Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
én katana hivõ vagyok
látom varázsló voltál
kedvenc varázslat?
az pár fillér
48k-t adsz, akkor kapsz 5-10 év fiatalítást
64k-nál pedig a õppalladin titulust
egyszerre sok pénzt adsz (jóként még többet mint gonoszként) akkor meg megkapod a hirtelennemjuteszembeaneve fegyvert
õ szépen sebzõdik, a nagy lövedékei nem érnek el a kõ miatt, a minionokkal meg nem kell törödni, üssenek csak
The Matrix has you...
57 évesen-Jack elõtt
57 évesen-(2)
65 körül-Jack után
Mózes style
Mózes style2
Tear of Avo -nekem tetszik😊)
The Matrix has you...
A vége bombajó lett szerintem, rendkívül látványos és nem túl nehéz. Különösen a vége lett olyan, hogy egyértelmûen kellett dönteni jó és rossz között. korábban ez valahogy nem volt ilyen szembetûnõ (mondjuk nincs is akkora világmegváltó szerepe egy kereskedõ kisérgetésének😊)
Nekem nagyon tetszett a játék, valszeg egy full gonosz karakterrel is végigviszem majd egyszer, egyenlõre parkolópályára teszem. Van 1-2 dolog ami nem egyértelmû nálam. Egyik a pénzadomány a Temple of Avo-nál. Full jó karakterrel odamentem és adományoztam piszok sok pénzt(50-60ezert), de semmit nem kaptam, csak megköszönték😞 persze a jóságpontom mindig nõtt, de már nemtom, hogy hova mivel így is maxon volt, szerintem.
Aztán elmentem a Chapel of Skorm-ba és feláldoztam nekik a Twinblade-i zsoldost (aki két nap múlva ismét ott mosolygott rám😊), erre kaptam -300 "gonoszpontot". Most ez speciel pont nem jött jól akkor, de már mindegy, csak kipróbáltam😊 Szóval melyiknél mit lehet elérni?
The Matrix has you...
Egy kérdésem van: a twinblade's champ.-be hogy lehet azt a bazi nagy monstrumot kinyírni? Mert ütöm mint állat és semmit nem sebzek rajta. Elöre is kösz.
Egyébként akkor általános válasz: kézifegyverrel, íjjal, és mindenféle varázslatokkal.<#ravasz1>#ravasz1>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Én csak lõttem és egyszer csak vége lett, nem volt túl komoly csata.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Igen Kedves Nézõk, a közönség tombol! Ezzel az állás 34:0-ra módosul.
Már vagy 10 éve nem láttam ekkor fejetlenságet a pályán ...
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Végig vittem a gámát.Jó kis játék volt.DE van egy kérdésem.Lehet,hogy kicsit spoileres lesz...
Volt ugye egy küldi Oakvale-ban a szellemtõl.
Azt frankón megcsináltam,úgy mint a csirkerugdosást is.De még mindíg ott van,hogy nem csináltam meg.Ez mitõl van.
Ugye F9-el kell elöhívni amit felvettem,de nem csináltam meg?
The Matrix has you...
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
The Matrix has you...
Az a kérdésem lenne, hogy hány embert kell vinni az emberáldozathoz? Mert kb. 1-órája hordom nekik a tagokat(10-tõl többet már vittem), aztám még sehol semmi.
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mondjak is a rablok, akiket magaddal hivhatsz, egy jo kis oldoklesre
szal nem idiota, csak szomjazza a vert
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a kovetkezot csinlad, menj oda hozza, amikor ut vagy meg aktiv a pajzsa, csak vedekezz, amikor a pajzsa megszunik kezdheted utni-vagni, szepen elesik, jo soxor, igy hamar megdoglend
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
3 nap mulva lesz benne ujra boltos, de mar fizet neked is
mondjuk a ekszerbiznisz mellett erre nem igazan van szukseg
The Matrix has you...
apropó, a cuccok újratermelõdnek, nem? hiszen a delivery-nél írja, hogy mikor jön új szállítmány a kereskedõhöz. általában 1-3 nap, ha jól emlékszem.
The Matrix has you...
A kereskedõkre szükség van miért ölném le õket???
Bár miután felszámoltam a készletüket nem sok hasznukat veszem, ugye ... ? <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Maze-t hogy kell felszámolni?
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Amúgy ez a game már nagyon közel van ahoz, amit én szerepjátéknak nevezek, még akkor is, ha még így is elég messze van a pen&papertõl, azért nem rossz.
de ezt a városban nem teheted meg, mert az õrök tudtommal nem fogynak el soha. másrészt, ha mondjuk megölsz minden boltost, akkor hogy fogsz venni/eladni?
The Matrix has you...
Úgyis most akartam újrakezdeni egy teljesen gonosz karakterrel <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Nem lehet olyan nehéz az élet, nem kéne fájnia a szívnek, tudni kéne egyszerre sírni és nevetni, a megfelelő időben gyűlölni és szeretni.
The Matrix has you...
egy városban vagyok, ahol valami szõke csajnak a fia mérgezett gombát evett, és egy boszorkány azt mondta, hogy csinál valami fõzetet, ha viszek neki kék gombákat, de nem találok kék gombát sehol :'(
Nem lehet olyan nehéz az élet, nem kéne fájnia a szívnek, tudni kéne egyszerre sírni és nevetni, a megfelelő időben gyűlölni és szeretni.