Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Tegnap kezdtem el a játékot, és nagyon bejövõs 😄
1 dolog azomban nem tiszta. hoy lehet kirakni gyorsbill-re valamit? tegnap csináltam egy küldetést, ahol a kereskedõket kellett eljutattni innen oda. és mindig esc, képesség, bla bla, várj! ez így elég idióta megoldás volt, és nem jöttem rá hogy rakhatom ki pl a 8as gombra 😞
#6704 ez jól hangzik, de én is inkább a lassú fejlõdést választom. majd lehet 2. alkalommal full gonoszként megrpóbálom 😊
All hail the double x!
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Azoknak elvileg Chapel of Skormban kellene áldozniuk, én vittem vagy 5-6 embertéegy percet se fiatalodtam...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én úgy érzem ez nem számít csalásnak, inkább úgy mondanám, hogy a leleményesség eredménye. Természetesen nem kötelezõ használni ezt a módszert, de aki pl gonosz karakterrel játszik és már belevetné magáta vérengzésbe annak még nagyon jól jöhet <#integet2>#integet2>
a Skorm Bowot hogyan lehet megszerezni?
Eddig összesen 1x tudtam megszerezni ezt az íjat, amikor teljesen jó voltam (glóriám is volt már a csíkom is teljesen a jó irányba mutatott).
Amikor teljesen gonosz voltam már nem sikerült, pedig szinte minden létezõ idõpontban megpróbáltam feláldozni õket mindig elzavartak valami jött-ment dumával.
Most próbálom harmadszorra, elõször járok az erdõben, tehát még tiniként, a csíkom a jó irányba van, nem sokkal, kb a csík 1/5-vel.
Azért érdekelne, hogy mi ennek a feltétele, hogy megszerezhessem? Tökéletesen jónak és idõsnek kell lenni vagy mi? <#help>#help>
990-ért én a következõket venném meg: Call of Juarez, Fahrenheit, Jade Empire
De 2000 alatt megkapod a Prince of Persia Trilogy-t, a Splinter Cell Trilogy-t
De van rengeteg (jó) játék ezekben az árkategóriákban, csak ízlés kérdése, melyiket választja az ember.
990 Ft böven megér.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Valaki le tudná írni, hogy mik a fable cdinek nevei amikor a meghajtóba vannak? Tehát pl E meghajtó, és akkor Fabledisc 1 vagy micsoda?
Azért kéne a pontos név, mert kiírtam image fileból cd-re, de ha rossz nevet adok meg, akkor nem fogadja el a kettes cd-t, amikor kéri, pedig ott van, csak nem ismeri fel.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Régen rengeteget játszottam vele mikor megjelent, és ezért nem értem, hogy most miért nem megy. Lehet újrarakom a windowst is. Ráférne már amúgy is.
A gép nem ugyan az.
C2D E4400
2 giga ram
8600 GTS
Ez mitõl lehet?
Aki nem tud írni jobb ha mindig kezébe a Magyar Helyesírási Szabályzat.
Na,valami kérdés?
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
De mi a lótusz köze van mindennek a Fable-höz?
hát nemtom most ezzel meg mibajod van, magyarul volt, érteni is lehet, akkormeg?
Ugye mennyivel érthetõbb?