Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Huhh, már rég játszottam, de azthiszem a bandita táborban lehet venni vagy találni. Twinblade elõtt asszem.
macleod2005
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy hol találom meg a fire assasin setet?

a_n_d_r_e_w
startmenü->futtatás->dxdiag
futtasd le a teszteket, és nézd meg hibázik-e valamelyik
illetve nézd meg, hogy a hardveres gyorsítás be van-e kapcsolva

One Vision. One Purpose.

Risu Führer
szevasztok
van egy problémám.amikor elkezdeném a játékot ezt írja ki:A problem occurred initializing DirectDraw. Hardware acceleration may be disabled, please run DXDIAG.eddig ilyen nem nagyon volt..valaki segítsen

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

a_n_d_r_e_w
új driverek, új windows

One Vision. One Purpose.

GoKu x
hy all. egy barátomnak most lett meg a fable és az a gondja hogy amikor betöltené az elsõ mapot akkor kikapcsol a gépe és kék lessz a háttér! 2.6ghz, 768mb ram, ati 9200 vagy 9250-es se van. vmi 5let hogy birjon jáccani? az faq nem nagyon müxik most. ha benne lenne a válasz akkor sry!

Risu Führer
aha köszi

a_n_d_r_e_w
egyszer adott egy nadrágot, nagyon örültem, mert többet ért, mint a teljes vagyonom 😊

One Vision. One Purpose.

Lehet vele szexualizálni, ajándékot is kapsz tõle (fegyvereket) ilyesmi.

Risu Führer
szevasztok
azt kérdezném hogyha feleségül veszek egy csajt akkor azután mit csinálhatok vele van van annak valami értelme vagy befolyásolja a cselekményt?

http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/fable2/index.html ezen a lapon van néhány ujabb kép.. mármint márc.8-án tette föl õket, lehet má mindenki látta csak én nem😛
Shaman
sokat nem kellett volna visszaolvasnod,nemsokkal elõtted kérdezték...

egyébként egyszerû bemész szembe a barlangba,ott elkezdessz hadakozni ezerrel,felviszed vagy 20-asra a CM-et,mikor kijösz még gyorsan legyakod a golemet,s megnyomod az ajtót. megcsinálható.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

áhh alig várom már a 2. részt... 1re több dolog derül ki, méghozzá 1re jobbak😄<#eljen>
vanak a játékhoz kodok igen holtálálom
ja és látam egy álatot a fable 2 ben kutya volt
hen-tes
Lehetséges valahogy ablakban futtatni a játékot?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

asszem a CM-t jo magasra kénefelküzdeni, kb. 15 körülire asszem, aztán odamenni gyorsan hozzá és beenged.
Heló mindenki. Azt a Demon door-t hogyan lehet kinyitni, amelyik a combat multiple-t kéri??? Megcsináltam neki úgy, hogy megöltem a körülötte levõ bohócokat, de nem akarta kinyitni. Folyton azt hajtogatja, hogy látni aakarom a CM-det...

Combat multiplier-nek hívják, és a harc hevében növekszik.
Melyik sisakra gondolsz?

sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy lehet látni mindenféle trailer be egy ien sisakot már 1 kijátszotam a játékot de nme találtam meg. Ha valaki tudja h hol van pls mondja meg.és azt a combat multiplayt vagy mitXD hogy lehet konkrétan növelni?elöre is kösz
Ez így van rendjén, a betöltött állásokat elmenti egy autosave-be, hogy könnyebb legyen elõhozni. Autosaving után tovább tudsz játszani.

Eredeti game rulez 😊

HIE
Elkezdtem FABLE-t, de amikor betöltenék egy mentett játékot, a felénél kb. megtörik, és autómatikusan az auto mentés jön be. Van valami patch hozzá? Vagy mitõl lehet? (Eredeti a játék)

hát csak a fordíáts vna kész 😄
lektorálás 70 % 😄 utána jön a 30 % lektorálás
uténa a zárt béta utána a nyílt sztem 😄
de magyaritasok.hun kérdezd meg

Megnéztem jnc oldalát. Jól értelmezem az ott látottakat? Kész van a fordítás? Már csak "sajtó alá kell rendezni"???
Ti is így látjátok? <#wow1>
nemhiszem. A végén is ha jó vagy, akkor is "megszerezheted" Jack kardját és megölheted a húgod.
via_mala
Lehet, hogy gonosz karakterrel nem lehet kihúzni?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

ez érdekes mert amikor elõször vittem végig, ugye a végére mindenen a maxon volt és nem tudta kihúzni... másodszorra még nem is volt tele mindenem, az erõsség asszem 6-oson volt és így is kihúzta..😊
Ebben a játékban önmagad vagy az ellenfél.
A játék arról szól, hogy bármit megtehetnél, gonoszkodhatsz, jótékonykodhatsz, ha akarsz, heti rendszerességgel népirtást is rendezhetsz, a kérdés, hogy mennyire tudod magadat kontrollálni 😊
Jack legyõzése is inkább morális kérdés, már ami a húgodat illeti.

A kardot a strength és a health maximális szintre növelésével húzhatod ki.

Kiakasztottam! Ill megöltem Jack-et! Szánalmassan gyenge ellenfél volt. Azt hittem keményebb lesz. Pedig a hõsöm nem is volt annyira ütõs!
Hogy tom kihúzni a kardot abbol a kõbõl a Tample of AVO-nál????
Mi kell hozzá? Meg honnan tudok szerezni kafa cuccokat???
kiadtad a házat... ne add ki akkor nem tucc benne élni😊 vkinek pénzért kiadod akkor a feleség persze h nem költözik be.
elvetted? akkor sárga a feje fölött a szív ha még nem ment hozzád. Lehet hogy nem fogadta el a gyûrûdet v nemtom😊 volt már ien kis esküvõ bejátszás?
Nem tom hogy kell a casjt megkettyinteni...már sárga szív van fölötte...de nem megy
VEttem házat is. kiadtam, meg megvan az az AVO Tears kard!!! HUUUU
ja meg tod kettyinteni😊 Ha 1más után sok ajándékot adsz neki, vagy esetleg "kommunikálsz" vele sokat.
Szereztem egy csajt. Elvettem! Sárga szív van felette. Lehet vele valamit csinálni??? Meg ti honnan szedtek sok pénzt? Mert nekem nem sok van sajna...kevés a nyugdíj😄
Végigjátszás után 65-nél tartok, még él (nyugdíjas). Most tesztelem, mennyi idõs lehet maximum, de szerintem ettõl a ponttól már csak nagyon lassan fogok öregedni.

tényleg nem lehet benne +murdelni?😊 Az én hõsöm akivel végigvittem asszem mát 52 éves... de jol tartja magát😉
Nem nagyon szokott elpatkolni.

HÁt csinálgatom. De itt olvastam, hogy soakn tele vagytok pénzzel. Én meg azé eléggé szûkölködök benne :S Pedig egész jó fegyverek meg ruhák vannak még amire fáj a fogam. Sajnos az emberkém már eléggé megõszült..remélem nem patkol el végelgyengülésbe mielõtt befejezném a játékot... De azé a csajok még buknak rám😄
Igen, még van. A küldetések között azért hagyj idõt a világot felfedezni, ez nem egy "végigrohanok rajta" típusú játék! 😊

Most kezdtem el nemrég játszani a játékot, de nagyon üt...😄
Leköt rendesen... csak nagyon hamar megöregedett a srác... pedig még csak most nyertem meg az ARÉNÁT és hát gondolom azé még van elõttem munka...
Ezek szerint lesz vmi állatod.... király<#idiota> már várom😊 az elözö részben is ezt hiányoltam😊
Ahogy Molyneux-ékat ismerem, nem állnak meg egy lónál. Valószínû, hogy fejlõdési irányodtól függõen az állat is más lesz, jó esetén fehér, gonosz esetén fekete, sõt, talán az sem lesz mindegy, hogy íjász, harcos vagy mágus képességekben jeleskedsz-e.

Amikor megjelent a Black&White, a maga nemében csúcsnak számított. Mégis tudtak meglepetéseket okozni a másodikban...

Esrohnoil
Jah, gyomorrák. <#buck>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

valamilyen állat lesz ami veled nõ asszem 😊

Emlékeztek arra, amikor mindenki a Fable 1-et várta, és mindenhol olvasgatott arrol hogy valószínüleg miket várhatunk a játékban... amikor még csak készítették egy csomo dolgot nem valósítottak meg... pl. a lovas cuccost😊 kíváncsi vok hogy most lesz-e benne saját lovunk😊
oké 😊
ja majd tudósíts ha megvan az összes kép😊
hát igen mostmár csak találgatni lehet<#smile><#smile>de nem baj malyd próbálkozom...álltalában szerencsétlenkedem egy kicsit de mindig megtudom oldalani a helyzetet...<#worship><#worship><#idiota><#idiota>
nemtom lehet h elszámolták a képeknek a helyet v nemtom😊 nemhiszem lehet hogy van olyan plusz küldetés ami ugye nem kötelezõ és arra is kapnál már képet... pl. az elején amikor fel lehet venni a legelsõ küldit akkor lehetett volna felvenni 2 plusz küldit... vmi trollosat asszem😊 de ugye azon a havas helyen volt ami az elején még nem volt elérhetõ és ezért nem engedte... lehet hogy azért lehetett volna kapni képet.
köszi!
már én is végig vittem, házasodtam, és utánnan rátértem a demon door-ok ra a kulcsokra és a ládákra... abban reménykedve, hogy, ha minegyik meglesz akkor megint kitöltõdik egy kis kép... de nem hiszem kb. 1 az 1000-hez hogy sikerül...