Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Next PC upgrade: 2022
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
One Vision. One Purpose.
Viszont ahogy észrevettem a jelenlegi driver egyáltalán nem szereti az AA-t, szóval azt lehet ki kellene kapcsolni.
One Vision. One Purpose.
Hát igen, ez lehetséges.
Nem tudom de bztos vanak olyan oldalak ahol leírják fut e együtt a Fable és a Vista.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
amúgy a következõt kell megpróbálni( elõször is a kártyáddal fut-e a játék egyáltalán)
akkor frissíteni kell a legújabb video-kártya drivert, ez sokszor használ, de azt írod ezt már próbáltad szóval... bonyolult ügy.
Akkor a következõ a kérdés? Más játékok futnak, mert a videokari el is romolhatott,
A fable eredti? mert ha warez az is lehet a baja.
Következõ problémával küzködöm, elindítom a játékot, a menü teljesen szépen fut, de amint idítom a játékot csak hang van és kép sehol. Amiket neten olvastam pl, hogy frissítsem a videókártyát, nem segítettek.
Valakinek valami ötlete? A videókártya Geforce GO 7300
Köszönöm elõre is
Az meg hogy nem megy natívan nem egy iszonyatos érvágás.
One Vision. One Purpose.
Widescreengamingforum - Fable
Unleash Your Inner Monkey
szép lenne ha 10-15 területen keresztül nem lenne senki igencsak nehezen lehetne szinteket lépni
Az miért van ha megölök valakit egy területen és eljövõk onnan és ha visszamegyek akkor újból ott vannak az ellenségek.
One Vision. One Purpose.
ami a játékot illeti: tényleg remekbe szabott kis játék (a két gombos harchoz hozzátenném hogy van egy 3. gomb is a speciális ütésekhez)
hangulat, világ, zene mind 10/10 nálam, a fejlõdési rendszer sem a legrosszabb, viszont amibe szerintem a legnagyobb hiányt szenvedi a játék, az a kiegyensúlyozottság, sajnos ez rányomja a bélyegét az RPG részre (pár példa: mire eljut az ember oda, hogy elkezd chainmail darabkákat találni, addigra réges régen plate-ben nyomul; mire kitudja a kõbõl húzni a kardot, addigra nála már 2x jobb van, stb). De ha ezen túlteszi magát az ember, akkor hangulatos és változatos kb 30-40 óra normális játékidõt kap
Ami viszont nekem nagyon tetszett az az emberek reakciója. Ha ijesztõ vagy elfutnak, összehúzzák magukat, ha meg te vagy a legnagyobb bálványuk, akkor tapsolnak ha meglátnak és mindenki beléd van zúgva legyen az férfi vagy nõ 😊 Sutyorognak a hátad mögött, szemedre hányják múltbéli döntéseidet, stb.
One Vision. One Purpose.
Demoját tölsd le valahonnan, és probáld ki, akkor szerintem már eltudod dönteni, hogy kell e.
(Amit kapsz az egy tényleg hosszú történet, és egy karaktert kisérhetsz végig, kb 8 éves korától egészen az aggastány korig. A cselekedeteidtõl függ, hogy végül csenevész, hosszúszakálú, remegõ kezü apókaként végzed, vagy nagytermetû, dérszakálú, mindenki kedvenc hõseként, vagy a sötét magányba burkolodzó, félig ember, félig démoni, retteget lényként. Xp-ket szerezhetsz, melyeket elkölthetsz ügyesség, erõ és mágia pontokra. A harcrendszer az két klikkes. Egyikkel harcol (4-5 mozdulat), másikkal védekezik, gurul. Van egy gomb, amivel a varázslatokat veheted elõ, jobb és bal klikk választás ott is. Egy tapasztalt rpg-snek egyeltalán nem kihivás a játék, én egyszer nem haltam meg benne, de tényleg jó kis idõtöltés. Tele apró, felfedezendõ helyekkel, küldetésekkel. Kell még több biztatás?)
a Widescreent azt nem tudom, de kétlem.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Most hogy kiadták magyarul elgondolkoztam rajta hogy megveszem a játékot. Szeretem az RPG-ket, kedvenc játékstílusom. Lenne egy pár kérdésem:
Hosszú, izgalmas játék, érdemes megvenni?
Támogatja-e az 1440x900-as(widescreen) felbontást?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Két kérdésem lenne.
1., hogyan lehet megnõsülnöm?
2., Hogy lehet saját boltom(mert saját ház az van)?
Az Arénába be lehet menni többször is vagy csak 1x? Most újra csinálnám +pontokért, de nem megy...
Unleash Your Inner Monkey
A kiszabadítás sem nagy kunszt. Én mondjuk idõlassítással lefutottam, kinyirtam a két õrt, majd bevártam a többit, ami rohant utánam. Bersek varázslat benyom, és izzadás nélkül földre küldtem az összeset.
Szerintem vállalj el más missziókat, ahol még szerzel pár XP-t, és felturbozod a hõsödet. Keress sok pénzt, vegyél meg csuda jó páncélokat és fegyvereket, azt utána indulj neki ennek a feladatnak!
De egy jó tanács: ezekben a játékokban, mint pl a Fable, az a szép, hogy kapsz egy adagni önnállóságot. Használd ki! Mászkálj, kutas, keress. Ne akarj mindent azonnal megkapni, van olyan feladat ami csak akkor fog elõjönni, ha véletlenül betévedsz egy bizonyos ösvényre.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ