Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézzétek meg ezeket az oldalakat jók:
http://www.alter-ego.net

http://www.fablefrance.com

http://www.lionsource.com/fable/

http://www.planetlionhead.com/fable.php

http://www.fablegame.it/
ronihun
vki nem tudja megadni a key code-ját játéknak help plz

...

ronihun
és a növekedés hogy megy milyen hamar telik el egy év?

...

Tényleg gyerekként kezded.Elõször a faluban kell ügyködni.Majd banditák támadják meg a falut és egyedül maradsz...de jön egy csóka aki elvisz téged tanulni... Dióhéjban ennyi az elõtörténet.De jobban jársz, ha figyelsz game közben a narrátorra.
ronihun
nekem ha minden jól alakul ma lesz meg eza játék .Tényleg igaz hogy gyerekként kezdem? vki nem tudja elmondani a történetét

...

Ezt ki fogom próbálni 😊

Hajajj, még az ötödiknél is!

Üdv ismét! Kölcsönadtam egy haveromnak a fable-t és nála játék közben "runtime error"-al leáll a játék (teljesen véletlenszerûen, nem egy adott cselekvés közben). Van amikor több órát tud játszani folyamatosan, van amikor 10 percenként megáll. Nem tudja valaki, hogy mitõl lehet ez és mi lehet a megoldás rá?
Hi! Rájöttem hogyan lehet feleséget szerezni a Folyamat a következõ:
1. Halmozd el ajándékokkal.(virág, csoki, gyûrû, drágakõ, stb.)
akkor a felette lévõ szív átváltozik sárgára.
2. Hivd hogy kövessen (F1)
3. Vidd a megvásárolt házba.
4. Mond neki áljon meg (F1), nyomj "TAB" Billentyût és a csaj a feleséged lesz.
5. Pozolj neki és ha zöldre vált nyomj "TAB" gombot és ágyba is vitted.
Ennyi az egész folyamat. Nekem már 4 feleségem van elszortan albiomban.
via_mala
Fiatalodni a templomokban lehet sok-sok aranyért ill. emberéletért cserébe.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

szablya
Bármelyik ajándék boltba tudsz venni.
Hogyan lehet fiatalodni?

!!!Gothic forever!!!

A néhány hozzászólással ezelõtt feltett kérdésemben (az elmaradt küldetéseimmel kapcsolatban) nem tudna valaki segíteni?
Nekem sikerült 18 évesre fiatalodnom.Tovább nem próbáltam,de elképzelhetõ, hogy ment volna.Asszem 55 voltam....
Mike
az lényeg, hogy még a második végigjátszás alkalmával is fogsz új dolgokat találni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem tudom, de kiváncsi lennék, meg lehet-e csinálni
vicces lenne, ha igen
aztán a kiskrapekkal nyomnám le a sárkányt

MrStokes
Hm akkor ezert olyan sovany a gyerkoc az elejen a pipaszar labaival, varja a kajat 😄 Nem is tudtam h el is hizhat szegeny csontkollekciom 😄

Amugy meg csak most kezdtem el a jatekot, majd valszeg jovok a hulyebbnel hulyebb kerdeseimmel. <#vigyor3>

Tenyleg, az erdekelne, h van-e olyan fontosabb tudnivalo a jatekkal es kezelesevel kapcsolatban, amit a jatek az elejen nem mutat be.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

SNAKE01
XD!!LOL!-.-

Jó poénnak tûnik. Amikor fiatalodsz, akkor a fizikumod is visszaalakul a múltbéli megfelelõjére, vagy ugyanolyan maradsz?

Én azzal szórakoztam, hogy mennyire tudom felhizlalni a hõst 😊

Mike
egy összegbe kell adakozni azt hiszem 48k-t
egyébként érdemes akkor menni, amikor a fõnök fiát kell megmenteni, aztán hero save
én még nem csináltam, de kiváncsi volnék vissza llehet-e fiatalodni 10 évesre 😊

ronihun
császtok!kéne egy kis segítség!ki az aki letöltötte a fablet?mertazt szeretném kérdezni hogy winrarral hogí lehet összeilleszteni? elõre is thx

...

Voltam egyszer régen, de csak pár aranyat adtam neki. Ezért buktam?
Csá! Ha Avo templomában már voltál egyszer akkor már csak Skorm templomában tudsz fiatalodni. A megfelelõ áldozat bemutatása után. Itt is lehet egy jó pár évet fiatalodni.
Ja és még valami. Avo templomában adakoztam 100.000 aranyat és nem kaptam semmit csak jó pontokat. Mit tegyek, hogy fiatalodjak?
Üdv! A következõ lenne a kérdésem: - Elfogytak a küldetéseim pedig egy csomót nem csináltam meg: collect hero dolls, az elásott kincset nem találom az Orchard farmon pedig meg van az összes treasure clue, break the siege (banditák támadják meg knothole glade-t), granny necklace.
Van valami remény, hogy ezeket meg tudom még csinálni? Most megveszek, hogy vége a játéknak. Aki tud segítsen.
Ez asszem csak azután lehetséges, miután megcsináltad az arénát.
amint gyõzöl az arénában , megnyílik a kapu bowerstone north-ba, ott van egy kis bolt ahol wedding ringet lehet venni.
udvarolsz egy csajnak egészen addig amíg teljesen nagy nem lesz a feje fölött a szív, olyankor a szív elvörösödik, és a wedding ringet odaadhatod neki.
de ez majd ahogy mondtam csak az aréna után lesz lehetséges. bár nemtom, szóljon ha valaki tud olyan helyrõl ahol már hamarabb hozzá lehet jutni ilyen gyûrûhöz...

Ez a feleséghez jutás engem is érdekelne mert már elpazaroltam 1 pár követ erre a dologra de nem jutok a végére.

Hi! Tudna valaki segíteni mit kell csinálni hogy feleségem legyen? Mit?, milyen? sorrendben kell csinálnom. Elõre is köszi.
a dokk bal oldalán a lábaknál

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hi! Tudna valaki segíteni a "Treasure Of The Ghost Pirates" küldinél hol van a láda? Léci segítsetek.
Valaki segítsen plz mikor megpróbálom elindítani a játékot Runtime hibát ír ki és nem indul el...
Hogyan lehetne ezt kikerülni???
Mit lehet csinálni a titkos kincsel? Harcolni nem lehet vele, akkor mit?
Mike
én a vége felé már inkább csak varázsoltam, néha lecsaptam aki még túlélte a második-harmadik enflame-t, meg, hogy szint vigyek a dolgokba 😊

Mike
az én harcos-mágus karimhoz jól illett a brutál vért. Így is imádta mindenki 😊

az energiapajzsal meg két bajom van a) zúg b) ha elfogy a man, újra kell castolni, na most enflame mellett plusz még az is, pikk-pakk eltûnik a mana, meg egyébként sem ütnek nagyon meg

Az összes treasure clue-ból ki kellene következtetni, hol van a Titkos Kincs (nem árulom el, mi az, de nagy poén.)

A hero doll-t nekem az egyik kisgyermek mondta az iskola elõtt Bowerstone-ban, hogy a tanáruk keresi a hõsfigurákat.

Üdv! Mit kell csinálni ha összegyûjtöttem az összes treasure clue-t (asszem így írják)?
A hero doll gyûjtögetõs küldetést hol lehet felvenni?
bigapó
nekem minden maxon volt a vége felé, strength, will, skill. ebbõl az utolsó az amit alig használtam. egyedül azon a pályán amikor be kellett jutni a rablók tanyájába. nagyszerû élmény 25 méterrõl valakit hátulról fejen lõni😊)

én mindig belementem a sûrûjébe, csapkodtam, mint a fene, aztán mikor meguntam nyomtam egy Enflame-et vagy egy Divine Fury-t, esetleg egy Infernal Wrath-ot, hogy levegõhöz jussak. ezután vagy megint csapkodtam vagy átmentem Császárba és sütögettem a jónépet😊))

The Matrix has you...

én is a második harcosommnál jöttem rá 😄
sima Dark Wizard ruci volt rajta

igazad van, most én is úgy kezdtem újra, hogy gonosz mágus vagyok és direkt nem hordok semmilyen páncélt, fegyvert se nagyon használok és eddig még nem nagyon voltam az életerõm vége felé...
csak a megfelelõ dolgokat kell alkalmazni.

amúgy az elõzõ karakterrel is inkább erre a stílusra álltam be a vége felé, de ha egyszer már kimaxoltam az erõt,... akkor maradtam a páncélnál meg a kardnál...

bigapó
Hi!

olvasgattam és nézegettem a topikot. az tûnt fel, hogy mindenki k*rva nagy páncélokban nyomja. jó nekem is van (volt) egy, de elég esetlennek hatott. szóval én inkább maradtam a sima "szerzetes-csuhánál". sajátos kasztom a harcos-mágus😊) egyrészt azért nem kellett páncél, mert mentális-pajzsot használtam mindvégig, másrészt jobban illett a karakteremhez. de mindenki maga dönti el persze.

The Matrix has you...

mukika
Csepel 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDd

Temple of Avo - Avo temploma >>> Õ a jók istene
Chapel of Skorm >>> Skorm meg a gonoszak istene

nem beszédes nevek, nem kell túlkombinálni <#nyes>

ávh... még jó, hogy nem a savóból eredeztettétek <#nevetes1>

ja, és még mielõtt meglódul a fantázia: a chapel sem Csepelre utal...

Mike
fantasyt meg véletlenül se vagyetek a kezetekbe

Mike
mekkora betegek vagytok már, hogy Avo istenrõl az ávh ugrik be
szerintem ne játszatok semmibvel 😞

via_mala
Rohadtul offtopic, de mindegy:
ÁVH-ÁVO

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Nem tanultál történelmet?
Én igen, mégse tudom mi az 😄

Mike
AVO a jó isten a játékban

mi az az AVO ? 😄

Mike
jelentem magyar vagyok, és nekem semmi rosszat nem jelent az avo 😊

ja azt én is néztem h tökjól néz ki😊 Egyébként nekünk magyaroknak megen fura lecsengésû a játék mert ugye az amerikaiak nem tudják h mi nem igazán szeressük(ttük) az AVO-t😄
a sipka jól néz ki 😄