Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha végigviszed a játékot akkor lesz kinn minden fontos pillanatrol 1 kép.... bár én végigvittem és még mindig hiányzik 1-2 kép nemtom mér...
az összes küldi +volt, plusz még házasodtam is, szal mien kép hiányzik még és mér azt nemtom:S <#zavart2>
ÉN is szenvedtem vele. Menj be a Hobbe barlangba, ott gyakj le mindenkit, ha kell, egy-egy ajtón bemenve és újra kijõve új ellenfeleketz kapsz. Kb. 20-as szint kell hozzá, hogy kirohanva a barlangból, a Troll likvidálása után megkapd az ajtó engedélyét abejutásra.

nem toom megcsinálni a 14 multiplayert a greatwood caves-es demon door-nál mert, 5 ütéssel végzek a trollal... segítsen valaki. jah és mikor lesz tele az összes olyan kép ami a történetét megírja????
Most, hogy mondod, tényleg, ha valamihez kicsi a géped, akkor visszaállítja magát alapra. 😊

via_mala
kapcsold ki az árnyékokat!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Nekem is mûvelte, a játék közbeni menük mindig elmásztak. Newkem az vált be, hogy átállítottam, kiléptem, aztán újra be, és úgy indítottam a játékot. Ha ez sem, akkor valószínûleg a config file írásvédett. (bõvebbet otthon, mert itt nincs Fable-öm.)

NEM MÛKÖDIK A FAQ!!!
Pedig nekem kérdésem lenne <#rinya><#szomoru1><#idiota>

Akármire állítom, mindíg visszateszi magát low-ra es 640X480ra, és nem is enegedi feljebb tenni...
Shappire X700 video kártyám van friss Omega Driverekekkel

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

hát ja... csak az ember talán már megunhatja ha legalább tizedszerre viszi végig... kell egy kis újítás is<#rolleyes>
Addig még egy párszor végig lehet tolni az elsõ részt 😊

ja szal még 1 darabig csak álmodozni lehet róla...<#buck>
a_n_d_r_e_w
Én meg csak azt mondom, hogy nem a Vista only lesz a baj vele, akkora már majdnem elavult oprendszer lesz 😉

One Vision. One Purpose.

Igen, elõször konzolra jön ki, de mivel nem a konzolosok fórumában vagyunk, a PC-s infókat mondtam, sorry.

a_n_d_r_e_w
Elõször is tudtommal X360-ra jön ki, mint exklúzív cím. Az se most lesz. Mivel eredetileg nem multiplatform, ezért minimum egy évet adhatunk a PC verziónak, szvsz innentõl számítva is még 2 év, és akkor már senkit se fog érdekelni, hogy Vista only 😉

One Vision. One Purpose.

Mondhatnám, hogy venicdán, de sajnos ez nemcsak ezen múlik... Sajnos csak Vista-ra fog kijönni, mert valamivel el kell adni az új szoperndszert.

nincs azóta semmi új hír, hogy mikorra várható a Fable 2? <#confused>
Az elõzetese nagyon joo...<#nyes>
Shaman
így van

látod nem kéne mindig jónak lenni! :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Jó, hogy említed. A fablehun szerint van Headsman Hillen egy ezüst kulcs, amit akkor tudsz megszerezni, amikor Thunderrel harcolsz, és ledob oda, a másik platformra. Jó karakter lévén, eszem ágában sem volt sem Lady Greyért, sem Thunderrel harcolni (bár elég nagy az arca 😊 ), akkor most buktam egy kulcsot, és nem lesz meg mind a 30?

asszem most klne harcolni érte... Ha minden igaz akkor felkell menned Headman's Hillre, és ott fog várni aza "Thunder" nevû feka... na szal azt kell legyõznöd és akkor tied a csaj... még nem vesztettem ellene de gondolom ha te vesztesz akkor az övé és nem veheted el feleségül.
huh, megvan köszi... és utánnan mit kell csinálni? Mert oda viszem neki a láncot és utánnan még valamit kell csinálni.... Mit?
Ja, az a nyaklánc? Most hirtelen az ugrott be, amikor az Orchard Farm lakója megkér, hogy nyugtassam meg az anyját, aki már halott, de csak nem akar békében nyugodni, ott kóricál a sírja körül. Végül is nem tévedtem sokat, a mama egy grey old lady. 😊

a nyakláncot nem a Gray Houseból kell +szerezni... hanem Oakvaleben. Lent a "kikötõben" ahol van 2 csónak roncsa, aközött kell ásni.
Mármint konzolon igy volt... <#idiota>
A Grey House-t Barrow Fields-rõl tudod megszerezni. Melyik nyakláncról van szó?

bocs a van és a Gray House között egy vesszõ van...
nah, jó mostmár elegem van... honnan kell kiásni a nykláncát annak a ... Lady Gray nek melyik pályarészen van Gray House? és ha ott hol?
Semmi eredmény.

Mindegy, tegnap végigvittem a történetet, most van egy nyugdíjas hõsöm, aki keresheti az ezüstkulcsokat, és polgármesterkedhet Bowerstone-ban. Ezen túlmenõen, lila fogalmam sincs, hogy a Headsman's hill-i kulcsot hogy fogom megszerezni. (puskáztam)

Éppen, mielõtt felvenném? Egy visszatöltést megér.

Asszem mielõtt felvennéd a küldit egyben kell nagy összeget adakoznod.
~40.000-80.000 ig.
Belelovalltam magam a fiatalodásba. Már megkaptam a Sentinust, ezután, azt mondták, csak a The Ransom Victim küldetésben lehet fiatalodni, ezzel a módszerrel:
1. küldetés felvesz,
2. megy, beszél a fõnökkel Knothole Glade-ben,
3.templom megy, adakozik 1 pénz,
4. fiatalodik, örül,
5. Hero Save, ugyanez Load,
6. 2-estõl újra.

Nekem nem mûködött, mit rontottam el?

Bowerstone North-ban (Arena után fel tudsz menni)a vegyesboltban vehetsz.

hol a francban tudok venni fekete rózsát?
egyik város traderje sem árul, csak pirosat....

http://emulehelp.uw.hu

(Miért forbidden a FAQ?)
Leadtam Avo templománál 500.000-ezret, erre meglepnek egy "furkósbottal".

...és most olvastam vissza, hogy ezt talán nem kellett volna, mert így többet nem tudok fiatalodni, csak egy kis csavarral. Holnap majd megnézem, most már álmos vagyok hozzá.

én 200.000 befizetett arany után kaptam 6 évet. Na, nem letöltendõt, hanem 45 helyett 39 éves lettem. Mennyit lehet visszamenni?

Nincs hozzá külön key.Azt írsz be amit akarsz.
sziasztok.egy product key-t adjon már valaki?legyen szives.köszönöm
köszi megnézem

ott van mellette 1 tábla kitéve...csak odamész és elöször kiirja h mennyi, +veszed, aztán rákérdez, hogy lakni akarsz-e benne, vagy kiadod pénzért...
hi!
nemrég kezdtem a játékot, nagyon zsír, de egy dologra az összes faq elolvasása után se jöttem rá:
hogyan tudok házat venni?
"bowerstone south"-ban látom a térképen a "lila helyet", de hogyan tovább?

RocKY2
Úgy tudom ha jó vagy 70ezer ha gonosz akkor 40ezer. De nem biztos.

Azt olvastam 1 újságban, hogyha sok pénzt adsz az Avo templomnak, fiatalságot is "kaphatsz"... én bármennyit adtam nem lettem fiatalabb..😊 kb. mennyit kell ha tényleg lehet?
Köszi, tényleg mûködik! (csak vissza kellett volna olvasnom hozzá)
Szegény Knothole Glade-i ajándékboltost már lehúzta jó néhány százezerrõl, karitatív célra, támogatom vele Avo templomát. (Igaz, hogy közben új páncélt vettem magamnak, meg két házat)

watto
tudtok még ilyen stílusú játékot írni?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

via_mala
Nem bug, feature: #3125

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Van ilyen?

na ha legközlebeb elkezdem kipróbálom.

a_n_d_r_e_w
Egy bug vagy éppen balansz probléma miatt a kereskedés ennél jóval egyszerûbb, és sokkal többet lehet rajta kaszálni. Persze ha élvezetbõl csinálod, és nem szükségbõl, akkor nem szóltam 😊

One Vision. One Purpose.

A kereskedõknél a Buy és a Sell alatt van egy Wanted fül, az abban lévõ cuccokat keresi, általában többet is ad érte, mint amennyiért be lehet szerezni.

Ez tse próbáltam kieddig, hogy csinálod, mármiint már rég játszottam vele, honan tudod m iazakciós, és melyik kersekedõ mit keres?

Mintha a Tile Vendornál láttam volna, de lehet, hogy tényleg csak fiatalabb koromban lehet... kíváncsi vagyok, ha nem változtatok nevet, hogyan szólítanak 60 évesen.

Most kóstoltam bele a kereskedésbe. Az Oakvale-i fegyverkovácsnál akciós a chainmall öltözet, Darkwood Camp-ben pedig az egyik kereskedõ (camper 😊 ) ilyet keres, minden mennyiségben, mindhárom színben. Ha már a Guild felruházott a teleportálás képességével, az utazás sem nagy vaszisztdasz, mindkét hely békés. Egy-egy utazással 5-6%-os profittal számolhatunk. (melyik városban lehet kiváltani a vállalkozóit? :] )

asszem nem biztos

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

nerm lehet visszavásárolni a csirkefofgó csak addig a neved amég nem leszel aréna bajnok vagy nem veszel új nevet.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"