Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Nem szabad csak az erõre rakni, ha sokat kardozol, akkor azt az xp-t amit kapsz persze rá kell tenni, de az általános xp-t az íjászatra, vagy javaslatom szerint a mágiára kell pakolni.

Már nemtudom mi a neve, multi strike vagy ilyesmi (többet ütsz vele rövid idõ alatt), azzal az egész játékot végig lehet vinni.. + nem árt egy slow time. Igy az a szörny meg se tud sebezni. 😊

Ezzel a kettõvel mindenkit le lehet gyakni. De a játék végére nekem már az összes képességem maxon volt.
Én mindig íjjal lövöldöztem... Egy lövés, egy sasszé, még egy lövés, még egy sasszé... nem akart táncolni, inkább elsüllyedt szégyenében.

1 taktika van ami hatásos ellene ütüd ütüd ütüd és mikor õ ütni akar akkor elbukfencezel és gyorsan futkározol kicsit körülötte h. a kövekkel ne találjon el utána ezt újra eljáccopd vele amúgy annál már csak nehgezebb részek leszenk de ha jól fejlesztgeted a cuccaidat és adsz a mágiára is és nem csak az erõre akkor könnyen ki lehet vinni ami talán idegesítõ az az aréna talán de az is tûrhetõ.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

watto
jahmeg még egy kérdés:
Egyfojtába a streng-et fejlesztem de még mindíg semmi izom...lessz?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

watto
uhh...asszem elakadtam...Ott ahol a földbõl kijön az a kibanagy szörny...Mi a taktika amivel ki lehet nyírni?help!

watto
thx de már rájöttem

Shaman
leírja...az égõ falunak menj a végére ki a mezõre...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

watto
hy...megszereztem!
De nem tom mit kell csinálni az elején!HELP!

skatebab
<#szomoru1>
Hát volt már fent egy csomo driver is,uj/régi/eredeti(amit a kártyához attak)/,de nem tom h a legujabb-e ami fentvan,de sztem nem az a baj de kiprobálom majd...
öö találtam vmi oasmi választ az én kérdésemre,1 srácnak is ez volt a baja s erre azt irta vki válasznak h néhány hangkártya miatt csinál ieneket,hogy eccerûen leáll és kész,monták neki h szegyje le a legujabbat..én leszettem de nem jooo ugy se<#fejvakaras>,vagyis nem tom h az teljes driver volt e mert csak 13mb...meg akartam probálni az alaplapi hangkártyával de nem látja a winfos...<#lookaround>..érdekes,pedig beállitottam a biosban...pf..
jah de azért köszi,de még várok tippeket <#vigyor5>
sound blaster live! 24 bit a hang kari,ajj megint jo hoszut irtam,sorry,el se olvassák majd<#nevetes1>

skatebab

wantonly
Szerintem a videó kártyád nem szereti, de a hivatalos oldalon megnéztem, elvileg futnia kéne rajta. A legújabb driver van fent ügye? Ha igen és mégse fut, akkor esetleg próbáld meg egy másikkal.
skatebab
HELP!<#help>
AZ van nálam h már kismillioszor feltettem több fajtát is/4cd-s,1dvd-set is/ és mindig azt csinálja ,h bejön a videó elnyomom õket azaz mind a 3-at és aztán amikor jönne be a menü/gondolom:S/ akkor kiirja h a fable.exe hibát észlel ezért leáll <#szomoru1>
nem tom eccerûen mi lehet a baj,segitsen vki léccii<#dumcsi>
probáltam már mini image-el,az alap exe-vel s crackel is<#conf>..,de semmi,gondoltam még direct-xre is ..feltettem a ujabb verziot de asse,jah amugy a gépem:
geforce fx 5200,512mb ram,amd 2400+ cpu
mer gondoltam erre is h az fx5200 em nem szeresse vagy nem tom vagy video driver,de pasz...<#kuss>

skatebab

watto
lwhwt még venni ezt a gamet?me ha nem akko kénytelen leszek letölteni 😛

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Neogan
Van 1 érdekes problémám: Felraktam a gémet de indízásnál kikapcsolt a monitor. 800*600-ban volt áttettem 1024*768-ba így már ment. Ez volt tehát a gond. A baj ott van hogy a monitorom 1024-ben csak 60Hz-en tud üzemelni, így eléggé zavarja a szememet. Hiába vana a gém 800-ban a monitor kikapcsol ha ugyanilyen módba teszem. Mit csináljak ha 800*600-ba akarom tenni a monitort?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Mike
ha az életed hosszát vesszük figyelembe, akkor eléggé hipp-hopp
mondthatnánk hõsünk percember

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Annyira azért nem hipp-hopp... küldetésektõl, képességek fejlesztésétõl is függ.

watto
gyerekkel kezdjük?
milyen gyorsan fejlõdik az emberün?
hipp-hopp megõszül és öreg lessz?

Ez egy örök érvényû játék, nem lehet kétszer ugyanúgy végigvinni.

bah az ilyebn gammákat bírom ami tök régen jött ki és még mosdt is szórakoztató én spéci szeptermberben vittem ki de akkor egyszerûenb a gép elé kötött.......

jah, meg lehet a nyilakkal is
watto
tehát w,a,s,d-os?

Esrohnoil
De ettõl eltekintve élvezetes a játék. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Utóbbi, csak sajnos elég korlátolt a játéktér.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

watto
Ez olyan játék ahol egérrel kell kattintgatni hogy hova menjen a karakter pl.:Sacred,Diablo...stb
vagy olyan hogy W,A,S,D-vel mész egérrel ütsz mint pl.😮blivion,Gothic...stb?

watto
lol 😊 )

watto
thx

Cairass
Egész jó a játék, csak az zavar, hogy lineáris...

Haver ráhajtott a glóriára, én meg a szarvacskákra! <#eplus2>
Nagyon tetszik ez az ötlet, hogy rögtön 2 végigjátszása van a gaménak!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Cairass
Szinte biztos, hogy döcögne, mert nekem 2 GHz-es, 512Mb ram-os, GeForce 6200-as konfiggal max grafon fut...

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

watto
ezen a gépen döcögne?:
radeon 9200se
2.6ghz proci
512ram

Neogan
Ok köszi, csak biztosra akartam menni.

ja

Neogan
Sajna csak pár nap múlva próbálhatom ki a gémet, de lenne egy kérdésem. A Hero Save ugye csak a hõs adatait menti el. A WS az adatait is és a világ adatait is? Tehát a WS tekinthetõ a más játékoknál megszokott mentésnek?

Vanek
hát ezaz,hogy még azsincs:S

R U Ready?!?!? ...broken soul...

via_mala
Strength-et ...

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Strength maxold ki, és menni fog. De nem egy nagy durranás az a kard.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Fel kell maxolni hozzá a harcos skillt, asszem (de rég volt már, amikro Fable-öztem... újra kellene már kezdeni, tuti kis játék)

Helló! Egy normális kérdés:
Hogyan lehet kihúzni a kardot abból a sziklából ami annál a templomnálvan?? Valami witch... helyen???
és hogyan lehet bejutni Bowerstone North-ba???Meg mit kell csinálni hogy kiszabadítsd a kisfiút abból a világító ketrecbõl????<#help><#help>
Vannak kódok ebben a játékban??
Egyesével állítgasd, nálam ugyanez volt, a végén kiderült, hogy az árnyékot nem bírta a legmagasabb szinten.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

via_mala
Az árnyékokat vedd le.

shift xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fel van telepítve a legújabb videókártya driver? Mert szerintem nem.

BattleTag: zydar#2910

wedge31
Hibaüzenet nélkül nehéz lesz rájönni mi a gebasz...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Vanek
nekem vki help

közel mész hozzájiuk és "shift"

Valaki mondja má meg, hogy hogyan lehet magadhoz szólítani azokat a zöld izéket, amikor megdöglik egy lény???<#help><#help><#help>
Vanek
semmi. beállitam a grafót,belépnék az elsõ pályára,és betöltésközben seszó se beszéd kidob,és mosolyog tovább a gépem mintha mise történt volna...

Hibaüzenet?
Vanek
hi! most kezdtem a game-t,és nem tud betölteni,hanem kidob az asztalra. légyszives segitsetek!

skorm bow asszem és áldozni kell 3 embert éjfélkor

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;