Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
<#merges2>#merges2>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én ezt a nõt nem találom sajnos! Valaki mondja meg hol van pontosan milyen városaban vagy valami! Köszi
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
(no meg a kõajtó se kutya, aki csak akkor enged be, ha legalább 10 nõt már megdöntött a karakterünk. És a búcsúszava: "Már csak egy kérdés. Mire hasonlít ez?" És az ajtó két szárnya félrehúzódik, feltárva egy sötét barlangot 😄)
Voltatok már itt? Darkwoodban lehet megtalálni, a tábor felé.
Hja, és a gusztustalan madamme beszél valamirõl, hogy milyen sanyarú sorsuk van a leánykáknak a bordély tulajdonos miatt. Le lehet csapni a helyet az említett fickó kezérõl valahogyan?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tudna valaki segíteni, abban, hogy miként lehet a nyelvi fájlokat letölteni? Vártam rá 3 órát azt utána mondta várjak még egy felet. Valamit nem csinálok jól az biztos. A free accountot választottam.
bocsesz
2.: kihalászhatod a céh Demon Doorja mellõl ahhol buborékos a víz (kell hozzá pecabot).
3.: nevettesd meg a nõt a Picnic Area területen (Lookout Pointból nyílik). Kuncogj neki párszor és odaadja. (szerk: Ha táncolsz neki az is jó.)
4.: megveheted egy kereskedõtõl Barrow Fields-en 1500 aranyért (zöld pont jelzi a térképen).
Doom54: talán kattints a free-re?
totya4: cseréljünk gépet! 😊 Én 3szor is végigolvasom mire betölt. Egyébbként nem láttam sehol máshol azokat a tippeket, de nyugi, csak olyanok hogy ha nem szeretnél meztelenül futkározni akkor fel kéne öltözni, meg ha csúnya a játék, akkor beállításokban változtathatsz rajta. Semmirõl nem mardsz le.
http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=45766 Elõre is köszi: STeNN
de mire az ember 5000 hsz átnéz
azért gondoltam úgy hogy inkább megkérdezem
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
1-et már megvettem egy kereskedõtõl +1-et kaptam a hõs szerelmestõl a céh erdõbe de a másik 2-t nem találom
segítsetek plííz az a szegény gyerek beteg😊

a darkwoodi culliskapunál mit kell csinálni? Félórán át ütöttem a csontikat de nem történt semmi. Jobb sarokban az indikátor föl le ugrált zöld és barna csik közt. 3 gembõl sikerült fényt kicsalni!
UI.: totyak=wcc