Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy isten vagy!!!!!
kössszzzy!!!!
Khm...
Szerkesztõi megjegyzés:
tegyük hozzá, hogy annó én a warezt toltam végig, de most hogy megjelent magyarul, és csak 4K, nem lehetett kihagyni. <#banplz>#banplz>
Þór vígi þessi rúnar
(Na jó, azért ne kügyetek máglyára)
Legalábbis én úgyvagyok vele havalami tetszik nagyon akkor gyûjtök rá és megveszem, de mindezt tényleg nem a vita kedvérét mondtam, mert én mondjuk meg várom a jnc-féle magyarosítást, mert most nincs még ezer forintom se játékra.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
én megvettem anno a játékot eredetibe várom a magyarosítást de ha valaki feltenné a nyelvi file az még is jobb lenne
NEM azt mondom hogy az a 4000 sok de kétx nincs az a hülye aki eredetibe megvesz egy játékot
<#wave>#wave>engem is lehet kövezni
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mert aki megkarja vene eredetiben az úgy is megveszi. Aki meg nem akarja meg venni eredetiben úgy sem fogja
szóval kár azon vitatkozni, hogy ,,nincsnek nyelvi fájlok vedd meg eredetiben"
Már a tesztelés folyik.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Szóval nehéz helyzet, de támogatom a fájlmegoldás rendszert is, és örülök annak is, hogy mintha kezdene beindulni a játékok magyar megjelenése is. Valahogy szinkronba kéne hozni a készülõ játékokkal, hogy a vevõ eldönthesse, angolul vagy magyarul kell-e neki. Nem õsjátékok fordítását csinálgatni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Utolag is bocsánat, de a stilust már hagyom úgy ahogy jött. 😉
Stílus...
Igen, van olyan kategória ahol a 4000 forint sok. Szóval örülj neki hogy neked nem az, és kuss. Szépen, visszafogodtan mondva 😊
Én viszont jelenleg hál isten, jelenleg nem tartozom ebbe a kategóriába, de szerintem inkább megvárom jnc magyarítását. Tapasztalatok alapján a legtöbb nem hivatalos fordítás jobban sikerül mint a hivatalos (ha másért nem, talán azért mert ha nem is profi fordítok csinálják a projectet, de olyanok, akik ismerik a játékot, a hangulatát, a stilusát).
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Idõközben megválasztottak Bowerstone polgármesterének...
Még annyit, hogy a Galaxisban nem éri meg magyar nyelven, mert a btjunkie-ról le lehet szedni magyarul (mert az egyik srác megvette, és fölnyomta oda. Csak az vele a baj, hogy fél órát kell várni, amíg csigalassan elindul a letöltés.
Idõközben megválasztottak Bowerstone polgármesterének...
Még annyit, hogy a Galaxisban nem éri meg magyar nyelven, mert a btjunkie-ról le lehet szedni magyarul (mert az egyik srác megvette, és fölnyomta oda. Csak az vele a baj, hogy fél órát kell várni, amíg csigalassan elindul a letöltés.
Bár én szerintem megvárom jnc honosítását, amit itt lehet nyomon követni.
1. Honnan vegyek én lámpát, pláne olyat, amivel villantani lehet (merhogy van egy olyan küldetés, villants háromszor a lámpával, elõgyün a csaj, és így tovább... de lámpa nuku
2. Van ásóm is, végre (rohadt drágán vettem ugyan, de ez mindegy). Oakvale-ben áll egy muksó a parton, momentán szellem. Naszóval, azt mondja, hogy õ kalóz volt, és hogy volt neki aranya, amit ki kéne ásni, és odaadni a feleségének. Na, hát valami szobrot is emleget, de most õszintén, hol a fenében kell kiásni???
nekem régebben teccet eza játék viszont haamr leraktam mert nem játszottam a pc-n csaka fiféval.
vizsont msot nagyon ekdvet kaptam ehhez és szeretném megtolni rendesen ahogy illik.
Viszont segítéseget szeretnék tõletek kérni, létezik-e leírás a játákhoz(nem végigjátszás) és magyar felirat ?
ez voln az án kis álmom 😊
nagyon szépen köszönöm elõre is a válaszokat