Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azt érdemes amit lehet neten nyomni :o

Szerintetek érdemes ezt a játékot eredetiben megvásárolni-e?

ja ja és a sírfeliratok is néha jók
"hé a épp fejemen állsz"

na magyarosítás kb 30 % 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

molinõ

Ebben a játékban külön versenyt is kiírtak rá... a szellem küldetése után feloldja a a mólót, ahol célba kell szerencsétlen csirkét rugdalni. Egy szakavatott járókelõ szerint "néha jobb megvárni, míg a csirke jobb pozícióba sétál..."

Egyéb dolgok, ami nagyon tetszik:
- temetõ Oakvale közelében, Monty Python-stílusú sírfeliratok;
- a hõsünk különbözõ gesztusai, képességei (kozák dance);
- az idiotizmus határát súroló küldetések és párbeszédek (babagyûjtés, stb.);
- chicken hat;
- az a tökéletes, logikusan felépített világ, amelyben mindenki, de tényleg MINDENKI megtalálja a helyét. Egyáltalán nem kell, hogy hõs legyél a játékban, végig lehet éldegélni naplopóként is, és erre is lesz válasza a környezetnek.
Molyneux-ék (tényleg, ezt a nevet hogy kell kiejteni? Mindig gondban vagyok vele) a tõlük megszokott módon kitettek magukért.

Stark
szvsz lehet hibás valami az 1ik CDn, vagy a directXet akarja hogy förakd, hiába van a lgujjab... stb

hópihe

A valóságban is lehet csirkéket rugdosni, azt miért nem díjazza senki? 😄D

elmész a tetoválószalonba, a térképrõl kiderül, hol lehet (a menüben elérhetõ world maprõl még könnyebben), ott tudsz magadra festetni valamit.

Csirkerugdalás rulez!

hogyan lehet használni a tatto kártyákat?
Egyszerûen kikapcs a gépet azonnal amint a végére ért 😄

kihallgattam én õket, vagy esetleg beszélgessek el az egyikkel?

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

via_mala
Nekem semmi trükk nem kellett hozzá, ráadásul ha jól sejtem azonos verziónk van... 😊

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Mike
valami nálad nem jó, mert nálunk simán megy

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Asszem feladom. Ehhez képest a Total Overdose felinstallálása kutyafüle volt (még daemon v3.47-tel). Az új daemonnal is azt csinálja, amit a régivel. Fenyomja a négy cédét, majd a legvégén le is törli a teljesen feltelepített Fable-t! A 4.cd végén uninstallál mindent. Nem tudok "belenyúlni", hogy stop. 😞(( 5let? Volt valakinél már ilyen?

Esrohnoil
Oakvale-ben a parton, de csak akkor lesz ott ha sikeresen kihallgattad a két fószert a temetõben.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Milyen 2 csónak között találom Lady Gray nyakláncát?
Már körbe mászkáltam mindent de sehol semmi.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

bigapó
na Tab-ot azt még nem nyomtam neki, pedig zöld a gyûrû felette. (biztos a hajam tetszik neki😊)

The Matrix has you...

Esrohnoil
Akkor nálam bugos.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

via_mala
"Az kizárt, mert nem tudom!"
Én is full jó karakterrel kb. 2 perc alatt ágyba vittem a friss menyecskét.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Esrohnoil
Lehet h. nem meri a glóriám miatt? 😄
Valszeg túl jó vagyok neki. 😊

Esrohnoil
Nálam zölden tab-ra sem reagált. Pedig több napig elhalmoztam mindennel...

via_mala
Ha sokat ingerkedsz vele, akkor bezöldül az aurája, és TAB-ra már felajánlja a hentergés lehetõségét.

de minden városban lehet egy feleséged.
csak rendesen el kell õket "látni", mert nem teszik majd szét a lábukat.

ez egy jó játék. egy város egy feleség.

ez így igaz! csak úgy kell csinálni, hogy ne lássa senki.
nálam bejött.
rögtön özvegy lettem.

bigapó
általában szexelni hogy kell? adok én az asszonynak mindenféle földi jót, de csak nem akar "elterülni" az ágyban. vagy csak keveset adtam neki? egyáltalán hogy jelzi, hogy aktusra kész? (foltos lesz a nadrágja középen?....)😊)

The Matrix has you...

bigapó
nem is foglalkoztam vele😊 tetszett így is a karakter. nem sokkal ezután megszereztem az Archon-féle páncélt, az meg elég brutálul néz ki, mostanában abban járok, csak arról elfelejtettem behozni a képet. bár lehet, hogy visszatérek a régihez, mégiscsak abban elegáns😊)

The Matrix has you...

via_mala
Pont most írtam: elvileg azt is lehet!

via_mala
Na ezen majdnem felröhögtem:
Hogyan váljunk el:
Becoming a Divorcee or Widower:
There is no button you can push to divorce your wife. Here are some tips for
getting her to divorce you (warning!! divorce results in serious evil points --
600 iirc for divorcing Lady Grey):
1. Smack her around.
2. Pay absolutely no attention to her.
3. Flirt with other women in her presence, get drunk a lot (works with
Lady Grey, never tried it with others).
4. Use the evil expressions on her.
5. Bring her along on your next spree of killing innocents.
6. Finally, you can always just kill her.

"Mivel nincs elválás akció, ezért a következõ lehetõségek vannak a válás kikényszerítésére (vigyázat komoly gonosz pontok járnak érte, pl. 600 gonosz pontszám jár Lady Grey-tõl elválni):
1. Pofozd végig a városon <#boxer>
2. Le se szard <#vigyor1>
3. Flörtölj a jelenlétében másokkal, és gyakran idd le magad a sárga földig (Lady Grey-nél bevált, másoknál nem próbáltam) <#vigyor1>
4. Vicsorogj, morogj rá, vágjál gonosz arcot a jelenlétében. <#vigyor1>
5. Gyilkolj le ártatlanokat a jelenlétében <#violent>
6. És végül: bármikor kinyúvaszthatod a nyavajást! <#szomoru1>"
<#vigyor1><#eplus2><#vigyor1><#hehe>

Mike
inkább megölni kéne 😊

via_mala
Szexelés Lady Grey-jel:

Sex with Lady Grey: Some people have trouble seducing her. But the
trick really is that you have to catch her when she's in her room. She won't
follow you to her place when she's out and about. Other than that, it's the
same process -- except that she's a little more greedy for gifts than most.

Az a lényeg, hogy akkor kell elcsípni, amikor éppen a szobájában van, mert nem hajlandó követni. Ezután ugyanúgy bájologni kell vele, meg ajándékozni kell neki mindenféle dolgokat, és csak annyi a különbség más csajokhoz képest, hogy több ajándék kell neki, mert egy hangyányit anyagias a drágaság. 😉

Mike
köszi
én csak a Grey House vonalat ismertem

via_mala
Ásni kell hozzá az oakvale-i parton.
Két fószert kell kihallgatni az oakvale-i temetõben, azok sugdossák egymás között, hogy kát csónak között ásták el a lopott nyakláncot.

Itt részletesen le van írva, hogyan kell feleségül venni Lady Grey-t.

Mike
Nostro szvsz nem volt vészes idõlassítás nélkül sem

via_mala
Én nem öltem meg Whisper-t, mégis felajánlotta, hogy vagy harcoljak meg Thunder-rel, vagy menjek el az Arénába egy harcos lelkéért. Én az Arénába mentem.
Ezután Briar Rose helyett a hõs saját anyjának lelkét gyûjtöttem be.
Végül még begyûjtöttem Nostro lelkét a Guild mesterének legyilkolása helyett, akit csak addig lehet megsebezni, SPOILER amíg nincsen körülötte egyetlen élõhalott katonája sem, tehát itt nagyon fontos varázslat lehet az idõlassítás, mert azok folyamatosan bújnak ki a föld alól SPOILER VÉGE.

Ez a teljesen jó karakter útja, a teljesen gonosznak végig a másik utat kell választania.

Mike
meg megkeresni a nyakláncát, de fiongom nincs merre keressem

via_mala
Írd be a lap alján a keresõbe: fekete rózsa
Találatok között: #3372

Ezután még bájologni kell vele (F3), azután az eljegyzési gyûrût odaadni (F2), utána elvinni a lakásodra, elvenni feleségül, utána megintcsak bájologni, azután mehet a hancúr.

Mike
tudjátok melyik szöveg kéne nekem wavba? a "U have a new quest card in the Guild" tingdindin
jó lenne csengõhangnak 😊))

Mike
szvsz Thunderrel akkor kell verekedni, ha megölöd Whispert az Arénában

A varázslósityakot nem szerezted meg? Sztem úgy néz ki jól a varázsló, Gandalf fíling egy cseppet =)

Ladi Gray-t hogy lehet "megcsinálni"? Õ valahogy mindíg kimaradt az életembõl.
Valami fekete rózsa kell neki, meg valami nemtom' mi.
( ha jól értettem sovány angoltudásommal )

Egyáltalán érdemes keresni ezekez a tárgyakat? És ha megvan szétteszi a lábát?

Csak a lelki komfort miatt kérdezem.

bigapó
hát ha megvan a többi 29 és így nálad 30 van, akkor megszerezted😊)

The Matrix has you...

Verekedtem, és asszem hogy a kulcsot is megszereztem

bigapó
spoileres ez is:

az meg lehet, hogy a "sima" Fable, mert úgy látom, hogy a Lost Chapters az kiegészítés, csak egyben adták ki. vagy ilyesmi. egyébként én a lady grey-es dolgot is erõszak nélkül oldottam meg, egyszerûen elmentem és megkerestem az Õáltala meggyilkol(tatot)t ikertestvére szellemét. erre Õ megjelent és hadovált valamit, hogy ezt még megbosszulja, aztán elment, Én meg elvállaltam helyette a polgármesterséget😊)
Akkor Te verekedtél Thunder-rel? és megszerezted a silver keyt?

The Matrix has you...

Asszem kisebb spoiler van itt
Thunder-rel nem Lady Grey-ért kell harcolni, meg leesni meg ilyenek?
Én eddig abban a hitben éltem hogy azért vertem össze!

Mike
jaj, de zene ogg-ben van, szal lehet belõle kreálni audio cd-t

bigapó
nekem a látványa miatt tetszik😊) igazi Varázsló-királynak érzem magam olyankor😊))
urambocsáss, még Boszorkány Úr is lehetnék (a'la Gyûrûk Ura). na jó, ez erõs túlzás😊)

ja és még valami. a Hangok eszméletlen jól el vannak találva. a zenei aláfestés is jó. Az élõhalottak, csontvázak és a vérfarkasok mikor meghalnak, szó szerint vérfagyasztó hangot adnak ki. brrr... 😄DD

The Matrix has you...

bigapó
ha már összejöttünk. itten spoiler is lesz, úgyhogy csak végigjátszóknak ajánlott elolvasni!!

szóval a végén, mikor össze kell gyûjteni a lelkeket és lehet választani, hogy a könnyebb vagy a nehezebb változatot csinálom, akkor egyszer Thunder-rel is lehetne verekedni (ha minden igaz, Õ az a nagydarab nigger-gyerek). én nem öltem meg ezért kérdem.
illetve azért, mert van egy silver key, amit csak akkor lehet felvenni, ha küzdünk Thunder-rel, mert a gamebanshee-s leírás szerint, a harc során le lehet esni egy "szakadékba", ahol horgászás után lehet azt megszerezni. errõl mit tudtok?
lényegen nem változtat, mert csak egy 30-as láda van, abban meg egy Tear of Avo-nál gyengébb kard van (az Avenger nevezetesen), de azért érdekelne, hogy nem lehet-e máshogy is felvenni? mert így nem gyengén gonosz irányba vagyunk terelve😊)

The Matrix has you...

Mike
nekem ezekkel az volt a bajom, hogy lassúak, én nem sebeznek eléggé

bigapó
azt volt nehéz megszokni, hogy a divine fury és az infernal wrath (ezt is kedvelem) nem "egygombosrövid" varázslat, hanem hosszabban kell nyomni, ezért néha "besültem" 😊)

The Matrix has you...

Mike
elsõ, jó karakterem kardozott, távolsági fegyverként meg lightingolt
második, gonosz karim csak passzióbol használja a kardját, inkább csak enflame, aztán kész