Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hol van az a hely amirõl a treasure clue 2 beszél?ahol a növények nõnek,vagy valami ilyesmi...
jah,és szívesen veszek én is minden tanácsot 😄
Ha kell v kinek tanács,én nemrég nyomtam végig a gamet 😄
lehet, hogy csak újra kell telepíteni. Nálam az volt...

bigfoot
Nekem is volt ez a hiba,de próbáld úgy hogy nem crackeled,vagy 98as ban indítod

szijasztok! Az a nagy gondom hogy letöltöttem a játékot és megprobálom elinditani és annyit csinál hogy bejön egy fekete kép majd kiirja hogy a fable.exe hibát észlelt ezért leáll. 2 krekkel is probáltam de nem megy 😞. Segitsetek légyszives ja és bujék.
Mike at home
de ha táposak vagyunk, akkor nem kell 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

HITS a neve. De érdemes kipróbálni azt is hogy SHIT, persze nemárt menteni elõtte..

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Hi, Boldog Karacsonyt mindenkinek, lassan Uj evet is. Azt akarom kerdezni, hogy mi a neven a koembernek(daemon door) a Temple of Avo mellett(egy palyaresszel odebb?

A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit

21% körül
nagyon nem.de van a www.magyaritas.hu és ott megvan adva ok
hi!!
Nem tudja valaki, hogy menyire van kész a Fable . The lost chapters magyaritása??

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Mike at home
fent északon
a szigeteken

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hello!Boldog Karácsonyt kedves fórumozok!Lenne egy kérdésem,még pedig az,hogy ha meg van az összes Fight oklevelem,akkor kapok valamit?

Ja és még egy valami:Bowerstone South-ban megkaptam a sapkát és lehet még tovább tanulni?És mi a lényege?
bigfoot
ASSASIN ATTACKS
ezzzel a küldetéssel gondjaim vannak!bár egy rakatot megöltem de még mindig nincs teljesítve!hol támadnak??

herczeg
twinblade camp, oakvale, bowerstone south (ez van neked), Knothole Glade és szerintem valamit kihagytam mert mintha öt lett volna

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Hello!Kellemes Ünnepeket!Lenne egy kérésem.Megvan az elsõ oklevelem a fight-ból.
A kérdésem pedig az lenne,ha lenne valaki olyan rendes és leírnál,hogy meik városokban kell még verekedni azt megköszönném.Elõre is köszönöm.<#help><#conf>
a shadow detail-t (asszem) ne állítsd max-ra, csak egyel alacsonyabbig fogadja el bizonyos kártyákon.
ilyenkor automatikusan visszaáll alapbeállításra.

amúgy itt az én jelenlegi emberkém: kép
attractiveness:100%, scarieness:100% érdeke... 😄

killer123
Köszönöm.Majd akkor probálgatom.Azért megprobálok egy régebbi catalyst-ot is aszem most 5.11-van fenn.

Jó konfig.

Mike at home
próbáltad pl. 1024x768-cal is?
vagy lehet, hogy olyat is beállítasz amit ugyan elfogad, de valami miatt nem jön össze
inkább ez utóbbi lehet a baj

ja és BK 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bigfoot
köszi!Neked is és minden Fórumozónak Boldog Karácsonyt!

nem tom miért állítja vissza,nekem is hasonló konfigom van és nem rakja vissza!

killer123
Sziasztok.

Elöre is Boldog Karácsonyt minden kedves Forumozonak.

A kérdésem a következö.(lusta vagyok tudom).
A gépemre felraktam a Fable-t és müködik is szépen csak az a gond hogy a menüben beállitok mindent maxra (1280*1024 85hz 2xfsaa minden max) le is apply-zom be is áll rá,DE amikor elkezdi tölteni a játékot akkor a töltés felénél vissza áll 640*480 no FSAA minden minimum!!!
Ezt Miéert csinálja??????
Köszönöm a választ.

Jó konfig.

ezt én is tudtam de ha elolvasod a carrot has mistery...akkor ez mi???+még mondta valaki hogy mi csak már nem emléxem
bigapó
hö?? milyen répa titokzatos? ez nekem új. egy répát ismerek, az az arany (golden carrot) és azzal azt éred el, hogy az éjszakából nappalt varázsolsz😊) az ellentét (nappalból éjszaka), az meg a moonfish. ennyi.

The Matrix has you...

a répa miért titokzatos???és mennyit kell enni hogy kimutassa a thatását???
Mike at home
jártunk mi is így szvsz
max nem most
én pl. 92-ben 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
a kulcs lenne a fontos, de azt egyszerüen nem tudtam megszerezni

constantin
Köszi szépen az ifókat.Egyébként megszoptam a faszt mert amikor a gépet vettem nem értettem annyira hozzá ezért is nincs pl agp port az alaplapon.GYûjtök egy újra de ha újat veszek akkor mindent(majdnem)cserélni kell.Hát ez van Örüljetek hogy ti nem jártatok így és toljátok a jobbnál jobb gamékat.JÓ JÁTÉKOT

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

constantin
Köszi szépen az ifókat.Egyébként megszoptam a faszt mert amikor a gépet vettem nem értettem annyira hozzá ezért is nincs pl agp port az alaplapon.GYûjtök egy újra de ha újat veszek akkor mindent(majdnem)cserélni kell.Hát ez van Örüljetek hogy ti nem jártatok így és toljátok a jobbnál jobb gamékat.JÓ JÁTÉKOT

via_mala
Pont itt hibáztál. Ugyanis az ezüstkulcs a 2. helyezettnek jár, tehát nem szabad túl sok pontot elérni. Én is direkt elrontottam 1-2 rúgást, és asszem 250 pontot értem el, és vihettem is az ezüstkulcsot. 😄

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

bigapó
ezzel inkább ne próbáld meg, mert csak kínlódás lesz (egyébként, lehet, hogy el sem indul, mert nincs a kártyában megfelelõ pixel meg vertex shader verzió. ezt most fejbõl mondtam, nemtom a gépigényét). alacsony grafikán nemtudom, hogy milyen, de egyébként állati jó animációk és egyébb grafikai csilli-villik vannak benne. néhány varázslat alatt olyan színek és hangok vannak, hogy csak lestem😊))

The Matrix has you...

bigapó
gonosz pontokat kapsz (meg tapasztalati pontokat persze)

The Matrix has you...

bigapó
én próbáltam ezt a fránya íjásszos dolgot, de max skill-el sem jött össze, így mérgemben (miután egy órát kínlódtam vele), levágtam a csákó fejét és így is megkaptam amit itt lehet nyerni😊))

The Matrix has you...

bigapó
az valami érdekes dolog lehetett, ha nem nyertél ennyivel. próbáld többször. márha egyáltalán annyira fontos az a kalap. nekem annyira nem jött be. vicces, ennyi, nem hordtam. a kulcs sokkal fontosabb (bár a ládák sem akkora nyereményeket rejtegetnek, mint amit elvárna az ember...)

The Matrix has you...

Mike at home
de
az megvan
de kulcsot nem adott
és még soha sem nyertem, pedig volt már 450 pontom is

Azt én sem értem. Ezek szerint változó. Nincs meg a csirkés sapkád?
Lehet, hogy körönként változó... próbálgatni kell.

Mike at home
akkor nem értem, mert volt nekem jócskán 400 fölött is, de nem nyertem

Nem fonmtos maximumot, olyan 300-nál már meg lehet nyerni.
Tápold fel a hõsöd fizikáját és speedjét, aztán célozz a sarokra, célszerû megvárni, míg a csirke pozícióba totyog, akkor nekifutás és durr neki 😊

Mike
a gef kettõ gyenge
ha másképp nem, vegyél egy 128 megás Gef4-et használtan

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
na jó, de azt hogyan? nekem még egyszer sem sikerült
mennyit kell hozzá rúgni? hány pontot
maximumot?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

constantin
Hy.Érdekela játék de nem tudom milyen gép kéne hozzá hogy menjem.A konfigom😛4 256 ram(1gb lesz karácsonyra)64 Mb-os Intel Integrált Videókártya.A King-Kong,Gun,NFS MW, meg ilyenek mennek alacsony grafikán.Kb egy Geforce 2-nek felel meg.Nektek hogy megy?.Válaszotkat elõre is kössz.

Ott.
Kifordulsz lédi gréj házától, és ott van egy bolt.

Szerintem úgy értette, hogy megszerezte az elsõ helyet és a kalapot.

valaki9 válaszoljon hogy hol van a fekete rozsa. thx
Mi lesz akkor ha kinyírom az összes Guard-ot és Trader-t Barrow Fields-en? Mert ez az egyik feladat és nem tudom hogy elfogadjam-e. Érdemes?
hol a fenébenm van az a rohadt fekete rózsa??? vlaki azt mondta hogy bopwerstonbamn van de ott hol???
Sir Quno Jedi
Jah, vannak akik kamuznak, de a progggi direkt így van megírva, hogy legyen jó kis Montechristo grófja fílin !4 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike at home
a kakasrúgásnál hogy lehet nyerni?

via_mala
Kamu, elsõre csak rosszat választhatsz. Egyébként a második versenyfutásnál én még arra is szakítottam idõt, hogy a hordókat kutyafuttában szétverjem, így szabaduláskor már volt kb. 3 Healt Potion-öm is. 😄

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

bigfoot
de olvastam hogy vki elsõre jó könyvet választott!!