Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem igaz az is a parton van de a bal oldalon

Valaki please segítsen!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Eddig 2 városban voltam! Ahol tanultam tehát a céhben és egy másikban ahol a nõ megkért, hogy szerezzem meg a fiának a gombát! Itt találom meg akit keresek?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

a_n_d_r_e_w
Más nõ már úgyse állna veled szóba 😊)

One Vision. One Purpose.

Kmarha
Nem értem a kérdésed. Hiszen tisztán leirtad hogy Oakvale-ben van a kút mellett. Most akkor milyen várost lõjünk be neked pontosan? Oakvale-t? Itt találod meg, ahova az van irva: Oakvale.

<#merges2>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

A céh mögötti erdõben találkozhatsz egy fickóval, aki megkér, hogy vigyél el egy levelet egy nõnek Oakvale-ben, aki az ottani kút mellett álldogál (zöld pont jelzi). A nõ is küld egy levelet, amit ha sikeresen visszaviszel a fickónak, az odaadja a gombát.
Én ezt a nõt nem találom sajnos! Valaki mondja meg hol van pontosan milyen városaban vagy valami! Köszi

Kmarha
köszike, akkor vörös szemem, eldeformált végtagjaim és hatalmas tülkeim mellé, beszerzek egy bordélyt néhány örömlánnyal is <#vigyor1>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

wedge31
Persze ásd ki a papirt és átveheted a boltot és ezzel elüzöd a stricit ha jó fiu vagy bezárod és a lányok jó utra térhetnek vagy továbbra is hagyod hogy a közjót szolgálják <#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kmarha
Hehe, nem elöször játszom már a játékkal, de a bordély házba még nem sikerült kilyukadnom. Nem semmi, fõleg az öreg, 70 éves Polly, akit jó párszor fel is lehet "probálni" 😊)) Kegyetlen szövegeket nyomnak a leányzók. (na meg a tulajdonos szövegei: "Polly!! Hányszor mondjam még, hogy ne molesztáld a vendégeinket?)

(no meg a kõajtó se kutya, aki csak akkor enged be, ha legalább 10 nõt már megdöntött a karakterünk. És a búcsúszava: "Már csak egy kérdés. Mire hasonlít ez?" És az ajtó két szárnya félrehúzódik, feltárva egy sötét barlangot 😄)

Voltatok már itt? Darkwoodban lehet megtalálni, a tábor felé.

Hja, és a gusztustalan madamme beszél valamirõl, hogy milyen sanyarú sorsuk van a leánykáknak a bordély tulajdonos miatt. Le lehet csapni a helyet az említett fickó kezérõl valahogyan?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

az nem az arany ami meg kell ekresni a szellemnek?

a parton a csonakoknál asszem

hát nem egy farmnál van egy ház és mögötte egy sír és ott 1 szellem?

And5
Lady Gren nyakláncát merre találom Oakenvaleben ?

Igen, a FAQ egy kicsit meghalt.

Nem tudom feltûnt-e valakinek de fent a "banneren" "HA KÉRDÉSED VAN ELÕSZÖR EZT OLVASD EL!" - ez itt már nemigen létezik
Kösz, de az egyiknél pont azt olvastam hogy hogy kell horgászni, de a harmadánál már lépett is tovább.
Ajj köszi már +van.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, abban, hogy miként lehet a nyelvi fájlokat letölteni? Vártam rá 3 órát azt utána mondta várjak még egy felet. Valamit nem csinálok jól az biztos. A free accountot választottam.
upps férement
bocsesz
kincs
sikerült köszönöm
1.: A céh mögötti erdõben találkozhatsz egy fickóval, aki megkér, hogy vigyél el egy levelet egy nõnek Oakvale-ben, aki az ottani kút mellett álldogál (zöld pont jelzi). A nõ is küld egy levelet, amit ha sikeresen visszaviszel a fickónak, az odaadja a gombát.

2.: kihalászhatod a céh Demon Doorja mellõl ahhol buborékos a víz (kell hozzá pecabot).

3.: nevettesd meg a nõt a Picnic Area területen (Lookout Pointból nyílik). Kuncogj neki párszor és odaadja. (szerk: Ha táncolsz neki az is jó.)

4.: megveheted egy kereskedõtõl Barrow Fields-en 1500 aranyért (zöld pont jelzi a térképen).

Kmarha
ricsa008: erre találták ki alul a keresõt 😉

Doom54: talán kattints a free-re?

totya4: cseréljünk gépet! 😊 Én 3szor is végigolvasom mire betölt. Egyébbként nem láttam sehol máshol azokat a tippeket, de nyugi, csak olyanok hogy ha nem szeretnél meztelenül futkározni akkor fel kéne öltözni, meg ha csúnya a játék, akkor beállításokban változtathatsz rajta. Semmirõl nem mardsz le.

Betöltõdés elõtt vannak tippek amiket kiír a progi. Én szeretném ezeket elolvasni, de sajnos(?) olyan gyors a betöltõdés hogy csak az elejéig jutok olvasásban. Lehet ezen valahogy segíteni?
A magyar nyelvi fájloka, hogyan lehet letölteni?
<#bdead> reklám... talán nem kéne
Sziasztok bocsi hogy zavarlak... de kéne arany bitefighton... csak 1 kattot kérek
http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=45766 Elõre is köszi: STeNN
ok köszi
de mire az ember 5000 hsz átnéz
azért gondoltam úgy hogy inkább megkérdezem
wedge31
Érdemes visszaolvasni minden problémára van válasz a gombákra #989.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

szasztok a kék gombák merre vannak
1-et már megvettem egy kereskedõtõl +1-et kaptam a hõs szerelmestõl a céh erdõbe de a másik 2-t nem találom
segítsetek plííz az a szegény gyerek beteg😊
hát én lehet h direkt csinátlák fejlesztõk h a tört et ne élvezzék de 1ébként nekem is villogott 😊

totyak
Szerintetek mért villog egyfolytában a felirat? Már az angolnál is ezt csinálta, de az nem zavart, mert úgysem értettem. Lehet ezzel valamit kezdeni, mert nem tudom rendesen elolvasni.

Nem ez az egyetlen durva utalás a játékban 😊

elb*sztam sorry

Nem tudom ti már felfedeztétek-e ezt az easter egg-et de nekem nagyon tetszik 😊

Kösz!

saxicola
Köszi szépen a nyelvi fájlokat.

www.gportal.hu/bioshock

hy!
a darkwoodi culliskapunál mit kell csinálni? Félórán át ütöttem a csontikat de nem történt semmi. Jobb sarokban az indikátor föl le ugrált zöld és barna csik közt. 3 gembõl sikerült fényt kicsalni!
totyak
Nincs semmi gond vele csak küldeni akartam két köszönõ PÜ-t, de a netem nagyon vacakol egész nap és nem tudtam, hogy elment e, de most akkor megköszönöm. KÖSZI.

UI.: totyak=wcc

én vagyok itt ott derce néven mért kérdezed gond van?
totyak
Csak mert tegnap õ küldte el nekem pont ugyanezt a letöltési címet és azt hidtem, hogy neki eredetiben van és õ töltötte fel.

nem

totyak
Nem vagy véletlenül regisztrálva egy bizonyos oldalon derce néven?

Ja, köszi szépen... jut eszmbe, találkoztam egy faszival Bowersthone (így írják?) városának egy ilyen kikötõ részeén, és mondta hogy ha ilyne és ilyen hajam lesz, be mutat a lányának...hehe! Aki még nem próbálta nézzze meg, jó vicces lesz

Örök hála és megbecsülés!

Amúgy: Fable - The Lost Chapters\data\lang\English\text.big ide kell másolni

Igen 100%-ig müxik.

Mûködik? Mindjárt ki próbálom én is.