Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, rövid, de ha újrajátszod, teljesen másmerre is indulhatsz, majd' teljesen új gamet kapsz. Én is noszogatom magam, végig kellene játszani még egyszer.

miért nem dobtad el azt a könyvet ???

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

a tetejna havas rész új a Lost Chapersben csak

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Shaman
nah végigtoltam a gammát,azt hittem nehezebb lesz a vége,de elég csirke volt...

1 dolgot nem tudtam megcsinálni a 30-as ládát kinyitni,meg az ajtónak odaadni a 30 kulcsot,mert csak 29 volt meg:-((
1 hiányzott amit a 25 leadott könyvért kaptam volna az iskolában...adogattam szépen a csávónak a könyveket,sztem nagyjából már vagy 22-t odaadtam,mikor valami spell könyvhöz ért,s közölte,hogy ez nem kell neki,vagy ilyesmi:-(( hiába volt még nálam vagy 7-8 könyv mindig ezzel a spelles könyvvel jött,s nem csinált semmitse...kescege..nah mindegy.

Nem volt rossz gamma,de sztem elég rövidkére,illetve könnyûre sikerült,ha mondjuk egy Gothiccal összehasonlítjuk...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Xbox-ra is kijött.Csak rövidebb volt.Emberként lezúztad Balde-t és kész.
áhh 1 csomo mindent kihagytak... a lost chapters vajon csak pcre jelent meg?<#conf>
Shaman
gondolom a földrész = azzal a szigettel ahol a vége játszódik..

az hát pl:ott a sárkány a végén

Reeeal Maadrid!!!!

ááá dekurvajoo<#zavart2>
a pcguruban olvastam hogy majdnem egy új földrész van benne meg egy csomó plusz az xboxhoz képest

Reeeal Maadrid!!!!

tomee14
még az hogy hogy kell használni?

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

tomee14
nekem van dugós demon door de azt akarom kérdezni h megcsináltam és szereztem egy lila sapkát, csak nemton mire jo! a sejtésem az h strici lehetek! meg hogy kell használni! szal plz help!

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

jah a sima fable van meg...ezek szerint nekem nincs oan dugós demon doorom...?<#idiota>
lele
nem ugyanolyan? mert nekem is xboxon van meg a fable the lost chapters de nem hisszem hogy annyiban változna

bocs kétszer nyomtam

Reeeal Maadrid!!!!

állítólag az xbox-os verzióhoz képest 30%-al nagyobb a pc-s játéktér

Reeeal Maadrid!!!!

állítólag az xbox-os verzióhoz képest 30%-al nagyobb a pc-s játéktér

Reeeal Maadrid!!!!

igaza is volt sztem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mike
Molyneux <#worship><#worship><#worship>

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Egy cikkben akadtam rá: "a Fable: The Lost Chapters-re keresztelt változatot az eredetihez képest rengeteg exkluzív extrával töltötték meg. Az újdonságok között teljesen új felfedezhetõ területek, küldetések, fegyverek, szörnyek, varázslatok, páncélok és egy mélyebb sztorit igér nekünk Molyneux. A PC-s változat egy jókora harmaddal lesz nagyobb mint a boxos eredeti."
A sima Fable-t vitted vagy a Fable-Lost Chapters-t, mert nem mindegy...Amúgy a pc-s verzióban rengeteg plusz van a többi platformoshoz képest,asszem...
öccsém ez a hely nekem nem is rémlik...bordello<#zavart2> én xboxon vittem végig és abban még sárkány sincs lehet hogy ezt a darkwood bordellot is kispórólták belõle...?<#nemtudom>
Shaman
Darkwood Bordello...lentebb linkeltem egy térképet azon látod,hol van..

..dugós demon door? <#idiota> uuh az holvan?
Mike
mindenhol egy
es [pasikkal is hazasodhadsz ha az a gusztusod

Shaman
no most hogy is állunk a bigámiával??

nekem 2 feleségem is van az egyik Lady Grey a másiknak meg már elfelejtettem a mevét,de jó csajszi :-))

Szal hány feleséged lehet? ahány házad vagy mi?

(elmentem a dugós demon doorhoz,ahol 10-szer kell dugni,kissé drágáltam az 1-2000 pénzt 1 rundért,de hálistennek volt egy csajszi 100 aranyért :-pp)

jah meg ha eljucc Knothole Gladebe (ahol egy fehér mutáns farkast kell megölnöd) akkor ott lessz egy bolotos és oda bármikor elmehecc. De egy sima úti árus is csinálhat neked csak keresni kell bár jönnek sûrûn az árusok...
asszem bárhol, csak találj egy olyan árust, aki tetkókat árul

effe lv6 24254

ja és hol lehet a játékban tetoválást csináltatni?

Reeeal Maadrid!!!!

hát arra fordítós izéra

Reeeal Maadrid!!!!

Mike
hol sikerült regisztrálni?

hello
megint én vok.Sikerült regisztrálni magam de amikor be akarok jelentkezni akkor kidob egy oldalra és azt írja ki h hiba a php script meghaladta az idõlimitet vagy mi.Ezzel mi a rákot lehet csinálni????

Reeeal Maadrid!!!!

Mike
hát szerintem télleg nem stimmel

de az oldalon nem csak az van, hogy hol van, hanem van kép is

Shaman
Tess:

deestroy
fullmentés?? valaki??

Mike
linkelj idwe egy térképet pls

Shaman
akkor értsd újra: nincs olyan a térképen,hogy Cliffside Path...

Mike
vagy vmelyik kriptában vagy horgászni kell, nem tomnézd meg a térképet

Shaman
hümm...kérdés,baromira nem találok 1 silver keyt...elvileg Cliffside Path-on kéne lenni,megnéztem,de Cliffside Path-ot nem találom....
Olyan van,hogy Clifftop Path. Twinblade tábora felé,de az nem az...
Megnéztem a gamebanshee-n a képet,s ez sztem valahol északon kéne lennie a temetõ után,mert rémlik,hogy jártam erre mikor muttert szabadítottam,de nem lelem:-(( lehet,hogy akkor kellett volna megszerezni,s már nem lehet oda visszamenni? a térképen se találok Cliffside Path-t :-((

Mike
jaja, õt így könnyû

Shaman
Nah már ott járok,hogy kinyírtam Jacket....elég könnyû volt,míg a földön állt ment neki az enflame a levegõben meg toltam neki villámmal,még akkor is mikor csépeltek...néha azé kinyírtam a lényeit,hogy kapjak expet,de fõleg õt toltam villámmal....kábé 5 perc,s halott volt:-p

Köszz

Reeeal Maadrid!!!!

Mike
mindent 😊

Seth
címsort egészítsd ki ezzel a sorral: /fable/index.html

PSN ID.: Beegabor

Hello!
Olvastam lentebb hogy lehet jelentkezni fordítani a játékot.Ott van 1 link de ha rákattintok akkor be kell jelentkezni meg jelszót is kér.Szal nemtok belépni.És ha jelentkeznék kb. mennyi szöveget kéne lefordítani?
(Amugy középfokú C nyelvizsgám van ha ez fontos)

Reeeal Maadrid!!!!

Shaman
hümmm regen követ még nem találtam,monnyuk kereskedõknél lehet,hogy már volt,azt nem néztem,köce az infót!

Mike
persze, esc
használj manapajzsot
akkor nem tudnak megütni

ja és az is fontos, hogy a fegyverbe tett kövek akkor is kifejtik a hatásukat, amikor a hátadon cipeled
tehát a legjobb ijjba is tegyél mana meg life regeneration koveket majd

Shaman
aham köce a tanácsokat azért már eléggé elõrehaladtam a játékban,s már belejöttem sok mindenbe..

Igazad volt Mike enflame-enflame :-pp

Most helyet keresek ahol meg lehetne csinálni a 30-as CM-et,eddig 25 volt a max amit ki tudtam hozni....lehet vissza kéne oda menni ahol a táper csintik születnek folyamatosan a temetõ utáni részen..vagy van valami jó hely ahol meg lehet csinálni?

Egyébként amint megvan a 30 esc-azaz pause,s gondolom akkor nem csökken,s akkor meg lehet inni az inventroyból a exp löttyöket,s 30*-os expet ad,vagy ez csak real time müködik,tehát beteszem a löttyöt gyros billentyüre,s amint a csatában megvan a 30-as CM elnyomom gyorsan?

Errõl nem tudtam! Bazz...

Mike
ja nem
zárójelben az van, te mennyiért vetted