Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már nemtudom mi a neve, multi strike vagy ilyesmi (többet ütsz vele rövid idõ alatt), azzal az egész játékot végig lehet vinni.. + nem árt egy slow time. Igy az a szörny meg se tud sebezni. 😊
Ezzel a kettõvel mindenkit le lehet gyakni. De a játék végére nekem már az összes képességem maxon volt.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Egyfojtába a streng-et fejlesztem de még mindíg semmi izom...lessz?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
De nem tom mit kell csinálni az elején!HELP!
Hát volt már fent egy csomo driver is,uj/régi/eredeti(amit a kártyához attak)/,de nem tom h a legujabb-e ami fentvan,de sztem nem az a baj de kiprobálom majd...
öö találtam vmi oasmi választ az én kérdésemre,1 srácnak is ez volt a baja s erre azt irta vki válasznak h néhány hangkártya miatt csinál ieneket,hogy eccerûen leáll és kész,monták neki h szegyje le a legujabbat..én leszettem de nem jooo ugy se<#fejvakaras>#fejvakaras>,vagyis nem tom h az teljes driver volt e mert csak 13mb...meg akartam probálni az alaplapi hangkártyával de nem látja a winfos...<#lookaround>#lookaround>..érdekes,pedig beállitottam a biosban...pf..
jah de azért köszi,de még várok tippeket <#vigyor5>#vigyor5>
sound blaster live! 24 bit a hang kari,ajj megint jo hoszut irtam,sorry,el se olvassák majd<#nevetes1>#nevetes1>
skatebab
AZ van nálam h már kismillioszor feltettem több fajtát is/4cd-s,1dvd-set is/ és mindig azt csinálja ,h bejön a videó elnyomom õket azaz mind a 3-at és aztán amikor jönne be a menü/gondolom:S/ akkor kiirja h a fable.exe hibát észlel ezért leáll <#szomoru1>#szomoru1>
nem tom eccerûen mi lehet a baj,segitsen vki léccii<#dumcsi>#dumcsi>
probáltam már mini image-el,az alap exe-vel s crackel is<#conf>#conf>..,de semmi,gondoltam még direct-xre is ..feltettem a ujabb verziot de asse,jah amugy a gépem:
geforce fx 5200,512mb ram,amd 2400+ cpu
mer gondoltam erre is h az fx5200 em nem szeresse vagy nem tom vagy video driver,de pasz...<#kuss>#kuss>
skatebab
One man\'s hero, is another man\'s demon...
mondthatnánk hõsünk percember
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
milyen gyorsan fejlõdik az emberün?
hipp-hopp megõszül és öreg lessz?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
vagy olyan hogy W,A,S,D-vel mész egérrel ütsz mint pl.😮blivion,Gothic...stb?
Haver ráhajtott a glóriára, én meg a szarvacskákra! <#eplus2>#eplus2>
Nagyon tetszik ez az ötlet, hogy rögtön 2 végigjátszása van a gaménak!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
radeon 9200se
2.6ghz proci
512ram
One man\'s hero, is another man\'s demon...
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Hogyan lehet kihúzni a kardot abból a sziklából ami annál a templomnálvan?? Valami witch... helyen???
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
BattleTag: zydar#2910
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
R U Ready?!?!? ...broken soul...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ