Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
egy idõ után meg lehet szokni😊) vagy éppen akkor idegesít már jobban, mi? 😊))

The Matrix has you...

Esrohnoil
Az a baj h. van egy csomó fölösleges varázslat amit csak kipróbálás szintjén néztem meg, de nem voltak meggyõzõek...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Mike
aha, akkor mégis kell a pajzs, aha
csak ne lenne olyan idegesítõ hangja

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Esrohnoil
Addigra már rég nem tudtam mire költeni az XP-met. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

via_mala
Nekem is a Graveyard Path-on sikerült a legnagyobb szorzót összeszedni, több, mint 150-szeres volt a CM, de nem akkor, amikor elõször jártam ott, mert akkor tényleg elfogytak a csontik, hanem jóval késõbb, amikor visszamentem oda a játék vége felé, és akkor már soha nem fogytak el. Physical Shield-et bekapcsolni, és mehet a banzáj. 5-10 perc folyamatos aprítás után simán 100 fölé megy a CM. Utána lehet kortyolni az ilyen Age of *** Potion-öket. 😊

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Mike
igaz 😊 nem tudtam rá semmi okosat mondani

Mike
elsõ végigjátszáskor kardoztam (Katana Hyriu) távolsági fegyverként meg linghtingoztam
most másodszor már szoktam nyilazgatni is, de leginkább varázsolok, beszaladok közéjük, aztán enflame
úgy hullanak mint a legyek

bigapó
én írtam 9:10-kor <#bee1><#ravasz1>

The Matrix has you...

Mike
itt vagyok már 10 óta, de ha nem irtok, mire válaszoljak
(nem mindeki jár már suliba, én pl. 33 vagyok 😊)

bigapó
vegyes. szeretem "Császár" módjára sütögetni õket😊 aztán egy-két pofont is kiosztok és mikor már páran körémgyûltek vagy Én keveredek a sûrûjébe akkor jöhet az enflame. szerintem nagyon látványos😊) villámozni max 2-3 embernél szoktam, mer ugye egyszerre le tudom õket fogni.

ui: suliba voltatok, hogy mindenki most kezdett válaszolgatni😊)

The Matrix has you...

Mike
szvsz nem olyan nagy szám az a kard

Mike
elhiszem
és inkább varázsolni szoktál, vagy vagdalkozni?

Mike
nekem cc 20-21 lehetett a maximumom az is az arenaban

bigapó
szóval nincs mit tenni? az a kard elúszott? azért érdekes, hogy csak nekem jönnek elõ az ilyen bug-ok. nem az elsõ játék, amiben hasonló elõfordul...

The Matrix has you...

bigapó
physical shield-el és akkor mikor a graveyard path-os küldit kellett csinálni. egyfolytában bújtak elõ a földbõl a csontvázak, meg egyébb lények. ütöttem vágtam õket, közben haladtam elõre is. aztán egyszer elfogytak, én meg nem mertem meginni a löttyöt😞( pedig mind a három fajtából volt. mikor ránéztem a szorzóra már csak 45-öt mutatott😊) megnéztem a statisztikában és ott írta, hogy legmagasabb elért szorzó 49. csinálhatok screenshot-ot😊)
mindegy, a nekem lényeges dolgok már maxon vannak így is(enflame, lightning, physical shield)

The Matrix has you...

Sir Quno Jedi
Gondolom nem nehéz egy jókora henttel, fizikai pajzzsal ?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike
hogy sikerült 49-es szorzót összehoznod? és hol?

via_mala
Ilyet nem tapasztaltam, valami ritka bug lehet csak.

Az Age of *** Potion-ök mindenképp ad CM x 1000 XP-t, így ha CM=49, akkor 49000 XP-t kellett volna kapnod. Nem kell aktiválni semmit, egyszerûen csak meg kell inni.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

bigapó
hoppá-hoppá, eszembe jutott egy másik dolog is. azért olvasáátok el az elõzõt is légyszi😊)
szóval ezek az Age of xy potion-ok hogy mûködnek? mert nekem úgy tûnt, mintha nem akarná megadni az XP pontokat, nekem legalábbis egyszer mintha nem adta volna meg. Ha mondjuk az Age of Will-t használom, akkor nem kell varázsolni, hogy "aktiválódjon"? speciel volt egy 49-szeres szorzóm, amit jól elszúrtam, mert nem mertem meginni a löttyöt, nehogy azt is elcsesszem. késõn vettem észre, hogy nincs több ellenfél a pályán😞(
ja és majd nyomok be képeket, mert annyira "szép" csávó vagyok, hogy csak na😄D
majdnem egy Gandalf veszett el bennem😄DD

The Matrix has you...

bigapó
Hi all!

Velem tegnap a következõ különös dolog történt. elõfordulhat spoiler is, tehát aki nem játszotta végig az ne olvasson tovább, max, ha az arena után van😊)

szóval az arena után elmentem lady grey-hez, beszélgettünk adtam neki rózsát stb. de ez nem is lényeg. korábbi írásaitakból tudom, hogy itt lehet megvenni a Solus Greatsword-ot, ami egy roppant erõs fegyver (állítólag a legjobb). a pénz nem számít alapon megvettem. de!
Az archeológus megmentése küldetés-t kezdtem el (ami innen indul). beléptem, az õr magyarázta a dolgomat. én barom elfelejtettem bekapcsolni a physical shield-et és mivel a "without scratch" boast-ot vettem fel, kezdtem elölrõl a küldetést (pedig általában nem foglalkozom vele, sõt a pénz sem lenne lényeg, csak kicsit izgibb ha valamire még figyelni kell😊). Akkor lepõdtem csak meg, mikor szerettem volna elõvenni a kardomat! nem volt nálam!! eltûnt. (biztos valaki lenyúlta...)
Elõször arra gondoltam, hogy ugye ekkor már nincs World Save és biztos "ottmaradt" az árusnál. elmentem hát hozzá, de nála sincs! a kard szerepel a listában, de nem szürke, azaz nem vehetõ meg. szállítási idõnek az van írva, hogy nincs több szállítás (no delivery). gondolom csak egy van belõle, én meg elvileg megvettem. Most mivan?? ez egy bug? nem tudom megvenni ezt a kardot mégegyszer??

The Matrix has you...

Rambo 20
Áááá értem.Nekem is az a kis parányi problémám volt a hero savvel amit ott is említ.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Mike at home
en eddig felaldoztam mar par mebert, de nem tortent semmi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Esrohnoil
Csak egy fél egységgel voltam lejjebb negatív irányba a semlegestõl. 😄D
Igaz, pont elõtte csináltam meg Skorm oltáránál az áldozásokat.

Szép nagy betûkkel van írva a banner alá egy szöveg. Próbálkozz meg az elolvasásával, de koncentrálj erõsen, hátha sikerül!

SNAKE01
hi all!Most fejeztem be másodszorra is a game-t!És komolyan mondom másodszorra még jobb is volt!Ja és a SENTINUS az nagyon brutál,rengeteg experience-t kapsz vele!Na meg hát erõs is!megvolt kb 27 ezüst kulcsom is!FASZA KIS GAME EZ!

Rambo 20
Segítenétek?
Hogy tudom úgy elmenteni ahogy a normális esetben?(ott jelenek meg ahol voltam).
Csak mert nyomtam egy hero savet és most megint a pálya elején vagyok.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Mike at home
rossz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

via_mala
Te vagy SAURON! 😉

Esrohnoil
Én 32000-ért megkaptam a Sentinust... Akkor most jó v. rossz vagyok? 😄D

Mike
lehetsz jó is meg rossz
max emiatt számít

Mike
aha, szal ilyen trükkösen, értem

Voltan
Valahogy biztos el lehet válni, mert a statisztikában van ilyen. Mondjuk, ha párszor odasuhintasz a nejednek, akkor egy idõ után válással fenyegetõzik, de még nem vertem meg ahhoz eléggé. 😄 Gondolom, elõbb-utóbb õ adja be az unalmast.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

köszike😊
az amúgy sokat számít, hogy ha rosszat csinálok akkor ilyen kis ördögfejek jelennek meg? (ne nagyon bántsátok a kezdõt😄)

Nem lehet olyan nehéz az élet, nem kéne fájnia a szívnek, tudni kéne egyszerre sírni és nevetni, a megfelelő időben gyűlölni és szeretni.

Nem tudom hol tartasz a játékban,de a fiatalodás a következõ képen zajlik le:
Ha a felvehetõ küldik között van a Ransom Victim(remélem jól írtam!) azt NE VEDD FEL!
Inkább menj Temple of Avo-ba és adakozz egy összegben sokat. Ha jó vagy akkor:343000,ha rossz:80000.Ez után kapsz egy buzogányt.Ha megkaptad akkor több pénzt ne adj. Vedd fel a Ransom…küldit. Hallgasd végig Knothole Gate-ben a fõnököt és irány Temple of Avo .Ott adj 1 pénzt és fiatalodsz pár évet. Aztán Hero Save majd ugyanezt töltsd be. Megint hallgasd meg a fõnököt,aztán a templom adj 1 pénzt és megint fiatalodsz. Majd Hero Save…..stb.
Én 59 éves voltam,most vagyok 23….
Egy kérdés:Elválni lehet? Vagy csak özvegy lehetek?
Mike
hogy sikerült 30 évet fiatalodni?

Szasztok!
Sikerült fiatalodnom kb 30 évet.Ez jó.Viszont a hajam színe maradt az a szõke szerû.Az nem nagyon tetszik.Lehet hajat festetni vagy valami? Gondolom azért ilyen színû,mert jó vagyok...
A magyaritasok.hu-azt írták hogy év véve felé kész lesz a magyarosítás

Esrohnoil
Majd segítünk.

amúgy véletlenül nincs még magyarosítása a játéknak? Az angolom nincs nagyon a toppon :'(

Nem lehet olyan nehéz az élet, nem kéne fájnia a szívnek, tudni kéne egyszerre sírni és nevetni, a megfelelő időben gyűlölni és szeretni.

Hehe😊 téényleg😄 köszike😊

Igen?? Hát nem tom... mindjárt megpróbálom....

xy21
Kód????ember a serial kód annyi hogy rátenyerelsz a billentyûzetre😄
Érted???Azt írsz be amit akarsz(nekem így volt).

kössz lehet hogy tényleg

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni? Kellene a játék installálásához szükséges kód, meg tudná adni nekem valaki? Elõre is köszi!

via_mala
és megnõtt a manacsíkod ... mellesleg 😉

A will master elixirt tulajdonképpen mikor kell használni?
Akár mikor próbáltam semmit sem csinélt csak elfogyott

SNAKE01
köszi!

Mike at home
egyel meg vagy 25-30-at

bigapó
Demon Door #5 (Barrow Fields)

Before reaching this door, be sure to stock up on plenty of Apple Pie or Red Meat. Why, you ask? Well, this particular Demon Door will not allow you to enter its domain unless you're considered "obese". To pack on the pounds, you'll need to devour close to 30 pies or pieces of meat at full health. A Will Master's Elixir (a potion that grants a permanent mana increase) awaits you inside.

röviden: mielõtt ehhez a demon door-hoz mész jó lesz, ha felpakolsz Almás pitébõl vagy "csirkecomb"-ból. hogy miért? ez az ajtó addig nem enged át, míg el nem éred a "hájas" kifejezést😊. ehhez szükséged lesz kb 30 pitére vagy sültcombra, mindez max életcsík mellett. Will Master's Elixir vár odabent.

The Matrix has you...

SNAKE01
Valaki?