Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"hé a épp fejemen állsz"
na magyarosítás kb 30 % 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egyéb dolgok, ami nagyon tetszik:
- temetõ Oakvale közelében, Monty Python-stílusú sírfeliratok;
- a hõsünk különbözõ gesztusai, képességei (kozák dance);
- az idiotizmus határát súroló küldetések és párbeszédek (babagyûjtés, stb.);
- chicken hat;
- az a tökéletes, logikusan felépített világ, amelyben mindenki, de tényleg MINDENKI megtalálja a helyét. Egyáltalán nem kell, hogy hõs legyél a játékban, végig lehet éldegélni naplopóként is, és erre is lesz válasza a környezetnek.
Molyneux-ék (tényleg, ezt a nevet hogy kell kiejteni? Mindig gondban vagyok vele) a tõlük megszokott módon kitettek magukért.
hópihe
Csirkerugdalás rulez!
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Már körbe mászkáltam mindent de sehol semmi.
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
The Matrix has you...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Én is full jó karakterrel kb. 2 perc alatt ágyba vittem a friss menyecskét.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Valszeg túl jó vagyok neki. 😊
csak rendesen el kell õket "látni", mert nem teszik majd szét a lábukat.
ez egy jó játék. egy város egy feleség.
nálam bejött.
rögtön özvegy lettem.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Hogyan váljunk el:
Becoming a Divorcee or Widower:
There is no button you can push to divorce your wife. Here are some tips for
getting her to divorce you (warning!! divorce results in serious evil points --
600 iirc for divorcing Lady Grey):
1. Smack her around.
2. Pay absolutely no attention to her.
3. Flirt with other women in her presence, get drunk a lot (works with
Lady Grey, never tried it with others).
4. Use the evil expressions on her.
5. Bring her along on your next spree of killing innocents.
6. Finally, you can always just kill her.
"Mivel nincs elválás akció, ezért a következõ lehetõségek vannak a válás kikényszerítésére (vigyázat komoly gonosz pontok járnak érte, pl. 600 gonosz pontszám jár Lady Grey-tõl elválni):
1. Pofozd végig a városon <#boxer>#boxer>
2. Le se szard <#vigyor1>#vigyor1>
3. Flörtölj a jelenlétében másokkal, és gyakran idd le magad a sárga földig (Lady Grey-nél bevált, másoknál nem próbáltam) <#vigyor1>#vigyor1>
4. Vicsorogj, morogj rá, vágjál gonosz arcot a jelenlétében. <#vigyor1>#vigyor1>
5. Gyilkolj le ártatlanokat a jelenlétében <#violent>#violent>
6. És végül: bármikor kinyúvaszthatod a nyavajást! <#szomoru1>#szomoru1>"
<#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1><#hehe>#hehe>
Sex with Lady Grey: Some people have trouble seducing her. But the
trick really is that you have to catch her when she's in her room. She won't
follow you to her place when she's out and about. Other than that, it's the
same process -- except that she's a little more greedy for gifts than most.
Az a lényeg, hogy akkor kell elcsípni, amikor éppen a szobájában van, mert nem hajlandó követni. Ezután ugyanúgy bájologni kell vele, meg ajándékozni kell neki mindenféle dolgokat, és csak annyi a különbség más csajokhoz képest, hogy több ajándék kell neki, mert egy hangyányit anyagias a drágaság. 😉
Két fószert kell kihallgatni az oakvale-i temetõben, azok sugdossák egymás között, hogy kát csónak között ásták el a lopott nyakláncot.
Itt részletesen le van írva, hogyan kell feleségül venni Lady Grey-t.
Ezután Briar Rose helyett a hõs saját anyjának lelkét gyûjtöttem be.
Végül még begyûjtöttem Nostro lelkét a Guild mesterének legyilkolása helyett, akit csak addig lehet megsebezni, SPOILER amíg nincsen körülötte egyetlen élõhalott katonája sem, tehát itt nagyon fontos varázslat lehet az idõlassítás, mert azok folyamatosan bújnak ki a föld alól SPOILER VÉGE.
Ez a teljesen jó karakter útja, a teljesen gonosznak végig a másik utat kell választania.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Találatok között: #3372
Ezután még bájologni kell vele (F3), azután az eljegyzési gyûrût odaadni (F2), utána elvinni a lakásodra, elvenni feleségül, utána megintcsak bájologni, azután mehet a hancúr.
jó lenne csengõhangnak 😊))
Valami fekete rózsa kell neki, meg valami nemtom' mi.
( ha jól értettem sovány angoltudásommal )
Egyáltalán érdemes keresni ezekez a tárgyakat? És ha megvan szétteszi a lábát?
Csak a lelki komfort miatt kérdezem.
az meg lehet, hogy a "sima" Fable, mert úgy látom, hogy a Lost Chapters az kiegészítés, csak egyben adták ki. vagy ilyesmi. egyébként én a lady grey-es dolgot is erõszak nélkül oldottam meg, egyszerûen elmentem és megkerestem az Õáltala meggyilkol(tatot)t ikertestvére szellemét. erre Õ megjelent és hadovált valamit, hogy ezt még megbosszulja, aztán elment, Én meg elvállaltam helyette a polgármesterséget😊)
Akkor Te verekedtél Thunder-rel? és megszerezted a silver keyt?
The Matrix has you...
Thunder-rel nem Lady Grey-ért kell harcolni, meg leesni meg ilyenek?
Én eddig abban a hitben éltem hogy azért vertem össze!
urambocsáss, még Boszorkány Úr is lehetnék (a'la Gyûrûk Ura). na jó, ez erõs túlzás😊)
ja és még valami. a Hangok eszméletlen jól el vannak találva. a zenei aláfestés is jó. Az élõhalottak, csontvázak és a vérfarkasok mikor meghalnak, szó szerint vérfagyasztó hangot adnak ki. brrr... 😄DD
The Matrix has you...
szóval a végén, mikor össze kell gyûjteni a lelkeket és lehet választani, hogy a könnyebb vagy a nehezebb változatot csinálom, akkor egyszer Thunder-rel is lehetne verekedni (ha minden igaz, Õ az a nagydarab nigger-gyerek). én nem öltem meg ezért kérdem.
illetve azért, mert van egy silver key, amit csak akkor lehet felvenni, ha küzdünk Thunder-rel, mert a gamebanshee-s leírás szerint, a harc során le lehet esni egy "szakadékba", ahol horgászás után lehet azt megszerezni. errõl mit tudtok?
lényegen nem változtat, mert csak egy 30-as láda van, abban meg egy Tear of Avo-nál gyengébb kard van (az Avenger nevezetesen), de azért érdekelne, hogy nem lehet-e máshogy is felvenni? mert így nem gyengén gonosz irányba vagyunk terelve😊)
The Matrix has you...
The Matrix has you...