Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1 dolgot nem tudtam megcsinálni a 30-as ládát kinyitni,meg az ajtónak odaadni a 30 kulcsot,mert csak 29 volt meg:-((
1 hiányzott amit a 25 leadott könyvért kaptam volna az iskolában...adogattam szépen a csávónak a könyveket,sztem nagyjából már vagy 22-t odaadtam,mikor valami spell könyvhöz ért,s közölte,hogy ez nem kell neki,vagy ilyesmi:-(( hiába volt még nálam vagy 7-8 könyv mindig ezzel a spelles könyvvel jött,s nem csinált semmitse...kescege..nah mindegy.
Nem volt rossz gamma,de sztem elég rövidkére,illetve könnyûre sikerült,ha mondjuk egy Gothiccal összehasonlítjuk...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Reeeal Maadrid!!!!
Reeeal Maadrid!!!!
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Reeeal Maadrid!!!!
Reeeal Maadrid!!!!
Reeeal Maadrid!!!!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
es [pasikkal is hazasodhadsz ha az a gusztusod
nekem 2 feleségem is van az egyik Lady Grey a másiknak meg már elfelejtettem a mevét,de jó csajszi :-))
Szal hány feleséged lehet? ahány házad vagy mi?
(elmentem a dugós demon doorhoz,ahol 10-szer kell dugni,kissé drágáltam az 1-2000 pénzt 1 rundért,de hálistennek volt egy csajszi 100 aranyért :-pp)
effe lv6 24254
Reeeal Maadrid!!!!
Reeeal Maadrid!!!!
megint én vok.Sikerült regisztrálni magam de amikor be akarok jelentkezni akkor kidob egy oldalra és azt írja ki h hiba a php script meghaladta az idõlimitet vagy mi.Ezzel mi a rákot lehet csinálni????
Reeeal Maadrid!!!!
de az oldalon nem csak az van, hogy hol van, hanem van kép is
Olyan van,hogy Clifftop Path. Twinblade tábora felé,de az nem az...
Megnéztem a gamebanshee-n a képet,s ez sztem valahol északon kéne lennie a temetõ után,mert rémlik,hogy jártam erre mikor muttert szabadítottam,de nem lelem:-(( lehet,hogy akkor kellett volna megszerezni,s már nem lehet oda visszamenni? a térképen se találok Cliffside Path-t :-((
Reeeal Maadrid!!!!
Olvastam lentebb hogy lehet jelentkezni fordítani a játékot.Ott van 1 link de ha rákattintok akkor be kell jelentkezni meg jelszót is kér.Szal nemtok belépni.És ha jelentkeznék kb. mennyi szöveget kéne lefordítani?
(Amugy középfokú C nyelvizsgám van ha ez fontos)
Reeeal Maadrid!!!!
használj manapajzsot
akkor nem tudnak megütni
ja és az is fontos, hogy a fegyverbe tett kövek akkor is kifejtik a hatásukat, amikor a hátadon cipeled
tehát a legjobb ijjba is tegyél mana meg life regeneration koveket majd
Igazad volt Mike enflame-enflame :-pp
Most helyet keresek ahol meg lehetne csinálni a 30-as CM-et,eddig 25 volt a max amit ki tudtam hozni....lehet vissza kéne oda menni ahol a táper csintik születnek folyamatosan a temetõ utáni részen..vagy van valami jó hely ahol meg lehet csinálni?
Egyébként amint megvan a 30 esc-azaz pause,s gondolom akkor nem csökken,s akkor meg lehet inni az inventroyból a exp löttyöket,s 30*-os expet ad,vagy ez csak real time müködik,tehát beteszem a löttyöt gyros billentyüre,s amint a csatában megvan a 30-as CM elnyomom gyorsan?
Errõl nem tudtam! Bazz...