Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabe paul logan
Vámpíros szerepjáték???

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

mrzed001
Ja, Bloodlines, csak lusta vok

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Esrohnoil
Az nem a Masquerade, hanem a folytatása. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

mrzed001
Vampire: The Masquerade
A Half Life 2 engine-el jött ki még a HL2 elõtt ... brutáljó és iszonyat nagy hangulata van

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

gabe paul logan
JA! KOTOR 1 és 2 az tényleg tetszett! DE ha valaki tud hasonló jellegû és minõségû rpg-t mint a final fantasy sorozat akkor írjon!Megköszönném.

zizz21
gondolom nem mutatok újdonságot de tessék : http://www.gamebanshee.com/fable/

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Esrohnoil
"Pc-re egy hangulatosat se tudok...😞"
Hát, pedig van. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

gio1969
Ezer köszönet,asszem rázizzenek a Gothic-ra.

giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d

gabe paul logan
Pc-re egy hangulatosat se tudok...😞
Fable-bõl is hiányoznak a jól kidolgozott karakterek, akik megfognak, személyiségük van, az egyedi tájak/helyek(egyedül a szülõfalút csinálták megjól a zenével együtt),hja a zene , ami a hangulatot adja az sincs a toppon.
Ps2:Finalfantasy bármelyik része (kedvenc:8,10=könnyfakasztó),és a Shenmue ha bírod a távolkeletet, engem ezek a szerepjátékok érintettek meg igazán...

zizz21
Szerintem is a Gothic! Meg a régi nagy-nagy kedvencem a Neverwinther nights!!!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

huh fejbõl nem tok semmit 😄
de master greatsword a legerõsebb és az talán 20k (soulos vagy mi jobb de az nem tom hol van xD)

nah hy most épp ott vagyok hogy kiszabadította az "anyucit" a bõrtönbõl és azután szaeri9ntetek mi a legjopbb megvehetõ kard 20 ezerbõl???

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Esrohnoil
Gothic I-II.
Most jön a 3. része. 😄

miért nem ?
1ébként nem egy krapeknál van ?

gio1969
Ja,meg a másik,hogy nekem valahogy nem akarja kifogni a 4. gombát a demon door mellõl.

giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d

gio1969
Üdv.Még csak most öltem meg Jacket,de már azon parázok,hogy a Fable után milyen szerepjátékot fogok játszani.Tudtok ajánlani valamit?

én mágus ruhát viselek mindig 😄

gabe paul logan
HJA! Amúgy tiszta obi-wan(epizód3) hatást kelt a karakterem😊 merõ véletlenségbõl

gabe paul logan
Én nem páncélban nyomom, idiótán néz ki a karakterem😊
Én ilyen csuklyás /norm ruhát részesítek elõnyben,nem vok varázsló(kifejezetten harcos vok)de ez tetszik, nem ad nagy védelmet de idáig 1x se haltam meg elég ehhez a force push+az a z árnylépés+ avo's tear....még

zizz21
Igaz,ami igaz,megvettem azt a kerdot! Hááát elég komoly! 😄😄 De megkeresem azt a kardot,kiváncsi vok rá,meg már csak a health-hez kell egy és kitom húzni a kõbõl is.

*be kell szerezni*

Asus A8N-SLI Deluxe, Athlon64 3800+, 2*1Gb Kingmax Superram DDR400, 2*ASUS Extreme N7800GT/2DHTV, Tagan Easycon TG480-U15, Zalman CNPS9500 LED

Ha jól emléxem, Jack után még rögtön nem elérhetõ a dolog. Elöbb ne kell szerezni Fire Heartot. Utána mondja a gildmaster hogy menj fel Maze szobájába.
Maze lakosztája ott van ahová a muterodhoz kellett menni egy könyvér és épp akkor rabolták el. Ott van 2 nagy könyvespolc. A jobboldalit kell megnézned. És utána lemenni a kertbe a sírokhoz. Egyébbként az a kard se egy nagy szám a Solus kardjához képest.

Én meg most csináltam meg a gonosz karimmal a végét. Elég viccessre sikerült...
Bementem, sárkány elõ, ment egy kört, leszállt, én közben idõlassítás, berserk, ghost swords, multistrike, odamegyek nyakonvágom, multistrike mégegyszer és összecsúszott.... Kicsit nagyon gyenge a fõellenség egy ilyen gear ellen... Nah mindegy. Amúgy elõzõ karikkal se volt nehéz, de ez a mostani nevetségesen könnyû volt.

Asus A8N-SLI Deluxe, Athlon64 3800+, 2*1Gb Kingmax Superram DDR400, 2*ASUS Extreme N7800GT/2DHTV, Tagan Easycon TG480-U15, Zalman CNPS9500 LED

zizz21
Na megöltem Jack-et,elmentem,h megkeressem azt a jegyzetet az avo's tear kardról,de nem találom. Nem tudja vki,h hol kéne lenni? Maze házában,de hol pontosan? köszi!!!

Hopp az Enflame kimaradt! Én ezt használom force push helyett... 😊 kicsit drágább, de ugyanúgy elökki az ellent és még jót sebez is. Persze maxra kell húzni.

Zizz21: Majd a legvégén még egyszer be lehet menni. (ha a jó felét csinálod meg a küldninek)
xD: Nekem is jobban tetszik 1-2 ruha a gameben, sõt a kitetovált tetem a legjobb, de így ha páncélban odaállok pl egy minion elé, akkor kimehetek elszívni egy cigit és még mindíg élek mikor visszajövök...
Ha talátok "Ages of Might", "Ages of Skill", "Ages of Will" potit, akkor azt nem kell rögtön bevedelni, mert úgy csak 1000expet ad. Csináljatok minnél magasabb szorzót és akkor igyátok meg. 25* ös szorzónál elég dúrva ha van mindegyikbõl 3-4 darabod. 😊
Varázslatok közül sztem ami szükséges az a
slow time - mert mindíg jól jön (maxra)
force push - max 1 et az elején mert néha kell
berserk - atomdúrva sebzés (maxra)
multistrike - jó fegyverrel a legütõsebb cucc (maxra)
multiarrow - ua mint a multistrike (maxra)
infernal wrath - én ezt használom tömegoszlatásra... nagyondúrvát sebez (maxra)
assasin rush - egyéni ellenfelek ellen nagyon hasznos (én maxolom)
ghost sword - ezt a lagutóbbi végigjátszás alatt fedeztem fel, nagyon hasznos kis varázslat és legalább nem mindenki téged üt.

zizz21
Ja,és ellehet adni vkinél a murren greathammer-t meg a murren greataxe-t?

zizz21
Az arénába nem lehet még1x bemenni ugye? 😞 csak,amikor oda szólít a küldi?

fuj de ronda vagy xD
nekem nem jönnek be páncélok S

zizz21
Megvan! :p ott hibáztam,h azthittem direkt fegyverárust kell keresni,de nem azt. :p

zizz21
Ciki,de Bowerstone north-ban nem találom a fegyverárust. :p Irdd le pontosan lécci,h hol van! Köszi!

Esrohnoil
Minden skillt lazán ki lehet tolni maximumra, mert bõven össze lehet szedni a szükséges pontokat. 😊
Kivéve 3-at. (Az h. melyikeket, attól függ h. gonosz, v. jó a karaktered.)

Még azután is beengednek a guildbe hogy kinyírod a guildmastert... 😊 egyébbként gonosznak lenni, ill egész pontosan megtartani a gonoszságot nagyon nehéz a játékban. Pl amikor leversz egy rossz lényt, máris jópontokat kapsz... Elég gas, de így van. Én párszor avval szórakoztam hogy egy városban behenteltem 10* minden õrt... Az meghozza a hatást. Ha már van egy 70000 vérdíj a fejeden, egyszerûen csak elteleportálsz, vársz egy napot mielött arramennél és már el is felejtették hogy fizetned kéne. 😊 Elég sok küldetésnél lehet dönteni szerencsére, hogy mit teszel (vagy alapban a gonosz felét vállalod el ha van ilyen).

gabe paul logan
Az ahülyeség h a Guildbe még ilyenkor is beengednek neme?(gonoszan)

gabe paul logan
Szép szarvak, de akor ha gonosz vagy jó küldetést el se vállalj(úgy az igazi)
EZ má egy démon TE!

A kardot valóban csak max strenght-el lehet kihúzni.
Egyébbként a legjobb kardot Bowerstone North ban lehet megvenni a fegyvarárustól. A neve "Solus Greatsword" és elég dúrván ver minden mást a játékban... Átlagellenfélre 500 alatt nem ütsz alapban, crittel 800+ minimum. Az a vicces amikor full strenght kitolva és van egy 4 es szintû berserked...

A legjobb ranged pedig a Skorm's bow a templomból. Ha megvan a két jó áldozat a jó idõben már a tid is a cucc. Ha a nyilazós skillek ki vannak tolva és a multiarrow max akkor simán 1600 fölött lehet lõni vele.

A 30 as ládában egyébbként akkora fos kard van (The Avenger), hogy ha fizetnének akkor se venném fel. Imho 30 kulcsot nem érdemes összeszedni.

Jah igen, ha valaki nagyon sexelni akar akkor menjen a The Darkwood Bordello területre. Ott van egy pár sexéhes hölgyemény... Persze az a fizetõs fajta... 😛

zizz21
Ja megvan hol kard! Még nem próbáltam kihúzni,de mivel nincsenek maxon a strength skillejeim,így valószínû,h nem tudnám.

zizz21
Nálam is van olyan pali az utcán,akinek szív van a feje felett! lol 😄 A kardnál még nem tartok,most ott vok,h kinyomoztam Lady Grey titkát,a fõküldiben meg most mentettem meg a régészt(nem a barlangból,hanem a hajó elõl). Azt csak olvastam,h ha sokat eszek meghízok,de bizti komoly,van is egy olyan démon ajtó,ami csak akkor enged át,ha kövér vok. 😄 Mikor lesz a kard kihúzós? Messze vok még?

gabe paul logan
OK! Nálam olyan PALI is van akinek a feje felet szív van...
Nézd meg az opciókban van egy ilyen statisztikák féle ott még az is kiderül h buzi -é a kraktered,
KÉRDÉS:ha palit vennék el a kis házzassági videón 2 pali házasodan?
Perverz alkotó!De nem akarok senkit megsérteni
Ki tudtd húzni a köbe szúrtr kardot?
Az komoly ha sokat eszel hatalmas leszel?

zizz21
Háááá... Rájöttem! Szenvednem ill. udvarolnom :p kellet még a leányzónak,és már el is vettem feleségül meg sexeltünk is! 😄 😄

zizz21
Hi! VAn házam,és van egy csaj,akinek a feje felett a szív már sárgán villog és gyûrût is adtam Neki.Most mi a következõ lépés? Mostmár a feleségem? Hogyan lehet Velük d*gni? <#bee1>

sztem állati kira amúgy a god of war az télleg odaver csak az nem ugyanaz a ketegória de mekkkora bettöl volt már a végén mikor Kratos is óriás lesz és egész Athén kis mütyürnek fog kinézni nah jó szórakozást hozzá😄

reménytelen
PC-n kicsit hosszabb ám...
Okami Amaterasu
fable..hát nem tom..végig vittem x-en..nem dobtam hanyatt magam töle..de egynek nem volt rossz😛inkább God of War ps2-n

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

nah muter kimentve a börtönbõl hát igazából ez a "prison break"-ois vonás nem nagyonb aratzott sikert nálam nagyon feeling-rontó volt de szerencsére újra becsületes hõs vagyok😄

sztem semilyet
és gözöm nincs máR 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

egyik sírnál sincs de az õr házát még nem néztwem köszi megpróbálkozom amúgy mennyire van onnantól még a vége? és milyen kardot kaptam volna ha kinyírom az arénában a csajt????

de megnézted az õr házában ill sírban ?

nincsennek kiírva vagy csak nagyon benéztem

kivannak írva nem ? 1ébként asszem a temetõör kunyhoájban vagy a sírba van