Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
futtasd le a teszteket, és nézd meg hibázik-e valamelyik
illetve nézd meg, hogy a hardveres gyorsítás be van-e kapcsolva
One Vision. One Purpose.
van egy problémám.amikor elkezdeném a játékot ezt írja ki:A problem occurred initializing DirectDraw. Hardware acceleration may be disabled, please run DXDIAG.eddig ilyen nem nagyon volt..valaki segítsen
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
One Vision. One Purpose.
azt kérdezném hogyha feleségül veszek egy csajt akkor azután mit csinálhatok vele van van annak valami értelme vagy befolyásolja a cselekményt?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
egyébként egyszerû bemész szembe a barlangba,ott elkezdessz hadakozni ezerrel,felviszed vagy 20-asra a CM-et,mikor kijösz még gyorsan legyakod a golemet,s megnyomod az ajtót. megcsinálható.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
ja és látam egy álatot a fable 2 ben kutya volt
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Melyik sisakra gondolsz?
azt szeretném kérdezni hogy lehet látni mindenféle trailer be egy ien sisakot már 1 kijátszotam a játékot de nme találtam meg. Ha valaki tudja h hol van pls mondja meg.és azt a combat multiplayt vagy mitXD hogy lehet konkrétan növelni?elöre is kösz
Eredeti game rulez 😊
lektorálás 70 % 😄 utána jön a 30 % lektorálás
uténa a zárt béta utána a nyílt sztem 😄
de magyaritasok.hun kérdezd meg
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ti is így látjátok? <#wow1>#wow1>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A játék arról szól, hogy bármit megtehetnél, gonoszkodhatsz, jótékonykodhatsz, ha akarsz, heti rendszerességgel népirtást is rendezhetsz, a kérdés, hogy mennyire tudod magadat kontrollálni 😊
Jack legyõzése is inkább morális kérdés, már ami a húgodat illeti.
A kardot a strength és a health maximális szintre növelésével húzhatod ki.
Hogy tom kihúzni a kardot abbol a kõbõl a Tample of AVO-nál????
Mi kell hozzá? Meg honnan tudok szerezni kafa cuccokat???
VEttem házat is. kiadtam, meg megvan az az AVO Tears kard!!! HUUUU
Leköt rendesen... csak nagyon hamar megöregedett a srác... pedig még csak most nyertem meg az ARÉNÁT és hát gondolom azé még van elõttem munka...
Amikor megjelent a Black&White, a maga nemében csúcsnak számított. Mégis tudtak meglepetéseket okozni a másodikban...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
már én is végig vittem, házasodtam, és utánnan rátértem a demon door-ok ra a kulcsokra és a ládákra... abban reménykedve, hogy, ha minegyik meglesz akkor megint kitöltõdik egy kis kép... de nem hiszem kb. 1 az 1000-hez hogy sikerül...