Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ahogy jól esik 😄 mivel nincs inventory korlátozás lehet nálad poti bõven de pl minden kasztal meg lehet ölni skill nélkül is a sima "népet"
megveszed a házat: fel lehet újjítani, vagy lax benne vagy bérbe adod és ha van feleséged akkor õ mindig itt lesz asszem 😄

huhh az mekkor volt mikor hamis eljegyzési gyûrût adtam neki xDDD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hen-tes
Feleséged itt is lehet.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

skatebab
jaja ezek engem is érdekelnének,h miket lehet benne csinálni,ház meg nem is tom én mik vannak még,ha jol tom gyereket majd csak a 2-ben lehet 😊,de ieneket irjon már le vki pls...mert a faq nem jo továbbra sem 😞

skatebab

Hy! Most kezdtem nemrég tolni a gamet és sztem frankó. Viszont volna pár kérdésem, az is jó ha vki dob egy linket ahol találok választ. Hogy érdemes írtani a népet? Csak kaszabolok össze vissza, meg nyomom a stuffokat közben? Mit érdemes fejleszteni? OLvastam házvételrõl, ezzel mi a szitu? Meg hasonló alap dolgok érdekelnének, hogy úgy igazán neki tudjak látni írtani a népet! Thx

a_n_d_r_e_w
Nem, a gond az, hogy rengeteget szívnak a driverekkel, szimplán nincs idejük, így a régi kártya tulajokat hanyagolják, egyedül a 8xxx-es sorozat tagjainak van reménye új driverekre a közeljövõben

One Vision. One Purpose.

hen-tes
Szerintük ez már tökéletes, mostanság a 8800-as karikra fejlesztenek drivert no meg arra a buta vista-ra. :\

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

skatebab
lehet,de a legujabb van fent! /elvileg/....
93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe,és ez 2006 novemberi driver,ezt irta a nvidia.com,azota akkor nem jelent meg uj? vagy mi? :S

skatebab

Gő
Driver problémára voksolnék, javaslom töltsd le az újabb dreivert a videókártyádhoz.

skatebab
hy.
a problémám megoldodott de h hogyan azt nem tom,mind1
de van egy másik 😄:
az hogy a játékban mért villog a szöveg? :S,nem mindig de elég sûrûn és van amikor el se tom olvasni/párbeszédeknél/
thx

skatebab

Na ennek nagyon örülök!!😊
Gő
Megvásárolhato a fable magyar kiadása is akár, de jnc hamarosan befejezi a lektorálást utánna 2- 3 hét és közzé teszik ingyen a magyarosítást.

fable-hoz még nincs magyarítás???
Ja. Ha már lesz magyarítás, nincs vkinek digit formában magyar nyelvû kézikönyve?

Hali! Majd dobjatok már egy linket h honnan szedhetõ le a magyarítás. Már régóta halogatom h toljam és már nagyon bizsereg a tenyerem. Lehet h neki is látok. Rem a magyarítás utánn nem kell újrakezdeni.

skatebab
hy!
nekem mindijóg kiirja hogy a "fable.exe hibát észlelt ezért leáll.",és olvastam h probáljam ki a win98-as beállitást,de ugyse jo,meg probálkoztam mindennel de eccerüen nem hajlando elindulni! 😞...máshol meg azt irta vki hogy a telepitõ néhány fájlt nem másol át vagy iesmi és azokat magamtol kellene átmásolni! ez igaz? mi a megoldás erre? :/
pls help.
a faq meg nem jo és azért irtam egyböl ide hátha vki tud segiteni!...
thx

skatebab

Nem müxik a faq😞

Köszi a helyzetjelentést.😊

Gő
Jnc miután lektorálást befejezte a fordítók közül pár ember gyorsan leteszteli azaz végig nyomják a játékot a fellépõ hibákat még kijavítják és kiadják a közönségnek.

+béta teszt ami nem biztos h nyílt lesz 😊

Már csak 10 % hiányzik
http://jnc.uw.hu/fable/fable_allapot.php szerint le van fordítva, most éppen lektorálják. Ez is nagyrészt kész van, még 18,38% vár bedolgozásra. Épp csak nemtom, hogy mióta ugyanez az állapot😛
Hogy áll a hunosítás gyerekek?

jnc éjét lehet majd ^^ még lektorálják

bardocz
hu,ezt meg kell vennem de majd más boltokba is fogják árulni nem?
Már elõ is lehet rendelni itt http://www.galaxisnet.hu/melorendeles.php
bardocz
tehát akkor senki nem tud semmit arról amit én írtam?én is csak hallottam de ha igaz tuti megveszem
magyarositast hol lehet letölteni hozzá?
kösz...
-.-
0000-0000-0000-0000

vagy ez más számokkal 😄

sziasztok
kéne a Fable-hez egy telepítõ kód
elõre is köszi
navégre.. 4k-ért meg is veszem, bár nemtom, hogy a fordítása milyen szintû lesz.. hogy ez éri meg jobban, vagy az ettõl függetlenül készülõ fordítás
bardocz
jól hallotam haveromtól hogy meg fog jelenni a játék magyarul majd és kb 4k lesz az ára?
Rolly
ok kössz ezis megvan most meg a szellem csávó kér valamit a másik partról mit csináljak?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

wantonly
Ez a legelsõ démonkapu, ahol az íjászatot kellett gyakorolni?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott, ha jól emléxem azt kéri, hogy gyújts fényt. Vagyis világítani kell a lámpával.

Hogy mi van bent már nemtom.
Rolly
ok thx lenne még 1 Full jó srác vagyok mégse enged be a démon kapu a heroes guildnál mit csináljak hogy beengedjen és mi van ott? ( a gémet már végigvittem már csak a sárkányt kell legyõzni) mit tegyek?

Oakvale-ben lent a kikötõnél, van 2 csónakroncs, aközött áss.
Rolly
hi all épp lady graynek csapom a szelet de kéne neki vmi nyakláncféle honnan szerezem meg?

azt meg ebben a hónapban adják ki ugye?
amúgy kb mennyiért lehet majd megvenni?
lol ki lesz adva hivatalosan magyarul és kb addigra elkészül a magyarosítás is ^.^

hoppá, keverem a Summonert a Minionnal (Minyon he-he)
Tehát nekem minionom van, de jó lenne summonereket találni, mert azért több xp jár
ja és a magyarintással mi a helyzet? tudom h 100% a fordítás, lektorálva meg asszem 70 van, de mikorra várható kb? vagyis eddig hogy haladtak? hány százalékot lektoráltak mennyi idõ alatt?
elég baj az.. csak azért kérdeztem mer egyszer becsukódott, akkor háboritatlanul ki tudtam pakolni az egész boltot(igaz, akkor kifelé menet is fel kellett törni a zárat), de így meg jó, ha 1-2 cuccot el tudok vinni.. vagy lefizetem az õröket de akkor meg nem éri meg
Arénát nem lehet újra megcsinálni, végleg bezárt? Már rég végigvittem a játékot, csak most kéne az XP, új spellekre gyûjtök, meg ezt a lopkodós dolgot is most fedeztem fel, mert eddig a két végigjátszás alatt egyszer se arra gyúrtam. Szal kéne valami jó kis hentelõs rész, ahol nem csak 3-4 bandita van, mert leginkább csak azokat találok, summonereket meg balverineket nagyon ritkán és keveset.. Kénytelen vagyok az õröket zaklatni😄😄
Amúgy ez az idézés se rossz dolog, már Summoner jelenik meg nekem
sztem nem csukódik be, nem is tod...
aloha!

ha éjszaka betörök egy házba vagy boltba(boltba jobban megéri😄) akkor miután bementem, nem lehet bezárni magam mögött az ajtót? mivel az õrök közben folyamatosan kint mászkálnak és ha nyitott ajtót látnak, akkor ugye megszívtam.. nem látom h aurája lenne az ajtónak, szval ha ránézek se tudok TABbal se hatni rá. Magától kéne becsukódnia vagy csak én nézek rossz felé?
Mostanában ismét elkezdtem Fable-zni (újra megszereztem, ne kérdezzétek honnan 😄), és rosszul emlékeztem, amikor úgy gondoltam, hogy jó játék. Ez a játék a legjobb!!! 😄
Olyan hangulata van, meg az egész olyan hihetetlen, hogy az valami áááh megyek is vissza játszani. 😊

Köszi a segítséget.
Én is utánanéztem ennek a megveszem-eladom módszernek, és íme az eredmény, egy pici idõ rászánásával az 1000 aranyamból 450 ezret csináltam, úgy hogy felszerelkeztem nagyon durva szerszámíjjal meg egy jó kis karddal (aminél van jobb is, majd azt is megszerezzük 😄). Vettem három házat, ebbõl az egyiket kiadtam albérletbe, és ott is jön a pénz. Egyszóval van 450 ezrem meg egy rakás cuccom ami még jól jön... Hol van már a pecázás. 😄

Ha veszel egy házat, és kiadod, akkor elé leteszik a lakbért, és bármikor felveheted, ha arra jársz. Pénzt legegyszerûbben fõ -és mellékküldetésekkel (rablással, bár etrre engem nem vitt rá a lélek) szerezhetsz, illetve van egy jó módszer: a "seftelés". A Guile skillt maxold ki, aztán menj el drágakövet, vagy más, értékes cuccot venni. Vedd meg, add el vissza az árusnak, ismét vedd meg, ismét add vissza, amíg meg nem únod. A hülyéje drágábban veszi, mint amennyiért adja... ez a legtöbb kereskedõre igaz, könnyen le tudod ellenõrizni: ha a zárójelben írt szám (vételi ár)magasabb, mint az eladási ár, akkor nyert ügyed van.

Szeretnék kérdezni valamit.
Én a játék elején-közepén járok (inkább közepe az), de nem úszkálok aranyban. Tudnátok olyan tippeket adni, amivel pénzhez juthatnék (a küldetéseken kívül). Ugyanis én arra gondoltam, ha lenne annyi pénzem, vennék Oakvale-ben egy házat, és kiadnám albérletbe. Hogy is mûködne ez a dolog? Vissza mennék felvenni a pénzt? A csávó mikor tejelne? Elnézést a sok kérdésért.

macleod2005
Thx, de amit mondasz az a sima assassin set, az már megvolt, de azóta megtaláltam a fire assassin setet is.
ki kell fosztani északon a házakat.....

A fordítás csak 100°-os állapotban lesz elérhetõ, vagy elötte is adtok ki egy félkész verziót?