Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tudna valaki az én problémámon is segíteni? Arra rájöttem ha nagyobb szorzón kapcsolom be a phys. shieldet, akkor nagyobb számot ír be a bal oldalon abban az ikonba.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
pedig ez még elvileg futna is a gépemen...,mert az "ujabb" kaland játékok már nem nagyon,+ kiprobáltam h kiveszem a hangkártyát de akor is azt a hibaüzenetet külte,ecerüen nem jön be maga a játék-se a menü se semmi más csak a videok!
senkinek sem volt iesmi problémája csak nekem?...<#miaz>#miaz>
skatebab
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
lehet találni a neten jó párat
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
csak arrA nem jöttem rá hogy a pajzsát hogy szedjem le.jah és pár kérdés:
1.a temple of avo melletti kardot sehogy se tom kihúzni a földbõl pedig szetem az erõm max-on van.
2.Jack kardját a teleportba dobtam de másképp is meg lehet szerezni?(olvastam vmi ijet)
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
1ébként Jack 1. rohadt nehéz volt nekem de 2. már lazán ment xD (2. kari mondjuk jobb is volt 😊 )
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a kulcs megvan...kijöttem a cellámból,de mikor kimek az udvarra 5-õr jön én meg 1-szál bottal sokra megyek...próbáltam hogy a rabokat is kiszabadítom de mindegyikõjüket megölték mer totál fegyvertelenek...
mikor továbbmegyek azt a csaj(asszem az anyám de nem tom😄)meg nem tom kiszabadítani mer nincs kulcsom.mit kell csinálni???HELP!
egyébként rájöttem egy új pénzszerzési módszerre😊
csak pecázok😊és eladom a halakat😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A skorpió nem jelentett gondot de mikor a csajt kellett legyakni ott csak villámokkal baszogattam az utolsó csapást meg kardal😄
A sebhelyek a harcok után maradnak meg, de egy idõ után maguktól eltûnnek, kivéve, ha Hero Save-t nyomsz, mert akkor megmaradnak... Ezért nem szabad azt használni, meg amúgyse jó sokra.
Tetkót lehet némelyik vándor tetkósnál is feltenni (nem mindegyiknél) vagy a városokban kell megnézni, pl. Snowspire.
Twinblade-hez minek kell assasin ruha? Oda máshogy kell bejutni, ha jól emlékszem.
Pénzt meg a küldetésekért kapsz.. Vagy üzletelsz potion-nal, bemész egy árushoz megevszed az összes potit (csak olyat szabad venni amin van haszon, más színnel irja ki, asszem zöld) majd eladod ott helyben és máris kerestél x összeget.