Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NAH ANNYIT SZAERETNÉK KÉPRDEZNI H. MIKOR A CSONTVÁZNAK KELL MEGKERESNI A PÁNCÉLZATÁT A TEMETÕBEN AKKOR MEGVAN Az amit ki lehet ásni amit ki lehet halászni és az is amit egy síról lehet összeszedni de nem találom sehol a negyediket valaki segítsen plíz!elõre is thx

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

amúgy csak úgy (saját)szívfájdításból milyen kardot kaptam volna ha az arénában kinyírom azt a csajt aki velem volt néhány küzdelemben?

hehe az jó bár már egészen teccik az "ooo csikken csészer!do you csész the csikken??" vagy v.mi ilyennsmi😄

zizz21
Veszel vmilyen tekercset,és akkor majd úgy hívnak az emberek. pl Isten hozott nagy RANGER ,meg ilyenek...

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

1 órája próbálom felrakni xD nemsoká meglesz

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

huhh talán a master a legerõsebb 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

???

nah mire jók azok a tekercsek mert még nem próbálkoztam velük de kiváncs vok

zizz21
Rájöttem miket árul Leo...ajj de hüjjje vok! <#idiota> Vki tudna Nekem ajánlani egy jó kardot,ami lehetõleg nincs questhez kötve? Az is jó ha úgy kell megvennem.

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

zizz21
Háát ott még nem tartok! <#crazya> Amúgy köszi!!!

wantonly
A kripta mellett lévõ toronyban van Maze. De azt a kardot csak akkor kaphatod meg, ha már legyõzted a fõgonoszt, és a jó befejezést választottad. 😊
zizz21
Meg azt szerettem volna még,a Guild kapuja elõtt álldogál Leo. Tõle ilyen tekercseket lehet venni. Mire jók azok a tekercsek és hogyan tom õket használni? - És erre nemtod a választ véletlenül? <#circling> Elõre is köszi!

huh assz emelten :S
talán van ilyen folyo és amellet ilyen torony asszem de nem tudom már

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

zizz21
Nem õt keresem,hanem a rezidenciáját,mert olvastam,h a szekrényében van egy jegyzet,ami leirja hol van egy frankó kard,ami pedig a házának udvarán lévõ kriptában van...

Guildben áll az asztal mellet nem ?

zizz21
Hol lakik Maze?

reménytelen
Hát, nem árt, ha magas az attractiveness...
zizz21
erre én is kiváncsi vok! 😊 tömöm csokival,meg elárasztom rózsákkal de csak vigyorog... 😄

jajj de jó és újra feléledt egy jó kis topic😄

nah átvittem a lopakodást lövéssel pont fejbe minda 3at és már a szigetercskét is megjártam most csak egy láma kérésem/kérdésem lenne mégpedig az h. ha lehet valaki megyaráázza el lépésrõl lépésre h. hogy lehet csja a csávókának mert hiába táncolok neki és hiába nyomkodom a flirt-et csak atpsol eggyet vagy barátságosan nevet a nõ

wedge31
Lényegtelen a csukja egységesen számitanak a modositok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

zizz21
Meg azt szerettem volna még,a Guild kapuja elõtt álldogál Leo. Tõle ilyen tekercseket lehet venni. Mire jók azok a tekercsek és hogyan tom õket használni?

zizz21
Aham... és ha egy ruhának,mondjuk jók a módosítói akkor csukjában is ugyanolya jók, vagy az ront rajt ,vagy javít? Köszönöm!!!

vhol van olyan mennyira vagy jó/rosz

wedge31
Egyszerü, nézd meg,hogy az adott ruhának milyen modósitoi vannak / van amelyik félelmetesé tesz és van amelyik vonzová/

zizz21
Sziasztok! Most kezdtem ajátszani a FABLE-vel,és nagyon tetszik! Olyan kérdéseem lenne,h a viszonyomat az emberekhez(fõleg a nõkhöz <#crazya> ) hogyan befojásolja az ha csukja van rajtam v nincs?V befolyásolja-e egyáltalán? Rem nem volt túl hülye kérdés de mivel most kezdtem,még sok dologról fog sincs. Elõre is köszönöm!

zizz21
rossz gombot nyomtam :p

zizz21
Sziasztok! Most kezdtem ajátszani a FABLE-vel,és nagyon tetszik! Olyan kérdéseem lenne,h a viszonyomat az emberekhez(fõleg a nõkhöz

sztem ott lobakodj 😉
de multi ijjlövés alap 😄 kedvenc skillem volt anno

húú köszi és amúgy megvegyem hozzá azt a multis íjjlövést??😄 nah jó ez már csak részlletkérdés de megpróbáltam az elmúlt 2 percben íjjal is nem akarta eltalálni mert már jött felém de majd még próbálkozok...köszi

reménytelen
Én szép csöndben íjjal csináltam. (Fejükre célozz manuálisan, tuti hatás 😊
nah újra én és csak annyit szeretnék tudni h. mikor okvalve-ból kell bejutni a banditák fõhadiszállására és 3 õrnél el kell lopakodni nem tudtok v.mi tanácsot adni vagy nem lehetne íjjal kinyírni õket?? mert nem tom méárt de nagyon észrewvevõs srácok azok...😞

nah régebben már jáccottam a gammával de most újra hozzámkerült(kölcsönkértam haveromtól) a játék 4cd-cskéjét és felraktam megint és most már új monitor lévén a felbontást is feljebb tudtam rakni az(eddig egy 7 éves õskövület volt most egy samsung 940bf van)egyszerûen a maga stílusában gyönyörû graffja van és a hangulat még rádom szal kira a gamma csakj kár h. az elején még kevés a máni és semmi extrás kis kardom nincs de az elején a force push a legjobb nagyon fun!!!

tök szép a kard xD 2 szorra én is megtartottam xD meg nem teccenek a pillangok se 😛

Nem öltem meg.
Be is dobtam a kardot,csak utánna nem mentem el a Guilt temetõjébe.
Vagy nem oda kell menni?
Kinek hogy... van, aki már gyermekkorában elkezdi a "rosszalkodást".

wesker24
Azt a kardot csak akkor kapod meg miután Jack kinyirása után eldobtad az Aeon Sword kardot be a teleportba.

amugy #4409 hsz

ha meg nem kaptál kardot akkor ezek szerint te kinyirtad a hugodat ??

nagyon nem szép dolog <#ejnye1><#ejnye1><#idiota>
Hali!
Mi ez a dolog a Guiltel?
Én már végig toltam párszor és nem kaptam kardot ott....
nekm 0000-0000-0000-0000 volt ^^

reménytelen
Wedge31 nagyon jóindulatú volt, és adott neked kódot. Máskor ehhez a játékhoz nem fogsz kapni, mert akármit beírsz, elfogadja! <#nyes>
zizz21
Nagyon szépen köszi!

wedge31
5NOCI-RK7NN-QKU41-942LZ-HUI6W

zizz21
Sziasztok! Letöltöttem a játékot,de nem volt hozzá serial number,csak ,h irjam be az alábbiak egyikét! :p Vki pls tudna Nekem küldeni egyet???(ha nincs hozzá sry,de még nem próbáltam felrakni)! Elõre is köszönöm!!!

gabe paul logan
az erõm nagy csak, amúgy meg nem használok varázslatot sem...
csak az a helyváltoztatás van ki fejlesztve(nem tom a nevét,1 másik játékban:
shadow step) meg a lökés hullám...más nem is kell...erõs ruhim sincsenek...
amelyik jól néz ki azt hordom 😊
megmutatnám de nem engedi h feltöltsek képeket, pedig GIF be mentettem el õket
😞 (amúgy az milyen: volt az a halyóút épp most, és a szakállam 2xsére nõtt
a halyam meg fele akkora lett mint volt...ezaz öregedés!!!)

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Minden városban lehet egy asszonyod. Az õszülés a skilltõl függ, ha elég tapasztalt vagy valamiben, akkor elõbb-utóbb megõszülsz.

gabe paul logan
szerencséd me most játszok vele így emlékszem rá:
nem nyírtam ki csóri csufi hugomat, bedobtam a kardot de segáz
mert a Guild temetõjében az egyík sírból egy szellem megdobott 1
ízmos kardocskával...gondolom kiengesztelésül😊
Amúgy jó vok a gameben csak emberek házából lopkodok, ja és kínyírtam
azt a rabló nagykutyát, jó van nem tudtam hogy el is lehet csak úgy menni!
40 évesen te is ilyen õsz-szõke voltál?És az nem gáz h 2 asszonyom van?
(a jóból sosem elég)

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Más lesz a végkifejlet.

Lacc
Mert különben mi lesz? 😄
wesker24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de a játék legvége felé is meg kell hozni majd egy döntést jól gondold meg mit fogsz majd akkor dönteni
wesker24
dehogyis de miután megölted Jack of Blades-t mig nincs ám vége a játéknak ezért is jó a PC-s verzió mert az X-boxos verziónak itt vége a történetnek de a Pc-s verzióban még nincs is vége sõt lesz még itt meglepetés bõven fõleg a játék vége felé akkor fogsz majd igazán nagyot nézni !!!

Egy kérdés miután megölted Jacket !! A kardot megtartottad vagy beledobtad a teleportba ??

Amugy én 62 évesen fejeztem be a játékot egy csomó aranyat fizetve a Temple of Avo-nak !!!