Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Az Empire a REND ! Én pedig a REND õre vagyok ! Jó, vagy rossz csak illúzió !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ok már rájottem kosz
heros guild

Rome lived, Rome lives and Rome will live forever! AVE!

"Barrow Fields. Holisvanaz? Tán Oakvale mellett 😮"

PONTOSAN, ha a heros gulid felõl jössz akkor elõtte.

Rome lived, Rome lives and Rome will live forever! AVE!

bigapó
teljesen mindegy. nincs "akkora" szerepe a játékban, mert mindkettõ ugyanazokat a képességeket fejleszti. értem ezalatt az erõ, kitartás stb, tulajdonságok ill. a varázslat-fajták megszerzése és kimaxolása dolgokat. nincs olyan amit csak jóként vagy rosszként vehetsz fel. olyan demon door-ok viszont vannak, amik csak akkor engednek be, ha megfelelõen rossz vagy jó a megítélésed. ilyen viszont csak pár van és csak ezekért nem érdemes az adott karaktert "kifordítani".
saját magadat viheted bele úgymond a játékba. ezért is tetszett😊) én például mindig elõször a "JÓ" oldalát próbálom megcsinálni a játékoknak, akármilyenrõl legyen szó. mondjuk ha megjelenik a SW-Empire at War, akkor viszont csak és kizárólag a Birodalmi, "rossz" oldalt próbálom ki, mert nekem az tetszik😊) bár ez is megközelítés kérdése, hogy miért pont õk lennének a rosszak, hiszen õk is csak adókat szednek be, mint a köztársaság😊)))

The Matrix has you...

ja amugy(tudom hogy ezt nekem kell eédontenem)szerintetek melyik legyek Jó vagy Rossssssz...melyik pl az erosebb???
Barrow Fields. Holisvanaz? Tán Oakvale mellett 😮

bazz én a kékgombásnál elakadtam
amikor az árustol kell megvenni..az melyik árus hol van???mert nemtalálom ...az amelyiknél a pecabotot lehet venni???
Mike
A HITS a helyes, Avonál a faszi el is mondja, a SHIT-re ad némi ellenfelet, de azok könnyedén leverhetõek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

na igen... én kipróbáltam a sith-et is, hátha meg kell küzdenem Darth Maullal. De sajna nem. De a shit tényleg nagy pojén 😊

bigapó
akkor az és ütni kell. valamelyik😊))

The Matrix has you...

hits az, én még magamtól jöttem rá, próbálgattam. Amúgy nem tab az, asszem ütni kell a követ hogy megszólaljon.

bigapó
szerintem elég vagány a csákó öregen is, de mindegy😊)
van az a bizonyos Chapel of Skorm (amit a küldetések között is megtalálsz, bronz színû pöttyel), na oda kell vinned embereket, hogy aztán ott feláldozd õket. Erre legalkamasabb emberkék a felbérelhetõ "testõrök", illetve akár a feleségek is, továbbá azok akik hajlandóak követni. elõbbiek akár teleportokon keresztül is utánnad mennek, a feleséget nem próbáltam így magammal vinni. A lényeg, hogy pár ember feláldozása után fiatalodást kapsz😊) ja és asszem éjfélkor kell áldozni.

a démonkapu-s dolog pedig annyi, hogy attól balra van egy másik út, lefelé, ahol találsz 4 követ, meredeznek ki a földbõl. ha odamész, akkor asszem TAB-bal lehet aktiválni. 4 betû van S-H-I-T. a megfelelõ sorrendet is megtudod, azt már nemtom kitõl, de talán még ezen a részen. korábban írták, hogy HITS, de ez nem biztos. nézd meg a gamebanshee-n😊)
sok sikert.

The Matrix has you...

Mike at home
Oakvale-ben vette

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

vannak ien kövek és azokat ütögetni 😄

a neve shit ( írd be megéri ) igazából hits

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

szevasztok

valaki meg tudja mondani hogy miért lép ki a játék magától egy idõ után??
Hi! Több kérdésem is volna. Az elsõ h lehet e vmilyen módon fiatalodni a játékban? Ugyanis szegény ürge már eléggé hiányos hajszerkezettel rendelkezik és eléggé õsz is😊 A másik h azt a küldetést nem tudom megoldani amit Maze bízott rám a szigeten h keressek meg vmi acheológust vagy kit és nemtom hogy a démonkapu nevét hogyan kell megszerezni mert azt mondja h egy ember tudja aki az Avo(jó név) templomnál van de õ meg vmi piros és fénykes követ kér vagy mit amit csak erõs szörnyeknél találhatok de se a Rubint sem a tüzes erõsítõ kõ se jó neki. Nagyjából ennyi a problémám😊 Bocs a regényért. Hali!
CSÁTOK...nemtudom volt e már de az a problémám hogy inditanám a játékot (crackelve) de safe modban és sima modban is hibát észlel és leáll már az ablak indulásánál ... lehet hogy az a baj hogy ati video karim van ... esetleg a driverrel van a gáz ... vagy patch kell hozzá?
<#help><#help><#help>
igen 😄

Dél-Bowerstoneban is tudsz venni, a kapu melletti standnál. Ajánlom, hogy azzal látogass el Fisher Creekbe (milyen jó, hogy a Splinter Cellrõl horgásztavat neveznek el :-) ), ott valami jó nagy hallal nevezz be a horgászversenyre, ahol megkaphatod a második szintû horgászbotot.

Vége a játéknak. Nem árulok el semmit belõle, de a vége felé tetszett, hogy felpörögnek a dolgok, és az utolsó harc sem olyan 3 bpú (billentyûzet per újratöltés) típusú, bár az egész játék inkább a morális döntésekrõl, mint a hardverpusztításról szól. Én csak egyszer csapkodtam a billentyûzetemet a játékban, akkor is a nevetéstõl, a chicken-kicking competitionnél...

De a haverjának honnan van meg...Õ is kapta???
fisher crake vagy vmi ilyen helyen ad a kapek vagy gó to bolt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Honnan lehet megszerezni a horgászáshoz a felszerelést? A beteg fiúnak kellene a fõzethez 4 gomba, és a vízbõl nem tudom kihalászni... A segítsééget elõre is köszönöm.
a haverjától szerezte ! 😄DDD

és o neki eredeti vagy letöltötte???
Havertól , ingyen 😄DDDd

ti honnan szereztétek a játékot??? és mennyiért???
Mike at home
az nehéz? nem emléékszem arra, hogy gondom lett volna

egyetlen küldit nem tudtam elsõre megcsinálni, sõt több próbálkozásra sem: amikor a kiscsókát kell elhozni a nagymamájához
mindig kinyirták a legvégén
(aztán felvettem azt a muksót, és úgy sikerült)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

amikor Theresa megkér, hogy szabadítsd ki az archeológust (miután Maze-nek megtaláltad)

én berserk varázslattal oldottam meg. Rövid idõre Hulkot csinál belõled, ami ellen nem tudnak védekezni, így csak utat kellett vagdalnom magam elõtt, a 2 üpe (ütés per ellenfél) arány egész jó, nem?

Sziasztok!

Nekem a játékkal problémáim vannak!Még pedig: Az hogy amokor elinditom akko elkezd tölteni de aztán az XP újra indul (gondolom le fagy) mindig!MIért van ez és hogy lehet ezt megoldani?Légyszi irjátok meg!
Sziasztok
Sir Quno Jedi
ÉN nem is használok pajzsot, imádok durva sebeket bekapni, aztán MÉGIS gyõzedelmeskedni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike
ebben semmi kihivás

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sir Quno Jedi
Meg manapajzs és akkor mehetsz meztelenül is akár.

Lehet akkor megnézem azt az idõlassítós mókát van expem patyón dögivel hátha azzal menni fog.
Sir Quno Jedi
Idõlassítás vazeg és sosem lesznek idõproblémáid !!! 😄DD

Mike at home
Archeológus a mólónál? hm... nem emlékszem hol? Oakvale-ben? mondjuk ott biztosan nem... szal hol is van ez?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
az Archeológus megmentése idős? hol, mikor?

Mike at home
asszem harmadszorra pucéron és ilyen kis finomságokkal fogom megpróbálni, így biztos lesz benne kihivás

Mike at home
nemnehéz
inkább túl könnyü a játék

via_mala
Ja arra gondolsz, amikor a mólónál kell kiszabadítani! Az tényleg idõre megy, sry!
Azt hittem arról beszélsz, amikor a barlangból kell kihozni õkelmét.

Egyébként nekem is simán ment elsõre. 😊
Az egész játék elég könnyû, én úgy vittem végig, hogy egyetlen egyszer sem kellett Resurrection Phial-t használnom.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Mindenképp idõs szóval a Tvnézés elnapolva de akkor hentelem a szörnyeket expért aztán megpróbálom a kardot kihúzni vagy valami varázslatra ráfeküdni.
jaja, harcossal én is úgy csináltam.

Az asszem mindenképpen idõre megy.

via_mala
Tudod mit? Kapcsold ki a számítógépet, és nézz inkább TV-t. 😄
Egyébként ha nem vetted volna fel azt a Boast-ot, hogy idõre megcsinálod, akkor nem lenne ilyen problémád. Magyarul: saját magadat szivattad meg, nem a játék van elcseszve.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Pedig meg lehet csinálni.Nekem úgy sikerült, hogy lerongyoltam a csávóig és ott aprítottam az ellent.
Király a játék haladok szépen vele erre szabadítsam ki a régészt 5 perc alatt vágjak le mindenkit esélyem sincs feszt védekezik az összes görény hihetetlen egy ilyen játékot is eltudnak cseszni
bigapó
mindenre már nem jutott péz😊) a fûmozgatásra igen a levélre nem. azt "Elfújta a szél" , hogy stílszerû legyek😊)))

a csirke-rugdosáshoz, annyi, hogy a végén mikor az erõmet kimaxoltam, akkor nekifutásból akkorát rúgtam a csirkébe, hogy átszállt a mólón és a tengerben kötött ki😄DDD

The Matrix has you...

Esrohnoil
Nekem az nem tetszett h. a füvet fújja a szél, a falevelek meg meg sem mozdulnak. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Neked mennyire igazad van...