Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Rome lived, Rome lives and Rome will live forever! AVE!
PONTOSAN, ha a heros gulid felõl jössz akkor elõtte.
Rome lived, Rome lives and Rome will live forever! AVE!
saját magadat viheted bele úgymond a játékba. ezért is tetszett😊) én például mindig elõször a "JÓ" oldalát próbálom megcsinálni a játékoknak, akármilyenrõl legyen szó. mondjuk ha megjelenik a SW-Empire at War, akkor viszont csak és kizárólag a Birodalmi, "rossz" oldalt próbálom ki, mert nekem az tetszik😊) bár ez is megközelítés kérdése, hogy miért pont õk lennének a rosszak, hiszen õk is csak adókat szednek be, mint a köztársaság😊)))
The Matrix has you...
amikor az árustol kell megvenni..az melyik árus hol van???mert nemtalálom ...az amelyiknél a pecabotot lehet venni???
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
van az a bizonyos Chapel of Skorm (amit a küldetések között is megtalálsz, bronz színû pöttyel), na oda kell vinned embereket, hogy aztán ott feláldozd õket. Erre legalkamasabb emberkék a felbérelhetõ "testõrök", illetve akár a feleségek is, továbbá azok akik hajlandóak követni. elõbbiek akár teleportokon keresztül is utánnad mennek, a feleséget nem próbáltam így magammal vinni. A lényeg, hogy pár ember feláldozása után fiatalodást kapsz😊) ja és asszem éjfélkor kell áldozni.
a démonkapu-s dolog pedig annyi, hogy attól balra van egy másik út, lefelé, ahol találsz 4 követ, meredeznek ki a földbõl. ha odamész, akkor asszem TAB-bal lehet aktiválni. 4 betû van S-H-I-T. a megfelelõ sorrendet is megtudod, azt már nemtom kitõl, de talán még ezen a részen. korábban írták, hogy HITS, de ez nem biztos. nézd meg a gamebanshee-n😊)
sok sikert.
The Matrix has you...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a neve shit ( írd be megéri ) igazából hits
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
valaki meg tudja mondani hogy miért lép ki a játék magától egy idõ után??
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Vége a játéknak. Nem árulok el semmit belõle, de a vége felé tetszett, hogy felpörögnek a dolgok, és az utolsó harc sem olyan 3 bpú (billentyûzet per újratöltés) típusú, bár az egész játék inkább a morális döntésekrõl, mint a hardverpusztításról szól. Én csak egyszer csapkodtam a billentyûzetemet a játékban, akkor is a nevetéstõl, a chicken-kicking competitionnél...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
egyetlen küldit nem tudtam elsõre megcsinálni, sõt több próbálkozásra sem: amikor a kiscsókát kell elhozni a nagymamájához
mindig kinyirták a legvégén
(aztán felvettem azt a muksót, és úgy sikerült)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nekem a játékkal problémáim vannak!Még pedig: Az hogy amokor elinditom akko elkezd tölteni de aztán az XP újra indul (gondolom le fagy) mindig!MIért van ez és hogy lehet ezt megoldani?Légyszi irjátok meg!
Sziasztok
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
inkább túl könnyü a játék
Azt hittem arról beszélsz, amikor a barlangból kell kihozni õkelmét.
Egyébként nekem is simán ment elsõre. 😊
Az egész játék elég könnyû, én úgy vittem végig, hogy egyetlen egyszer sem kellett Resurrection Phial-t használnom.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Egyébként ha nem vetted volna fel azt a Boast-ot, hogy idõre megcsinálod, akkor nem lenne ilyen problémád. Magyarul: saját magadat szivattad meg, nem a játék van elcseszve.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
a csirke-rugdosáshoz, annyi, hogy a végén mikor az erõmet kimaxoltam, akkor nekifutásból akkorát rúgtam a csirkébe, hogy átszállt a mólón és a tengerben kötött ki😄DDD
The Matrix has you...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.