Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Komolyan: Van asszem egy olyan küldi. Felveszed azt' go<#mf1>
Bemész az ajtón 😊
Lenne még egy kérdésem:hogy az arenába hogyan kell bejutni????
watto
tudtok még ilyen stílusú játékot írni?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

jazzy
Egyenként megütöd a köveket, hogy az jöjjön ki hogy "HITS". Utána beenged a demon door.
Mit kell csinálni a temple of avos feladatnál amikor a demon door mögött van egy ajtó és vannak azok a szobrok és ilyen betûk jönnek ki???????
Neogan
Sajnos nekem nem volt ilyen problémám 😞
De tudna valaki az én problémámon is segíteni? Arra rájöttem ha nagyobb szorzón kapcsolom be a phys. shieldet, akkor nagyobb számot ír be a bal oldalon abban az ikonba.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

skatebab
Tehát nem tud segíteni senki sem?<#wow2>
pedig ez még elvileg futna is a gépemen...,mert az "ujabb" kaland játékok már nem nagyon,+ kiprobáltam h kiveszem a hangkártyát de akor is azt a hibaüzenetet külte,ecerüen nem jön be maga a játék-se a menü se semmi más csak a videok!
senkinek sem volt iesmi problémája csak nekem?...<#miaz>

skatebab

jazzy
Nekem teljesen mindegy. Csak egyszeruen funny ilyeneket olvasni jokat derulok rajta 😄 Sarkany utan mehetsz megszerezni az osszes silver keyt. 30+ van a jatekban. hajra.
Neogan
õõõ.. tud valaki segíteni? 😊

heh a sárkány az télleg könnyû csak az a rossz h. utánna már nincs mit csinálni a gammában és uncsi lesz.......

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

watto
uhhhh...asszed komolyan gyujtogatok? 😄 😛

watto
mivan?mirõl beszélsz?

watto
na ez a sárkány se volt nagy dobás 😄

jazzy
Életkor: 14 alatt
Hobby: Gyujtogatás
^^^^^^
watto
fantasztikus...(semmi közöd hozzá mit kérdezek)

Neogan
Mit jelent a kéz, mellette egy szám pl 15 szimbólum a bal oldalon mikor mondjuk elnyomok egy heal life-t? Annyit gyógyított rajtam?

Shaman
már bocs,de ha te minden apró elakadásodra válazst vársz,talán egyszerübb lenne leírással játszanod...

lehet találni a neten jó párat

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

watto
ez a 2. aréna lefársztott😛

watto
mivel dumáljak?

húúú az jó kérdés már nem emléxxem de ha jól tom akkor fel mace szobájába ott lesz egy könyv azt ved fel aztán le a sírhoz és az ad kardot ha dumálsz vele de nem bizti h. így kell ,én így emléxxem

watto
de mit csináljak vele?

4 sír van íygy egymásnak rakva egy kezresztet alkotnak így ott mace szobája felé

watto
de holvannak a sírok keresem de nem találom!

jah ha beldeobtad akkor ugyanbolyanból meg tudod szerezni a jók kardját ott a síroknál a gulildben de többet már nem moindok mert nagyon jó a történert és nem akarok lelõni semmit

watto
Ez laza volt 😊
csak arrA nem jöttem rá hogy a pajzsát hogy szedjem le.jah és pár kérdés:
1.a temple of avo melletti kardot sehogy se tom kihúzni a földbõl pedig szetem az erõm max-on van.

2.Jack kardját a teleportba dobtam de másképp is meg lehet szerezni?(olvastam vmi ijet)

legjobb taktika a slowtime + berzerk 😛
1ébként Jack 1. rohadt nehéz volt nekem de 2. már lazán ment xD (2. kari mondjuk jobb is volt 😊 )

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jah kb úgy 😄 amúgy mikor felszáll íjveszõvel lõdd és elõtte szerezz be egy jó íjjjvesszõt és rakj tá tüzert meg precizitástannélkül eléggé nehézkes lesz legyûrni dzsekket 😄

ütöd 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

watto
annak a jack-nak hogy lehet leszedni a pajzsát?

watto
na megvan

jaja vedd meg a battlecharge nevû spell-t azzal könnyebb lealázni amõúgy gonosz lett tudod "mace álljj át a sötét oldalra"

jaja vedd meg a battlecharge nevû spell-t azzal könnyebb lealázni amõúgy gonosz lett tudod "mace álljj át a sötét oldalra"

watto
óóó...aszta a *****-hapit nem tom leverni!de õ most gonosz?

visza kell menned a heroes gulid-be és ott fel a mace szobájába ott videó és utána máér be tudsz majd menni vagy lehet h., mielõtt felmennél mace szobájába elõtte fel kell venni egy questet de ez nem biztos

watto
thx de még vmit nem tok...az elsõ havas küldi.van egy hely aminek a bejáróját piros ködszerûség takar(sírkövek vannak mögötte).na oda nem tok bemenni és nem jön semmi ellenség.mit kell csinálnom?

a falon van egy kapcsoló de asszem azt mondja az anyja h. szerezd elõbb vissza a cuccaidat és most vagy lopakodsz és visszaszerzed vagy lesztedegeted eggyesével az õröket és lazán visszaszeded az egyik ládából a cuccaidat amúgy én mind2-szer(2 szer vittram végig) leütögettem az õröket csak türeelem kell hozzá meg persze védekezés😄sok sikert

watto
jajj...eleakadtam a börtönnél...
a kulcs megvan...kijöttem a cellámból,de mikor kimek az udvarra 5-õr jön én meg 1-szál bottal sokra megyek...próbáltam hogy a rabokat is kiszabadítom de mindegyikõjüket megölték mer totál fegyvertelenek...
mikor továbbmegyek azt a csaj(asszem az anyám de nem tom😄)meg nem tom kiszabadítani mer nincs kulcsom.mit kell csinálni???HELP!

watto
az ziher hogy lessz türelmem😊
egyébként rájöttem egy új pénzszerzési módszerre😊
csak pecázok😊és eladom a halakat😊

ha lesz türelmed végignézni a készítõk névsorát akkor igen ha nem lesz türelmed akkor mentéseket tölthetsz be😊

watto
és ha végig vittem utánna lehet még szabadon mászkálni?

hát onnan már nem sok van a végéig kb még olyan 6-8 küldi asszem

watto
ha most végeztem az arénában akkor kb háy %-nál tartok???

watto
Anyám...😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsõre levertem mindenkit az arénában 😊)
A skorpió nem jelentett gondot de mikor a csajt kellett legyakni ott csak villámokkal baszogattam az utolsó csapást meg kardal😄

Neogan
Az mitõl van hogy a menüben a video résznél csak a resolution, a brightness, a V-sync, meg a sreen aspect ratio érhetõ el? A vidkártya miatt? (GF 4Ti)

Neogan
Azok egy a közelben lévõ Daemon Doorhoz kötõdnek. A nevét kell kirakni. A neve: HITS

watto
Temple of Avo melletti részen van 4 kõoszlop,és mindegyik 1 betû.ott mi a sorrend? T I H S-ezek a betûk vannak.

Twinblade-hez nem kell assasin ruha.Van egy olyan rész ahol "belépõt" kell venni, ha nincs pénzed játszhatsz pénzben, vagy megölöd azt akitõl kéne venni a cuccost - én ezt tettem. Aztán a fõnökhöz sem lehet csak besétálni. Én azt csinálta,hogy megöltem a foglárt aki a két csajt õrizte.Kiengedtem a csajokat, õk elfutottak és mindenki õket üldözte.Aztán simán be sunnyogtam.
wantonly
Bizonyára izmosodsz, de ez nem úgy megy, hogy azonnal meglátszik. Sokat kell rá pakolni és szép lassan fejlõdnek az izmok. :- )

A sebhelyek a harcok után maradnak meg, de egy idõ után maguktól eltûnnek, kivéve, ha Hero Save-t nyomsz, mert akkor megmaradnak... Ezért nem szabad azt használni, meg amúgyse jó sokra.

Tetkót lehet némelyik vándor tetkósnál is feltenni (nem mindegyiknél) vagy a városokban kell megnézni, pl. Snowspire.

Twinblade-hez minek kell assasin ruha? Oda máshogy kell bejutni, ha jól emlékszem.

Pénzt meg a küldetésekért kapsz.. Vagy üzletelsz potion-nal, bemész egy árushoz megevszed az összes potit (csak olyat szabad venni amin van haszon, más színnel irja ki, asszem zöld) majd eladod ott helyben és máris kerestél x összeget.

watto
de mé nem izmosodik?Má tele van sebhellyel.Tekót hol tudom felrakni?
és még eggy😮tt tartok hogy vmi bandita vezért kell megölni.az elit kemping-ben vok de 0 aranyam van és kell 2000-az assasin ruhához.Mit tegyek???????help