Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
az ok roppant egyszerû:A PC-s GoW megjelenése után a kalózkodás hatására az X-boxos változat eladásai is visszaestek. Mindezek után a
Lionhead is el fog gondolkodni,így nem lepõdnénk meg azon,ha a Fable 2
sosem jelenne meg kedvenc masinánkon.Persze bármi megtörténhet,így azon se lepõdnénk meg,ha pár hónap múlva PC-s képekkel lenne tele az internet.
(remélem ki jön)<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#kuss>#kuss>
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
(remélem ki jön<#zavart1>#zavart1>)
Avo Tear kardot.
Így kapod meg:A guildba maze szobájába a könyvespolcon lessz 1 könyv a guild történetéröl vedd fel menny ki a sírokhoz a kertbe,ott látsz 1
koporsót amin nincs tetõ. olvasd el a feliratát és megjelenik a kard
(ez persze csak akkor mûködik ha NEM ölted meg a nõvéred)
A kard ereje eggyezik az Eónok kardjával,csak kinézetbe más.
2.ha végigviszed a játékot:megölted jacket másodszor,nézd végig a credits-et és utána tovább játszhatsz.
A 80 000 kard árusát megtaláltam csak nem igen vágta ki az asztalra 😄
a fable bol már megszokhattad a poénos küldiket,tárgyakat mint ez
ott kell ásni a pajta és a 2 széna bála KÖZÖTT
ha nincs meg szolj
még ami nem világos, elvettem a sötét úrnõt, de azóta csak lila azt hittem majd lehet még valamit csinálni a házasságban, így nem is akkora buli... mindenesetre a 15 000 zsé nem rossz 😄
Menydörgõt azt hittem ki szabad nyírnom erre elvonult bár trófea így is megvan. Kicsit csalás hogy neki lehet pajzsa nekem meg nem 😞 Most jelenleg páncél öltözékem van, és mester fegyverem, majd lehet ettõl jobbat is szerezni, , vagy az erõsebb cuccokat majd a ládák dobálják, és venni már nem lehet jobbakat? ha lehet vásárolni mégis hol?
majd próbálgatok, már megpróbáltam inkább elcsábítani az úrnõt, gondoltam úgysem leszek angyal az egész játékban és nem is rossz ötlet egy gonosz karakterhez hozzámenni, ha már így adódik a lehetõség. késõbb valszeg úgysem akarnak velem házasonni, mert rossz pontjaim lesznek feltételezem. de gondoltam ha már úgy is a börtönhöz kell menni kihívni az aréna ellenfelemet megcsinálom a kiszabadítóst questet, erre bezártak a börtönben és elszállt a drága felszerelésem 😞
de azért köszi a segítséget, máskor még biztos hasznát veszem, és egyébként is jó lesz majd ez a skill bar, lenne egy két dolog amit be tudnék rakni oda 😊
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
akkor lehet hülyeség volt tõlem a mesteri katanát megvenni, mert így bírtam volna valami nagy kaplapácsot annak nagyobb a sebzése, de minden játékban az íjjat és a kardot favorizálom, kár hogy nincs pajzs. viszont az íjjat nagyszerûen megoldották meg is lepõdtem mikor elsõ fejlövésnél leszakadt az illetõnek 😄 de azóta taktikám része hogy kilövöm a csoportból a legerõsebbet, még szaladnak felém még van hogy kap valaki 😄
(akinek bármi kérdése van mondja)
ugynevezett fegyver.....
zsiros reggelik nyomai adnak különleges külsõt neki...ez a leírása
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
mert egyenlõre úgy csináltam, már az arénát túljutottam, eddig nem volt különösebben nagy gondom. 2 mesteri katanát forgathatok egyszerre? vagy csak 1 kezesek a fegyverek a játékban? és még egy utolsó kérdés, mitõl lesz boldog a város úrnõje, aki meghívott az aréna gyõzelem után, mert már adtam neki gyémántot (azzal az eljárással mint kajálni szoktunk, mert másképp nem fogadta el) zafírt, parfümöt, jeggyûrût nem akartam egyenlõre megvenni még nem kérdezek ne dobjak ki feleslegesen pénzt 😊
Nekem lenne 1 kis bibi vele leszedtem és amint belemerülnék a játékba megáll a játék hang van kép nincs (ez van mikor 2 perc alatt megtörténik de volt már 10-20 perc is )
Ha vki tud segíteni azt nagyon megköszönném
Vagy vmi ötlet ??
elõre is THX