Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok! Köszönöm!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

menj vissza a szellemhez utánna elküld a temetõbe ott is van még egy kis arany az lesz a fizetséged és kész
Van egy olyan küldetés, amikor egy szellem meg kér, hogy szerezem vissza a kincsét és adjam oda a feleségének, aki a mólónál van ahol a kincs is! Na én találtam valamennyi aranyat amit úgy ástam ki és oda is adtam a nõnek de még mindig az aktuális küldetéseim között van ez a feladat! az lenne a kérdésem, hogy az aranyat kell neki oda adni vagy van valami más is amit ki kell ásnom? Próbálkoztam ássásal még utána is de nem találtam semmit!a Móló bal oldalán kerestem! Valaki tudd errõl valamit?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

😊
grebber
Rengeteg csak kicsit összekuszáltam a dolgokat mert msn-n is linlegetem meg irogattam azt zavar keletkezett a rendszerben!😄

Next PC upgrade: 2022

Vajon hány mafyar olvassa ezt a fórumot? 😉
grebber
Aki türelmetlen és nem tud várni míg a magyarítás elkészül annak Itt van URL] a mafyar nyelvi fájl!

Next PC upgrade: 2022

Menj vissza a szellemhez a jutalmadért.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

a_n_d_r_e_w
nem, cserébe a driver az Vista alá, de mivel manapság már nem merészelek ilyesmire gondolni, hogy AA-t kapcsoljak be, ezért úgy-ahogy elvagyok vele 😊)

One Vision. One Purpose.

Neked írtam, a te 6600-asod nem egy szar kártya pedig.
a_n_d_r_e_w
nade most nVidiáról van szó, neki 7300GO-ja van 😛P

One Vision. One Purpose.

Az állítólag szar driverû ATI-val nekem semmi gondom nem volt 4xAA-val.
a_n_d_r_e_w
Fut. Habár az nV driver közel sem tökéletes, nekem 6600GT+Vista alatt megy szó nélkül.
Viszont ahogy észrevettem a jelenlegi driver egyáltalán nem szereti az AA-t, szóval azt lehet ki kellene kapcsolni.

One Vision. One Purpose.

Van egy olyan küldetés, amikor egy szellem meg kér, hogy szerezem vissza a kincsét és adjam oda a feleségének, aki a mólónál van ahol a kincs is! Na én találtam valamennyi aranyat amit úgy ástam ki és oda is adtam a nõnek de még mindig az aktuális küldetéseim között van ez a feladat! az lenne a kérdésem, hogy az aranyat kell neki oda adni vagy van valami más is amit ki kell ásnom? Próbálkoztam ásással még utána is de nem találtam semmit!a Móló bal oldalán kerestem! Valaki tudd errõl valamit?

Ja hogy Vista?
Hát igen, ez lehetséges.
Nem tudom de bztos vanak olyan oldalak ahol leírják fut e együtt a Fable és a Vista.

wedge31
Itt mindent megtalálsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Az oké, mert megkaptam, de hol találom? Mert az emberke is a térkép mellett az kántálja, hogy menjek oda, de nem tudom merre van :-(

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

wedge31
A föküldetések mentén fogsz bejutni addig nem engednek be.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Az arénát hol találom?

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Nincs a kártyához újabb driver. A játék a menüig eljut szépen, meg a bevezetõ videó a játék elején, de utána semmi. Más játék szépen fut csak ez nem. Az lehet probléma, hogy Vista van a gépen?
Hm, hát nekem ilyesmi az õslelelet video kártyámmal ,fordult elõ egy-két játéknál,
amúgy a következõt kell megpróbálni( elõször is a kártyáddal fut-e a játék egyáltalán)
akkor frissíteni kell a legújabb video-kártya drivert, ez sokszor használ, de azt írod ezt már próbáltad szóval... bonyolult ügy.
Akkor a következõ a kérdés? Más játékok futnak, mert a videokari el is romolhatott,
A fable eredti? mert ha warez az is lehet a baja.

Sziasztok!

Következõ problémával küzködöm, elindítom a játékot, a menü teljesen szépen fut, de amint idítom a játékot csak hang van és kép sehol. Amiket neten olvastam pl, hogy frissítsem a videókártyát, nem segítettek.
Valakinek valami ötlete? A videókártya Geforce GO 7300
Köszönöm elõre is
Ioles
Nekem nem vmi szép ha lejebb veszem a felbontást

a_n_d_r_e_w
Félrevagyok értve, pont azt mondom hogy megy szélesvászonban, sõt még felbontástól függetlenül is lehet állítani a képarányt. A játék egyáltaán nem régi, az összes elterjedt felbontást támogatja, sõt mivel eredetileg konzol játék volt, még az LCD TV-k 1360x768-át is viszi, a 720p mellett természetesen. Az hogy speciálisan az 1440x900 at nem támogatja, az nyílvávalóan azért van, mert az ilyen felbontású TFT monitorok még napjainkban sem túlzottan elterjedtek.

Az meg hogy nem megy natívan nem egy iszonyatos érvágás.

One Vision. One Purpose.

N3v3rland
Még nincs wide monitorom úgyhogy nem mondok tényeket, de mennie kell wide-ban is.
Widescreengamingforum - Fable

Unleash Your Inner Monkey

Ioles
Aha értem, köszi szépen neked is a választ, hát az baj hogy nem fogom futtatni natívman, de végülis nem mai játék, nem csodálozok hogy nem támogatja a widescreent. Van nekem itthon egy másik TFT-m is azt nemrég odaadtam faternak, mert ennek 200-al magasabb a kontrasztja és szebb a feketéje, az 17"-os, annak a natívja 1280x1024, de lehet majd 1x visszakérem tõle, mert a gépem nemhiszem hogy fogja tudni normálisan futtatni majd a játékokat 1440x900-as felbontásban

ez így van kitalálva
szép lenne ha 10-15 területen keresztül nem lenne senki igencsak nehezen lehetne szinteket lépni
Doki17
Sziasztok!

Az miért van ha megölök valakit egy területen és eljövõk onnan és ha visszamegyek akkor újból ott vannak az ellenségek.

a_n_d_r_e_w
végigszaladtam a felbontáslistán, és az nem volt. De vannak egyéb szélesvásznú beállítások, de sajnos natívban nem fogod tudni futtatni 😞

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
widescreen supportról olyan szinten tudok beszámolni, hogy bármilyen felbontáshoz be tudod állítani a képarányt is (én így játszok 1024x768-ban 16:9-ben egy 82-es LCD-n, mert ezen a felbontáson nem kényszerülök kompromisszumokra) de gyanítom hogy téged más miatt érdekel, úgyhogy nem sokat segítettem 😊

ami a játékot illeti: tényleg remekbe szabott kis játék (a két gombos harchoz hozzátenném hogy van egy 3. gomb is a speciális ütésekhez)
hangulat, világ, zene mind 10/10 nálam, a fejlõdési rendszer sem a legrosszabb, viszont amibe szerintem a legnagyobb hiányt szenvedi a játék, az a kiegyensúlyozottság, sajnos ez rányomja a bélyegét az RPG részre (pár példa: mire eljut az ember oda, hogy elkezd chainmail darabkákat találni, addigra réges régen plate-ben nyomul; mire kitudja a kõbõl húzni a kardot, addigra nála már 2x jobb van, stb). De ha ezen túlteszi magát az ember, akkor hangulatos és változatos kb 30-40 óra normális játékidõt kap
Ami viszont nekem nagyon tetszett az az emberek reakciója. Ha ijesztõ vagy elfutnak, összehúzzák magukat, ha meg te vagy a legnagyobb bálványuk, akkor tapsolnak ha meglátnak és mindenki beléd van zúgva legyen az férfi vagy nõ 😊 Sutyorognak a hátad mögött, szemedre hányják múltbéli döntéseidet, stb.

One Vision. One Purpose.

Ioles
ok, köszi szépen

Kmarha
Hát elöször is, ez nem igazi RPG. Van belõle, de nagyon leegyszerüsített, mézes mázas kis finomság. Viszont elég izgi, csavaros, és jó hosszú játék, én szerintem nagyon kár kihagyni.

Demoját tölsd le valahonnan, és probáld ki, akkor szerintem már eltudod dönteni, hogy kell e.

(Amit kapsz az egy tényleg hosszú történet, és egy karaktert kisérhetsz végig, kb 8 éves korától egészen az aggastány korig. A cselekedeteidtõl függ, hogy végül csenevész, hosszúszakálú, remegõ kezü apókaként végzed, vagy nagytermetû, dérszakálú, mindenki kedvenc hõseként, vagy a sötét magányba burkolodzó, félig ember, félig démoni, retteget lényként. Xp-ket szerezhetsz, melyeket elkölthetsz ügyesség, erõ és mágia pontokra. A harcrendszer az két klikkes. Egyikkel harcol (4-5 mozdulat), másikkal védekezik, gurul. Van egy gomb, amivel a varázslatokat veheted elõ, jobb és bal klikk választás ott is. Egy tapasztalt rpg-snek egyeltalán nem kihivás a játék, én egyszer nem haltam meg benne, de tényleg jó kis idõtöltés. Tele apró, felfedezendõ helyekkel, küldetésekkel. Kell még több biztatás?)

a Widescreent azt nem tudom, de kétlem.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ioles
Sziasztok!

Most hogy kiadták magyarul elgondolkoztam rajta hogy megveszem a játékot. Szeretem az RPG-ket, kedvenc játékstílusom. Lenne egy pár kérdésem:

Hosszú, izgalmas játék, érdemes megvenni?
Támogatja-e az 1440x900-as(widescreen) felbontást?

Vegyél egyet <#vigyor3>
totyak
Üdv! Nostro páncéljának utolsó darabját, ami a vízben van azt hogy kell kiszedni? Kell hozzá horgászbot? És ha az nincs nekem, akkor mivan?

Kmarha
van ez igy 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

nem vagyunk egyformák... soha egyetlen helyen se szorultam meg benne , csak ott,... én még a hatéveseknek készült kirakóval is gondban vagyok.

Valaki megycsinálta már az elsõ küldetésnél (darázskirálynõ) kiírt opcionális küldetéseket? 3 van ott. Mindig azt írja ki, hogy kevés az ismertségem hozzá. Amikor késõbb visszamegyek, akkor meg már csak az egyik van ott.

Kmarha
lol. Nehéz rész? <#wow1> Még ha az eredeti logikai játék lenne, ahol ha rálépsz, akkor nem az a kocka változik meg, hanem az összes körülötte lévõ. No ott kell gondolkodni, de ennél a feladatnál? Még csak minimálisat sem. Mindegyikre rá kell lépni és kész.

a_n_d_r_e_w
nõsülés: udavrlás-gyûrû-ház
bolt: nyírd ki a tulajt 😊

One Vision. One Purpose.

hy!
Két kérdésem lenne.
1., hogyan lehet megnõsülnöm?
2., Hogy lehet saját boltom(mert saját ház az van)?
N3v3rland
Hello
Az Arénába be lehet menni többször is vagy csak 1x? Most újra csinálnám +pontokért, de nem megy...

Unleash Your Inner Monkey

Hát szeritnem egy nehéz rész van ebben a játékban...miután megöltuk Jack-et, egy Démonkapu mögött ki lel lszabdítani négy öreget, és a talajon kel ki rakn iaz ábrákat, ha viszont le jár at idõ mindig jól megsüt egy hülye gömb, na az marha idegesítõ.

Kmarha
egyszer nem haltam még meg ebben a játékban. Talán a végén becsuszott egy, mert nem emlékszem hogy 12 vagy 13 életem volt e eredetileg, de szerintem 12.

A kiszabadítás sem nagy kunszt. Én mondjuk idõlassítással lefutottam, kinyirtam a két õrt, majd bevártam a többit, ami rohant utánam. Bersek varázslat benyom, és izzadás nélkül földre küldtem az összeset.

Szerintem vállalj el más missziókat, ahol még szerzel pár XP-t, és felturbozod a hõsödet. Keress sok pénzt, vegyél meg csuda jó páncélokat és fegyvereket, azt utána indulj neki ennek a feladatnak!

totyak
Banyek 5 perc nem elég az Archeológus kiszabadítására. Frankón annyi az ellenség, hogy bármerre megyek kinyírnak. Vagy elég csak a két õrét kinyírni és akkor megmenekül? Csak az a baj, hogy jönnek utánam mint a sáskahad. Valaki adjon tanácsot, vagy egy mentést közvetlenül ez után, mert már milliószor meghaltam ott.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Azóta régen sikerült! Csak annyira ráfagytam, hogy eddig játszottam vele! FPS???HM....Amióta játszom csak RPG!Ennyi! De azért köszönöm a segítséged! Genory

Kmarha
Hát ne haragudj, de ilyen triviális dologban tõlem nem fogsz segitséget kapni. Lentebb irtad, hol található meg. Ha van egy város neved, és képtelen vagy te azt a térképen megkeresni, akkor neked nem érdemes ezzel és hasonló szerepjátékkal játszani, inkább valami fps zúzó gammel. Szerintem.

De egy jó tanács: ezekben a játékokban, mint pl a Fable, az a szép, hogy kapsz egy adagni önnállóságot. Használd ki! Mászkálj, kutas, keress. Ne akarj mindent azonnal megkapni, van olyan feladat ami csak akkor fog elõjönni, ha véletlenül betévedsz egy bizonyos ösvényre.

ha mágus vagy akkor odamész mólóra mindneki körédgyû és benyomod a terület skillt amikor így lebegni kezdenemk és sebzõdbnek

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

totyak
Üdv! Kéne egy kis segítség. Most kell másodjára megtalálnom az Archeológust, de azok a lények amik õrzik annyira szívósak meg sokan vannak, hogy nem bírok velük. Amíg még nem megy idõre a dolog, addig csak-csak megölöm õket, de mikor elindul az idõ, akkor nem tudom magam áthámozni rajtuk. Próbáltam, hogy elfutok mellettük, de akkor meg utánam jött az összes a mólóra és ott nyírtak ki. Van valami trükk ezeknek a megölésépre, vagy valami nagyon erõs varázslat, mert már egy csomószor meghaltam.