Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bauer15
igen köszi a gyors válaszér rájöttem mikor zöld😊

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

semmi különös
ütni ütni ütni amikor lehetõséged van menny be és üsd meg a fejét
és persze "taktika" jó sok élet ital és magas pokolitûz varázslat
ez volt az én kombóm😊
bauer15
helo megtudná mondani valaki mi a taktika az arénában annál a skorpió féléségnél mikor kell ütni?
kösz elõre is

sziasztok. nekem olyan problémám van hogy hiába állítom át a felbontást, mindig visszaáll játék betöltésénél 640*480ra, default értékekre...9600XT-m van, legfrissebb driverrel, valaki találkozott hasonló prblémával? már az elõzõ XP-men is ez volt a baj :S please help..hogyha már valaki feltette ezt a kérédést ne haragudjatok, de kicsit sok lenne átolvasni 5000 hsz-t 😊
KáZé
sziasztok! olvastam hogy volt másnak is ilyen problémája, hogy elment a játék hangja úgy 3 percen belül és nem jött vissza, csak ha ujraindította a játékot. nos nekem is ez a bajom. erre írtátok hogy új driver vagy vmi hardweres támogatás kikapcsolása. ezzel az a gondom hogy nem tudom mi az a hardweres támogatás és fogalmam sincs hol kapcsoljam ki. a drivert meg nem akarom ujratelepíteni. tudtok esetleg még vmi másik megoldást? elõre is köszi!

kijátszottam... nagyon komoly azért a végén Jack ús teste... <#kacsint>

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

ja én csak tom én töltöttem fel<#email><#nezze><#vigyor3>
http://rapidshare.com/files/43875522/Magyaros_t_sok.rar.html

Ebbe a rarba van a Fable és a Jade Empire magyarítása.Használjátok egészséggel!
fasza... :S késõbb végigviszem gonoszként is.
most szereztem meg a tûzszivet, pengés jack kinyírása után, háát... az nem volt semmi, éppen csak sikerült. és azt hittem vége lesz pedig nem <#vigyor>

Kösz!
ESC - Beállítások - és ott kell lenni a kilépésnek
bauer15
hogyan lehet kilépni a jáátékból eddig alt+f4 el léptem de gondolom van más megoldás ha esc nyomomk ott nincs ilyen menûont

huhh asszem Witchwoodban van, de oda majd csak 1 idõ múlva juthacc el, ott van az Aréna, meg ott kell majd megölni a vérfarkast...
Kmarha
ja meg kaptál volna 10 ezer arany pluszt.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

thx
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

HY all
tudna vki a Falba-hoz normális térképet adni?
Vagy végijátszáshoz térképet?
<#help><#conf>
pedig így is belémkötött az a nagydarab feka, kilátásba helyezett egy vérontást aminek én leszek a fõszereplõje. vajon ha a hugicáját kinyírtam volna, vele is meg kellett volna küzdenem? <#rolleyes><#boxer><#wilting>

a_n_d_r_e_w
Thunder: nagypofájú beképzelt állat
Whisper: nagypofájú beképzelt állat
Állanóan b@sztatták a karaktert, csúfolták és semmibe vették (Briar Rose dettó...) Engem arra vitt rá nehezen a lélek, hogy bámelyiket is életben hagyjam, még amikor jó karaktert igyekeztem csinálni is (evidens hogy más esetben mindet felnégyeltem 😊)
😄

One Vision. One Purpose.

Hupsz, bocs. Rosszul emlékeztem.

wedge31
Thunder nem az apja hanem a bátyja.
Ha megölted volna a hugicáját nagyon berágott volna rád. /Márcsak ezért megéri mert eszméletlenül nagyképü arrogáns balfék /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A jó utat választottad.
Semmi különös, valószínû, hogy nézeteltérésbe keveredtél volna Thunderrel, az apjával. Õ az a nagydarab afroamerikai hõs, akit videókon többször is látni.

Én háromszor kezdtem el a játékot, másodikra megfogadtam, hogy most gonosz leszek, de nem jött össze, egyszerûen "nem vitt rá a lélek".

a_n_d_r_e_w
meghal 😛

One Vision. One Purpose.

áááá most tartok ott hogy legyõztem azt a dög skorpiót az arénában, megküzdöttem whisper-rel is de nem öltem meg. és bassza a csõrömet hogy nem tudom mi lett volna ha megölöm. <#vigyor> tudja valaki?

Az kb merre van a térképen?
Én nem vagyok olyan... 😊
Kmarha
minek szórakozol vele? 😄 Elválalod a küldetést, megkapod az elõleged, levágod a fejét, és elszeded a többi pénzét. <#vigyor1>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

huhh ha a Temple of Avonál elég adományt adsz, fiatalodsz... bár errõl tul sokat nemtok, amikor én a játék végére értem már bõven 50 felett voltam😊
Kipróbáltam, ha valem jött nem veszett el. 😊

Most nézem hogy 41 éves vagyok pedig alig játszottam. Nem lehet az életkort ööö megállítani valahogy? 😊
próbáld meg nem otthagyni, ha mellõled hirtelen eltûnik akkor bizta hiba...
Nem emlékszem hogy elmennének mellettem a gazok, de tényleg nincs más lehetõség hogy ha ez nem játékhiba, akkor valami kinyírja. Kösz.
gondolom addigra kinyírják... ahol elõször belépsz a "térre" bal oldalt is eltucc menni, bár ott nincs semmi. Már kifigyeltem, ha túlmész rajta, hirtelen megjelenik a térképen az ellenség, és leöli a kereskedõt. Én mindig magammal vittem, ha esetleg megtámadták, és már kevés élete volt, Heal life varázslat...
Néha egy kereskedõ megszólít hogy kísérjem el valami ocsmány farmra. A gond az vele, hogy mikor olyan területre érünk ahol ellenség van, hiába mondom neki hogy mardjon ott, mire végzek az ellennel, az eltûnik, és ez nem elõször fordul elõ.
már ide is be van sztem linkelve
?
Valaki már probálta a Fable The Lost Chapters HunSub-NOGRP-ot
Shevchenko
Sziasztok!
joypdra nem lehet valahogy átállítani?

FORZA MILAN!!!

thx

amikor nem vagy föbb küldetést közben
akkor nem a hõs mentést írja hanem a világ mentést
ok, sikerült. még egy kérdésem van: hogyan kell játékállást menteni? a hõst már sikerült elmenteni de a játékállást nem tudom 😞

VÉGEztem a végsõ harc sem volt egy nagy ördöngõség
rég nem toltam ilyen jó gémet várom a 2 -t remélem kijön pcre is
a_n_d_r_e_w
szedd le õket íjjal vagy nyílpuskával messzirõl, egyenként. ez a legtisztább módja

One Vision. One Purpose.

hello

kicsi segítség kéne 😊
ott tartok hogy meg kell keresni a banditák táborát, és be kell lopakodni. megtaláltam, de bejutni nem bírok, mindig észrevesznek és ordítanak (Intruders! Shut the gate!) hogy zárják be a kaput. Vki vmi tipp, hogy hogyan kellene?

nekem minden maxon van kivéve az árnyékok (medium) és gyünyörûen fut akadás nélkül
Azt meg én nem érte mmiért nem kell variálni az árnyékokat 9660-ason... nekem is oylan van és egész szépen néz ki. Pedig semmti sem állítotam rajra.

Komolyan mondom nem értem, 9600-asod van, és nem tanultad még meg hogy ha játszható sebességet akarsz akkor az árnyékokat ki kell kapcsolni majd minden játékban? Elárulom neked, egy tiednél jóval erõsebb kártyával se állítom maxra mert az fps felére esik (!) az eggyel elõzõ beállításhoz képest. Úgyhogy ne hiányold szerintem...
Nnnna most már, hogy a magyar nyelvi fájl már elérhetõ , már csak egy szkennelt magyar kézikönyv (guide) hiányzik a boldogsághoz...
Valaki? :-))))
spidey91
ez a bolti magyar verziobol van?
vagyis teljes a magyaritásod?

Gépem ati X1900 4200

ja sok
nekem is ilyen VGA-m van nekem viszont nincs ilyen gondom
viszont az árnyék részletességet nem tom felrakni MAX ra az mi miatt lehet?
sziasztok. nekem olyan problémám van hogy hiába állítom át a felbontást, mindig visszaáll játék betöltésénél 640*480ra, default értékekre...9600XT-m van, legfrissebb driverrel, valaki találkozott hasonló prblémával? már az elõzõ XP-men is ez volt a baj :S please help..hogyha már valaki feltette ezt a kérédést ne haragudjatok, de kicsit sok lenne átolvasni 5000 hsz-t 😊