Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az volt mindig jo amikor mentél egy faluban, és akik mellett elhaladtál mind elkezdtek kiabálni: Csirkefogó...vajon miben mesterkedik megint..<#vigyor5>#vigyor5>
Végül is... igen. Közismert hõs koromban vissza fogok menni, és visszavásárolom a ChickenChaser nevet 😊
igen azt tudom... eddig mindig vettem valami jól hangzó nevet
jaja.... de ez a csirkefogó nagyon nagy<#idiota>#idiota>
de ha már itt tartunk lehet újh neveket vásárolni van is egy név árus a guild bejáratánál és az aréna bejáératánál is van egy.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Szó szerint csirkekergetõ, átvitt értelemben semmirekellõ, teszetosza.
és ez mit akar jeleteni ,,csirke fogó"?
mindenki chicken chaserként kezdi...
De még mennyire. Mint a disznó. Van is egy ajtó ami csak akkor nyílik meg ha elég jó húsban van a karakter. Aztán lehet jó sokat harcolni meg futkosni mire lefogy szegényke.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A másik kedvencem, amikor gyengus hõssel nagy fegyvert veszel fel, csak vonszolja maga után a földön, és alig tudja meglendíteni...
Egyébként mindenkit Chicken Chasernek hívnak kiskorában a játékban, vagy engem csak azért, mert kiskorom óta csirkéket rugdosok?
Egyébként mindenkit Chicken Chasernek hívnak kiskorában a játékban, vagy engem csak azért, mert kiskorom óta csirkéket rugdosok?
meg lehet hízni???
Eddig négyszer vittem végig és nem jötem rá.
Komolyan etõl nagyszerû ez a játék, még egy év elteltével is meg lepetést tud okozni.
Eddig négyszer vittem végig és nem jötem rá.
Komolyan etõl nagyszerû ez a játék, még egy év elteltével is meg lepetést tud okozni.
sztem 1darabig ne egyél semmit😄 ha harcolsz és megsebesülsz sztem inkább használj Heal "varázsigét"... 1 idõ míg lefogysz de kell 1 kis akaraterõ<#idiota>#idiota>
Pedig astatisztika külön mezõben kezeli a testalkatot, és valljuk be, meg is látszik rajtam a sok hús és almáspite. Most "Obese" súlyom van, nem tudom, ennél van súlyosabb szint?
anyás meg lehet hízni??? én még szeptemberben vittem ki egymásután 2szer jóval,rrosszal is de nem is hallottam ilyenrõl h. hízás vazze ez poén😄
Elkezdtem újra a játékot. Persze, azzal kezdtem, hogy teletömtem a hõsömet mindenféle kajával, ezért elég dagi lett... Most fussam körbe ötvenszer Oakvale-t, vagy mitõl tudom lefogyasztani? (Norbi update plugin nincs hozzá?)
sziasztok, segítség kéne. Egy haveromnak most lett meg a Fable, és az a gondja, hogy egy bizonyos ponton mindig kilép, mindenféle hibaüzenet nélkül a játék. Ez kb. 3-4 másodperccel azután van, miután tanítványként megkapta az íjat, de itt mindig, és csak ezen a ponton.
Van valami tipp hogy mi lehet a hiba?
Van valami tipp hogy mi lehet a hiba?
ok kösz jó tudni<#vigyor3>#vigyor3>
A Lost Chapters hosszabb egy kicsivel.
Hali mindenkinek nekem a Fable az xbox-xon van meg éstegnap vittem végig,de nekem csak a sima Fable van meg mi a The Lost Chapters és a sima Fable között?
Na most telepítetem fel, a Fable-t, kezdem elõröl, asszemmost kezdem el harmadszor. Most gonosz akarok lenni.
de, shitet kell, mert ekkor kapsz néhány szép vérfarkast a vicces húzásért.
vhol láttam korábban olyan leírást amiben benne volt hogy az összes démon doort hogy lehet kinyitni. de már nemm találom. meg tudja vki mondani hol van?
a köveket kell ütni ^^
nem this és nem is shit hanem hits et kell "beütni"
nem this és nem is shit hanem hits et kell "beütni"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hogyan lehet megtudni a nevét a démon door-nak? Megkérdeztem a csávót, õ mondott valami HITS-et de nem az az, mert ugyanazt hajtogatja mindig.
:o nagyon jó 😄 köszi mindenkinek 😊
de jól mondod.
ha nem is elvész,de nagyon lecsökken,szal ne hagyd,hogy megüssenek.
Egyébként ez egy szorzó szám. Minnél magasabb annál több expet kapsz a lénybõl.
ha nem is elvész,de nagyon lecsökken,szal ne hagyd,hogy megüssenek.
Egyébként ez egy szorzó szám. Minnél magasabb annál több expet kapsz a lénybõl.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A combat multipliert úgy tudod növelni, ha belekezdesz valami jó nagy csatába, és minél több ellenfelet nyomsz le, annál jobban nõ.
Úgy rémlik, hogy elvész, ha Téged megütnek, de nem biztos.
Úgy rémlik, hogy elvész, ha Téged megütnek, de nem biztos.
Heló ismét. 😊
Mi az a combat multiple??? hogyan kell/lehet használni? Mert vane gy torlasz elõttem és nem tudok átjutni rajt.
Mi az a combat multiple??? hogyan kell/lehet használni? Mert vane gy torlasz elõttem és nem tudok átjutni rajt.
Köszi 😊
készülget
jnc.uw.hu/fable/index.html asszem
jnc.uw.hu/fable/index.html asszem
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Heló, van ehhez a játékhoz magyarítás?
az -n lemaradt bocsi
azé, mert www.fablehu.atv.hu
www.fablehun.uw.hu Ez az oldal cak nekem nem mûködik?
Mert nálam nem igazán mûxik<#kerdes>#kerdes>
Mert nálam nem igazán mûxik<#kerdes>#kerdes>
köszi, de ez szemétség!!!!
Aha. A Strenghtnek, a Healthnek, és a Toughnessnek is ha jól emlékszem.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
huhh, bocsi megint én. hogyan kell azt a kardot kihúzni (Temple of Avo)?
mert a streightet (vagy mit) felmaxoltam. A Healthnak és annak ott alatta is maxon kell lennie?
mert a streightet (vagy mit) felmaxoltam. A Healthnak és annak ott alatta is maxon kell lennie?
erõsebb lesz tõle a kard
köszi 😊
Ez még furcsábban fog hangzani, de én sose szerettem a barbizós meg az ijen játékokat mindigis a mászkálós. varázslós, harcos játékokat szerettem.
Nah, jó nem fogok élettörténetet írni magamról 😊
jah, és majd elfelejtettem, mire jo ha a kristályokat a kardodba rakod??
Ez még furcsábban fog hangzani, de én sose szerettem a barbizós meg az ijen játékokat mindigis a mászkálós. varázslós, harcos játékokat szerettem.
Nah, jó nem fogok élettörténetet írni magamról 😊
jah, és majd elfelejtettem, mire jo ha a kristályokat a kardodba rakod??
kikaparni 😄DDDDDDDDDDD
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
öröm látni h., a lányok is kezdenek terjeszkedni a gépes játékokban meg amúgy is egyébként de ahogy tudom a lányoknak még van egy olyan jó tulajdonságuk is h. nem lusták megtanulni egy nyxelvet vagy ilyenek.....<#idiota>#idiota>amúgy sztem ha ennyi kérdésed van használj végigjátszást abban általábaín a történetet is érthetõen leírják www.fablehun.uw.hu ez sztem egy érthetõ jól szerkesztett magyar oldal jó olvasgatást.
Lady Greynak elöször is egy feka rózsát kell venni,aztán az elveszett nyakláncát ekll kikaparni a föld alól.
jó mindegy megoldódott, lenne még egy(vagy kettõ) idegesítõ kérdésem:
- Mi a jó bü*ös f**ncot szeretne Lady Grey?
- Mit kell csinálni, a Grey Housnaál????
Bocsi hogy mindig ijen idegesítõ kérdéseket teszek és, hogy mindent megkérdezek de magamra vagyok utalva, mert hülye vagyok az angolhoz.
ui.: és bármijen furcsán hangzik lányvagyok (mint ahogyan a nevembõl is látszik) <#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck>
- Mi a jó bü*ös f**ncot szeretne Lady Grey?
- Mit kell csinálni, a Grey Housnaál????
Bocsi hogy mindig ijen idegesítõ kérdéseket teszek és, hogy mindent megkérdezek de magamra vagyok utalva, mert hülye vagyok az angolhoz.
ui.: és bármijen furcsán hangzik lányvagyok (mint ahogyan a nevembõl is látszik) <#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck>
A jatek bonyolult. Van 2 ut. Az egyik az arenaba vezet, a masik mashova. Ha az arenaba nem mehetsz be, MENJ A MASIKON. Ugye milyen bonyolult volt? Szerintem uninstall megoldja a problemadat.
igen de engem nem enged be...<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Nem neked akartam bemutatni csak elõbb nyomtam vmit mint akartam bocs.