez valahogy nem volt ilyen szembetûnõ (mondjuk nincs is akkora világmegváltó szerepe egy kereskedõ kisérgetésének😊)

Nekem nagyon tetszett a játék, valszeg egy full gonosz karakterrel is végigviszem majd egyszer, egyenlõre parkolópályára teszem. Van 1-2 dolog ami nem egyértelmû nálam. Egyik a pénzadomány a Temple of Avo-nál. Full jó karakterrel odamentem és adományoztam piszok sok pénzt(50-60ezert), de semmit nem kaptam, csak megköszönték😞 persze a jóságpontom mindig nõtt, de már nemtom, hogy hova mivel így is maxon volt, szerintem.
Aztán elmentem a Chapel of Skorm-ba és feláldoztam nekik a Twinblade-i zsoldost (aki két nap múlva ismét ott mosolygott rám😊), erre kaptam -300 "gonoszpontot". Most ez speciel pont nem jött jól akkor, de már mindegy, csak kipróbáltam😊 Szóval melyiknél mit lehet elérni?

The Matrix has you...

Kösz. meg probálom.
amikor hadonászik, egy idõután mindkét kardot beszúrja a földbe. Ekkkor mögé kerülsz, és a hátát csapkodod, lövöd, mindegy. Ezt kell ismételgetni.

Hi all.
Egy kérdésem van: a twinblade's champ.-be hogy lehet azt a bazi nagy monstrumot kinyírni? Mert ütöm mint állat és semmit nem sebzek rajta. Elöre is kösz.
via_mala
Ha kicsit bõvebben leírnád, hogy mi a problémád vele...

Egyébként akkor általános válasz: kézifegyverrel, íjjal, és mindenféle varázslatokkal.<#ravasz1>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Shep
Hát jó gyorsan, de lehet lassan is<#eplus2>
Én csak lõttem és egyszer csak vége lett, nem volt túl komoly csata.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hogyan lehet legyõzni Jack of Blade-t?
Mike
igaz! ügyes!

Ha felhasználod a moon fish-t(asszem így hívják) akkor éjfél lesz!

ilyen nekem is van sok helyen pl.fisher jack meg az emberáldozat. de attól még kész van a küldi.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Mike
no igen, de az nem egy preciz mûszer

Van ott asszem a jobb felsõ sarokban egy kis kör a térképnél, az jelzi a nappalt és az éjszakát, a mutatónak pont a kettõ közt kell lennie, a nap és a sötétség között. Bár én még nem próbáltam, haver mondja.. biztos így van.

Mike
honann tudom, mikor van pont éjfél?

Kedves Nézõink! A mérkõzés utolsó percében járunk ... Necromancer, a legendás boszorkányvadász, miután végigverekedte magát a védelmen és a kapu örzõjét is "kicselezte", bõdületes bombagólt helyez el Bowerstone kapujának bal felsõ sarkába!
Igen Kedves Nézõk, a közönség tombol! Ezzel az állás 34:0-ra módosul.
Már vagy 10 éve nem láttam ekkor fejetlenságet a pályán ...

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Hi all!
Végig vittem a gámát.Jó kis játék volt.DE van egy kérdésem.Lehet,hogy kicsit spoileres lesz...
Volt ugye egy küldi Oakvale-ban a szellemtõl.
Azt frankón megcsináltam,úgy mint a csirkerugdosást is.De még mindíg ott van,hogy nem csináltam meg.Ez mitõl van.
Ugye F9-el kell elöhívni amit felvettem,de nem csináltam meg?
bigapó
Ma vagy holnap a végére járok a játéknak, ígérem😊)

The Matrix has you...

bigapó
Ha elmész a borbélyhoz, akkor ezeket a "típus-kártyákat" tudod felhasználni, hogy olyanra szabd a karaktered külsejét, ahogy neked a legjobb. Én speciel most a Gandalf-stílust viszem (azaz õsz vagyok és nem vágatom😊)

The Matrix has you...

Ja és a tattoo/fodrász-kártyákkal mit lehet kezdeni? Találtam egy csomót és nem tudom semmire használni. Ha új frizkó/tattoo kell mehetek az illetékes tagokhoz.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Kössz!

bigapó
ja, általában az este folyamán történnek az érdekesebb dolgok (pl a "Harcosok Klubja" 😊)

The Matrix has you...

asszem pont éjfélkor kell neki feláldozni az egyik darkwood camp - i kereskedõt , azt ad egy fasza íjat.

Szasztok!

Az a kérdésem lenne, hogy hány embert kell vinni az emberáldozathoz? Mert kb. 1-órája hordom nekik a tagokat(10-tõl többet már vittem), aztám még sehol semmi.

Rambo 20
Van egy tippem hátha jól jön nektek.Az elején biztos jó.Barrow Fieldsnél amikor meg akarod szerezni a kék gombát ne vedd meg az ürgétõl 1500ért.Lopd el mindenki szeme láttára de akkor is csak 750et kell fizetni.Ha anélkül ellopod hogy észrevegyék akkor meg ügyes vagy😄

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Sir Quno Jedi
Vagy lassítással kivársz és egyben legyakod, akár mögékerülve.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike at home
teljesem gonosz az, aki szorakozasbol ol
mondjak is a rablok, akiket magaddal hivhatsz, egy jo kis oldoklesre
szal nem idiota, csak szomjazza a vert

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
anekem sem sikerult eloszor, az istennek sem akart serulni a felenel jobban, sotr javult is az allapota
a kovetkezot csinlad, menj oda hozza, amikor ut vagy meg aktiv a pajzsa, csak vedekezz, amikor a pajzsa megszunik kezdheted utni-vagni, szepen elesik, jo soxor, igy hamar megdoglend

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
boltost azert kell megolni, hogy megvehesd a boltjat
3 nap mulva lesz benne ujra boltos, de mar fizet neked is
mondjuk a ekszerbiznisz mellett erre nem igazan van szukseg

Mike at home
Snowspire-ben van a boltban

bigapó
ja és csak megsúgom, hogy engem az Arénában Halálhozó-ként mutatott be a "promóter" 😊) talán nem alaptalanul😊)))

The Matrix has you...

bigapó
hát ezaz, teljesen gonosz (vagy idióta) nem lehetsz, hisz az hülyeség😊)

apropó, a cuccok újratermelõdnek, nem? hiszen a delivery-nél írja, hogy mikor jön új szállítmány a kereskedõhöz. általában 1-3 nap, ha jól emlékszem.

The Matrix has you...

Folyton menekül a kis gyáva, menj utána ás szépen csapkodd agyon. Vagy nincs jó stratégiád?

Amúgy ha mindnkit legyilkolnék akkor nem teljesen gonosz hanem teljesenm idióta lennék <#vigyor>
A kereskedõkre szükség van miért ölném le õket???
Bár miután felszámoltam a készletüket nem sok hasznukat veszem, ugye ... ? <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Rambo 20
Srácok idáig balhé nélkül ment a gáma de most elakadtam.
Maze-t hogy kell felszámolni?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

A teljesen gonosz karakter azt jelenti, hogy ahol lehet (döntési lehetõség elé állít a játék) ott a gonosz megoldást választom. Már csak azért is, mert elõszõr mindenhol a jót váasztottam és kíváncsi vagyok mi van a másik esetben. Meg már tele van a hócipõm a megvédõs küldikkel.
Amúgy ez a game már nagyon közel van ahoz, amit én szerepjátéknak nevezek, még akkor is, ha még így is elég messze van a pen&papertõl, azért nem rossz.

bigapó
a teljesen gonosz karakter nálad az, hogy minden szembejövõ embert legyilkolsz? nálam spec ez lenne😊)
de ezt a városban nem teheted meg, mert az õrök tudtommal nem fogynak el soha. másrészt, ha mondjuk megölsz minden boltost, akkor hogy fogsz venni/eladni?

The Matrix has you...

Ezaz, a Necropolisban van egy, egy ládában. Hmm ... elvileg akkor mûködhet is.
Úgyis most akartam újrakezdeni egy teljesen gonosz karakterrel <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Azt tudtátok, hogy pl. a mana vagy a health reg. (talán még az xp is, de arra semmi sükség) augmentation-ök passzívan is mûködnek? Azaz nem kell kézbevenni a fegyvert miben benne van, elég ha az van beállítva. Ez akkor jön jól, ha belepumpolsz 3db manát egy íjba (úgyis elég macerás íjat használni én nem is nagyon tettem) és még a kezedbe veszed a Sword of Eonst/Tears of Avot és az máris 4x mana. Ha most varázsoltok egy pajzsot, akkor az ütésektõl elszenvedett manacsökkenés elég brutál tempóban regenerálódik. Sajna nem tudam még 4x manánál többet összeszedni sehogy, szerintem nem is lehet. Vagy nem emlékszik valaki, merre lehet találni mana aug-ot, mert lehet valami küldi közben, fel kellene venni és utána hero save/load. Így talán lehetne 6x mana reget csinálni. Nem is kellene fegyver csak tolni az enflamet (bár azt a mana 4x-rel is majdnem folyamatosan lehet tolni ...<#vigyor1><#eplus2>

Örülj, hogy nem járt erre Hmuda, vagy valamelyik másik op 😛

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

ooooopsz azt nem néztem😄 azt hittem csak olyan fórummal kapcsolatos valami van benne, hát koppantam, (még mindig viszhangzik😊)

Nem lehet olyan nehéz az élet, nem kéne fájnia a szívnek, tudni kéne egyszerre sírni és nevetni, a megfelelő időben gyűlölni és szeretni.

bigapó
Te kis kezdõ😊) olvasd el a "ha kérdésed van elõször ezt olvasd el!"-t a bannerban😊)

The Matrix has you...

Kéne egy kis segítség 😊

egy városban vagyok, ahol valami szõke csajnak a fia mérgezett gombát evett, és egy boszorkány azt mondta, hogy csinál valami fõzetet, ha viszek neki kék gombákat, de nem találok kék gombát sehol :'(

Nem lehet olyan nehéz az élet, nem kéne fájnia a szívnek, tudni kéne egyszerre sírni és nevetni, a megfelelő időben gyűlölni és szeretni.

bigapó
pajzs nélkül lehetetlen, mivel annyi ütést nem tudsz kivédeni, amennyi jön feléd. ha meg ki is véded, egy nyílvesszõ még akkor is eltalálhat...
úgyhogy marad a pajzs és a csúnya hangja😊)

The Matrix has you...