Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a magyar nyelvi file????
egy isten vagy!!!!!
kössszzzy!!!!
http://rapidshare.com/files/41790756/text.big.html

Nah egy hetet keltt várnom, de megvan most töltöm fel a rapid-ra hamarossan adok linket.

Én meg nem fogom venni mer nincs rá keret de ha lenne sem venném meg. 1-2 hét és mindenkép kint lesznek a hivatalos nyevi fájlok. Nah most jön a kunyizás: az õszinteségemér nem sporolátok meg nekem azt az 1-2 hetet? <#idiota>

Én mondtam ,hogy kibírom a jnc féle magyarosításig, csak nem bánnam haamásikat is kipróbálhatnám... de hanem hát nem.

mindenki magából indul ki<#mf1>
Carlos
Ja, és miután a boltból elloptad a kakaóscsigát és megetted és még izlett is, akkor visszamész a boltba kifizetni.
Khm...

Szerkesztõi megjegyzés:
tegyük hozzá, hogy annó én a warezt toltam végig, de most hogy megjelent magyarul, és csak 4K, nem lehetett kihagyni. <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

akkor nem lehtne hogy... szóval a fájlokat.... hagy próbálja ki más is....aztán ha jó majd gyüjtök rá.
(Na jó, azért ne kügyetek máglyára)

megnyugtatlak. szerintem nagyon jól sikerült.
No meg még annyit mi van a ha bolti magyarosítás nem is olyan jó? akkor kidobot pénz aza 4 ezer forint, ám ha jó és elõtte ki lehetne próbálni, mert valaki feltenné a fájlokat, akkor lehet töben vennék meg.
Legalábbis én úgyvagyok vele havalami tetszik nagyon akkor gyûjtök rá és megveszem, de mindezt tényleg nem a vita kedvérét mondtam, mert én mondjuk meg várom a jnc-féle magyarosítást, mert most nincs még ezer forintom se játékra.

ebben teljes igazad van, Sims 2-t anno ingyen visszavették és kicserélták magyarra 😊 sztem várd meg JNC-jét

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

meg vagy kövezve
én megvettem anno a játékot eredetibe várom a magyarosítást de ha valaki feltenné a nyelvi file az még is jobb lenne
NEM azt mondom hogy az a 4000 sok de kétx nincs az a hülye aki eredetibe megvesz egy játékot
<#wave>engem is lehet kövezni
Hát kövezzetek meg de ha nem veszi meg akkor legyen annyi esze h keresse meg magának ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Igy van...
Hát, kövvezenek meg, de ha valaki feltenné a nyelvi fájloka, elejét lehetne venni a vitának.
Mert aki megkarja vene eredetiben az úgy is megveszi. Aki meg nem akarja meg venni eredetiben úgy sem fogja
szóval kár azon vitatkozni, hogy ,,nincsnek nyelvi fájlok vedd meg eredetiben"

Ha mpost erre válaszolok, kész a flém.

Sajna én nem tudok senkinek se szólni hogy vegye meg nekem. Vannak a játékoknál fontosabb dolgok is.
Apa, kezdõdik...

Ha minden játékot megvennénk ami érdekel akkor elég sok lové elmenne.
Carlos
Vedd meg magyarul. Most jelent meg. Kemény 4.000 Ft.

Þór vígi þessi rúnar

Talált már valaki hozzá nyelvi fileokat?
Egy-két játéknál elõfordult már, hogy külföldiek akartak kedveskedni nekünk a magyarítással, de elég csúnyán mellényúltak. (nemcsak játékoknálk, gondoljunk csak a Yamadára...)

Kmarha
Elvileg augusztusban megtudjuk 😊 (ez a kijelölt idõpont, pontosabb nincs, de hónap legalább már igen).

Már a tesztelés folyik.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

no...nem tûz szítása végett írom,csak megjegyzésként...kiváncsi leszek azért jnc munkájára...Fable esetében nem tudom hol és milyen nemzetiségûvel készült a fordítás,de akad benne pár mondattani és fordítási bukfenc..néhány helyesírási baki...de kezdeményezésnek nagyon dícséretes és a bõven élvezhetõ értékben maradt a matéria...
thx

Elvileg fiatalodnod kellene, elegendõ (sajna nem emlékszem, mennyi, talán 15000) adomány után.

Hi! Ha Avo templománál adok adományt akkor minek kéne történnie??? És mennyit kell adni hogy történjen vmi???<#help>

Szerintem MOST hagyjuk abba a flémet.

totyak
Most ne mond már, hogy neked minden játék eredetiben van meg! Nekem konkrétan nem is kell a Fable eredetiben, mert szerintem nem ér annyit. Nekem csak addig kell, míg egyszer kijátszom magyarul, aztán kész. Lehet, hogy neked ez a game a topkategóriás játék, de lehet, hogy másoknak más és inkább arra tartogatják a pénzüket. Erre még nem gondoltál mi?

Kmarha
Mási, sok olyant is láttam forumon, akik már megvették angolul a játékot. Megértem õket, hogy nem akarnak ugyanazért mégegyszer fizetni, csak mert magyar lett.

Szóval nehéz helyzet, de támogatom a fájlmegoldás rendszert is, és örülök annak is, hogy mintha kezdene beindulni a játékok magyar megjelenése is. Valahogy szinkronba kéne hozni a készülõ játékokkal, hogy a vevõ eldönthesse, angolul vagy magyarul kell-e neki. Nem õsjátékok fordítását csinálgatni.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Igen, régi sebeket szakítottál fel. Bocsánat. De utálom mikor megmondják hogy szar vagy mert nem birsz kifizetni 4000 forintot. Ez akkor volt a legjobb, mikor az mondta, akinek ki kellett takarítania a szobáját, különben nem kapta meg a bécsi Offspring koncert jegyet.

Utolag is bocsánat, de a stilust már hagyom úgy ahogy jött. 😉

"Szóval örülj neki hogy neked nem az, és kuss"

Stílus...

Kmarha
Mikor a hétre összeszedsz 8 ezer forintott, amibõl 1500 haza az út, 1500 vissza, 2000 a kaja, amibõl alig laksz jól, 1000 forint a nyomtatás, ami kell a prog tanárodnak, különben megbuktat, és rájösz, hogy 2000 forintot félre is tudsz rakni, amig nem kell cipõt, ruhát, könyvet venned, vagy havonta egyszer elmenni kisfröccsözni a haverokkal, stb. (annak meg csak örül, hogy a netet legalább ingyé kapja 😄). Mellette még nem beszéltem az albi/kolesz díjrõl, esetleges rezsirõl, munkaköltésgekrõl..

Igen, van olyan kategória ahol a 4000 forint sok. Szóval örülj neki hogy neked nem az, és kuss. Szépen, visszafogodtan mondva 😊

Én viszont jelenleg hál isten, jelenleg nem tartozom ebbe a kategóriába, de szerintem inkább megvárom jnc magyarítását. Tapasztalatok alapján a legtöbb nem hivatalos fordítás jobban sikerül mint a hivatalos (ha másért nem, talán azért mert ha nem is profi fordítok csinálják a projectet, de olyanok, akik ismerik a játékot, a hangulatát, a stilusát).

Mindenkitõl elnézést kérek, de aki egy ilyen kaliberû játéktól sajnál 4000 Ft-ot, az már a @!&#ß°Ð kategória.

Lécci dobj egy linket, mert én se találom
Vanek
van vkinek 5lete,hogy mitõl fagyhat ki a játék? kb 5 órája játszom,és mostanában fogja magát és kifagy...

R U Ready?!?!? ...broken soul...

totyak
Na én tényleg nemlátom btjunkie-n, de ha valaki megtalálja írja be ide aztán megnézem én is. THX

totyak
Melyik az a verzió,mert sehol nemlátom kiírva, hogy hun, vagy akármi?

"nem éri meg"... ehhh

kösz, lámpásom tényleg volt, csak az a kár, hogy 10 percel azután jöttem rá, hogy ide írtam. Kösz a kalózos fülest.
Idõközben megválasztottak Bowerstone polgármesterének...
Még annyit, hogy a Galaxisban nem éri meg magyar nyelven, mert a btjunkie-ról le lehet szedni magyarul (mert az egyik srác megvette, és fölnyomta oda. Csak az vele a baj, hogy fél órát kell várni, amíg csigalassan elindul a letöltés.
kösz, lámpásom tényleg volt, csak az a kár, hogy 10 percel azután jöttem rá, hogy ide írtam. Kösz a kalózos fülest.
Idõközben megválasztottak Bowerstone polgármesterének...
Még annyit, hogy a Galaxisban nem éri meg magyar nyelven, mert a btjunkie-ról le lehet szedni magyarul (mert az egyik srác megvette, és fölnyomta oda. Csak az vele a baj, hogy fél órát kell várni, amíg csigalassan elindul a letöltés.
Nemrég megjelent magyarul, a CD galaxisban 3990Ft.
Bár én szerintem megvárom jnc honosítását, amit itt lehet nyomon követni.
lámpád eleve van, a kalóznak a másik oldalon lévõ parton kell majd ásnod, a stégtõl balra nem messze, 1 kis buckán. Ezt meg odaadod az asszonynak aki a stégtõl jobb oldalra kémleli a tengert, ha ez mind +van, dumálsz a szellemmel. Aza szobor meg "jutalom" lesz, a temetõben van ugye egy ilyen szobor, 1 pasast ábrázol asszem 1 "kalapáccsal", ott a tövénél ásol, és 1-2 kincsre találsz...
na csákány! 2 kérdés:
1. Honnan vegyek én lámpát, pláne olyat, amivel villantani lehet (merhogy van egy olyan küldetés, villants háromszor a lámpával, elõgyün a csaj, és így tovább... de lámpa nuku
2. Van ásóm is, végre (rohadt drágán vettem ugyan, de ez mindegy). Oakvale-ben áll egy muksó a parton, momentán szellem. Naszóval, azt mondja, hogy õ kalóz volt, és hogy volt neki aranya, amit ki kéne ásni, és odaadni a feleségének. Na, hát valami szobrot is emleget, de most õszintén, hol a fenében kell kiásni???
A jnc féle magyarítás biztos hogy nem jön ki 1-2 hét múlva még nincs teljesen berakva a játékba a szöveg és aztán jön a tesztelés is ami +2 hét, valószínû hogy 1 hónap lesz inkább.
azt én is naon +köszönném
Lécci valaki rakja fel a magyar nyelvi fájlokat. Köcce
totyak
Magyarítás készül hozzá, talán 1-2 hét és kézhez is kaphatjuk. Egyébként készül hozzáhivatalos magyarítás isha jóltudom, de én inkább megvárom a Jnc félét. A http://www.magyaritasok.hu címen tájékozódhatsz a magyarítás elkészülésérõl a fórumban.

tarti19
sziazstok
nekem régebben teccet eza játék viszont haamr leraktam mert nem játszottam a pc-n csaka fiféval.
vizsont msot nagyon ekdvet kaptam ehhez és szeretném megtolni rendesen ahogy illik.
Viszont segítéseget szeretnék tõletek kérni, létezik-e leírás a játákhoz(nem végigjátszás) és magyar felirat ?
ez voln az án kis álmom 😊
nagyon szépen köszönöm elõre is a válaszokat

Na, megvan a bot, most már csak ásó kéne...