Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy értettem, hogy az elsõ részben ugyebár a képességek elsajátításával öregedtünk. A kérdés, hogy a 2-ben öregszünk, vagy nem?

\"Egy gy?r? mind fölött\"

<#wilting><#taps><#vigyor2>

Rolly
ha már ennyire ragaszkodsz a szép mondathoz akkor elárulom hogy (egyenlõre 😄) Atilorn: hát nemtudom ezt hogyérted? szterintem elõrefelé telik végülis nem idõutazós játék lessz (de ha arra célzol hogy a fable1 hez képest korban hol játszódik akkor sokkal késõbb)

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Sziasztok. Meg tudnátok mondani, hogy hogyan telik az idõ a Fable 2-ben?

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Hivatalosan - egyelõre - nem jelentették be.

Rolly
hár ezis 1 nézõpont de fura vagy 1 hónappal ezelõtt bejelentették hogy kijön a fable2 pc re ....

A kérdés jogos,válasz azonban egyszerûen nincs. A GoW 2 esetében a fejlesztõk egyszerûen kijelentették,hogy nem lessz PC-s változat,
az ok roppant egyszerû:A PC-s GoW megjelenése után a kalózkodás hatására az X-boxos változat eladásai is visszaestek. Mindezek után a
Lionhead is el fog gondolkodni,így nem lepõdnénk meg azon,ha a Fable 2
sosem jelenne meg kedvenc masinánkon.Persze bármi megtörténhet,így azon se lepõdnénk meg,ha pár hónap múlva PC-s képekkel lenne tele az internet.
Hello srácok szerintetek kijön a Fable 2 PC-re?

(remélem ki jön)<#smile><#smile><#smile><#smile><#smile><#kuss>
sokan képesek azért fizetni tízezret is😄DDDDDDDDD

Nem, de jobban mutat a polcon <#vigyor>

grebber
És gondolom a karton tokot állandóan magadnál tartod 5 percenként nézegeted ,mert az annyira fontos.

Next PC upgrade: 2022

Akkor sem ugyanaz, ráadásul ehhez van szép karton tok is <#beka3> Ja, és nem nem gagyi papírtokban vannak a lemezek, hanem szépen mindnek megvan a helye a tokban.

grebber
Marha sok idõ nyomtatni hozzá egy normális borítót ha nem teszik a LV-os.<#eplus2>

Én még 4k-ért vettem, de az legalább nem holmi gagyi LV kiadás <#bee1>

grebber
990Ft már csak a game!

Ja És pénzt könnyen lehet szerezni a bordélyházban(XD)
Hello srácok szerintetek kijön a Fable 2 PC-re?

(remélem ki jön<#zavart1>)
végülis igaz a végére hagytam én is azokat😄.házasság már lady grey megvolt akkor.

Rolly
dehogynem van ... ilyenkor kell azzal foglalkozni hogy azt csináld amire eddig nemvolt idõd (ebben benne van a házvásárlás,házasodás naéspersze hogy megtaláld az összes ezüstkulcsot és ládát kinyisd a maradék démunkaput gyõzz minijátékokban stb.) van még tehendõ hidd el

nem sokat vesztettél nincs értelme tovább

Palinko
ja akkor lehet az volt a baj, hogy megszakítottam a creditset escel 😊
1.Ha nem ölöd meg a nõvéred az Aeon kardért,kicsit késöbb megkapod az
Avo Tear kardot.
Így kapod meg:A guildba maze szobájába a könyvespolcon lessz 1 könyv a guild történetéröl vedd fel menny ki a sírokhoz a kertbe,ott látsz 1
koporsót amin nincs tetõ. olvasd el a feliratát és megjelenik a kard
(ez persze csak akkor mûködik ha NEM ölted meg a nõvéred)
A kard ereje eggyezik az Eónok kardjával,csak kinézetbe más.
2.ha végigviszed a játékot:megölted jacket másodszor,nézd végig a credits-et és utána tovább játszhatsz.
nagyon rövid amikor másodjára végig játszottam minden mellék küldit megcsinálva,hosszan elidõzve,egész világot felvásárolva úgy volt 24 óra.....

Palinko
na kész vége megöltem jacket 2. szor és credits, majd kivág 😞 kár hogy nem csináltam meg a mellék küldetéseket mert elég rövid volt a játék, de nagyon élvezetes, remélem hamarosan jön a 2. része is pcre, addig is még van sok szerepjáték ami ki maradt igyekszem pótolni 😊
Palinko
kinyírtam jacket, de a testvérem nem akartam megölni a kardért, hallottam, hogy ha nem ölöm meg attól még enyém lehet a jók egyik legjobb kardja az avo, csak nem tudom hogyan.

A 80 000 kard árusát megtaláltam csak nem igen vágta ki az asztalra 😄
Palinko
ja lassan jacknél leszek most zavarom de kinyitta a kapukat 😄 a lemezvértet még nem láttam nekem most páncél cuccaim vannak. észak lugaskõben a kovácsnál, vagy az ahol van a kovács az dél? megpróbálom ellopni még úgy sem próbáltam semmit 😄
Igen komoly😊 és tényleg ez a fegyver😄 tedd el emlékbe
a fable bol már megszokhattad a poénos küldiket,tárgyakat mint ez
Rolly
megvan a fegyver 😄 aminek se támadó értéke és 20 aranyat ér ... ez most komoly? biztos hogy ez a valódi kincs? mert amikor megtaláltam a céhmester dumált vmit nem neki kell odaadni vagy ilyesmi?

Rolly
hát figyelj a csillogó lemezvért (jónak) a fekete lemezvért (gonosznak) a legjobb amit vehetsz ennél jobbat csak ládában találsz de ahhoz 25 ezüstkulcs kell fegyverben pedig ottvan az amit majd azután szerzel miután legyõzöd jacket annál jobbat csak északlugaskõben vehetsz cirka 80ezer (ha a ravaszságod sok akkor kevesebb lessz) 314 az ereje és ennél nemtalálsz elméletileg erõsebbet

Na...a fegyver a farmon van amit 2. küldibe meg kell védeni/kirabolni...
ott kell ásni a pajta és a 2 széna bála KÖZÖTT
ha nincs meg szolj
Gladiator
google? youtubeon videoval illusztralva is van.

Palinko
jaaa megvan, csináltam screenshotot és akkor bedobta, valszeg rossz felbontást állítottam be és így lemaradt az alja 16:10 es monitorom van és ehhez kell majd beállítanom.

még ami nem világos, elvettem a sötét úrnõt, de azóta csak lila azt hittem majd lehet még valamit csinálni a házasságban, így nem is akkora buli... mindenesetre a 15 000 zsé nem rossz 😄

Menydörgõt azt hittem ki szabad nyírnom erre elvonult bár trófea így is megvan. Kicsit csalás hogy neki lehet pajzsa nekem meg nem 😞 Most jelenleg páncél öltözékem van, és mester fegyverem, majd lehet ettõl jobbat is szerezni, , vagy az erõsebb cuccokat majd a ládák dobálják, és venni már nem lehet jobbakat? ha lehet vásárolni mégis hol?
Rolly
ennek a skill barnak meg alapból ottkell lennie nemtudom elvileg ki sem lehet venni onnan nemtudom milyen falusi verziód van 😄

Rolly
istenem ... mindenki leír mindent de a lényeget azt nem ... utoljára kérdezem holvan az a nyomorult fegyver? honnan ássam ki?

Palinko
hmm, azt hiszem nekem nincs ilyen gyors menüm, láttam már youtubon róla videót de azt hittem csak késõbb tanulom meg...

majd próbálgatok, már megpróbáltam inkább elcsábítani az úrnõt, gondoltam úgysem leszek angyal az egész játékban és nem is rossz ötlet egy gonosz karakterhez hozzámenni, ha már így adódik a lehetõség. késõbb valszeg úgysem akarnak velem házasonni, mert rossz pontjaim lesznek feltételezem. de gondoltam ha már úgy is a börtönhöz kell menni kihívni az aréna ellenfelemet megcsinálom a kiszabadítóst questet, erre bezártak a börtönben és elszállt a drága felszerelésem 😞

de azért köszi a segítséget, máskor még biztos hasznát veszem, és egyébként is jó lesz majd ez a skill bar, lenne egy két dolog amit be tudnék rakni oda 😊
EnZsolt
Tedd ki a lámpát a "skill bar"-ra, oda ahol a grimaszok és egyebek vannak, aztán kattints rá 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Palinko
ok megvan az a pali aki börtönözve van csinálom is a küldit, most ott akadtam el, hogy az istállóban villognék 3 szor a lámpával, rá is megyek a lámpára és hogy használ, de semmi sem történik 😞 majd megpróbálok valami utasítást találni, de ha valaki tudja akkor kérem szépen írja be.

akkor lehet hülyeség volt tõlem a mesteri katanát megvenni, mert így bírtam volna valami nagy kaplapácsot annak nagyobb a sebzése, de minden játékban az íjjat és a kardot favorizálom, kár hogy nincs pajzs. viszont az íjjat nagyszerûen megoldották meg is lepõdtem mikor elsõ fejlövésnél leszakadt az illetõnek 😄 de azóta taktikám része hogy kilövöm a csoportból a legerõsebbet, még szaladnak felém még van hogy kap valaki 😄
Itt egy ötlet annak aki szórakozni akar:Menny be 1 kocsmába és vedelj olyan 200 sört...GARANTÁLT HATÁS! utána aludj és elmúlik a szédülés...
(akinek bármi kérdése van mondja)
Nem kell minden nyom elég ha odamész és ásol...bár nem tom mire jó ez a
ugynevezett fegyver.....
zsiros reggelik nyomai adnak különleges külsõt neki...ez a leírása
Rolly
remek már tudom hogy fegyver de hogy a többi nyom holvan arról semmi .... legalább azt írjátok le hogy holvan és megkeresem ... vagy csak akkor lessz ott ha megvan az összes nyom vagy mi?

varázslóknak a legkiválóbb fegyver

EnZsolt
Fegyver lesz a nyeremény, de nagyon gyenge. Viszont vicces 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Rolly
ha már ittvagyok nekem is lenne 1 kérdésem valaki leírná hogy az a 6 nyom a kincshez hol található meg ? már régebben is kérdeztem de nem írták le most télleg fontos lenne (ebbõl már 2 megvan a gyümölcsöskerttanyabeli meg az ílyászversenyes)a többi holvan? és valami kis intés hogy miaz fegyver kard vagy vmi ritka poti?

Rolly
bocs kihagytam a vesszõt 😄 hogy félreértés ne legyen csak 1 fegyver és kész 😄

Rolly
szia elõszöris a játékot olyan skillekkel viheted át ahogy neked tetszik persze én aztjavaslom hogy mind3ból vigyél de ez attól függ milyen tipusó karaktert szeretnél (én speciel fullra húzom a közelharcot sárgából csak a sebességet kékból meg 1-2 skillt hibrid powa 😄) másodszor nem mindig csak 1 fegyver lehet a kezedbe a gyászos úrnõnek pedig fekete rózsát vigyél azt szereti (ilyet vehetsz a város bejáratánál vagy külön az északi részen a boltban is) persze ha jón szeretnéd végigvinni a játékot akkor ne udvarolj neki hanem menj oda a bebörtönzött palihoz és majd adnak küldit ahol leleplezheted és a végén te lehetsz a polgármester (de ha mégis udvarolni akarsz neki akkor még kell neki 1-2 dolgot szerezni 😛 ha ezt választod majd szólj és segítek 😄)

Palinko
köszi, és az alvás is segít 😊 végigjátszható a játék úgy is ha mindent fejlesztek párhuzamosan, gondolom az erõ, a tolvaj, a varázsló skilleket?
mert egyenlõre úgy csináltam, már az arénát túljutottam, eddig nem volt különösebben nagy gondom. 2 mesteri katanát forgathatok egyszerre? vagy csak 1 kezesek a fegyverek a játékban? és még egy utolsó kérdés, mitõl lesz boldog a város úrnõje, aki meghívott az aréna gyõzelem után, mert már adtam neki gyémántot (azzal az eljárással mint kajálni szoktunk, mert másképp nem fogadta el) zafírt, parfümöt, jeggyûrût nem akartam egyenlõre megvenni még nem kérdezek ne dobjak ki feleslegesen pénzt 😊
Zabbantani kell egy jót. Hús, pite, gyümölcsök... van sokféle kaja.

Palinko
az életet csak italokkal lehet tölteni, vagy van más módja is? sajna a faq link a bannernál nem mûxik 😞
Szevasztok !
Nekem lenne 1 kis bibi vele leszedtem és amint belemerülnék a játékba megáll a játék hang van kép nincs (ez van mikor 2 perc alatt megtörténik de volt már 10-20 perc is )
Ha vki tud segíteni azt nagyon megköszönném
Vagy vmi ötlet ??
elõre is THX

A birkabél márpedig hatásos. Egyetlen juhásznál sem láttam még, hogy a kisbárány papának szólította volna.